Záda: škoda že jsem netočil shyby
Shyby na široko: + 5kg
1x15..bw
1x10..bw+2,5kg
1x8..bw+2,5kg
1x8..bw+5kg
1x6+2..bw+10kg
1x4+2..bw+10kg
Nohy: + 5kg Sčeknul jsem postavení zad a zdá se mi to ok. Nejsem moc předloněnej což je supr. A i když to moc nejde vidět jedu pod paralel. Už to nejsou plytký dřepíky. Ale svalovka bude. Nechápu jak jsem dříve dával 8x140kg-u tohodle pokusu mi ruplo v zádech a půl roku v háji ze vším.
Odjezd do Anglie byl naplanovan na utery 21.10.2014. Letenky byly rezervovany 3 mesice predem, takze nas cesta vysla na cca 600kc + kufry 300kc Zezacatku jsme se rozmysleli kde budeme bydlet. Kubaz nam poradil spolecnost bohemiaworld
Tak jsme zavolali vyplnili rezervaci. 3 tydny pred odletem nam agentura rekla ze s nama pocita a chce zalohu 1000kc. Ok zaplatili jsme.2dny predem nam volaji zes nama pocitaji. Dalsi den nam volaji ze z kapacitnich duvidu nas nemuzou ubytovat. Rikame WTF? My jim zaplatime, reknou ze ok a ted ze ne? Tak jsme se s nema dohodli ze nas na jeden den ubytuji v hotelu a dalsi den se to vyresi. Ubytovna otres, hotel pro vsechny narodnosti a na patrech spolecny 3koupelny a 3 zachody.
Samozrejme ze dalsi den se nic nevyresilo, vzali jsme si od nich zalohu, dali nam par cisel na ubytovaci agentury. A sli jsme po svych. Obvolali jsme vsechny agentury v Londyne a vsichni meli plno. Nastesti u jedne jsme cekali snad 2 hodiny na verdikt jestli jo nebo ne. Meli jsme stesti v nestesti. Jedna agentura Easylondon se nas ujala, ale melo to jeden hacek. Ubytovani bylo volne jen v Doncastru, coz je 350km od Londyna i s praci ve sklade v Tesco. Rikame si zenemame jinou moznost a nemame kde prespat. Tak jsme se vydali smer Doncaster. Prijeli jsme do mesta autobusem, ktery nam jel ve 23:30. Takze noc jsme nastesti projezdili v buse . Dalsi den jsme vyridili nove cislo, pohovor na NINkod coz je cislo pod kterym za vas budou platit soc. a zdr. pojisteni a taky to potrbujete k praci. Dale jsme si vyridili pohovor v praci ve sklade Tesco.
Na baraku bydlime celkem se 6slovakama +my 3 takze barak k prasknuti. Hlavne vecer v miniaturni kuchyni kde se nahrne celej barak lidi
Barak mame asi 30 km od prace takze nas vozi borec co nas ubytoval za £6 cesta tam a zpet. Casem si najdeme neco pobliz bo £6 je sakra hodne. Co se tyka ceny najmu tak se tu pohybuji od £ 60 tydne. Coz je £240 mesic. Ceny potravin vicemene stejne. Drahe je tu maso, orechy. A tvaroh tu tezko sezenete, jen v polskych obchodech. Cena benzinu £1,25, pojistka na auto kolem £1000 za rok, coz je masakr. Vyplaty se tu pohybuji od £ 800-1000 to je ta minimalka co tu je.
Jediny co je tu hrozna nevyhoda tak je to, ze potrebujete mit ucet v bance snad na vsechno i na VSTUP do posilovny. Zadnej cash tu neberou a tez chteji i hodinu zdravi a bezpecnost pred vstupem. Takze jsem jeste od te doby nebyl v posilce. Vyplatu bereme na sek kde chteji poplatek za vyber 10% z vybrane castky coz je taky hnus.
Kvalita potravin je ksakru lepsi nez v cesku. O vse se tu krasne staraji bodejt by nekdyž maj minimálku 35k . Je tu milion obchodu s jidlem hlavne poundland kde je vse za libru.
Nyní mám koupený noťas a budu opět pravidelně zapisovat. Co se změnilo od té doby co jsem to u postoval je to, že už máme vše vyřízené a konečně jsem začal chodit do fitka. Měsíční stojí 23 (800kč) liber a je v tom zahrnuto fitko, bazén, lední brusle, golf, squash, atd 20minut cesty tam pěšo. Pecka.
Dále jsem začal chodit na Anglické hodiny bo moje angličtina se musí zlepšit. 90 minut stojí 12 liber. A vypadá to slibně jen se musím naučit počídně slovíčka.
Štědrej den jsme pojali po Anglicko českém stylu. Večer se celej barák sešel v jedné místnosti, ráno jsme si dali Vánočku co jsem dělal, pak veliký oběd. Udělal jsem Anglického turkey, příprava 6 hodin, s výbornou nádivkou která se mipovedla Bramborovej salát a Kubu.
Takže se to začíná postupně vyvíjet. Nemám se špatně jak by se mohlo zdát. Jen to chce čas
A jsem doma
Vánočka
Anglický turkey
Protein + creatin
Cvičba:
Začal jsem týden Freimenovým tréninkem fulbody Fest a vypadá to slibně. Trochu jsem to poupravil.
Začínáme 1 týden:
1.
Bench - 80kg
Přítahy jč v předklonu s oporou kolene o lavici - 27,5kg
Legpress - 150kg
Doplněk:
Bicák jč - 12,5kg
Bench na úzko - 55kg
cable kneeling crunches - 27,5kg
2.
Přední dřepíky - 65kg
Tlaky jč - 30kg
Shyby na široko
Doplněk:
Upažování - 12,5kg
Upažování v předklonu 12,5kg
Výpony na lýtka - ??
Doplněk:
Bicák vč - 28kg
Francouz s jč - 12,5kg
Přítahy nohou ve visu
Dále k jídelníčku:
Jídlo jsem poupravil. Mění se mi směny ranní a odpolední. IF už nejedu bo to nestíhám s časem. Po tréninku sacharidové jídlo (100g)- basmati, brambory, batáty, pohanka. Ve dnech bez tréninku víceméně bez sachru.
Našel jsem zde v Anglii Double cream 50% smetanu takže ta teď jede ve velkým stylu. Více jak 99% mléčných výrobků je tu LOW FAT což prostě nechápu. Je tu plno nových výrobků co u nás není. Ale nemám potřebu to kupovat i když by chuť byla.
Prostě osvědčená metoda Cottage (bohužel bez tuku), tučný tvaroh od Poláka, Mozzarella, cheddar, ryby, maso (tu je drahé, vejce, kokosák (musím koupit), slanina, ghee (koupit) tu je 500g za 3 libry, sádlo, ořechy, mražené berries, ovoce, zelenina, avokádo, 70% čokoláda, med, vitamín C, B-complex, sůl Maldon, protein, creatin.
That is all
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Musel jsem dát 3 dny volna aby mě vše vycházelo.
Středa sobota mám angličtinu a bejt v práci, na tréninku a ve škole se nedalo.
Prsa: Bench-Press: + 5kg
8x4...90kg
Záda: Přítahy jč v předklonu s oporou kolene o lavici: +2,5kg
6x6...32,5kg
Nožky: +10kg Legpress:
4x8...170kg
Doplněk: Biceps: vč +2,5kg
4x10..30kg
Triceps: Francouz s jč +2,5kg
4x7-8.. 15kg
Břicho: Přítahy nohou ve visu:
4x8-10
U benche mi ta 90kg přišla už těžká hlavně u posledních 2 sériík, takže příště zvedneme váhu jen o 2,5kg což by mělo bejt ideální.
Legpress jsem si dneska užíval byl lehkej.
Takže k tréninku:
Benchpress dneska byl hodně těžkej. Poslední opakování jsem jel s dopomocí. Takže příště zůstaneme na 92,5kg dokavaď si nebudu jistej že je to OK. Pak budeme přidávat.
Přítahy jč v předklonu tam mám rezervy stejně tak na legpressu. Váha OK
Dneska ten trénink stál za starou belu. Nějak jsem nebyl ve své kůži. Ale odjeto. Jde se kvalitně papkat
Prsa: Bench-Press: + 2,5kg
8x4...92,5kg
Záda: Přítahy jč v předklonu s oporou kolene o lavici: +2,5kg
6x6...35kg
Nožky: +10kg Legpress:
4x8...180kg
Doplněk: Ramena: Upažování v sedě: +2,5kg
4x10..10kg
Upažování v předklonu:
4x10..10kg
Lýtka:
Výpony na legpressu:
4x15..200kg
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru