No ještě úplně nemám zregenerované nohy a spodky zad a já tam musím rvát mrtvoly...nepoučitelný
Ale konečně jak jsem se zaměřil na nohy, tak rostou
Záda: Mrtvý tah TB: no belt no shoes
1x5..112kg
1x5..122kg
1x4..132kg
1x3..137kg
1x2..140kg
1x2..142,5 kg PR Přítahy jč v leže:
1x10..22,5kg
1x8..25kg
1x8..25kg
1x8..25kg
Vůbec ale vůbec se mi nechtělo, ale dal jsem si kofeinovku, zkoukl motivačky a šlo se na věc. Jak nastupovali farmers walk, tak se mi chtělo čím dál více.... na konci byly jako obvykle protahovačky a při nich bych si dal znova celej trénink.
Good work
Takže zařazujeme kvalitní jídelníček (od Borise) s plno doplňkama, když máme tolik peněz žejo (stejnak jsem v tom měl pořád brdel i když to bylo nad 3000kcal)
Whey protein
Kreatin
Coffein
Bcaa
Mucuna purines
Maca
DAA
Rhodiola rosea
Ecdysterone
Magnesium
Zinek
Vitamín D
Vitamín B
Vitamín C
Omega 3
kvalitníma tukama + bilkovinama (maso, ryby, vejce, kokosák, oliv oil, omega3, tvaroh, ořechy, mozzarella, avokádo)
sachry tréninkový den max do 100g (rýže, brambory), netréningový den do 30g (zelenina) (3000kcal/den)
1x za týden či 14 dní 2 dny cheat day
Váha: 76,5kg 6.7.2015
Cíl? +3kg za 3 měsíce kvalitně
Když jsem měl volno.....tak jsem si přioížděl log a koukal co na mě působilo nejlépe. A zhodl jsem se v tom, že nejvíce jsem přibral na Těžko-lehkém splitu minulý rok, kdy jsem za 2,5 měsíce nabral 2kg čisté svaloví hmoty a 0,5kg tuku šlo dolů.
Poslední dobou jsem to měnil každých 14 dní a to pak nemá smysl nějak růst...i když ty nohy 3x týdně se trochu posunuly.
Pondělí 6.7
Totálně narvaná posilka, kde na každým stroji či čince byli 2 lidi. Jsem nezažil.
Jelikož to pravý rameno zlobí při tlakových cvicích, tak jsem zařadil kliky na bradlech. Je to kvalitní cvik stejně jako tlaky a rameno při tom nebolí.
Prsa: Kliky na bradlech:
1x12..BW+10kg
1x10..BW+15kg
1x8..BW+17,5kg
1x6..BW+20kg
1x4..BW+22,5kg
1x4..BW+22,5kg
Nohy: Čelní dřep: takže zkouška jiného úchopu s trhačkama a luxus, že jsem to nejezdíval dřéve. Nebolí mě z toho hrudní pátěř kde mám skoliozu. Dělal jsem to ATG ( jen po tom mě začalo píchat ve spodkách asi jsem se špatně nadechl a nezpevnil střed ksakru)
10x70kg
7x75kg
6x80kg
5x82,5kg
3x85kg
2x82,5kg
Takže díky čelním dřepům mi vyjela opět (po 3) plotýnka jako psal onehdá Judson, můžem si podát ruce...naschledanou Mrtvoly a Dřepy na nějaký čas, takže musím opět najet opatrně.....chjo nedá se nic dělat a jede se dál
Záda: Přítahy jč v předklonu: kontrolovanej pohyb-série trvá co nejdéle
1x12..27,5kg
1x10..30kg
1x8..32kg
1x6..35kg
1x4..37,5kg
1x4..37,5kg
Ramena: Přítahy vč k bradě:
1x10..35kg
1x8..35kg
1x8..35kg
1x7..35kg
1x6..35kg
Biceps: jč v sedě: pomalý kontrolovaný pohyb
1x10..15kg
1x8..15kg
1x8..12,5kg
1x8..12,5kg
Čelní dřepy o vysokých počtech opakování si mohou dovolit fakt jen zkušení mazáci. Jelikož nohy by ještě mohly, ale vršek zad začíná být dřív unavenej začne se bourtit, a do toho se automaticky přidá i spodek zad a střed těla. Druhá věc, že pokud jedeš opravdu ATG a nemáš dostatečnou mobilitu nebo vhodný tělesný páky tak ti vždy bude ujiždět dole spodek zad (butt wink). Proto bych příšte určitě volil nejlépe 3 op. max. 5 opakování (bude tě to nutit se soustředit na každé perfektní opakovaní) a radši více sérii a nesnažit se za každou cenu ATG, prostě jen kam až tě to pustí s pěkne rovnou, zpevněnou páteří.
OK příště dám na tebe..No a s těma spodkama to nebude až tak horký. Už to tolik nebolí...ale stejnak budou po tréninku delší protahovačky´..už mám na to fígle co pomáhá
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru