od doby posledniho zapisu bylo nekolik (3) treningu .. muj treningovy styl je ve vyse uvedenejch kolejich ..
jde to nahoru (vaha a sila) ale je to boj :) .. asi se na nejakou dobu odmlcim .. shrnu jen sve cile:
- zezelenat a pohybovat se jenom 2+m skoky
- premenit co jsem nabral vice do sily (mam tedka svych vrcholnych 86.5 kg a silovej narust mi nepripada odpovidajici)
- zlepsit celkovou hybnost a protazeni (strecing, strecing, strecing, strecing, strecing, strecing, aarrgghh, strecing, ..)
- srovnat si konecne to jidlo (ackoliv jsem se zlepsil, tak porad mam v otazce stravovacich navyku co dohanet)
- nepodelat se z toho vseho (nic si neudelat, neztratit motivaci, ne**at kvuli cviceni na bezne povinnosti, brat to porad s nadhledem a otevrenou hlavou, etc ..)
- asi vic behat .. tenhle rok jsem se uplne vykaslal na behani, ackoliv si obvykle davam touhle dobou (jaro/podzim) cca 30-40km tydne
jste vsichi v *pici volove :D, spadla klec - barka se potapi :P
zejtra je mi 33 a muj akcni plan je jasny - od zejtrka prestavam na 3 mesice kourit a hulit (snad po trech mesicich uz nezacnu - proto netvrdim ze navzdy) a zacinam s brutalni 2 fazovou tryznou 3-4 dny v tejdnu ..
muj treningovej plan dali dohromady ti nejlepsi a slibili mi, ze se ani moc nemusim snazit a budu brutalnu :D
nastinim Vam, co se chysta (daily basis == 6x tydne, trening == 3-4x tydne)
daily basis:
- rano 20 minut strecing a protahovani
- vyklus ostre 20min AND/OR moje klasicka 100vka kliku/shybu a drepu (+cca 40)
- odpoledne bud seriozni zabehani a nebo kopec, schody, zabaci .. nohy predevsim
- vecer 20 minut protahovani
trening (misto odpoledni casti v daily basis):
- pojedu ted takove ty mainstream crossfity (eg Frozzuv log) 2x tydne
- venkovni kalistenika na k tomu urcenem hristi (1x tydne)
- klasicke fitko s benchem, drepem a MT + neco dal 1x tydne/1x za 2 tydny (tohle je ten pripadnej 4tej trening v tejdnu)
uaaaaaaa .. :P
ps. semi log za vcerejsek:
- 6hodin koseni kosou - docela pozoruhodnej workout
- 4 hodiny trening s prisnym dedkem co nezna slitovani (ja jel hlavne nohy s bw)
^^ jinak tohle bude hymna meho treningu a rytmus me tryzny :P
muehehehe !!!
ps. navideo se urcite kouknete, kluci umi nejen zahrat, ale udelat i skvele sportovni (surfove) video .. to jsou umelci 21 stoleti :P .. sportovat se zacina od 1:40
zejtra je mi 33 a muj akcni plan je jasny - od zejtrka prestavam na 3 mesice kourit a hulit (snad po trech mesicich uz nezacnu - proto netvrdim ze navzdy) a zacinam s brutalni 2 fazovou tryznou 3-4 dny v tejdnu ..
^^ kuadraaat .. jsem hrozne vystraseny o.O !! si tady budu vest *nekourici denicek .. treba se ke me nejaky silny kurak prida :P .. spousta mejch (hlavne starsich 50+) kamosu atletu taky prestala .. ale oni po prvnim infarktu nebo nejake srdecni slabosti co skoncila hospitalizaci .. pane boze, tohodle se na sobe nechci dopustit
dneska druhej den bez cigara .. docela to jde .. vcera:
20 minut strecing
8x8 shyby s 60 sec prestavkama
8x12 kliky s 1:30 prestavkama
10x20kg predni drep vse s 2 min prestavkama
4x10x40kg predni drep
4x7x50kg predni drep
2x4x60kg zadni drep
2x3x70kg zadni drep (tady uz jsem prasil - tzn setril jsem cas a udelal to v jednom i s predklony :P)
15 min strecing
superserka (po 8-15 opak, v mezicasech strecing)
- 100 shybu
- 100 kliku
- 100 polo-pistols (spicka na lavicce, ale daleko .. chodil jsem co nejvic k zemi - takze az na zem v mem pripade)
4x7 na kazdou nohu dlouhe chodive vypady a vytahavani se ze zvedlou zadni nohou
100 opak na bricho (sedy lehy/nohy z visu)
dneska jsem psal trening jednomu kamaradovi ... 34 let, poslednich ?7 let nesportoval, jinak silnej a sportovni hoch (zamplada) .. trening najdete zde:
doporucuji si precist nejdrive zadani (encoding v prohlizeci na UTF8), ktere je jak je to vzate z majlu az za moji odpovedi ..
ps. pro ty co to zajima tak ja jedu podobne schema jako tohle akorat letos beham tak jednou tejdne a mene a misto toho si zacvicim s nejakym naradim eg disk, ostep, trojskok, dalka, vejska, rozbehy, zabaci, etc v objemu tech 45-60 minut 2x tejdne .. posilku si davam shodne asi 1x tejdne a 3x tejdne cvicim venku v okoli hrazdy a bradel
ps. doufam, ze se vam muj trening bude libit a snad nekoho inspiruje
dneska to bude mocny .. tedka jsem mel kvuli vedrum skoro tejden oddech (byl jsem jen 1x a to jsem jel jeste tak na 50%) .. hlavne at teplota zustane kde je a klidne at *zachcije
jinak tedka mam uz tak cca mesic (od zacatku tech veder) takovej lehci (spise blize k pauze) treningovej rezim ..
je to krasny zit :D .. ja vlastne cvicit uz nepotrebuju, jsem krasny a pohledny .. uz nehci delat zabaky ani se namahat .. mym hlavnim cilem jsou pro nasledujici obdobi 2 mesicu divky na koupalistich ... muj kozobiceps (to jedine je pry zapotrebi) je pro tento ucel dokonce nadmerne trenovany :P
zdravim vsechny ronnaky ..
-----
ps. tohle video si dam do podpisu, zatim si ho *ulozim sem
zaroven se omlouvam (lehce) za posledni vystupy .. mel jsem nejake hystericke obdobi ..
mam tedka stale letni treningovou pauzu .. sice obcas jdu (~ 2x za 3 tydny) ale vedra jsou fakt moc .. uz se tesim na zari .. muj treningovy plan je nasledujici:
po: telocvicna, 80% treningu nohy a bricho, spise objem (tzn x8-10)
ut: aikido, coz je pomerne intenzivni na nohy
st: cviceni venku se 66% zamerenim na vrsek s vlastni vahou + pistole (shyb, klik, bradla, pistole)
ct: aikido
pa: volno
so/ne: volno a v pripade casu a chuti nejaka atletika na stadionu (zadne pumpovani)
cile pro podzim:
- 100m pod 12s na jistotu
- dalka 6m na jistotu
- vyska 1.80m obcas
- tycka 4m obcas
- ostep/disk ? .. zlepsit to, nende mi to .. spis je to o technice, nemeril jsem, ale byvam 10 a vice metru za ostatnimi chlapci co to alespon obcas cvici
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru