|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ntz
|
Zaslal: po leden 21, 2013 11:55 am Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | jestli po tréninku nohou seš ještě schopnej běhat, tak je něco špatně |
sak pisu "pokus o beh" .. rozhodne to neni "jako kdyz si jdu normalne zabehat" (eg 6-10km) .. spis to mel bejt takovej lehkej strecingovej kardio vyklus se zamerenim na predkopavani a zakopavani max 2 km ..
jinak blazne ja jak docela dost beham, tak s tim ani normalne nemam takovej problem .. je pravda, ze loni jsem poradne nebehal od jara a letos se na jaro fakt tesim - tim myslim na kombinaci telocvicna // park .. jsem zvedavej
ps. mam to v predchozim zapisu .. byl jsem se provetrat po treningu na letnou a bylo to fantasticky !!
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po leden 21, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | ad.8Shade) Tvuj trening jsem nedojel .. jj, je to husty .. skoncil jsem u vypadu .. absolutni smrt nohou .. asi protoze jsem to nedojel, tak druhy den pouze "prijemne namozeno"
|
hehe a to ses ani nedostal k jedný z nejtěžších částí a tou je to předkopávání po těch výpadech tim stylem, jakým jsem řekl...Tam by se ti ty nohy teprve zničily, že bys je cítil tak dva dny. Já ten trénink sice dal napoprvý, ale jen tak tak, bylo to o vůli a překonání bolesti. Je to trénink podobnej GVT, když ho člověk jede pořádně.
Sám ale musíš říct, že když se jedou nohy opravdu tvrdě, tak prostě nadšení do toho být nemůže :)) Kdo by se těšil na nechození a pocit blížící se smrti :) Ale vůlí se to dá překonat.
Podle mě jsi jel ten trénink moc brzo po tom cizovo, chce to jet ty nohy tak max 1x týdně, když je jedeš takhle pořádně.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po leden 21, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
jj, diky ... sak ja nehazim flintu do zita .. jsem pevne rozhodnutej to dat .. jinak me se ten Tvuj trening libi a bavil by me vic, nez takova ta klasicka otrocina ..
me teda pripada 20 vypadu x4 na kazdou nohu s 30ti sekundovejma pauzama i bez pridane vahy skoro nerealne .. : ( (po drepech) .. nechapu jak toho docilit ..
ja jsem *zhasnul na zacatku druhe serky (pricemz uz v te prvni jsem se u 12+ opak kroutil jako had)
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po leden 21, 2013 1:01 pm Předmět: |
|
|
no, abych se dostal k tomu predkopavani, tak to budu muset nejak redukovat:
4x6 - zadni drep
4x10 vypady
predkopavani/zakopavani dle navodu ..
opravdu beze vsi legrace je ten Tvuj trening v originalni podobe nad moje sily .. Ty vypady prosimte delas *perovaci a nebo plne vc ukroku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po leden 21, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | no, abych se dostal k tomu predkopavani, tak to budu muset nejak redukovat:
4x6 - zadni drep
4x10 vypady
predkopavani/zakopavani dle navodu ..
opravdu beze vsi legrace je ten Tvuj trening v originalni podobe nad moje sily .. Ty vypady prosimte delas *perovaci a nebo plne vc ukroku ? |
Vse delam v plnem rozsahu :) Dělám je ale na místě, tj výpad, vrátit do původní polohy a znova výpad atd... jdou dělat i tzv walking lunges, takže máš na výběr. Další možnost je střídat nohy hned po každém opakování, to by mohlo být lehčí (a jet tím pádem 40 opakování v kuse střídavě) Já začal mít problémy s těma výpadama až tak kolem 15+ opakování a hlavně poslední dvě série. Zkus zatím ten zjednodušenej, jak sis napsal, než si tělo trochu zvykne, pak dáš i to, co jsem psal já.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po leden 21, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
dnesni log:
@8Shade: druhy pokus skoncil jeste hur nez prvni, viz nize .. ps pozor, nejel jsem uplne presne Tvuj trening, ale stycnych bodu je tam nekolik (ad.prisne casovani)
- rozcviceni - 10min .. hlavne spodek, zanedbane, za 3- (ps. dopredu rikam, ze az tak spatny *zase ne ..)
- drepy s 60kg, cinka nizko (jsem vysokej, kdyz to mam za krkem, tak se ohejbam) .. zacinal jsem kazde dve minuty eg 00:00 -> 02:00 -> .. -> 14:00
- 2x3
- 6x4
- rovnou prechod na vypady +20kg, stejny system (16:00 -> 30:00), vychazelo mi to pokazdy na 45 sekund pauza
- 2x7 na kazdou (14 stridave)
- 1x6 dtto
- 4x5 - tady jsem si bez legrace v predposledni serce (28:xx) neco natahl na zadku a zadni strane stehna .. jakejkoliv dalsi pokus o vypad nebo drep s bolesti
- 1x5 bez cinky s bolesti
- 4x10 superserie zakopavani a predkopavani na stroji, uz bez mereneho casu .. 4x10 kazdej cvik samo .. .. tady to slo .. boli to, kdyz jdu do drepu
- rozcviceni 10 minut vrsek
- shyby stejnym zpusobem - tedy 8 serii 00:00 -> 14:00, stridal jsem siroke a normalni, vetsinou s +6, malo s +12 a bez ;) .. cca 56 (?~8x7) shybu
- kliky rovnou 4 serky (2x20, 2x10) 16:00 -> 22:00 .. ruzne provedeni
- kliky na bradlech 24:00 -> 30:00, 2x7, 2x6
- rozcviceni ~ 5 min
- 4x superserka bricho prendavani kotouce 25kg x10 a zvedani nohou ve visu x15, bez mereni casu
++cas: 1:30
++hodnoceni: kdyby nebylo toho bolaveho zadku, tak za se musim pochvalit za 2 .. super trening, zkusim to parkrat v tomhle tempu .. na ty shyby se brutalne zlepsuju .. pred dvema mesici (kdyz jsem je necvicil systematicky), jsem na ne byl mnohem slabsi .. i na ty nohy (tam je to ale porad kategorie *poor)
zdravim, ntz
edit 22:44 )) vratil jsem se z vyklusu .. zapomel jsem lejtka, tak jsem si je potrestal na mekcim snehu .. 400m vyklus, 600m zakopavani/predkopavani, 600m lejtka
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po leden 21, 2013 11:13 pm Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: |
Sám ale musíš říct, že když se jedou nohy opravdu tvrdě, tak prostě nadšení do toho být nemůže :)) Kdo by se těšil na nechození a pocit blížící se smrti :) Ale vůlí se to dá překonat.
|
^^ dneska me ty nohy az do incidentu v 29te minute vylozene bavily a delal jsem je radostne .. chystal jsem se odjet to *tvy predkopavani a zakopavani .. nicmene *nuz vrazeny do prave pulky zadku* (pocit) me potrestal :P
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po leden 21, 2013 11:21 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | teď jenom doufej, že tě to brzo přejde a nezpůsobil sis zranění jednou z tvých věhlasných upravených technik cviků... to by ses hned začal konečně zajímat o to, jak se ty cviky mají správně provádět |
Se nedivim, že tě baví, když nejedeš ani polovičku toho, co jsem napsal :D To pak nemá ten správnej účinek. Chce to být pořádně rozehřatý alespoň tím během a jakmile se ti stane, že si něco natahneš, tak přestat cvičit daný sval úplně a nechat pár dní odpočinout.
Jinak mi přijde, že ty nohy jezdíš nějak moc často. Ono kdybys je odjel 1x týdně a pořádně, tak to bude možná lepší než 3x polovičatě.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po leden 21, 2013 11:23 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | teď jenom doufej, že tě to brzo přejde a nezpůsobil sis zranění jednou z tvých věhlasných upravených technik cviků... to by ses hned začal konečně zajímat o to, jak se ty cviky mají správně provádět | hmm .. naopak jsem dneska delal ty vypady *normalni .. mozna proto jsem se zk**** ..
nezlob me blazne :D !! nikomu videa nenutim a ani je neslibuju, ale podle toho, jak jsou mnohem silnejsi chlapci dojati jak pekne cvicim (hehe), bych rekl, ze cviky neprasim :P .. tohle jsem si udelal v poslednim opak, kdyz jsem se uz kroutil jako had .. njn, klasika .. zlocin, ze jsem kaslal od 20ti na nohy, a trest za moji nynejsi horlivost
edit)
| 8Shade napsal: |
Jinak mi přijde, že ty nohy jezdíš nějak moc často. Ono kdybys je odjel 1x týdně a pořádně, tak to bude možná lepší než 3x polovičatě. |
^^ nikdy !! nejsem zadnej *teplej kozobiceps :P .. jedu vsechno jako sokolove
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: út leden 22, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
results po vcerejsku:
- vrsek prijemne citim .. mohl bejt vic, nicmene v ramci treningu padlo mj. 3x7 krasnejch, dotazenejch a jeste v plnym rozsahu (z mrtveho bodu) sirokejch shybu +6kg .. fantasie :D
- prostredek - v poho, bricho ani MT jsem nedelal
- nohy masakr .. prdel boli docela dost, kdyz jdu do drepu .. musim tomu dat 3-4 dny rest
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út leden 22, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
ntz, tak mě napadá... Jde ti o to, aby tě bolely nohy, nebo aby ses silově zlepšil? Protože pokud to první, stačí když budeš hodinu v kuse dřepovat bez zátěže a účel to splní. Pokud to druhý, budeš podle toho muset začít trénovat :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: út leden 22, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | ntz, tak mě napadá... Jde ti o to, aby tě bolely nohy, nebo aby ses silově zlepšil? Protože pokud to první, stačí když budeš hodinu v kuse dřepovat bez zátěže a účel to splní. Pokud to druhý, budeš podle toho muset začít trénovat :) |
jde mi o to cizo, abych zlepsil nohy ... sak jsem taky delal fuzi Tveho a 8Shadyho treningu ztepile a odvazne ..
nicmene oprav me pokud se pletu, ale neznamena bolest (ted s lehkym zjednodusenim) po treningu, ze se dany sval zlepsuje ?
ja si na ty nohy necham od Vas poradit moc rad, a taky pokorne provadim co mi reknete ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|