Veľmi pekný preslov Adama (tam ťa bolo vzadu naľavo pri konštrukcii dobre vidieť:)), bodaj by si z toho tí, ktorí sa zúčastnili niečo odniesli, a keď aj nie, tak aspoň, nech ich to trošku donúti k zamysleniu.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Je fakt, že ten koncert měl super průběh. Já sem byl u vstupu a všichni byli super naladění, usmívali se a byli slušní. Nikdo moc nechlastal, protože Revolta je proti alkoholu/kouření/drogám (což asi moc netěšilo bar) a v celém sále se nesmělo ani kouřit. V důsledku toho se tam nikdo nerval, nemusel sem se dívat na ožralé teenagery a celkově tam panovala super atmosféra :) Za mě palec hore.
Zdar, porad, jak jdes na ten false grip? Me to dela strasne zle na zapesti.. silu na striktni MU bez nej asi nemam no s pomoci kolen ze par za sebou dam..
e: na kruzich ho jaks taks udrzim, ale to je asi vse.. a na hrazde ani za boha
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Zdar, porad, jak jdes na ten false grip? Me to dela strasne zle na zapesti.. silu na striktni MU bez nej asi nemam no s pomoci kolen ze par za sebou dam..
Ahoj, asi tě zklamu, ale není v tom žádná věda. Prostě drtit, drtit a zase drtit. Já jsem měl s FG na hrazdě velké problémy, doslova mi to rvalo zápěstí od kosti :) ale postupně sem to piloval na kruzích, a ono si to zápěstí prostě zvyklo a teď už mi to přijde stejně "pohodlné" jako klasický úchop, tak zkus třeba každý trénink na začátku nebo na konci prostě viset s false gripem, pak shybovat s false gripem a uvidíš, že to pujde .)
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Hezké MU na hrazdě, nějaké korejské dipy, nějaké negativky na jedné ruce shyby, pár levrů, ten zadní lever už mi začíná trošku jít :) asi už sem vychytal tu techniku ;-)
Dneska jsem se dozvěděl na FB, že sem všechny svaly co sem měl ztratil a vypadám jako anorektik a to všechno jako daň za to, že sem obhajoval cvičení na kruzích :) Tak pokud to psal někdo z fóra ať se směle přihlásí, anonymy nemám rád
to nechapu, mas o deset kilo vic a vypadas jak troska
jak to delas?
nemyslim to ve zlem, asi mas tezke kosti a jsi vysoky jak topol
Petře ty máš 75 ?:D ... kurva tak to nelez ke mě do logu, já mám 95 ted :D:D
Jinak myslím, že jsi zbytečně ostrej... chtělo by to i jinou fotku, je vidět, že oddo maká jak černoch, i když trochu toho tuku by mu neuškodilo asi, tohle je moc seklý a působí to na mě rachyticky... každopádně proti gustu.. :))
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru