BAS budou dipy se zátěží, shyby se zátěží, HSPU. Tady spíš asi pocitově, jak se budou cítit ramena, lokty apod.
SAS bude zahrnovat planche, front lever, back lever, human flag a L-sit. U SAS pojedu vždycky určitou progresi než nasbírám dohromady za trénink 60 sekund. Jakmile dám na té progresi 60 sekund v jedné sérii tak přejdu na těžší variaci.
Momentálně:
Planche -> tuck
Front lever -> advanced tuck
Back lever -> full
Human flag -> základ, začínám
L-sit -> ze země
A mimo trénink všude možně cvičím balanc ve stojce. Což je vlastně taky SAS :)
Jede se to, jak kdo zvládne, takže klidně unbroken Mi to zabralo cca 20 minut, s tím, že sem dal na konci jen jeden MU, pak už sem se tam prostě nedokázal vyškrábat, nebyla absolutně žádná explozivní síla v latech po těch shybech
První série kliků 40, tak příště bych mohl dát tu první štaci unbroken :)
Věřím, že až nebudu po sprintech a budu mít trošku víc sachrů bude ten čas zase o trošku lepší :)
Večeřička :)
200g rýže basmati, kuřecí prsa na bambusových výhoncích & olivách, směs namočených oříšků, kvasnice, salát a rajčátka, pribináček za odměnu, protože sem byl dneska hodný hoch
EDIT: to kuřecí vypadá divně, ten blesk rozzářil ty mastné oka :)
Příští týden by měl být i na železe deload, tak sem se rozhodl, že nedám uplně deload, ale spíš takový kontrastní týden (inspirace na:http://www.t-nation.com/training/deload-is-dead). Takže pojedu spíše izolované cviky, spíše kladky a různé stroje, zkrátka věci co sem nedržel roky v ruce :)
CNS potřebuje oddech, stejně tak jako klouby, šlachy, vazy.. Poslední dobou jsem konečně dopiloval back-levery, a u těch ramen, bicepsů je to děsně znát, že už potřebují rest :)
Dnešní poslední trénink před flákárnou :)
Mrtvé tahy up to 140kg
Tlaky s JČ ve stoje
Military
Úzké benche se stopkami up to 70kg
Biceps EZ + odporová guma
Lýtka ve stoje + přední bérce
V mezičase nějaké MU na hrazdě, back levery, sternum chin-ups apod.
Jinak ten biceps s odporovou gumou fakt doporučuju, kdo máte gumy svoje nebo ve fitku. Jezdím to tak že na ni stoupnu, chytnu si ji do dlaně jak potřebuju a chytnu EZtku. Jak už nemůžu tak pustím gumu a dojedu to...Víc napumpovaný a procítěný biceps nezažijete :)
Krátká stať k zamyšlení
Poslední dobou jsem si všiml, že je dost moderní a cool jet Korteho. Když jsem ale viděl ty ultra prasárny, tak si kolikrát říkám, jestli by kluci raděj neměli zůstat u klasického splitu partii jednou týdně Protože ty 1/4 dřepy, mrtvoly s kulatýma zádama a benche, kdy pohyb končí cca 15cm nad hrudníkem, na to se fakt nedá dívat. Nejvtipnější na tom ale je, že někteří kluci podle mě ten trénink ani moc pozorně nečetli, protože je potkávám třeba 2 dny po sobě ve fitku jet velkou trojku. Ale je fakt, že z těch 1/4 podřepů se regeneruje asi rychle peace out
Poslední dobou jsem si všiml, že je dost moderní a cool jet Korteho. Když jsem ale viděl ty ultra prasárny, tak si kolikrát říkám, jestli by kluci raděj neměli zůstat u klasického splitu partii jednou týdně Protože ty 1/4 dřepy, mrtvoly s kulatýma zádama a benche, kdy pohyb končí cca 15cm nad hrudníkem, na to se fakt nedá dívat. Nejvtipnější na tom ale je, že někteří kluci podle mě ten trénink ani moc pozorně nečetli, protože je potkávám třeba 2 dny po sobě ve fitku jet velkou trojku. Ale je fakt, že z těch 1/4 podřepů se regeneruje asi rychle peace out
To je v pohodě, protože s kretinem, proteinem, maltodextrinem, NOčkem, sacharidem, proteinovou tyčinkou, kaseinem a jánevímčímještě vlastně ani nemusíš cvičit a stejně máš konstatní gainz! Teda aspoň podle obecné logiky... :)
_________________ My girlfriend is stronger than you!
Poslední dobou se tak nějak dost věcí s*re, tak aspoň v tom gymu vždycky vypnu a nemusím myslet na nic mimo posilovnu a je mi pak mnohem líp
Mam to ted stejne, taky pekne na pi.. obdobi.. a jak rikas, to zelezo je jediny co me od toho odpouta, ale i mimo trenink, kdy si jen tak premyslim jaky dalsi treninkovy plan, nebo psychicka priprava na budouci trenink. Prirovnal bych to k meditaci, proste zit jen pro pritomny okamzik a neresit nic jineho. Diky tomu bych si asi nemohl predstavit zivot bez tohoto skveleho hobby. Tak at se nam zas co nejdriv bude darit
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru