|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 8:30 am Předmět: |
|
|
jj, Oddíku chválim, super. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Taky jsem překvapený, nebyl jsi náhodou tlouštík? |
Tvoje máma byla tloušť....ále nic ten tuk leze pěkně dolu, vyměnil jsem sachry za tuky a zdá se, že na mě to funguje na 100% :)
Luster: a tos to ještě neviděl od pasu dolu
Turakam: děkuju (snad si to nemyslel ironicky)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 9:39 am Předmět: |
|
|
Taky cumim, jak jsi to pekne sekl. Na me ale uz moc anorekticky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 9:54 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Taky cumim, jak jsi to pekne sekl. Na me ale uz moc anorekticky |
Tak ty si buřt né tak tvých 110kg v takové kvalitě jakou máš, to si můžu tak maximálně nechat zdát i když každý rok mám cca o 2-3kg víc při obdobné kvalitě, tak třeba za 10 let, kdo ví
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
Zatím tvoje TOP forma, keep working! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
Teda taky jsem doufal, že tam toho loje bude víc.
Ne, fakt dobrá forma, určitě nejlepší, co jsem u Tebe kdy viděl. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
pěkný Oddo, jen tak dál chlape _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út červen 25, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
25.6.2013
Fit Centrum Nivnice
Dneska venku celý den chčije, tak sem zašel mrknout na železo :)
trojsérie
Přední dřep
road to recovery
10x20
8x30
8x40
4x50
3x60
3x60
10x bez zátěže bulhary
10x +10kg bulhary
10x +10kg bulhary
Kliky na bradlech
12x BW
10x BW+5kg
10x BW+10kg
5x BW+15kg
4x BW+20kg
4x BW+15kg
10x BW +10kg
12x BW+5kg
Shyby nadhmat na šířku ramen
8x BW
5x BW+5kg
4x BW+10kg
3x BW+15kg
2x BW+20kg
3x BW+15kg
4x BW+10kg
5x BW+5kg
No po dlouhé době se zdá, že záda se vrací do normálu, tak sem zase zkusil dřepy, ty mám povolené pokud udržím záda :) MT mají ještě čas, ale nikam se neženu. U dřepů sem se snažil držet všechnu váhu na patách, tělo co nejvíc vzpřímené a opravdu poctivě držet břicho, jak sem ucítil, že už to začíná slábnout ta technika tak sem vyměnil za bulhary :)
Shyby slabší, asi ty latismy nestíhají pořádně regenerovat, ale co mě překvapilo tak kliky na bradlech, když sem je jel naposled tak lokty bolely, ale dneska sem se pořádně zabalil, lokty v teple a šlo to krásně. Dokonce jsem se cítil tak jistě, že sem jel i s přidanou vahou, a to sem nejel několik let už :) Super!
BW dneska ráno 87,5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st červen 26, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
26.6.2013
Doma
Aerobní trénink
švihadlo
+
core
30 minutek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 10:28 am Předmět: |
|
|
28.6.2013
Venku
Shyby dynamické
Nácvik front lever, handstand
Deficitní kliky
Výběh cca 15 minut, rychlé tempo
A dnešní snídaně :)
6 domácích vajíček, míchané alá Pohlreich, orestovaná cibulka, rajčátka, ementál :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 9:06 am Předmět: |
|
|
Už od pátku je mi nějak divně, bolí hlava, únava, nechce se mi ani vstát a jít si udělat něco na jídlo, natož tak cvičit :- ( Asi sem to malinko přepískl, přece jen cvičím každý den, občas rest day + do toho ještě teď zkouškové a stresy ve škole, je čas trošku zvolnit, tak včera a dnes úplné volno a jím na co mám chuť :)
A pár fotek ze včerejšího výletu s mladou :)
Prej "udělej nějakou šílenou pózu" :-D tady to je
A lehká vyžíračka :D espresso + chocolate cake <3
A bonus nakonec, ať to tu trochu oživím ten log :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|