Trénink venku, shyby se zátěží (betonové kamenné mlýnské kolo, které má máma jako dekoraci do skalky ) + kliky variace7
2.7.2013
Výběh, pomalejší tempo, ke konci obrovský kopec na jeden zátah, myslel sem že mi prasknou nohy jak to pálilo :)
3.7.2013
Asi dneska volno, chodím už zase do roboty, kde celý den manuálně dělám, byť to není fyzicky velká zátěž, že bych něco těžkého tahal nebo kopal, ale spíš mě už děsně bolí nohy a mám unavené záda jak se pořád ohýbám nad bednama :-)
Dneska od rána půst , jen voda, čaj, kafe :) Ale kupodivu síla docela byla a hezky se mi cvičilo :) Na shybech 0x40, sice sem to dotáhl po bradu takže klasický shyb 90% cvičenců, ale pro mě je to stejně no lift, sem zvyklý ty shyby dotahovat na horní část hrudníku :) tak příště...
Začnu zase psát, ať to má nějaký řád ty tréninky :)
19.7.2013
Skills
Muscle-up
False grip nácvik
Dynamic pull ups
Kipping MU 1,1,1,1
Over the bar + negative MU
(15 min.)
Front lever
Tuck position hold max. 6x
(10 min.)
Strength
1 Arm pull-up
Negative 2x
Wrist hold pull ups 3x
(10 min.)
Dneska fajn trénink, po delší době nedělání MU a pilování dynamiky na shybech jsem je opět zkusil a šlo to samo, hodně pomohly pullovery na hrazdě a následný negativní MU :)
Dnes byla i druhá fáze, a to ze skills full planche , takže v podstatě celé tělo, hlavně trénuju ramena, spodní záda, core, abych měl čím ten planch držet, zatím je to jen frog stand a podobné techniky než se propracuju k něčemu těžšímu :)
Myslel sem si, že ramena mám celkem silné, ale když si vezmu tady ty jednoduché věci co cvičí gymnasti jako denní chleba, třeba ten planch, tak je mám opravdu směšně slabé
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru