Optimální kardio

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Optimální kardio  Úvodní stránka -> Trénink -> Optimální kardio
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kid

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
kid napsal:

Porovnat se můžeš na concept2 Je tam porovnání na 60 minutovém testu.

Nj veslo, to v posilovne obchazim 20 metrovym obloukem :D
Porovnat se muzu i na obycejnym (trochu lepsim) rotopedu / ergometru... rekneme treba srovnani ujete vzdalenosti 2 jedincu za 60 minut na danou zetez. To je preci take adekvatni porovnani ne?

Tomu bych ani za mák nevěřil. A to ani v případě, že půjde o jeden model. Pouze v případě, že by to výrobce výslovně zaručoval.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne ze mam namysli jeden model a dokonce i ten samy stroj (kdyby byly 2, i kdyz stejne, tak kazdy muze byt jinak opotrebovany a v jinem technickem stavu, coz take bude zkreslovat).
kid

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na jednom stroji by to ošetřit šlo.

Ale v mezinárodním měřítku by byla větší šance takového druhého magora najít. Nevím, kdo by se s tebou chtěl v tomhle dobrovolně měřit.
Runner

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spousta slov o ničem.
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Runner napsal:
Spousta slov o ničem.

Za to tento tvuj post ma velmi vysokou hodnotu :)
Ovsem neber si to zle, pises docela zajimave veci, rad si poctu, tohle je jedna z mala teorii, co me celkem zajima a informace, co jsou o tehle problematice bezne na netu, jsou hodne zjednodusene a dost zavadejici.
Runner

PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta poznámka nebyla myšlena přímo na tebe ale je hezké že ses ozval. :-)
A k té otázce zátěže kterou provádíš, řekl bych, že máš vysokou aerobní kondici, vysoké VO2max a to umožní vysokou anaerobní zátěž. Tomu, že to jedeš na '80-85% MTF po celou dobu', se dá rozumět jak? Máš tu maximální frekvenci změřenou nebos ji odhadl? Jakou máš ranní klidovou tepovku? Frekvence 80-85 MTF je stále aerobní, je to tempová vytrvalost, to že při ní nemůžeš mluvit je divné, řekl bych, že tu frekvenci máš špatně spočítanou. A z čeho se to bere? Tady už hodně z cukrů, na lipolýzu není dost kyslíku a ani dost času, lipolýza je pomalý proces.
madball

PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
A pročpak by těch 45 minut nemělo stačit? Co je a co není pořádná aerobka?

To snad záleží na spoustě faktorů, zachvíli budeš jak ten Reichenberg.

Mně teda reichenberka připomíná mnohem víc runner a pokud to není ten stejnej člověk, tak by si asi hodně rozuměli. :)

Jinak tepovka 150 podle mě není žádná šílenost, jak to často popisuješ Drejpre. To si teprve na kole připadám, že začínám něco dělat. 120 je nuda. Taky bych se přikláněl k tomu, že to budeš mít asi špatně změřený.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak moc velky vliv ma teplota okoli na spalovani tuku pri aerobnich aktivitach? Jelikoz se opravdu extremne potim (a kdyz rikam extremne, tak je to jeste mnohem horsi nez extremne :) ) , tak jsem si zvykl na sebe poustet vetrak, coz moji potivost snizi minimalne o polovinu (ale porad se potim hodne) a celkove pozoruji, ze podavam i lepsi vykon, ale na druhou stranu i kdyz vykon podavam stejny nebo vyssi, neprodujuji zdaleka tolik tepla jako kdyz vetrak pusteny nemam. Proto by me zajimlo, jestli se v chladnem prostredi spaluje hure (logicky mi z toho vyplyva ze ano) nez v teplem a jak moc velky ten rozdil je?
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No někdo říká, že když se více potíš, tak je to jen voda. Já jsem na sobě vypozoroval, že když cvičím mikině a pak dám karido a dokonce mám mikinu při kardiu, tak jsem rychleji v tepovce a celkově se tak nenadřu, kdežto v tričku mi přijde, že se více nadřu. Možná je to jenom pocit, ale přijde mi to tak.
xnewstedx

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokial viem tak pri termoregulacii tela sa spaluje energia.
Daspy

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 5:19 pm    Předmět: Kardio Odpovědět s citátem

Hosi otazecka..dnes poprve nasazuji kardio.. za pul hodky si jdu zabehat.. muzete mi rict jaký je idealni casovy interval jak dlouho behat popripade kolik km ? Samozrejme muzete rict ze cim dyl a dal tim lepe, ale myslim to spise tak po jak dlouhe dobe telo zacne sahat do tuku? diky ( Kardio jsem este nikdy necvicil takze vazne nevim :) )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Optimální kardio Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Rychle na stránku:

Přejdi na: