|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kid
|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | kid napsal: |
Porovnat se můžeš na concept2 Je tam porovnání na 60 minutovém testu. |
Nj veslo, to v posilovne obchazim 20 metrovym obloukem :D
Porovnat se muzu i na obycejnym (trochu lepsim) rotopedu / ergometru... rekneme treba srovnani ujete vzdalenosti 2 jedincu za 60 minut na danou zetez. To je preci take adekvatni porovnani ne? |
Tomu bych ani za mák nevěřil. A to ani v případě, že půjde o jeden model. Pouze v případě, že by to výrobce výslovně zaručoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
Jasne ze mam namysli jeden model a dokonce i ten samy stroj (kdyby byly 2, i kdyz stejne, tak kazdy muze byt jinak opotrebovany a v jinem technickem stavu, coz take bude zkreslovat). _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 8:05 pm Předmět: |
|
|
Tak na jednom stroji by to ošetřit šlo.
Ale v mezinárodním měřítku by byla větší šance takového druhého magora najít.  Nevím, kdo by se s tebou chtěl v tomhle dobrovolně měřit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 8:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Runner napsal: | | Spousta slov o ničem. |
Za to tento tvuj post ma velmi vysokou hodnotu :)
Ovsem neber si to zle, pises docela zajimave veci, rad si poctu, tohle je jedna z mala teorii, co me celkem zajima a informace, co jsou o tehle problematice bezne na netu, jsou hodne zjednodusene a dost zavadejici. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: so červenec 27, 2013 7:25 am Předmět: |
|
|
Ta poznámka nebyla myšlena přímo na tebe ale je hezké že ses ozval. :-)
A k té otázce zátěže kterou provádíš, řekl bych, že máš vysokou aerobní kondici, vysoké VO2max a to umožní vysokou anaerobní zátěž. Tomu, že to jedeš na '80-85% MTF po celou dobu', se dá rozumět jak? Máš tu maximální frekvenci změřenou nebos ji odhadl? Jakou máš ranní klidovou tepovku? Frekvence 80-85 MTF je stále aerobní, je to tempová vytrvalost, to že při ní nemůžeš mluvit je divné, řekl bych, že tu frekvenci máš špatně spočítanou. A z čeho se to bere? Tady už hodně z cukrů, na lipolýzu není dost kyslíku a ani dost času, lipolýza je pomalý proces.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 5:50 pm Předmět: |
|
|
Jak moc velky vliv ma teplota okoli na spalovani tuku pri aerobnich aktivitach? Jelikoz se opravdu extremne potim (a kdyz rikam extremne, tak je to jeste mnohem horsi nez extremne :) ) , tak jsem si zvykl na sebe poustet vetrak, coz moji potivost snizi minimalne o polovinu (ale porad se potim hodne) a celkove pozoruji, ze podavam i lepsi vykon, ale na druhou stranu i kdyz vykon podavam stejny nebo vyssi, neprodujuji zdaleka tolik tepla jako kdyz vetrak pusteny nemam. Proto by me zajimlo, jestli se v chladnem prostredi spaluje hure (logicky mi z toho vyplyva ze ano) nez v teplem a jak moc velky ten rozdil je? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
No někdo říká, že když se více potíš, tak je to jen voda. Já jsem na sobě vypozoroval, že když cvičím mikině a pak dám karido a dokonce mám mikinu při kardiu, tak jsem rychleji v tepovce a celkově se tak nenadřu, kdežto v tričku mi přijde, že se více nadřu. Možná je to jenom pocit, ale přijde mi to tak. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
Pokial viem tak pri termoregulacii tela sa spaluje energia.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daspy
|
Zaslal: st květen 14, 2014 5:19 pm Předmět: Kardio |
|
|
Hosi otazecka..dnes poprve nasazuji kardio.. za pul hodky si jdu zabehat.. muzete mi rict jaký je idealni casovy interval jak dlouho behat popripade kolik km ? Samozrejme muzete rict ze cim dyl a dal tim lepe, ale myslim to spise tak po jak dlouhe dobe telo zacne sahat do tuku? diky ( Kardio jsem este nikdy necvicil takze vazne nevim :) )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|