|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: po září 03, 2007 8:10 am Předmět: |
|
|
Od pátku najíždím Nitrix BSN abych viděl co to tedy je za věc.potom se podělím průběžně o pocity a dojmy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po září 03, 2007 8:12 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Bara napsal: | Od pátku najíždím Nitrix BSN abych viděl co to tedy je za věc.potom se podělím průběžně o pocity a dojmy |
Do Olympie 24 dní, stihneš to? |
V Olympii jsem za hodinu a dám si tam tiramisu
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: po září 03, 2007 8:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:32 pm Předmět: Aminostar |
|
|
Ahoj všem, chtěl bych se zeptat co si myslíte o firmě Aminostar?
Hodně lidí tvrdí že to jsou srač..y.
Dále by mě zajímalo jestli někdo zkoušel od nich krealkalin + no....jestli má vůbec cenu to kupovat.
Dík za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:40 pm Předmět: |
|
|
Mel sem protak od aminostaru , cokolada , fuj hnus zvratky sou chutnejsi...........
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: ne září 30, 2007 9:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne září 30, 2007 10:22 pm Předmět: |
|
|
Cica: Byly doby kdy jeste nikdo nechapal ze krome proteinu a gaineru funguje jenom kreatin a brali jsme HMB, diosgenin, vanadyl atd atd a ucinek to patrne nemelo zadnej, mozna hodne malej.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne září 30, 2007 10:59 pm Předmět: |
|
|
zajimalo by me kolik lidi z fora ma opravdu dost penez na to aby si mohli koupit zakladni doplnky a jeste jim zbyly penize na aminokyseliny, nitrixy a ja nevim co jeste :) protoze kdyz vezmu zaklad tak:
multivitamin s mineraly
Ccko
protein
kloubni vyziva
kapslovany rybi olej
kreatin
nejakej stimulant pred treninkem (gutain napriklad)
jenom tyhle zakladni veci z nichz KAZDA je sama o sobe mnohem dulezitejsi nez nejaky nitrix stoji mesicne solidni balik, o tom ze opravdu kvalitni jidlo si tu taky kazdy dovolit nemuze ani nemluvim (denne ryze a tunak neni kvalitni jidlo)...
samozrejme jsou lidi co si muzou dovolit ze zvedavosti experimentovat a pak se podelit o vysledky jako treba Bara ale takovych tu bude opravdu malo :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: ne září 30, 2007 11:45 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | zajimalo by me kolik lidi z fora ma opravdu dost penez na to aby si mohli koupit zakladni doplnky a jeste jim zbyly penize na aminokyseliny, nitrixy a ja nevim co jeste :) protoze kdyz vezmu zaklad tak:
multivitamin s mineraly
Ccko
protein
kloubni vyziva
kapslovany rybi olej
kreatin
jenom tyhle zakladni veci z nichz KAZDA je sama o sobe mnohem dulezitejsi nez nejaky nitrix stoji mesicne solidni balik, o tom ze opravdu kvalitni jidlo si tu taky kazdy dovolit nemuze ani nemluvim (denne ryze a tunak neni kvalitni jidlo)...
samozrejme jsou lidi co si muzou dovolit ze zvedavosti experimentovat a pak se podelit o vysledky jako treba Bara ale takovych tu bude opravdu malo :) |
Multivitamín mám zadara,alemoc to neužívám..spíš jak si vzpomenu (kvalitní sou ale)
Celaskon beru taky jak si vzpomenu-taky free
kloubní výživa-občas si koupím pytlík haribo medvídků
na proteinu nešetřím
rybí olej-wtf
kreáč za půl roku 250g-250korun
stimulant-kafe nebo energy drink tesko (kofein taurin vitamíny)9,9O.- ,ale většinou není potřeba
cizo tystu možná vypsal jak by to mělo bejt ideálně u každýho cvičence,apodle mě je to dost sci-fi u většiny lidí...
Jinak ta strava se dá pořídit dost lacině..jenom to třeba potom tolik nechutí,ale dá se..stačí chtít a nebejt línej
Jinak s tou fin.náročností to není zase až tak žhaví...bajk mě stojí o dost víc peněž
|
|
| nahoru |
|
 |
VelkyBratr

|
Zaslal: po říjen 01, 2007 11:37 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | zajimalo by me kolik lidi z fora ma opravdu dost penez na to aby si mohli koupit zakladni doplnky a jeste jim zbyly penize na aminokyseliny, nitrixy a ja nevim co jeste :) protoze kdyz vezmu zaklad tak:
multivitamin s mineraly
Ccko
protein
kloubni vyziva
kapslovany rybi olej
kreatin
samozrejme jsou lidi co si muzou dovolit ze zvedavosti experimentovat a pak se podelit o vysledky jako treba Bara ale takovych tu bude opravdu malo :) |
Ja bych to taky nevidel az tak strasne....vem si,ze pro docela dost lidi je opravdu posilovani vasen a utraceji na nej mesicne velike penize.Nekteri to vrazeji do chlastu,do aut,do kol a tak podobne a dost lidi tady z fora to vrazi do posilovani.Chce to vic casu a penez,ale jde to,to ne ze ne :) Ber taky v uvahu to,ze nekteri nevazi treba 110 kg,aby denne museli snist kilo masa a kilo ryze :) Takze pak na doplncich usetri o dost vic,nez ti tezsi,kteri to berou stejne vazne,
A s tim experimentovanim to bude mit podle me mnohem vetsi vahum,nez si myslim.Kazdy,kdo chce poradne posilovat,obcas podlehne nejakemu vabeni,kdy ho masiruji reklamy z jedne strany a lidi z posilky,kteri najednou silene vyrostli a rikaji,ze berou to a to.Tak ten clovek si to pak taky koupi,i kdyby jen jednou.
A s tim Nitrixem to neni vubec spatny :) Ja ho jedu a je to fakt bomba :) Ale abych se vyhnul dalsimu flame,tak dopredu rikam,ze prijem bilkovin mam tak 2-3gr/kg :) Takze to chce jidelnicek + proteinak a pak kdyz se prirazi veci typu Nitrix nebo dalsi jim podobne,tak to je masakr.Pokud ma nekdo jidelnicek naprd,tak mu bude Nitrix k nicemu... _________________ Techno,techno,techno a zase techno!!!Rano,dopoledne,v poledne vecer a to poradne NAHLAS!!!! :))))
PS - jedu na ciste chemii,necpu do sebe zadne prirodni sracky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po říjen 01, 2007 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Od pátku najíždím Nitrix BSN abych viděl co to tedy je za věc.potom se podělím průběžně o pocity a dojmy |
Takže jak jsem slíbil o Nitrixu.Jsem asi paskvil,ale necítil jsem ani prd.360 kapslí (3x5 denně) je pryč a kde nic tu nic.Chtělo by to asi lepšího modela
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: so říjen 27, 2007 1:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: út říjen 30, 2007 8:19 pm Předmět: |
|
|
Vyser se uplne na TRIBULUS odkudkoliv...je to bezcenny. _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: út říjen 30, 2007 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Bara napsal: | Od pátku najíždím Nitrix BSN abych viděl co to tedy je za věc.potom se podělím průběžně o pocity a dojmy |
Takže jak jsem slíbil o Nitrixu.Jsem asi paskvil,ale necítil jsem ani prd.360 kapslí (3x5 denně) je pryč a kde nic tu nic.Chtělo by to asi lepšího modela | To si delas prdel ta sracka stoji takovej ranec a neslape to jo??? tak to by me slehlo.....
Ja jsem koupil Intenzity od ALL STARS a je to v pohode davam ho pred kickboxem i pred cinkama a jen pred treningem ,nezeru to kazdej den a jsem spokojenej......naslaplej-nabuzenej-napumpovanej a dobre se na tom picha,ja nevim cim to je ale nejspis tim okyslicenim...... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|