OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Big Muscle

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yety napsal:
Miesate si niekto vlastnu predtreningovku? Rozmyslam ze vyskusam. Co hovorite na kombinaciu:
Kreatin monohydrat 5g
BCAA 10g
Citruline 3g
HMB 3g
Taurine 3g
Beta alanin 3g
Tyrosin 1g

Pripadne este arginin (AAKG) - mozno zbytocne ked je tam uz citrulin?

Začínám o ní také uvažovat. Nikdy jsem předtréninkovku neměl kromě pár vzorků jako Extrifit HellGel, Nutrend NO GEL nebo Grenade, a necítil jsem po nich vůbec nic. Poslední dobou jsem prošel dost článků a studií a zjistil, že doporučované dávky aminokyselin jako beta-alanin, citrulin apod. jsou mnohokrát vyšší než je v těhle věcech. Navíc ve všem je kofein, který mi nedělá buď vůbec nic a nebo má opačný efekt. Proto chci zkusit namíchat sám... nakonec to vyjde i levněji.

Mícháš sám, nebo u nějaké firmy? Na 4f některé věci (jako např. tebou tyrosin) chybí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yety napsal:
Miesate si niekto vlastnu predtreningovku? Rozmyslam ze vyskusam. Co hovorite na kombinaciu:
Kreatin monohydrat 5g
BCAA 10g

Citruline 3g
HMB 3g
Taurine 3g
Beta alanin 3g
Tyrosin 1g

- bcaa / hmb / kreatin - zbytecny
- rozhodne nejaka davka A-AkG nebo cysteinu
- dobre stimulatny - green tea / rhodiola / 500g+ vit. B5
- na prokrveni vhodne - MSM (levne) / vit. B3 - niacin
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
yety napsal:
Kreatin monohydrat 5g
BCAA 10g

Citruline 3g
HMB 3g
Taurine 3g
Beta alanin 3g
Tyrosin 1g

Máš tam toho nějak málo za ty peníze bych si radši koupil hovězí zadní a dal ho hodku a půl s rýží před cvičením, tot můj názor
c87

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
karlwanhov napsal:
yety napsal:
Kreatin monohydrat 5g
BCAA 10g

Citruline 3g
HMB 3g
Taurine 3g
Beta alanin 3g
Tyrosin 1g

Máš tam toho nějak málo za ty peníze bych si radši koupil hovězí zadní a dal ho hodku a půl s rýží před cvičením, tot můj názor

a efekt ? posrany az za usami ?
Big Muscle

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
yety napsal:
Kreatin monohydrat 5g
BCAA 10g

Citruline 3g
HMB 3g
Taurine 3g
Beta alanin 3g
Tyrosin 1g

Já bych to udělal něco jako 7 g A-AKG, 5 g l-citrulin, 5 g beta-alanin, 2 g taurin. Vitamíny B,C by nebyly ke škodě a rhodiola by v podstatě mohla suplovat kofein. Kreatin je zbytečný pokud se suplementuje samostatně. Možná by měl smysl glutamin, ale v tom si nejsem úplně jistý.

Ale pochybuju, že se to takhle všechno dá nechat někde namíchat. U hotových doplňků jsem koukal, že jediný, kdo přidavá adaptogeny jako je rhodiloa, je Amix.
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
karlwanhov napsal:
yety napsal:
Kreatin monohydrat 5g
BCAA 10g

Citruline 3g
HMB 3g
Taurine 3g
Beta alanin 3g
Tyrosin 1g

hovezi s ryzi muze byt odpoved na vsechny otazky a diskuze vtech XXX topicach na proteiny
/ gainery
na aminokyseliny / adaptogeny / vitaminy - ktere stimuluji vykon, maji celkove prospesny dopad na telo nevidim nic spatneho, vzdyt ono to i stoji par korun
donkeydawg

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Zkoušel tady někdo předtréninkáč "psycho" ?
Psycho jsem zkoušel, dále i Jack3d, samozřejmě že US verze s dmaa, ty EU "wannabe" nakopávače jsou vyhazování peněz.
Nedávno jsem si kupoval Mutated Nation věci a přišel mi tam vzorek Albuterexu, nikde jsem nenašel složení, nicméně je to od sebranky Zyzz,Chestbrah,Nymz atd.. takže to budou 100% nějaké zakazané sr*cky, ale efekt to byl neuvěřitelný, nejlepší předtréninkovka co jsem kdy měl
Bohužel po cvičení na mě padl znamý crash, kdy si tělo asi žádalo další dávku , příznaky agresivity, depky atd..
Kdybych měl šanci si to vzít znovu, tak neváhám.

Jedna umělecká, ještě si brousím zuby na mesomorpha.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ako ked potrebuješ až takýto hec a nedokážeš sa na tréning správne nastaviť/namotivovať, tak už si radšej daj ozaj koks alebo niečo, ale skôr bude problém, že či ťa to cvičenie ozaj baví...
Turakam

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Turakam: Co myslis, neni to tak trochu jeho vec? Tohle tve hrani si na Mirka Dusina je pozerstvo az z toho svrbi dlane...

donkeydawg: Kde kupuje US produkty obecne?

Netuším, kto je nejaký Mirek Dušín, alebo sa to mymslí ako nejaký frazeologizmus? A pózerstvo v čom? Sám som vyskúšal nejednu pumpu a pod., ale ten podstatný rozdiel je aj tak v hlave a v nastavení, nie v nejakom grame dákej zlúčeniny, ty nebud smiešny.
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Olejnas napsal:
Turakam: Co myslis, neni to tak trochu jeho vec? Tohle tve hrani si na Mirka Dusina je pozerstvo az z toho svrbi dlane...

donkeydawg: Kde kupuje US produkty obecne?

Netuším, kto je nejaký Mirek Dušín, alebo sa to mymslí ako nejaký frazeologizmus? A pózerstvo v čom? Sám som vyskúšal nejednu pumpu a pod., ale ten podstatný rozdiel je aj tak v hlave a v nastavení, nie v nejakom grame dákej zlúčeniny, ty nebud smiešny.

Svuj prispevek jsem radeji smazal prave protoze jsem se do tehle debaty vlastne nechtel vubec poustet...

Ocividne jsem nepochopil tvuj prispevek, stejne jako ty muj, tim bych to uzavrel...
dinos

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 9:41 pm    Předmět: máme tu vítěze Odpovědět s citátem

Tak po menší odmlce opět jedna recenze. Dlouho jsem se rozhodoval a nakonec zvolil produkt bez obsahu kofeinu, jak jsem psal, dělá mi problémy se spaním. Na trhu toho moc není, ale vybral jsem.
FA Pump Core od Fitness Authority - první zkušenost byla docela silná, ale popořadě. Namícháte si modrou vodu, nemůžu si pomoct, ale kdo viděl Kameňák, tak tohle je přesně ta barva "životabudiče" . Chuťově mi opravdu vyhovuje, docela si to užívám.
Nástup - cca do 10 minut cítím brnění, který se stupňuje a tady musím říct, že prvních asi 5 posilek to byl záhul, brnělo mě celý tělo až nepříjemně a pocit trval cca 2 hodiny. Nepříjemný to bylo především tím, že mi brněly nohy a šlapky a při dřepech to byla síla. Nic podobnýho jsem nezažil.
Napumpování - psal jsem o první verzi No Shotgun, která byla extrémní. Tohle je tak 80%, takže paráda, objevily se žíly, o kterých jsem neměl tušení, svaly jsou napumpovaný, ale není to nic nepříjemnýho.
Kofein - ne, nebudete lítat po posilce jak splašená veverka, ten kofein tam chybí, proto jsem si koupil tablety, který obsahují pouze 100mg kofeinu - od Scitec. Pro mne naprosto dostačující a teď se doslova těším na každý trenink. Ano, spousta lidí namítne "proč si kupovat něco navíc, když to můžu mít v jednom balení". A já odpovím velice jednoduše, když bude náhodou účinek produktu slábnout, tak si dám klidně trojtou dávku a nemusím se bát, že mi to urve srdce-kofein si nadávkuji opravdu dle toho, co snesu. Takto večer padnu na postel a spinkám jak mimino a nečumím do stropu.
A na závěr - po měsíce užívání - brnění se uklidnilo, sice ho cítím pořád asi hodinu, ale není to taková rána jako na začátku. Vše ostatní je pořád stejné, napumpování, síla, chuť cvičit, nic nepolevuje. Pro mne je to momentálně nejlepší produkt.
Bombay

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U tohoto výrobku https://obchod.ronnie.cz/s-1675-tribulus-terrestris-turbo.html doporučují max jednu tabletu denně.
Kolik tabler běžně jíst, aniž by to dělalo problém? Nehodlám žrát 8 tablet za den, ale zároveň mám zkušenost, že třeba 2-3 tablety denně ze mě chaos spawna většinou neudělají.
Mablung

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
U tohoto výrobku https://obchod.ronnie.cz/s-1675-tribulus-terrestris-turbo.html doporučují max jednu tabletu denně.
Kolik tabler běžně jíst, aniž by to dělalo problém? Nehodlám žrát 8 tablet za den, ale zároveň mám zkušenost, že třeba 2-3 tablety denně ze mě chaos spawna většinou neudělají.

Co jsem tak četl zkušenosti lidí, tribulus s nimi nic nedělá. Když jsem se ptal jednoho endokrinologa, měl na něj docela i pohrdlivý názor. Takže dokud neuvidím relevantní studie, je pro mě tribulis mrtvý.
Olejnas

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

Muzes jich jist klidne 40 denne a bude ti po nich maximalne trosku hucet v klade. Po Nitrixu asi nejvic zbytecny a precenovany suplement :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tribulusu jsem jednu dobu jedl tak 20 a víc tablet denně. Výsledek tam byl, ale proto jsem to nebral:o))

Hydro a creatin - pro většinu lidí vyhovující duo suplementů.
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: