Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 411, 412, 413 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2025 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Mně se povedlo dát na hb dvě osmičky po sobě se 160 kg, ale taky to trvalo se tam vypotácet ze 150 kg

No vidíš, to nie si tak ďaleko už

Predkopávanie:
1x50x50kg

Superset
Platz drepy:

1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x140kg
2x12x140kg
+
Legpress:

2x20x100kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x20x100kg
+
Výpony s BW:

3x20

Superset
Decline bench press (zhadzované):

1x6x60kg
1x1x100kg
3x10x100kg + 3x10x80kg + 3x12x60kg
+
Rozpažkotlaky:

3x12x22kg

Superset
Sťahovanie kladky zhora (zhadzované):

3x10x70kg + 3x12x40kg
+
Kliky na bradlách:

1x6xCarabas
3x7xCarabas + 20kg
3x10xCarabas + 3x10xCarabas s expanderom

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DHIXN0rNxaF/

Na nohy mi bohato stačili dve série. Možno by som sa hecol do tretej, ale načisto sa mi nechcelo. Po pondelku nohy olovené, koleno načaté, tak som si dal len také detské veci. Na legpresse som dokonca aj ubral váhu. Pôvodne som tam chcel dať 30 opakovaní, ale ako som dodrepoval, ľahol do legpressu a zdvihol nohy, že sa zapriem, bolo mi jasné, že to tam proste nebude. Stehná som cítil hrozne utavené a nemalo zmysel to lámať cez koleno. Hlavne kvôli tomu kolenu teda

Benche och jaj. Lakťová šľacha bola taká nejaká nesmelá a nechcelo sa jej veľmi pružiť, ale poddalo sa to niekde v druhej sérii. Inak - druhá séria, ktorá je na videu dole. Výšku stojana mi proaktívne nastavoval Erik, tak teraz neviem, či je nešikovný alebo sa ma chce zbaviť, ale odložil som stovku do stojana a jebs, jedna strana sa zosmykla dole. Reálne to na mňa nemohlo spadnúť, lebo stojan to pustí len do určitej výšky a máme tam aj zarážky ako bonus, ale na milisekundu sa mi teda zastavilo srdiečko
Inak pumpa obrovitánska, to aj škoda dookola hovoriť. Má to jedinú chybu, než vstanem, zhodím kotúče a zas si ľahnem prejde dosť času a tak tá intenzita nie je až taká, ako by som chcel a potreboval. Na strojoch by to bolo ľahšie, len sa premiestni kolíček a ide sa ďalej. Ale tak čo sa dá robiť. it is what it is. Aj tak na tom progresujem.

Progresujem tak veľmi, že som mal komplet utavené tricáky a lakťové šľachy, ktoré unavene boleli (ale to nie len kvôli benchu, robím triceps 4x týždenne, hoci umiernene). Tak som vynechal triset, nech si to celé odpočinie. A dobre som urobil, dnes ráno to je oveľa lepšie, šľachy nebolia, netuhnú ani navzdory debilnému upršanému počasiu.
Raz za čas im holt treba dopriať aj oddych, no. Tak nech si ho užijú a zajtra to zas rozbijem

Jo a ešte premýšľam, že v piatky, keď mávam ťažký chrbát, budem musieť striedať deadlift a t-bar rows, aby som si neodpálil spodný chrbát. Keď idem deadlifty a potom zhadzovaný t-bar, strašne to odnášajú kríže (minútu a pol robiť zhadzované príťahy je proste morda). Takže buď jedno alebo druhé.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2025 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tréning zas na predošlej strane, nejak tomu fóru drbe

decarabas

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2025 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera len udržiavací tréning. Obchádza ma nejaký, ako by povedal Vlk, moribundus.
Nie je to nič zlé, ale nos mám na striedačku zabetónovaný a tečúci a to sa dosť mizerne dýcha. Tak som dal len nejakē kladky a jednoručky.
Dám sa dokopy a potom na to vletím. Skôr ma serie,že v Pepkovej triede majú kiahne a nikto z nás doma to ešte nemal. Už nás to párkrát minulo, tak hádam budeme mať šťastie a imunitu zasa

vlk#

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2025 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u dětí je lepší, když si to odbudou, školka je optimální, dospělí se tomu dokážou vyhnout, mám takové v okolí, co to musí s každým dítětem řešit :D
decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2025 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
1x20x40kg
3x20x80kg

Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x170kg belt on
3x7x170kg

Legpress:
3x15x185kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x10x185kg
+
Výpony s BW:

3x20

Superset
Kladka - veslo zhadzované:

3x6x100kg + 3x10x80kg
+
SL DL na kladke:

3x12x80kg

Superset
Incline bench press zhadzovaný:

1x6x20kg
1x6x60kg
1x10x80kg + 1x10x60kg
2x8x80kg + 2x8x60kg
+
Rozpažkotlaky:

1x10x22kg
2x8x22kg

Triset:
1x20 nebol čas

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DHUBK9VNfd_/

Tak, moribundus ma úspešne obišiel. Síce som vysmrkal asi tak sedem litrov sopľov za dva dni, ale potom ako keby uťal a bol som v pohode. Soraya mala to isté a prešlo ju to rovnako a deti nemali nič. A tak nemám šajnu, o čo šlo, ale nesťažujem sa, prešlo to a vybavené.

Ale kvôli smrkaniu a dýchaniu ústami a kvapkám do nosa som mal totálne vyschnuté horné dýchacie cesty a predstava nejakého zadýchavania ma veľmi nelákala. Tak som to, minimálne na drepoch, zahral na istotu a neskúšal som žiadne vypaľovačky na záver. A tak len deentné tri sedmičky
Na legpress som pridal 5 kilo. Ale asi aj zbytočne. Vyššia váha rovná sa menší rozsah pohybu. Jasné, dobehnem si to potom v stredu, ale aj tak. No, uvidíme, trochu z toho pobolieva koleno, je to nápor.
Konečne som si včas spomenul na cvik na hamstringy a zaradil som ho tam, kde mal byť Ale aj to len vďaka Erikovi, ktorý mi zacláňal na benchi a tak som sa zamyslel, čo idem robiť a spomenul som si na kladku. Je to dobrý cvik, aj ma celkom baví. Na rozdiel od rumunov mi to nejak nezaťažuje spodný chrbát, čo beriem ako veľké plus.

Benche hnus, zhadzované série fungujú a všetko, ale je to neuveriteľne hnusné Ešte v prvej sérii som to tam napálil celkom slušne desiatkovými sériami, ale vyhorel som extra rýchlo a už som sa len tak motkal a modlil, nech to mám za sebou.

Triset len jedna séria, už ma tlačil čas a chodili mi správy od Sorayi, že deťom zas prepína, čo sa u nás rovná behaniu a hluku a ničeniu vecí a totálnej ignorácie akejkoľvek autority, kým autoita nemá bradu, tesne pod 100 kíl a hlas taký, že keď zreve, poserie sa ešte aj 80 ročný hluchý sused o dve poschodia nižšie.

Joj hej a začal som osekávať kalórie. Idem z 3000+ na cca 2600-2800 a postupne uvidím. Stále to je asi trikrát viac jedla, než zje Turek, ale takto mi to funguje
počiatočná váha teda nalačno 97,5kg, cieľ je nejakých 93-94, alebo po zreteľný sixpack, čo je u mňa taká v pohode hranica, kde ešte nevyzerám ako šampión z Mr. Anorektik.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2025 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
3x30x50kg

Superset
Platz drepy:

1x12x20kg
1x6x70kg
1x1x110kg
1x1x140kg belt on
2x12x140kg
+
Legpress full ROM:
2x20x80kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x20x80kg
+
Výpony BW:

3x20

Superset
Decline bench press zhadzovaný:

1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg uuuuf ťažké
1x12x100kg + 1x12x80kg + 1x12x60kg
1x11x100kg + 1x12x80kg + 1x12x60kg
1x10x100kg + 1x10x80kg + 1x12x60kg
+
Rozpažkotlaky:

3x 6-8 x25kg

Kliky na bradlách:
3x do zlyhania xCarabas + 3x do zlyhania xCarabas + expander

Sťahovanie kladky zhora úzky paralel:
3x10x60kg + 3x10x50kg

Bez trisetu

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DHZOTKpt3T-/

Nech pozerám ako pozerám, tie moje zápisy vyzerajú stále viac a viac ako prednášky z matematiky na výške Tie instagramové videá tu v podstate dávam ako vysvetlivky.
Nohy bezva, tie idú stále. Koleno sa síce muselo rozhýbať, ale keď k tomu došlo, už to bolo tip top. Na legpresse som ubral váhu, ale pridal som range of motion a zaradil som stopky.
*napínanie stehien
Cítim ľahkú únavu, takže akurát!

Hrudník peklo. Akurát mám dojem, že ľavú kozu cítim stále viac napumpovanú a je reálne aj väčšia. Predpokladám, že ležím na lavici pokrútený ako rozvarená špageta, ale bez odborného oka s tým veľa neurobím Možno nabudúce dám len jednu sériu s veľkou činkou a zhadzovačku urobím s jednoručkami, nech sa obe strany zapoja rovnomerne..?
Ale trápil som sa dosť - pridal som opakovania a hneď sa to prejavilo. Ešte prvá séria ako tak, ale v tretej som to už musel kúskovať, totálne zlyhanie.
Z toho dôvodu som ani nehrotil kliky. Síce to nepotešilo ego, ale proste som vynechal závažia. Vrátiť sa k tomu môžem stále niekedy v budúcnosti, ale zdá sa mi, že z kontrolovaných opakovaní so stopkou dole teraz vyťažím viac.

Fajnový trenál, musel som ísť ešte na nákup, tak som skipol triset. Tento týždeň ho nejak flákam. Zajtra to teda skúsim dobehnúť a v sobotu si tie ruky roztrepem na dva týždne dopredu

Momentálne som štvrtý deň na cca 2500kcal. Je to v pohode, hlad mávam len občas, ale ku koncu tréningu už som ozaj cítil, že dochádza para a rezervy energie sa zmenšujú. Až to priškrtím ešte trochu, budem musieť prekopať tréning. [/b]

decarabas

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2025 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V piatok a sobotu samozrejme prebehli tréningy, ale som lenivý si to zapisovať

V piatok parádny objem na chrbát, striedali sme sa s Erikom, takže dosť dobrý rachot v rýchlom tempe. A v sobotu potom o siedmej ráno som si tak zrakvil ruky, že mám svalovku na bicáky ešte dnes.

Dnes ráno som sa vážil. Po týždni "diéty" (nie je to diéta, lebo 2600kcal je v pohode a nemávam ani hlad, len si musím odoprieť pamlsky kadejaké) som išiel dole o 900g, takže mám 96,6kg. Takéto tempo chudnutia je úplne fajnové, takže spokojnosť. Aspoň jedna výhoda ektomorfnej postavy, vôbec žiadny problém zhodiť váhu. Zdravím Vlka

caukymnauky

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2025 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

steroidy
vlk#

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2025 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Zdravím Vlka

něco bych ti napsal, ale nic slušného mě nenapadá...

jinak tohle tempo je luxus, máš tu převodovku dobře seštelovanou
decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2025 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
1x20x50kg
3x20x80kg

Highbar drepy:
1x10x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x160kg belt on
1x1x180kg no ty vole ah
3x6x180kg

Superset
Legpress:

3x20x120kg
+
SL DL na kladke:

3x12x80kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x20x120kg
+
Výpony s BW:

3x20

Triset
Incline bench:

1x6x20kg
3x10x70kg
+
Rozpažkotlaky zhadzované:

3x8x22kg + 3x8x15kg
+
Veslo - kladka zhadzovaná:

3x10x80kg + 3x10x50kg

Triset ramená ruky:
3x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DHnRbqUtSbY/

Nový telefónik robí o dosť lepšie videá a to je super Tým by som asi všetky pozitíva zo včerajšieho tréningu ukončil.
Neviem, prečo som si myslel, že naložiť si na drepy 180 kilo je dobrý nápad. Ťažké preťažké ako duša hriešnika na Anubisových váhach. Bojoval som statočne a nakoniec som to aj odmakal, ale fuj ci pána. Pobolievalo ma koleno a po každej sérii som si vravel, že teraz to už povolí, ale nie. Moje kolená sú vytrvalé, keď ide o bolesť a tak ma oblažujú pichaním a zatuhnutosťou ešte aj teraz.
Na legpress som preto rozumne ubral a radšej sa zameral na prevedenie a tempo. V kombinácii s cvikom na hamstringy som si odrovnal celý spodok tela a mohol spokojne pumpovať vršok.

Tréning nebol vyslovene zlý, ale tá energia začína chýbať, aj keď sa snažím to ojebovať kadejakými aminokyselinami a ionťákmi a podobne. uvidíme, kam to potiahnem, než budem musieť seriózne ubrať z pracovného objemu. Zatiaľ sa viem zaťať a potlačiť to pevnou vôľou... Ale mám odskúšané z minulých rokov, že to trvá len chvíľku a potom proste už to nejde
Včera som okrem toho šiel na tréning len s 1300kcal v tele, nejak som to podcenil, a zvyšných 1300 som už večel nedožral. Šiel som tak spinkať s komplet príjmom 2200kcal, ale spokojne. Hladný som nebol, všetko tip top.

Dave1913

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2025 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3x6-180 kg na highbar, s takovou hloubkou, tak krásně vzpřímenej je brutal !
Jen prosím rozděl videa zvlášť, nebaví mě vždy čekat než dojedeš ty nudný předkopy, i dkyž to máš zrychlený
decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2025 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
3x6-180 kg na highbar, s takovou hloubkou, tak krásně vzpřímenej je brutal !

No, ja to tak vnímam, keď mám tú činku na chrbte, samozrejme, ale v skutočnosti nič moc výkon

Predkopávanie:

1x50x40kg

Superset
Platz squat:

1x12x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
2x1x140kg belt on
2x12x140kg
+
Legpress:

2x20x80kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x30x80kg
+
Výpony s BW:

3x20

Superset
Decline bench press:

1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
3x14x100kg
+
Decline rozpažkotlaky zhadzované:

3x6x32kg + 3x8x20kg

Superset
Kliky na bradlách:

3x10xCarabas + 3x10xCarabas (expander)
+
Sťahovanie kladky zhora úzky paralel:

3x20x40kg

Triset:
3x12

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DHrM8FgN_xo/

Klasicky, decká nachcípané a ukašlané, Soraya takisto a aby mi nebolo ľúto, že ma vynechávajú z rodinnej zábavy, lízlo to aj mňa. Od rána som premýšľal, či vynechám tréning, potom sa mi trošku polepšilo, tak reku, že dám taký ľahší a potom som proste mávol rukou a šiel sa dojebať (ale asi fajn, lebo dnes už som fit, mne vážne prospieva také tie ľahké soplíky a vírusy proste vypotiť pohybom).
Pretože nohy som v pondelok robil, ako písal David BRUTÁLNE , tak som nebol moc nadšený do drepov. Okrem toho s upchatým nosom sa dýcha nevalne. Ale zabojoval som a aspoň som dal tradičných 12 opakovaní. Chcel som viac, prisahám, ale kyslík bol nedostatkový tovar, bez kýslíka nespevník core a bez spevneného core riskujem zranenie. Okrem toho som ani nevládal s nohami, celé zle

Na legpresse smutných 80 kilo, tak aspoň rozsah pohybu že tam dám epický. A fakt som chcel CHCEL dať 30 opakovaní, keď to bola taká sranda váha, ale to proste nešlo. Stehná uvarené a vertikálny legpress je strašná sviňa, tie nohy sa rýchlo odkrvia a všetka krv stečie do hlavy, ktorá sa zo sekundy na sekundu zmení na natlakovaný červený melón, hroziaci veľkou explóziou. A tak len 20 reps a bol som rád, že som si rozumne naplánoval iba dve pracovné série... Dnes potešiteľne nebolí koleno (resp bolí "tak normálne", čo je stav, ktorý chápu len lifteri), zato mám ľahkú svalovku. Na to, že som nerobil nič výnimočné, hm...

No a potom už hrudník. Zmena, ktorú som urobil, funguje výborne. Začať veľkou činkou a potom prejsť na jednoručky, pri ktorých je omnoho väčší rozsah pohybu. A hlavne, keď som zhadzoval z veľkej činky, prišiel som o veľa intenzity - niekedy, keď som sa moc zamotal, mi trvalo zhodenie aj 30 sekúnd. Jednoručky mám nahodené za pár sekúnd a ide sa. Preto mi aj stačili také malé váhy, aké tam boli.
Poslednú sériu som už musel kúskovať, šiel som za hranicu zlyhania, tak som to vždy odložil, napočítal do 15 a pokračoval.

Kliky sú teraz celkom trápne, keď si spomeniem, aké bomby som tam dával pred pár mesiacmi. Ale na to teraz nie je priestor, nemám to ako prvý cvik a hlavne terajší systém je podstatne šetrnejší na ramená. Ku klikom sa potom vrátim, keď nafotím, čo chcem nafotiť a prekopem malinko tréning. Zatiaľ som spokojný takto, ako to je, reálne na tom robím progress, hrudník som zlepšil a celkovo som taký nejaký "thick" hore.

Ráno som len tak kontrolne skočil na váhu, ďalšie 0,5kg dole, celkom som spokojný, ako to fičí. Občas síce ma chytí strašná žravá nálada, ale riešim to ovocím a zeleninou. Je to určite zdravšie, ako keksík, ale smutné je, že aj drahšie.
Ale napr včera som šiel na tréning s 1400kcal, a po tréningu už som to nedožral na tých 2600, takže som šiel spinkať s 2300kcal v brušku a úplná spokojnosť. V podstate mám taký mierny hlad asi aj radšej ako permanentný pocit prežratosti, ktorý mávam v objeme (hlavne obdobie Vianoc je v tomto peklo). A to ten objem mám ešte hodne kontrolovaný, keď ja papám cca 3000kcal a baby monster 3600 a to meria meter a pol a váži o 15 kíl menej

decarabas

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2025 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Údržby na kladkách a strojoch. Pocyklila sa nám doma tá viróza a chcem to 100% doliečiť. Tréningy neflákam,ale zaradil som ľahšie alternatívy.

Malý Pepek už si fičí kiahne. O chvíľku aj MalýPali. A možno ja,tak uvidíme...

decarabas

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2025 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ranná váha 95,8 (-1700g), takže pekné kontrolované chudnutie pokračuje tempom cca 800g týždenne. Zatiaľ síce nič nevidieť, ale to sa poddá.
V máji ešte viac priškrtím kalórie a bude to v pohode.

Dnes asi ešte nejaká údržba, síce sa necítim zle, ale keď sa zadýcham, ozve sa dusivý kašeľ, čo pri drepoch nebude ideál
A tak dnešný legday asi strávim na legpresse a predkopávaní. Čo už.

cohen999

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2025 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Toto nie je fer, ty zhadzujes, ja priberam, nahoda? Nemyslim!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 411, 412, 413 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: