|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: út květen 06, 2025 8:21 am Předmět: |
|
|
Vies, co by ti pomohlo? Keby si zacal behat. A jedol este menej. Trosku by si sice zoslabol, ale aspon by si si zlepsil kardio a drepovat sa da aj so 110kg... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt květen 08, 2025 5:51 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | Vies, co by ti pomohlo? Keby si zacal behat. A jedol este menej. |
Sa ti zdá, že málo trpím stále, hej?
Predkopávanie:
3x50x40kg
Superset
Platz drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
2x12x120kg belt on
+
Legpress:
2x50x80kg
Triset
Sťahovanie kladky zhora:
3x12x60kg + 3x12x40kg
+
Lýtka v legpresse jednonož:
3x10x80kg
+
Výpony s BW:
3x20
Triset
Decline bench press:
1x12x20kg
1x12x60kg
3x12x100kg
+
Decline rozpažkotlaky:
3x4x42kg + 3x8x22kg
+
Kliky:
3x zopár
Protismerka na kladke:
3x10x30kg
4set:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DJXSF6LtiEZ/
Včera sa mi chcelo všetko okrem cvičenia Napríklad som bol pripravený aktívne ležať, dynamicky pozerať seriály, alebo iniciatívne pozerať z okna. Ale všetky tieto zábavné aktivity som proste musel nechať tak a vyrazil som do gymu robiť to, čo robím najlepšie - trpieť
Vedel som, že na drepy nemám gule, tak som sa hecol na predkopávačky a robil som 50 reps v sérii. Štípalo to riadne, aj s takou malou váhou.
Nakoniec som sa teda dostal aj k drepom. Žiadne divoké výkony, síce som sa pohrával s tým, že skúsim viac opakovaní, ale nakoniec som neriskoval.
Ale potom som mal také výčitky svedomia, že to flákam, že som si dal 50 opakovaní v legpresse Ale tam je to ľahké, lebo len ležkám a môžem to hocikedy odložiť.
Samozrejme najviac som sa tešil na hrudník, lebo tam ležím celý čas. A nakoniec som si to celkom užil. Dokonca som do mixu dostal aj 42kg jednoručky, čo bola celkom odvážna stratégia, ale nakoniec to šlo a potešilo ma to. Tam je jediný problém, nemám origoš decline lavičku, nemám sa veľmi ako zaprieť nohami a tým pádom ľahať si s jednoručkami alebo potom naopak s nimi vstávať je trochu akrobacia.
Chvalabohu všetko dobre dopadlo
Na kliky na bradlách som sa komplet vykašľal. Vôbec sa mi nechcelo prestavovať stojan na bradlá a ani som nemal veľmi energiu. Z lenivosti som zaradil protismerku a cítil som to oveľa lepšie. Možno to už do Cypru tak nechám, nemám energiu na nejaké vymyslenosti Prestavovať pol fitka len kvôli tomu, aby som gaysky zlyhal na 5-6 opakovaniach bradiel s vlastnou váhou je dosť neefektívne
Uťahaný, dojebaný, hladný, ale stále s dobrou náladou, som si tréning dosť užil. A ešte sa mi podarila aj fajn fotka:
Dnes oslava neteriných narodenín, síce s mierou, ale plánujem trošku cheatnuť minimálne s kúskom torty _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt květen 08, 2025 6:21 am Předmět: |
|
|
Uvedom si, ze teraz trpis pre krasu a to je plytke a fujky. S behom by si trpel pre kardio, cize pre zdravie a to je moralne uspokojive, preto by si trpel s radostou! 🥰 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá květen 09, 2025 8:12 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | Uvedom si, ze teraz trpis pre krasu a to je plytke a fujky. S behom by si trpel pre kardio, cize pre zdravie a to je moralne uspokojive, preto by si trpel s radostou! 🥰 |
Ja som rád plytký
Superset
Brucho:
3x30
+
Predkopávanie:
3x30x40kg
Superset
Zakopávanie:
3x20x20kg
+
Lýtka - výpony jednonož:
3x10x22kg
Superset
T-Bar:
1x6x25kg
1x6x50kg
3x10x100kg
+
Veslo - kladka (medzilopatky):
3x10x50kg
Superset
Zhyby:
3x8xCarabas
+
Sťahovanie kladky zhora:
3x15x50kg
Gigamegaultrahypersupertotaldinosaurusset:
Bench press (stopky):
1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
3x8x100kg
+
Rozpažkotlaky:
3x5x42kg + 3x8x22kg
+
Kliky:
3x do zlyhania
+
Príťahy TRX:
3x10x Carabas
4set:
3x10
Hodnotenie tréningu: Pekný podarený tréning. Šípil som, že by to mohlo fungovať, keď som mal včera guláš a mikroskopický kúsok torty. Telo sa totálne zbláznilo a zrazu som mal energie, že strčiť mi do zadku kábel, mohol by som napájať celú strednú Európu.
Mal som rozložené ešte náčinie na cvičenie brucha (pozostatky zo stredy, ktoré sa mi nechcelo odpratávať) a tak som si ho dal na začiatku k ľahkým pumpovacím rehabilitačným cvikom na nohy. Myslel som, že ho budem môcť vynechať na konci. Ale nakoniec som si ho dal aj na záver, veď čo...
Vznikla tak zvláštna kombinácia, ale rýchlo som to mal za sebou a aspoň to bolo niečím zaujímavé.
T-rows pohoda, zvládal som celkom slušný objem aj váhu, v supersete s kladkou to bola dobrá nálož na hustotu chrbta. Nechcel som to nejak extra hrotiť, ale keď bola energia, musel som to využiť
Pridal som na zhyboch. Bodaj by nie, keď vážim najmenej za posledných asi sedem rokov. Poletoval som na tej hrazde a bolo by tam hádam aj 20 opakovaní, ale rozumne som sa šetril. A dobre som urobil, na kladke som tak napumpoval laty, že v ďalších sériách už bola trápenka Ale dobojoval som to so cťou aj na tej debilnej hrazde.
Benche super, 8 reps so stopkami je teraz životný výkon Pravda, v tretej sérii už to také svižné nebolo, ale stále lepšie ako rozpažkotlaky so 42 kilami. Tie som dal komplet len v prvej sérii. V druhej a tretej som po benchi vzal jednoručky, ľahol, vytlačil raz, max dvakrát a vymaľované A kliky sú kapitola sama osebe. Tam do zlyhania znamená 5-6 opakovaní a potom nasleduje bezmocný pád a plesknutie spoteným čelom o linoleum
No a na konci pekný 4set, nie veľmi akčný, lebo zajtra ráno mám ramená a ruky zvlášť, kde to zvyknem trochu viac pritlačiť. Tak nech som schopný čo-to podvíhať.
Výborný tréning. Ako veľa spraví trošku viac jedla v brušku _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út květen 13, 2025 8:16 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x20x40kg
3x12x80kg
Drepy:
1x12x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
2x10x150kg
1x12x150kg
Legpress:
3x20x140kg
Triset
Veslo - kladka:
3x12x80kg
+
Chest expander:
3x12
+
Lýtka v legpresse:
3x20x140kg
Triset
Incline bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x1x80kg
3x6x80kg
+
Incline rozpažkotlaky:
3x10x22kg
+
Incline rozpažky:
3x10x12kg
4set:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DJlaYmCtou5/
Keď som videl, ako to tu teraz všetci rozbíjajú (napr Vlk alebo Turek, ale je vás tu oveľa viac, čo tvrdo makáte), tak ma to namotivovalo trochu sa tiež hecnúť a nebyť tu najslabší bedár. Síce sotva prepletám nohami a každý rýchlejší pohyb má za následok motanie hlavy alebo uťahané zívanie, ale na to sa predsa nemôžem vyhovárať.
Na tie drepové desiatky som si celkom veril, a čo bolo podstatné, neboleli ma ani kolená. Na druhú stranu som si ozaj siahol do (neexistujúcich) rezerv. Je síce pekné, že mám na ramenách žilu a že sú mi v páse voľné už aj boxerky, ale nie je to ideálny základ pre ťažké drepy
Mind over the matter!!!
A tak to šlo, opakovanie za opakovaním, po takom šiestom som si uvedomil, že opasok veľmi neopaskuje, lebo už aj ten mi začína byť voľný. Následkom toho sa mi zošmykol malinko nižšie, než obvykle, výsledkom je nádherná modrina na ľavom bedre
Ale drepoval som a drepoval, až som nakoniec v poslednej, tretej, sérii muel sám sebe dokázať, že nie som pussy a miesto 10 som dal 12 opakovaní. Milisekundu som uvažoval nad 15kou, ale hoci viem, že by som to dal, rozhodol som sa neriskovať. Posledné, čo teraz potrebujem, je nejaké blbé zranenie kvôli diéte
A už ma čakal "len" legpress
Po tom celom už nebola veľmi energia, nohy vyžmýkali z to zvyšku tela skoro všetko, ale ešte som zaťal zuby a zvýšil som váhu na incline benchi. Ale zas som ubral na jednoručkách, lebo takto boli naložené a mne sa nechcelo prehadzovať kotúče. Takže som urobil takýto kompromis a pekne napumpoval hrudník.
Výborný tréning, mám z neho radosť. Som rád, že ešte viem vyhrabať nejakú motiváciu v sebe, aj tu vo vašich logoch  Sme tu fakt dobrá banda psychopatov, čo sa povzbudzuje a motivuje navzájom celé tie roky a teší ma to.
Ranná váha ukázala 90,8kg, čo je už takmer 7 kilo dole. Diétu som začínal okolo 20.3., ak si dobre pamätám, čiže necelé dva mesiace, a mal som 97,5kg. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út květen 13, 2025 1:54 pm Předmět: |
|
|
tak to na sebe nenechalo dlouho čekat :D :D
desítku se 150 bych teď nedal ani jednu, takže mlčím, šoupu nohama a budu muset trochu potrénovat
navíc po předkopkách s 80 kg, tolik závaží se snad ani k žádnému takovému stroji, který jsem kdy viděl, nedodává :D
a pak ještě taková vypalovačka na leg-pressu... píšu si: 3x12 předkopky, 3x10 dřepy, 3x20 legpress, s váhama přiměřenýma, a pak si zapsat, jaké to bylo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt květen 15, 2025 7:49 am Předmět: |
|
|
No žmýkam žmýkam, čo v tom tele ešte ostáva
Pedkopávanie:
3x50x40kg
Superset
Platz drepy:
1x12x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
2x12x120kg belt on
+
Legpress:
2x50x80kg
Superset
Sťahovanie kladky zhora:
3x10x70kg + 3x12x40kg
+
3x12x80kg
Triset
Decline bench press:
1x12x20kg
1x6x60kg
3x12x100kg
+
Decline rozpažkotlaky:
3x4x42kg + 3x12x20kg
+
Kliky:
3x zopár
Protismerka:
3x10x20kg
4set:
3x12
Hodnotenie tréningu: Počasiu stále drbe, je vlhko a chladno a to nie sú podmienky, za akých sa mi dobre cvičí. V takom počasí by som radšej pozeral seriály a pil kakavko, ale zaprvé nemám kedy pozerať a zadruhé, kakavko má veľa kalórií, tak som radšej šiel cvičiť.
V pauzách som sledoval hokej, to mi tiež zrovna nepriadalo na nálade, keď som videl ten rybníkový hokej. Ale vzhľadom na to, že celá krajina ide tak nejak dopiXe, nevidím dôvod, aby hokej bol výnimkou.
Každopádne teda, drepy dobre. Nohy boli relatívne unavené od pondelka, ale obával som sa, že to bude horšie. Pred tréningom som do seba naivne dostal keksík, že možno cukor pomôže. No, on aj pomohol... Nohy sa napumpovali tak brutálne, že som ich skoro nevedel ohnúť To už som dlho nezažil, ako teraz fičím na minime sacharidov, citlivosť tela na rýchle cukry sa extrémne zvýšila.
Bol som rád, keď som nohy mal za sebou a mohol robiť menej bolestivé cviky.
Benche super, akurát, že som už nič nevládal. Zmenšil som uhol, aby som bol schopný ľahať aj vstávať z lavičky s jednoručkami o niečo bezpečnejšie a hneď sa to ukázalo. Síce som porobil 12ky, ako aj naposledy, ale musel som pauzovať, oh, hanebne som odložil činku, predýchal zo desať sekúnd a až tak som pokračoval. Samozrejme, takýto spôsob je bežný a má svoje využitie, ale zamrzí, že tá sila sa postupne stráca.
Inak ale hrudník do kompletného zlyhania, tie kliky na záver boli len taká proforma, v prvej sérii som urobil 6, v poslednej už len 4, z ktorých 2 by som si neuznal
Dobrý tréning z toho vyšiel. Dosť tu síce vyplakávam, že nevládzem a nemám energiu a tak, a ono je to všetko pravda, ale tréning je stále highlight dňa, pred sebou mám cieľ a viem, čo a prečo robím. Tak už len aby z toho bol aj nejaký výsledok
Btw som veľmi obmedzil soľ a je to vidieť na krvnom tlaku Som veľký fanda tvrdých syrov a tak, ale keď som si porátal, že v ktorýsi deň som zožral 13gramov soli, čo je dvojnásobok oproti odporúčanému množstvu, bolo treba urobiť nejaké tie opatrenia _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt květen 15, 2025 8:27 am Předmět: |
|
|
Sol je vecna tema, priam rozpravkova!  My, spoteni bezci s tymto problem nemavame, ked idem behat pred nedelnym obedom, tak polievku hojne zasolim podla chuti. Keby som to neurobil, priblizilo by ma to ku krcom. Ale uznavam, ze sol a vysoky krvny tlak sa naozaj nemusia. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so květen 17, 2025 1:06 pm Předmět: |
|
|
Superset
Brucho:
3x30
+
Predkopávanie:
3x30x40kg
Zakopávanie jednonož:
3x20x20kg
+
Výpony jednonož:
3x12x20kg
Superset
T-bar rows:
1x10x25kg
1x10x50kg
1x10x75kg
1x10x100kg
3x6x115kg
+
Veslo - kladka nadhmat:
3x12x50kg
Triset
Zhyby:
3x8xCarabas
+
Sťahovanie kladky zhora:
3x12x50kg
+
Chest expander:
3x12
Superset
Bench press:
3x12x70kg
+
Rozpažky:
3x12x20kg
3set:
4x12
Hodnotenie tréningu: Po povážlivo dlhom čase si do gymu nacupital aj Erik. Nie síce hneď na začiatku môjho tréningu, čo je fajn, lebo som si stihol odrobiť nohy a nezavadzali sme si potom navzájom. Ale zvyšok tréningu som si trošku musel prispôsobiť, aby sme tam nemali tréningové kolízie. Chcelo by to ozaj aspoň 2x takú miestnosť.
Ale aspoň to lepšie zbehlo, keď si človek mohol zanadávať na všeličo a dokonca našiel pochopenie
Chrbát super, t-bar je dobrý cvik, ktorý ma nemorduje tak strašne ako príťahy v predklone. Je to fajn variant, ktorý prináša aj nejaké tie výsledky. A v kombinácii s kladkou to triafa chrbát ako máločo
Zhyby ľahké. Bodaj by nie, keď vážim najmenej za posledných... 10 rokov?  O chvíľku som v Milanovej váhovke a to je strašidelná predstava. Som zvedavý, ako sa mi podarí to ponaberať nazad  V chladničke sa na mňa nedočkavo pozerá domáca slaninka, verím, že sa posnaží mi vypomôcť.
Benche ľahké, ale mal som svalovku zo stredy, takže vlastne super a akurát trafené, keď som zaradil stopky. A navyše mega rýchle tempo, lebo Erika začal tlačiť čas a tak sme to sypali sériu za sériou. Pumpa super.
A na trisete som pridal jednu sérku, lebo dnes som sa nedostal do fitka, aby som odmakal ramená a ruky zvlášť. Čo už, malý oddych mi asi aj neuškodí a jeden pumpovací tréning rúk rozdiel neurobí.
Inak zatiaľ fajn, chudnutie sa trochu pribrzdilo, možno aj zastavilo. Nechce sa mi viac škrtiť kalórie aby som ešte viac vysekal, čiže cca mám predstavu, ako to vo finále bude vyzerať. Nič moc  Ale urobil som maximum a tak budem dúfať v zázrak.
O dva týždne letíme a popravde, keď vidím to zasrané počasie vonku, neviem sa dočkať, aj keď to je iba na pár dní  Plán je nafotiť to čím skôr po prílete a potom si už dám pivo a pizzu a zvyšok leta si len tak nejak pohodlne preplávam _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: so květen 17, 2025 1:09 pm Předmět: |
|
|
tak ta forma je dost husta!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne květen 18, 2025 1:32 pm Předmět: |
|
|
Je paráda sledovat, jak se pořád rok za rokem zlepšuješ, bez ohledu na věk. Parádní výkony, fantastická postava... Vždycky, když se mě někdo zeptá, jak může vypadat člověk, který poctivě naturálně cvičí a co obnáší, aby tak vypadal, dávám tě za příklad.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po květen 19, 2025 7:10 am Předmět: |
|
|
Vďaka chlapi, snažím sa.
Magumi: A to je práve ten paradox, lebo keď sa ma niekto spýta, dokedy chcem liftovať, tak obvykle odpovedám ničo v zmysle "poznám pár takých chlapíkov v Prahe...". Ty, Vlk, Pajas, Kelly a ktokoľvek starší ako ja tu z fóra je pre mňa veľká inšpirácia do budúcna, že sa to dá, keď sa chce.
Ranná váha 90,4kg. Stehná sa rysujú, pri dobrom svetle už by človek asi na mne vedel ukázať jednotlivé hlavy kvadricepsu. Ale holt som furt len naturálny starnúci ja, takže to je tak celé, čo som dosiahol v tej diéte  Sixpek trochu vidno, nohy trochu vidno, sem tam žila, ale aby som fakt vyzeral vysekane, muselo by ísť dolu ešte tak 5 kilo a to mi za to nestojí.
Ale spokojný som, nie že nie.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út květen 20, 2025 6:27 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
3x20x50kg
Drepy:
1x12x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x180kg
2x3x180kg
1x5x180kg
Leg press:
3x12x160kg
Superset
Veslo - kladka:
3x12x90kg
1x20x50kg
+
Lýtka v legpresse:
3x12x160kg
Superset
Incline bench press:
1x12x20kg
1x6x60kg
3x6x80kg
+
Incline rozpažkotlaky:
3x12x20kg
4set:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DJ2HcwUNZkU/
Navliekol som si na kolená SBDčka a zistil, že na mne visia jak vyťahané ponožky. Zarežú sa mi do stehna a do lýtka a všetko medzitým je mi voľné  Nie som si istý, ale tak by asi kolenné bandáže nemali fungovať  No nič, hádam zas budú dobré, až nalepím trochu tukov na kostru.
Druhý, veľmi podobný, problém som mal s opaskom. Naložil som 150 kilo a teda, že idem to drepnúť. Vzal som opasok, opásal sa, zatiahol a jejda, je mi voľný. A to už bol celkom prúser, lebo nejaká tá opora pre telo by sa hodila
Okrem iného aj preto, lebo som si, a teraz prichádza fakt trápna storka, natiahol deň predtým chrbát. Na hajzli, keď som sa otočil po toaleťák  Áno,to sa stalo a to už je teda ultimátny trapas.
No, s boľavým chrbtom a voľným opaskom mi bolo jasné, že sa nebudú diať žiadne vypečené série po 10 opakovaní, to by som sa proste zbortil, tak som vyhodnotil, že trojky so 180 budú lepšie.
A aj boli, na počudovanie
Nehovorím, že ľahšie. Ale lepšie. Nohy v úplnom šoku, takéto niečo nevideli už mesiac alebo aj viac, ale dali to. Dokonca tak, že v poslednej sérii som si uletel a dal som 5 reps.
A keď už som bol tak rozjetý, aj na legpress som prihodil váhu a zabojoval trochu.
No a potom už som bol komplet vycucnutý a bol som rád, že je gym taký malý, lebo som nemusel s tými zmordovanými nohami chodiť ďaleko. Tak som si zvyšok len tak odkyvkal, aby sa nepovedalo.
Dobrý tréning, ale musím doriešiť ten WC chrbát, jednak je to obmedzujúce a nemôžem kvôli tomu spať, jednak je to strašný trapas a Soraya sa mi posmieva _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út květen 20, 2025 8:33 am Předmět: |
|
|
pěkných 180! a ještě takhle "bez výbavy" :)
o nataženém chrbátu nemusíš moc vyprávět, kdo by to neznal, dávám si na to velký pozor, ale stejně se pak potřebuješ pro něco natáhnout, kde nedosáhneš, tak se ještě trochu vykroutíš, dosáhneš a pak toho lituješ :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt květen 22, 2025 7:55 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | pěkných 180! a ještě takhle "bez výbavy" :) |
Joo, boli časy, kedy to bol len warmup
Predkopávanie:
3x30x40kg
Suprset
Platz drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
2x12x120kg
+
Legpress:
2x50x80kg
Superset
Sťahovanie kladky zhora:
3x12x60kg + 3x12x40kg
+
3x12x80kg
Triset
Decline bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x110kg
3x6x110kg
+
Decline rozpažkotlaky:
3x5x44kg + 3x10x22kg
+
Kliky:
3x
Protismerky:
3x10x20kg
4set:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DJ8i5SmNvrH/
Seriózne už by som potreboval oddych
Ale ešte potiahnem tento týždeň, a ďalší už budem mať taký oddychový, už len na rozhýbanie a na vypaľovanie glykogénu zo svalov Nech to potom môžem nacukriť a napučať a vyzerať fresh a sexy. Skoro uuurčite sa nič neposerie, som si istý
Drepy celkom náročné, nebral som si ani SBDčka, tak chvíľku trvalo, kým sa rozhýbali kolená. Ale 120 nie je žiadna váha, takže pohoda. To bolo čisto len o hlave, ktorej sa nechcelo.
Legpress OK, tam fakt najväčší problém je to nepohodlie, že má človek nohy nad sebou a po čase mu proste umrú Tak som občas musel prestať, nohy na pár sekúnd spustiť, aby sa do nich vrátila krv a šlo sa ďalej.
Už som ani nemal pumpu, jak postupne osekávam sachre, tak sval nemá z čoho brať
Benče ma bavili. Skočil som zo stovky na stodesať, hoci som ubral opakovania. Trochu si ošahať niečo ťažšie ma celkom namotivovalo. A hlavne to šlo rýchlejšie, než dvojnásobok opakovaní s menšou záťažou Na rozdiel od nôh, kozy viem napumpovať stále dobre, neviem, čím to je. Ale je to dobrý predpoklad na fotenie
Veľmi dobrá tlakovačka, užil som si to, aj keď medzi sériami som mal také pauzy, že sa stihli vyvinúť aj vyhynúť celé živočíšne druhy. Ale holt nešlo inak, to by som proste neutlakoval pri súčasných podmienkach.
Odfotil som sa zozadu, lebo netuším, aká je forma chrbta, navyše tam nevadí, že sa tvárim ako retard. Akurát, že zas na samospúšť, čo znamená, že som akurát začínal spúšťať ruky, keď to cvaklo
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|