|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: čt květen 22, 2025 8:04 am Předmět: |
|
|
Akoby som videl naznak lytka... alebo je to iba hra tienov? Pohybom rozvibrovany vzduch, ktory na kratky, vzacny okamih vytvoril iluziu hmoty? Tazko povedat. Hmm... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: čt květen 22, 2025 9:25 am Předmět: |
|
|
pěkně jsi srazil bodyfat, je to vidět, že už to je mimo běžný standard
i když já jsem příznivcem stabilní váhy ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 23, 2025 4:44 am Předmět: |
|
|
Ten úbytok hmotnosti mi prisiel pomerne nízky, ale máš oveľa lepšiu a hutnejšiu formu ako po minulé roky, super! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá květen 23, 2025 7:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá květen 23, 2025 8:31 pm Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
3x50x30kg
+
Brucho:
3x50
Superset
Zakopávanie jednonož:
3x12x30kg
+
Výpony s SSB:
3x20x74kg
Superset
T-bar rows:
1x10x25kg
1x10x50kg
1x10x75kg
1x10x100kg
3x6x125kg
1x10x100kg
1x10x75kg
1x10x50kg
1x10x25kg
+
Veslo - kladka široký nadhmat:
3x12x50kg
Triset
Zhyby:
3x8xCarabas
+
Sťahovanie kladky zhora:
3x12x50kg
+
Chest expander:
3x12
Superset
Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
3x5x110kg
+
Rozpažkotlaky:
3x5x42kg + 3x10x22kg
Protismerka:
3x12x20kg
3set:
3x12
Hodnotenie tréningu: Posledný seriózny tréning pred dovolenkou. Budúci týždeň si dám už len rýchle pumpovačky, nič ťažké. Popravde sa celkom teším na oddych, nejaký deload som nemal ani nepamätám.
Na t-bare som sa celkom utrhol z reťaze, ale mal som nejakú potrebu to tam poriadne napáliť. Tých 125 kilo bolo už hodne cheatovaných, ale nejak mi to nevadilo. Bralo to krásne celý chrbát. Technicky som si to potom vynahradil na ľahších váhach s vysokým objemom  Už teraz cítim, že zajtra bude pekná svalovica. Pôvodne som chcel dať deadlift, ale počasie ma celý deň ubíjalo, zíval som v tom novembrovom shite vonku, že mi skoro odpadol vrch hlavy. Tak som zvolil t-bar, a asi to bolo produktívnejšie, než riskovať utrhnutý chrbát alebo bicák
Zhyby išli veľmi fajn, takto ma to skoro aj baví, keď vážim ako ruská baletka. Na hrazde poletujem, len tak sviští. Je fakt, že v tretej sérii sa tá dynamika už stráca, lebo kladka narobí škody, ale stále lepšie, než keď som 95+.
Čo bolo smutné - benche. Hecol som sa na vyššiu váhu a OK, nejaká únava tam bola ešte zo stredy, ale takto sa trápiť so 110kou je trapas. Ešte prvý set ako tak, tam bola rezerva na 1-2 opakovania. Ale po rozpažkotlakoch bolo vymaľované. Pumpa, na druhú stranu, bola absolútne epická. A o to teraz ide. Na silu bude čas potom na jeseň a v zime.
Bomba tréning, vedel som, že je posledný, tak som sa do toho ozaj oprel a dal som do toho všetko. Čo nie je veľa teraz, ale snaha bola
Teraz ma čaká ešte jeden týždeň diétky, možno nejakého vypaľovania glykogénu bez sacharidov a potom už sa deje vôľa Božia s celou formou a mojou snahou a všetkým  Fakticky som mega zvedavý, čo z toho bude, keď nič iné, tak zaujímavá skúsenosť! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá červen 06, 2025 9:10 am Předmět: |
|
|
Tak som po nejakom čase späť.
Posledný týždeň pred dovolenkou som už nezapisoval, lebo reálne nebolo čo. Tréningy prebiehali len tak, aby boli, v podstate deload. Nemal som už veľmi náladu ani energiu. Napadlo mi totiž, že by som mohol skúsiť superkompenzáciu, nech fakt tú formu vyšperkujem.
Čo znamená, že 4 dni som telo drasticky zbavoval glykogénu. Jedol som okolo 1500kcal denne, maximálne 50g sacharidov, aj to len zo zeleniny (šliapal som hlavne na faluľkových luskoch, reďkovke alebo paprike). V tom čase to bola riadna otrava, v živote som nebol taký hladný  Nebolo to úplne zlé, ono popravde mne tá diéta aj vyhovovala, len by to sem tam chcelo proste nejaký ten sacharid pre spokojnejšie fungovanie
No a keď som sa zbavil všetkého glykogénu, bol som plochý ako palacinka a takmer som ani nevedel napnúť bicák - svaly boli prázdne a sfúknuté, žily nikde, a to som potom mohol začať carb up, aby som to naopak naplnil. V tom čase som mal už len 87,5kila, čo znamená, že od cca polovice marca som dal dole rovných 10 kilo. Trochu som sa bál, ako to bude vyzerať, takúto váhu som nemal hádam 12 rokov. Ale tak riskol som to, lebo v zrkadle to vyzeralo celkom husto. A malo, samozrejme, ale malý si pripadám aj v objeme, takže...
Superkompenzácia by ale asi lepšie fungovala, keby som to vysekal ešte viac, pri tej "hromade" tuku, čo tam ešte bola to proste nemohlo zabrať nejak extra. Viac som ale už chudnúť nechcel, lebo bežné fungovanie bolo celkom otravné v takom biednom stave a kvôli pár fotkám sa kurviť je už extrém aj na mňa. Už aj pri takejto baby diéte som zaznamenal nejaké tie negatíva:
- absolútne žiadna energia, nechcelo sa mi načisto nič robiť, už dokonca ani cvičiť
- mega nízky testosterón, z toho vyplývajúce nízke libido a podráždenosť
- brain fog, kedy sa mi nechcelo absolútne na nič sústrediť a premýšľať
- neustály hlad jak prase
Zatiaľčo pozitívum bolo len jedno - výzor
No, ale o ten výzor zrovna šlo, že jo.
Tak sme sa teda nakoniec dostali šťastne na Cyprus, carb up vyšiel v rámci možností super (za deň zožrať vyše 500gramov sacharidov len z ryže, vločiek a ryžových chlebov bol heroický výkon), takže keď som napol bicák, tak to skoro až bolelo, ako bol naliaty.
Erik chvalabohu už pozná moje výstrelky a dokonca sa celkom nadchol, takže sa fakt snažil a urobil zopár pekných záberov a skoro ani nepindal, keď som ho miesto na raňajky vytiahol na pláž, lebo "teraz je perfektné svetlo!". Čo chvíľku aj bolo, len potom prišli zrazu mraky, ktoré som nepredpokladal a trvalo pol hodiny, kým sme sa ich zbavili a teda som trochu spľasol. Ale na to sa nedá vyhovárať.
Fotky sem dávam v surovej podobe, bez filtrov a efektov. Ja samozrejme pre "potreby projektu" som to dal do čiernobieleho filtra, pridal nejakú zrnitosť a tak, aby to simulovalo tú Silver éru a vyzerá to celkom pozerateľne. Ale sem to dám "raw", nech je vidieť ten (dúfam!!!) progres, ktorý sa na prahu 40ky ešte dá porobiť s priemernou genetikou.
Inak to bola zaujímavá a aj zábavná skúsenosť, hlavne to všelijaké korčuľovanie pomedzi bežný život, pracovný aj súkromný, tak, aby som mohol dodržiavať diétu a tréning. Overiť si silu vôle bola tiež zábava, aj keď teda, v jeden večer Soraya robila domáce langoše a to som mal kurva čo robiť, aby som to ustál, tak som radšej odišiel z kuchyne, aby som mohol žrať svoje kuracie s brokolicou bez chute
Samozrejme, hneď po nafotení fotiek som sa šiel epicky nažrať, ale žiadne veľké prasárny neprebehli. Skôr som si len užíval ryby na grile a haloumi syry a pečené rebrá bez počítania kalórií. Aj po návrate z dovolenky mám stále, hoci trochu menej jasný, sixpack.
Po zvyšok leta si pofičím na takom cca 2500kcal príjme, nech tú formu podržím, hoci nie až takú radikálnu.
A tréningy ešte uvidím, dnes by som rád šiel sa trochu ponaťahovať a rozhýbať.
Inak fotky sú z viacerých dní, takže forma sa môže tu a tam líšiť. Napr úplne posledná je fotka bez pumpy, len čisto skúšobná, keď sme hľadali miesto na fotenie v prvý podvečer.
Fotky pri bazéne vznikli len preto, že som tieto pózy zabudol odfotiť ddeň predtým na pláži. No a potom tie z pláže sú to "gro", kvôli ktorému som to celé robil _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 06, 2025 9:40 am Předmět: |
|
|
parádně jsi zhubnul v pase a vyseknul to, ta první u bazénu, to už je taková, řekl bych, "Arnold" forma a to je na liftera skvělý výkon! a ta poslední, random, před-sériová, tak ta je jedna z nejlepších, to je tak, když někdo umí zapózovat tak, aby to vypadalo, že vlatně nepózuje ;) a dík za sdílení zkušeností, inspirativní a poučné
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: pá červen 06, 2025 9:51 am Předmět: |
|
|
Nemám slov.
Seš fakt borec.
A hlavně nějak nedávám (obdivuju!), že se ti na prahu čtyřicítky chce kvůli fotkám do takové rasoviny _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červen 06, 2025 3:00 pm Předmět: |
|
|
Tá posledná fotka je super, tam to vyzerá naozaj veľmi dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá červen 06, 2025 3:52 pm Předmět: |
|
|
ok, urobim vynimku, podla mna si si polepsil o 300% proti svojej powerlift forme. Hlavne teda nohy (neprekvapivo) a keby si to chcel este vysperkovat tak mne to pride ze tie ramena by sa dali este seknut mozno dakym dedikovanym treningom. A neplac, da sa zit aj keby si mal o 5 kil menej :D
A dik za pozdielanie tejto celej experiene btw _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so červen 07, 2025 6:54 pm Předmět: |
|
|
Súhlas so Seeyom, ale písal som ti aj na ig, že super! Každopádne sekať sa dá aj s dostatkom sachrov. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so červen 07, 2025 8:31 pm Předmět: |
|
|
Díky chlapi, bola to proste výzva. Mám vždy rád nejaký cieľ, aby som si udržal motiváciu, nuž a tentoraz to bolo toto fotenie. Hlavne som rád, že výsledky boli v rámci možností dobré a nebola to premárnená robota.
Seeya, Turakam: Ja samozrejme viem, že sa dá žiť aj s 80 kilami, alebo 70, ale prosím, nezabúdať, že mám vyše 180cm a neoplývam prirodzenou mohutnosťou. Som ektomorfná trieska. Z vlastnej skúsenosti spred rokov viem, že vyzerám ako z Dachau, keď mám okolo 80 kilo.
Okrem toho, je tiež rozdiel, či mám proste stabilných 80kg pár rokov vkuse a radostne si na nich fungujem, alebo či sa na takú váhu dostanem radikálnym chudnutím v priebehu pár mesiacov z bezmála 100kg - vtedy padá sila, výdrž, testosterón, spánok, sebavedomie, všetko, a je to nepohodlné a nezdravé.
Sekať sa dá aj s dostatkom sachrov a tak som aj sekal, ale superkompenzácia je o niečom inom. Tam už nejde o sekanie, ale o cielené vyprázdnenie svalov od glykogénu a jeho následné naplnenie "o niečo viac", kvôli citlivosti na inzulín.
No a v neposlednom rade - ramená. Áno, tie a aj ruky, samozrejme, sú moja veľká (malá  ) slabina. To som si vedomý. Síce som na nich makal poctivo na sobotných ranných tréningoch, ale nie dosť dlho, spamätal som sa hádam len pred 3 mesiacmi a to už bolo neskoro.
Aj tak som na nich narobil kopec zlepšenia a budúci rok budú zas o niečo lepšie, ak mi na tom ešte bude záležať. S kostrou toho ale vela nenarobím a mám proste úzke ramienka.
Inak teda včera v gyme prebehol fullbody tréning, ale nič divoké, no a dnes zas, keď som mal voľné dopoludnie.
Prešiel som sa na workoutové ihrisko zo 3km a dal si tam plnohodnotný tréning celého tela (a presvedčil sa o tom, že na rovnej hrazde mi zhyby idú ako po masle, zatiaľčo na tej našej debilnej sa trápim), po dva cviky na partiu. A potom 3km nazad. Bol to slušný výdaj, tak som si doprial dokonca až hranolky
odložím si tu ešte fotku s Erikom, ktorého poznám 34 rokov a bol mi aj svedkom na svadbe _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červen 08, 2025 6:17 am Předmět: |
|
|
Inak ten Erik je vcelku väzbič - solidna postava. Jasan, rovná hrazda, nie je o čom, sám som tiež desaťročia šaškoval na p....ách, ech. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|