|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: ne červen 08, 2025 12:34 pm Předmět: |
|
|
Jojoj, Erikova genetika + moje odhodlanie a bolo by to aj na súťaženie
Miesto toho ja sa trápim,aby som získal priemernú formu a on hrá futbal a zahadzuje svalový potenciál _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: ne červen 08, 2025 7:14 pm Předmět: |
|
|
Super fotecky. Ja mat takuto formu, pozujem s kriglami a sudmi piva pod heslom Pivo dela hezka tela !💪 😁 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červen 10, 2025 8:00 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | Super fotecky. | Aj lýtka?
Predkopávanie:
1x20x40kg
2x12x80kg
Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x3x170kg + 1x5x150kg + 1x8x120kg
1x4x170kg + 1x5x150kg + 1x8x120kg + 1x12x70kg
Sťahovanie kladky zhora:
2x6x80kg + 2x20x40kg
Superset
Bench press:
1x6x70kg
2x10x100kg
+
Rozpažky:
2x10x20kg
Superset
Brucho:
2x50
+
Lýtka:
2x20
3set:
2x
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DKsI8YNtqeI/
No teda, človek sa trochu naje a s chuťou do života sa mu prinavráti aj chuť na tréning. Kto by to bol čakal
Rozhodol som sa malinko prekopať tréning. Predsa len, je leto a viem si predstaviť aj iné zábavné aktivity, ako dvíhať železá v nekonečnom kolotoči, zatvorený v tmavom suteréne. Hlavná motivácia teda bola skrátiť tréning.
Takže som zaradil len dve intenzívne pracovné série, jeden cvik na partiu (alebo superset s iným cvikom, ak mi to umožní udržať intenzitu - viď bench press s rozpažkami).
Predkopávanie neberiem ako cvik, ale rozcvičku, aby bolo jasné Ťažku, pracovnú, ale rozcvičku
Predkopy teda relatívne v pohode, aj keď som začal robiť to, že sa zakloním dozadu a v podstate si ľahnem na chrbát, čím idú stehná do ešte väčšieho streču a v takto si cvik sťažím o pár percent. A tak už na drepy som šiel s načatými napumpovanými kvadrákmi, ale aj s rozcvičenými kolenami.
V prvej sérii drepov som bol tuhý, techniku som moc netriafal a tak som so 170kou dal len tri opakovania. Veľmi spokojný som s tým nebol a tak keď sa objavil Erik, poprosil som ho, nech ma istí a dal si opravnú sériu. A to už bolo lepšie. 4 opakovania (čo je stále mizéria, ale som ešte vždy v deficite) a zhadzovaný zvyšok som bol schopný dorovnať. A pridať ako bonus ešte aj 12 opakovaní so 70kou. Nadrel som sa, ale treba začať zvoľna, v posledných týždňoch som tomu moc nedal.
Pri drepoch ma mrzí len to, že skôr mi zdochnú pľúca a stred tela, než nohy. Ale tak budem na tom pracovať, aby som ten pomer trochu vylepšil.
Pri ťahaní kladky zhora som pridal váhu, ešte som cítil ľahkú svalovku zo sobotnej hrazdy, ale nejak ma to neobmedzovalo. Toto som pumpol parádne, kombinácia extra ťažkej váhy a nekonečnej pumpy mi sedí. Aspoň teda, čo sa chrbta týka.
No a benche trošku improvizácia, lebo tam sa naše cesty s Erikom skrížili Pôvodne som chcel ísť klasicky bench - jednoručky - kliky, ale na to nebol priestor. Takže tiež nabudúce. Lebo tu som cítil, že hrudník nedostal dosť po pysku.
Zvyšok doplnky, ktoré ani netreba zapisovať.
Ľudová múdrosť, ku ktorej som sa dopracoval na začiatku tréningu: SBD kolenačky sa mega chujovo naťahujú na oholené nohy. 10 minút som sa s tým mordoval, než som komplet spotený dostal obe na miesto a mohol začať cvičiť. Odporúčam to ako warmup
Alebo si nehoľte nohy, je to mega gay _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út červen 10, 2025 8:45 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Hlavná motivácia teda bola skrátiť tréning. |
a jak dlouho ti teď trvá?
| decarabas napsal: | | Ľudová múdrosť, ku ktorej som sa dopracoval na začiatku tréningu: SBD kolenačky sa mega chujovo naťahujú na oholené nohy. |
já si nohy neholím, naposledy mi jednu vzala sestřička od půlky stehna do půlky lýtka, když jsem byl na operaci kolene a spotřebovala na to pět holítek, naštěstí byl leden/január! :D
ale mám stejnou zkušenost, když jdu v tomhle teplém počasí v rámci kardia do fitka pěšky a byť i jenom trochu se mi zpotí nohy, tak to pak natáhnout sbd, to je opravdu boj!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červen 12, 2025 8:11 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
2x30x50kg
"Platz" čelňáky:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x80kg
1x1x100kg belt on
2x6x100kg + 2x10x80kg + 2x12x60kg
Superset
Veslo - kladka:
1x10x50kg
2x6x120kg + 2x10x100kg + 2x20x50kg
+
Lýtka:
2x12x124kg + 2x20xBW
Gigamegahypertotalset
Decline bench press:
1x12x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
2x10x100kg
+
Decline rozpažkotlaky:
2x6x32kg + 2x10x20kg
+
Plate press:
2x10x10kg
+
Kliky:
2x6
4set:
2x
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DKxXVTFNFBf/
Chuť do tréningu aj energia stále trvajú. Čo je teda príjemná zmena
Mal som samozrejme chytené nohy z pondelka, bohužiaľ som si natiahol aj niečo v chrbte, ale nič dramatické, čo by ma zastavilo. Ale pre istotu som si dal opasok na čelňáky. Trochu som bojoval aj s technikou, nešiel som ten cvik mesiace.
Ale pocitovo bezva. Nabudúce budem môcť pritvrdiť, nohy zvládnu veľa. Ale ešte sa len rozbieham, som slabučký a maličký.
Chrbát si tiež odmakal svoje. Tá kladka mi fakt robí radosť, dá sa na tom pekne vyblázniť na hranici zlyhania, čo s činkami moc nejde a ešte by som sa aj zrakvil, ako sa poznám  Takto je to trochu bezpečnejšie a technika nie je problém.
No a hrudník bol fun, ale tiež tam urobím nejaké zmeny. Bude to chcieť pridať jednu sériu benchov aspoň s 80kou a až tak ísť na jednoručky. Ale rozbilo ma to pekne aj tak, pri klikoch som už fakt mlel z posledného. Intenzita bola masakrálna, akurát mi chýba niekto, kto by mi podal jednoručky. Kým to pozbieram a nastavím si lavičku, tak prejde možno aj 20+ sekúnd a to trochu vypadnem z tempa. Akože, asi mi to pomôže pridať nejaké opakovania, keby som šiel z cviku na cvik, pľantám sa tam s 3 opakovaniami v sérii
Včera som ušetril niečo vyše 20 minút času z tréningu, čo nie je úplne zlé. Nie je to nejaká extrémna úspora, ale nikto mi nemôže vyčítať, že by som sa nesnažil.
Dnes ráno váha ukázala 89,4kg, takže očividne som sa na Cypre nijak extra neurval z reťaze. Forma sa stále drží, keby som zrazu vyhral v športke, mohol by som hneď ísť fotiť druhú sériu Silver éry niekam na pláž. Akurát, že som nevyhral a tak môžem chodiť akurát tak po Pavlíka do škôlky alebo do obchodu po toaleťák.
Jo a fun fact! Niekde som narazil na borca, ktorý vysvetľoval čosi o meraní krvného tlaku. Pre ľudí so svalnatými rukami neodporúčal merať tlak cez biceps. Mašina sa nevie cez sval dostať k žile a tak kadejako zvyšuje tlak a skresľuje to meranie - obvykle nameria vyššie hodnoty.
Odporúčal merať na zápästí, kde sú žily hneď pod kožou, poležiačky na chrbte. Popýtal som sa na to aj chatGPT a Skynet mi hneď potvrdil, že je to naozaj vhodnejšie. Nedalo mi, skúsil som to a čuduj sa svete, touto technikou som si nameral 113/74 pri tepovke 62, čo je len o maaaalilinko nižšie a zdravšie ako 160/80, čo občas nameriam posediačky s manžetou na bicáku
Čo asi vysvetľuje aj to, prečo mi smart hodinky na zápästí namerali stále nižší, zdravší tlak, a ja som to považoval za blbosť, lebo veď tlakomer MUSÍ byť presnejší.
*EDIT: jediné, čo na tejto teórii pokrivkáva je fakt, že zas až také svalnaté ruky nemám _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so červen 14, 2025 3:07 pm Předmět: |
|
|
Superset
Zakopávanie jednou nohou:
3x20x20kg
+
Brucho:
3x30
Leg press:
2x12x125kg + 2x12x95kg + 2x12x70kg
Superset
Lýtka v leg presse:
2x20x125kg
+
Výpony s BW:
2x20
Superset
Príťahy JČ na lavici:
2x12x32kg + 2x12x20kg
+
Veslo - kladka:
2x12x50kg
Superset
Incline bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x80kg
2x6x80kg + 2x8x60kg
+
Incline rozpažkotlaky:
2x6x32kg + 2x10x20kg
Triset:
2x
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DK2Z7vLtys-/
Tréningy s 2 pracovnými sériami fungujú celkom dobre. Trik je v tom, že každá séria musí ísť proste v čo najväčej možnej momentálnej intenzite. Obvykle v prvej sa rozbijem tak, že počas druhej už musím pauzovať.
Riadne som si užil leg press. Trojsekundové negatívky si vyžadujú veľké sebazaprenie, ale stačí potom aj pomerne malá váha a nohy pištia o ratu  Pravdaže, keby som sa hecoil, vlezie tam ešte tretia séria, nebudem klamať, ale hádam aj takto to postačí. Bohvie, možno tu bude platiť staré známe "menej je viac".
Tak teda po leg presse som mal celkom dosť, v kombinácii so zakopávaním som mal parádne vytrasené nožičky a to tréning sotva začal.
Chrbát bol tiež dobrý, tam som nemal nijaký plán, bola to improvizácia. Nie úplne zlá, ale chcelo to ťažšie činky. Aspoň 40ky na začiatok a doraziť sa potom ľahšími a kladkou. To by mohlo fungovať do budúcna.
Incline mizéria, tlaky išli hrozne dolu, odkedy som krásny štíhly supermodel
Toto všetko sa udialo v piatok a naozaj som si to užil. Ako si užívam každý tréning, odkedy vyslovene nehladujem.
Dnes ráno som si zasa privstal a vyrazil zničiť ruky a ramená. Tréning som sfúkol za 45 minút, čo je rekord a rozbil som si ruky úplne hrozitánsky. Myslel som, že bicáky mi rozdrapí, čo som bol taký napumpovaný. Toto ma baví.
Posledné dva dni som hodne prešvihol kalórie, ale je mi to teraz jedno. Dva dni ničomu neublížia a pizzu a pivko som si naozaj zaslúžil
Tréningy teraz šlapú, sú o dobrú polhodinu kratšie, pumpa je značná, baví ma to a som veľmi spokojný. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červen 16, 2025 10:42 am Předmět: |
|
|
Včera výlet do lesa s grilovačkou. Pekná trasa, decká (hlavne to menšie) som uťahal až hrôza. Spočítal som to na nejakých 6km. Samozrejme, to bola vzdialenosť, čo som prešiel ja, deti behali raz sem, raz tam, liezli na preliezky, naháňali sa pomedzi stromy a tak ďalej.
Chudákov som ich nakoniec zlomil ešte na zmrzlinu, čo znamenalo ďalších pár kilometrov na horúcom slnku, našťastie som im vliekol poctivé zásoby vody. Skrátka a dobre, pre mňa príjemná prechádzka a aktívny deň s grilovaným mäsom (slušne som papkal len kuracinku a pil nealko pivo) v prírode, pre deti totálna deštrukcia a vyžmýkanie bateriek.
Zmrzlina trochu pomohla, ale nie veľmi. Už ani ten cukor nestačil, aby sa nakopli. Pavlík po príchode domov smutne absolvoval hygienu, potom si ľahol, že si trochu oddýchne a skončil v kóme na tri hodiny, počas ktorých skoro ani nezmenil polohu
Pepek to síce zvládol lepšie, predsa len už má sedem rokov, ale aj on si pri rozprávkach potreboval trošku vydýchnuť, než sme začali robiť domáce úlohy.
Tak sa to robí, do psej matere. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po červen 16, 2025 11:31 am Předmět: |
|
|
Dobre ty! Ja som v sobotu po turistike zaspal skor, nez chalani. Len asi o 5 minut, ale vyhral som! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červen 17, 2025 8:23 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x12x40kg
2x20x80kg
Drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
2x5x170kg + 2x6x150kg + 2x8x120kg + 2x12x70kg
Triset
Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
2x10x100kg + 2x12x70kg
+
Protismerka:
2x10x15kg
+
Kliky:
2x10
Triset
Zhyby:
2x12xCarabas
+
Sťahovanie kladky zhora:
2x15x50kg
+
Lýtka v legpresse jednonož:
2x30x70kg
4set:
2x bolesť
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DK-NTOhtYU1/
Tak som sa zase raz vybláznil. Úplne sa mi nechcelo na tréning, lebo počasie sa celkom zmenilo a začalo pršať. Tak som mal skôr náladu na popíjanie čajíka s vyloženými nohami pri dobrej knižke, ale tak sa forma nerobí a navyše nemám žiadnu novú knižku, a preto som vyrazil do gymu, kde ma už čakal Erik.
Dážď mal aj výhodu - v gyme bolo dýchateľne a nie tradične dusno, čo sa celkom hodilo pri drepoch.
Najprv som si rozbil nôžky predkopávaním a teda bolo to výživné. Zas som sa zaklonil dozadu, čiže som prakticky ležal na chrbte, vďaka tomu som krásne natiahol kvadráky a o to náročnejšie to samozrejme bolo. Dve série a chodil som ako čerstvo vyliahnutý pštrosík.
Drepy ma vyplašili už pri rozcvičke  Ale kvôli mojej vlastnej blbosti. Kecali sme s Erikom a ja som pri tom nakladal kotúče. Vôbec som si neuvedomil, že rozcvičku so 70kou už mám za sebou, naložil som 120 a stále som myslel, že idem 70. Skoro ma to zaklincovalo do zeme a moja prvá myšlienka bola, ako asi tak drepnem ešte o sto kilo viac, keď toto ma tak polámalo. Chvalabohu som odložil činku a došlo mi, kde bol problém.
Chcel by som napísať, že od toho momentu už to išlo ľahko, ale klamal by som
Ale zlepšil som sa. Pridal som na opakovaniach so 170kou, čo mi urobilo radosť. Dokonca som zabojoval a v druhej pracovnej som vyrovnal objem z prvej - ale to len vďaka Erikovi, že stál za mnou a v prípade potreby by ma odviezol do nemocnice
Hrudník trochu poslabšie, Erik v tom čase používal jednoručky, tak som musel improvizovať a nebolo to úplne ono. Nevadí, doženieme v stredu  Celkovo mi hrudník reaguje skôr na vysoký objem, než na vysokú intenzitu, tak budem musieť niečo vymyslieť. Možno tam pridám sériu..?
A tak, fajn tréning. Spotený som bol jak po smene v zlievárni, smrdel som ešte aj na videu. Ale užil som si to a odchádzal som spokojný a zmordovaný venovať sa rodine. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út červen 17, 2025 2:10 pm Předmět: |
|
|
Jednu takovou shazovanou sérii na dřepech si umím představit, i když ne s takovými váhami, ale dvě? Jak si v sobě našel odhodlání jít to podruhé?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st červen 18, 2025 9:41 pm Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
2x40x50kg
Platz čelňáky:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
2x4x120kg + 2x6x100kg + 2x12x70kg
Triset
Veslo - kladka:
2x8x120kg + 2x10x100kg + 2x20x50kg
+
Výpony s SSB:
2x20x124kg
+
Výpony s BW:
2x20
Gigaset
Decline bench press:
1x12x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x5x120kg + 1x8x100kg + 1x12x70kg
1x1x120kg + 1x12x100kg + 1x20x70kg
+
Decline rozpažkotlaky:
2x6x27kg
+
Decline rozpažky:
2x10x15kg
+
Kliky:
2x zopár
4Set:
2x 8-12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DLDgiKVt3xO/
Zase som sa suprovo vyšalil ako decko na kolotočoch. Síce mám ešte unavené nožičky z pondelka, ale to nič. Aj tak som si pridal na čelňákoch, lebo kto by potreboval zdravé kolená, pche.
Najväčší problém som mal samozrejme udržať to na ramenách, keď som sa potil ako kebab na grile, činka sa mi šmýkala, hoci som si ramená napatlal magnézkom - v gyme bolo príšerne dusno a tričko by som na sebe nezniesol.
Ale to nevadí, zvládol som, pridal som oproti minulému týždňu váhu aj opakovania a už teraz viem, že zajtra mi tie nohy umrú načisto  Piatkový legpress bude asi výživný, ale dovtedy je ešte ďaleko.
Pridal som aj na chrbtokladke. Samozrejme, bol tam s tou 120kou aj nejaký cheating, ale noačo, nebudem sa tu na nič hrať  So 120 cheating, so 100 ideál a s 50kou striktne a poctivo, že by kadejaký moderný fitness vedátor nad grafmi a výpočtami aj slzu uronil. Výsledkom bol rozbitý chrbát na cucky a to od krížov až po krk. Tá kombinácia ťažkej váhy a veľkého objemu je skvelá. Pocitovo, teda, výsledky netuším, aké by z toho boli - na 2500kcal od toho nemôžem čakať nič, musel by som viac jesť.
No a hrudník bol absolútny masaker. Roztrieskal som ho jak Izraelský nálet nebezpečnú škôlku v Gaze. Ešte prvý set som zvládol ako tak, hoci je vidieť na videu, že tu a tam som musel na pár sekúnd predýchať, keď došla para. Ale druhá séria
Odobral som 120, vytlačil jediný raz všetkým, čo vo mne ostalo a skoro som pod tým skapal. Tak som to teda odložil, zhodil na 100ku a stým som asi s 2 či 3 pauzami urobil 12 vycukaných opakovaní. A potom 20 so 70kou. Strašná morda. Hrudník bol hotový po prvej sérii, druhou som ho nemilosrdne popravil. Keď som sa trápne pokúšal dopumpovať to klikmi, skončil som olizujúc linoleum.
Bola to zábava, fakt sa teraz z tréningov teším. O nič mi nejde, hladný nie som, forma vcelku drží, sila sa zastabilizovala na takom tom nutnom minime, aby som sa nehanbil. Takže spokojnosť vládne.
A jedna fotka z 1980s, nech vidím, ako sa drží forma:
Na to, aké tam je mizerné svetlo a že som to fotil len mobilom proti oknu, mooooože byť. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Naposledy upravil decarabas dne čt červen 19, 2025 10:40 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|