Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 419, 420, 421 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2025 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Váha po dovolenke niečo málo cez 90kg. Takže som sa veľmi neopustil a tých pár pív alebo nanukov ma nijak nepoškodilo. Akurát som už bol celkom spľasnutý, ako sa to naturálom stáva, keď na nejaký čas vypustia tréningové úsilie. Alebo si to možno len nahováram, neviem

Predkopávanie:
1x20x40kg
2x20x80kg

Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x180kg
2x3x180kg + 2x5x150kg + 2x8x120kg

Superset
Sťahovanie kladky zhora:

2x8x80kg + 2x10x60kg + 2x20x40kg
+
Výpony jednonož:

2x20x30kg
+
Výpony s BW:

2x20

Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
3x4x120kg + 3x6x100kg

4set:
2x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DMGP2VCNyu-/ fuuu, to teda bol boľavý návrat do tréningového procesu.
Celý deň sa tu striedali búrky a hromyblesky so slniečkom a vetrom, takže som nebol veľmi akčný do cvičenia, kolená stuhnuté a drevené, vedel som, že budú bolieť, mrchy Ale keďže som necvičil od štvrtka minulého týždňa, už som fakt musel ísť, cítil som sa sfúknutý a slabučký.
Minimálne s tým slabučkým som mal pravdu - neveril som, že by som snáď dal 6+ drepov so 170kou, tak som ako výhovorku naložil 180 kilo a čokoľvek nad dve opakovania som chápal ako úspech. Tak nakoniec padli vytrápené trojky... Ale celé zle, technicky som to netriafal, kolená samozrejme boleli, spodný chrbát nevládal vo voľnom opasku, nohy už po prvej sérii hotové... Ale aspoň je kam pridávať, keď som začal takto slabo Ono sa to zas zlepší, ako sa rozbehnem.

Potom už to išlo celé dobre. Vravím, tie drepy sú najväčšia zloba z celého týždňa. Benche veľmi príjemné, nič nebolelo, aj sila relatívne bola. Samozrejme by potešilo dávať so 120kou aj šestky alebo osmičky, ale buďme realisti Aj tak som si to ale užil, už len preto, že to bolo bezbolestné oproti drepom.

Žiaľ časovo som bol pod tlakom (kto by hádal, že sa zastavil Erik a polovicu tréningu sme prekecali, získal by zlatého bludišťáka) a ruky som len tak odflákol, čo je zle zle zle, lebo ramená a ruky mám veľmi zaostávajúce a musím sa na ne zamerať!

V rámci možností OK tréning, dnes som si doma poriadne premasíroval stehná masážnou pištoľou, dal nejaké rehabky na kolená a cítim sa oveľa lepšie.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2025 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Tak k tomu teda došlo.

tak když už jsem ti přál k té třicítce, tak popřeji i k tomu tvému čtvrtému křížku :)

vše nej a hlavně zdraví do té další lifterské dekády, která tě bude hlavně bavit, protože... "lepší už to nebude" :D :D

kecám, a jak tě znám, tak to i na prahu padesátky kdykoliv sekneš pod devadesát, budeš dřepovat dvěstě v sérii a ve fitku, do kterého náhodně zavítáš, bude vrabčákům klesat testosteron ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2025 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlku, dík, verím, že ešte pár dekád si tu budeme takto radostne gratulovať navzájom
Každopádne by to už pomaly chcelo nejaké to Zvedání, začína mi to chýbať. Prídde mi, že sme to posledné mali len nedávno a ono to bolo ešte pred Covidom, uff.

Predkopávanie:
2x20x50kg

SSB platz drepy:
1x6x24kg
1x6x74kg
1x1x104kg
1x1x124kg belt on
1x6x124kg + 1x6x104kg 1x12x74kg
1x4x144kg + 1x6x124kg + 1x6x104kg

Superset
SSB výpony:

2x12x144kg
+
Výpony BW:

2x20

Decline bench press:

1x12x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
3x6x120kg + 3x6x100kg

Superset
Decline rozpažkotlaky:

2x6x42kg + 2x10x22kg
+
Veslo - kladka nadhmat:

2x10x100kg + 2x12x80kg + 2x20x50kg

4set:
2x

Hodnotenie tréningu:
https://www.instagram.com/p/DMLkShMNmwB/

Po pondelku som mal tak zmasakrované nohy, že som celý utorok strávil rozbíjaním nôh masážnou pištoľou. Podarilo sa mi to tak precízne, že ešte včera na tréningu som mal nohy roztrepané a nevládne. Okrem toho ma celkom trápilo ľavé koleno, tak som to nejak extra nehrotil s predkopávaním a radšej som všetko šiel pomaly a kontrolovane.

Takisto som sa po tuhom premýšľaní rozhodol zbaviť sa nateraz čelných drepov. Ten cvik je fajn a všetko, ale nie na tie moje zhadzované série. Ku koncu to udržať hore, keď už človek chcípal od nedostatku kyslíku bolo peklo a miesto focusu na nohy musím dávať pozor, aby mi to nespadlo alebo aby som sa nezranil. A to nie je ideál, keď mi ide o budovanie stehien a nie egolifting. Samozrejme beriem to ako základný cvik a preto som skrz ego strašne ťažko od neho upúšťal, ale napokon, o čo ide..? Som oficiálne starý foter a môžem si v mojom vlastnom gyme robiť čo chcem.
Tak som to nahradil SSB drepmi, ktoré takisto dávajú slušný nápor na stehná (a prekvapivo na spodný chrbát, na to som už aj zabudol), plus ma nelimituje úchop a viem tam naložiť trochu viac kíl, ako na čelňáky.
Zápis vyzerá trochu rozhádzane, lebo som hľadal tú správnu váhu, ale myslím, že tých 144 -> 124 -> 104 by do budúcna malo fungovať.
Svalovku dnes mám hroznú, ale to asi len preto, že išlo o nezvyklý pohyb.

Benche bezva. Zápis vyzerá mohutne a mocno, faktom ale je, že prvá séria šla vkuse, ale zvyšné som už musel clusterovať Aby som si to vynahradil, v sériách so stovkou som tu a tam pridal opáčko,takže reálne som tam robil 6-8 opakovaní, ale nepamätám si presne.
Hrudník dorazený rozpažkotlakmi, topka, parádna pumpa, dnes to príjemne cítim, toto je nateraz správna cesta.

A v rámci ťahania kladky som si miesto neutrálneho úchopu dal nadhmat a trochu som šokoval chrbát. Takže svalovka aj tam.

A samozrejme som si urobil aj svalovku na bicák a tricák, takže som jeden boľavý uzlíček, ale to schválne - v piatok sa na tréning nedostanem, až v sobotu, takže dovtedy to pekne prejde a budem plný sily

Dobrý tréning, aj forma ako tak drží, aj sila je pomerne dobrá na moju váhovku, papkám dobre, fakticky sa nemôžem sťažovať.

*ale sťažujem sa, kolená ma serú, takže nasadené rehabky a Animal flex s bonusom nejakého nechutného tekutého kolagénu od BioTechu.

cohen999

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2025 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
...ale napokon, o čo ide..? Som oficiálne starý foter a môžem si v mojom vlastnom gyme robiť čo chcem.
Mozes napriklad pridat serie/opakovania na lytka.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2025 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Zápis vyzerá trochu rozhádzane, lebo som hľadal tú správnu váhu, ale myslím, že tých 144 -> 124 -> 104 by do budúcna malo fungovať.

pořiď si půlkilovky, přilep si je tam a nemachruj tady s tou matematikou :D
decarabas

PříspěvekZaslal: ne červenec 20, 2025 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakopávanie na kladke jednonož:
2x20x10kg

Legpress rehab:
2x20x80kg

Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
2x6x170kg

Superset
Výpony jednonož v legpresse:

2x20x80kg
+
Výpony obojnožne v legpresse:

2x20x80kg

Superset
Zhyby - paralel:

2x8xCarabas+15kg + 2x6xCarabas
+
Incline bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x90kg
3x5x90kg + 3x10x60kg

Incline rozpažkotlaky:
2x6x32kg + 2x10x20kg

4set:
2x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DMSSbZUNApn/

Tak miesto v piatok som sa dostal do gymu "až" v sobotu ráno. Ťažko sa mi rozbiehalo, ale nakoniec som sa rozhýbal. Ovšem nohy som nijako nehrotil - musím sa naozaj zamerať na nejaké tie rehab veci, lebo posledné mesiace boli strašné mäso na nohy celkovo a kolená si to odniesli strašne.
A tak som si dal jednonožné zakopávanie - komu sa zdá byť váha primalá, nuž... Šiel som to extrémne poooooomaaaaaalyyyyyy, dole streč a hore stlačiť, a hneď ako som skončil jednu nohu, šiel som druhú a potom zas dokola. A nebudem klamať, dnes mám trochu svalovku
Legpress takisto preciťovačka so stopkami, navyše s gumou okolo kolien, aby som zapájal aj prdel a bedrá, a odľahčil tak kolenám (to občas robím pri drepovej rozcvičke, nech si osvojím správny pohybový vzorec pred pracovnou sérkou).
Musím povedať, že po tomto som mal kolená ako nový človek. Ono to samozrejme potom zas vytuhlo, ale počas celého tréningu som mal nôžky ako za starých čias. Tak hádam to v dlhodobom horizonte pomôže spolu s Animal flex a strečmi a kadečím.

No a keď som teda skončil nudnú, ale veľmi potrebnú časť, dostal som sa k samotnému tréningu. Deadlifty nehrotím, na to bude čas v zime. Komu by sa v lete chcelo mordovať s nejakými ozajstnými váhami pri snahe udržať si sixpack. Toto bolo tak akurát, aby som nezabudol, ako sa mŕtvola vlastne cvičí a zároveň sa necítil úplne trápne, čo mám na činke
A keď som už bol tak nejak rozbehnutý s novotami a výmyslami, hodil som tam zhyby s paralelným úchopom a ešte aj závažím. Celkom slušné prekvapko pre chrbát a užil som si to. Dobrá pumpička z toho vyšla. Popravde netuším, či som to niekedy cvičil, ale bavilo ma to.

No a potom už všetko klasicky po starom, hrudník s malinko pridanou váhou a 4set takisto zahŕňal až tri cviky na partiu po sebe (takže vlastne v rámci 4setu som urobil 3cviky na ramená, 3 na biceps a 3 na triceps, akurát brucho som osdflákol jedným).

A pretože bolo treba dojesť nejaký balík prsných rezňov, než sa pokazí, strava bola tiež bezva a zošrotoval som 600g mäsa

decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2025 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
1x20x40kg
2x12x80kg

Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x180kg
1x4x180kg + 1x5x150kg + 1x8x120kg
1x4x180kg + 1x6x150kg + 1x8x120kg

Triset
Sťahovanie kladky zhora podhmat:

2x6x80kg + 2x8x60kg + 2x20x40kg
+
Výpony jednonož:

2x12x20kg
+
Výpony s BW:

2x20

Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
3x5x120kg + 3x6x100kg

Rozpažkotlaky:
2x10x32kg + 2x10x20kg

4set:
2x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DMZtNBgtk4v/

Pri predstave drepov so 180 kilami mi nebolo všetko jedno, nejak som nebol správne naladený. Nepomohlo ani to, že sa mi pokazil "hudobný telefón" (čítaj firemný) a tak som mal limitovaný výber muziky.
Ale ja som ja a keď som už v gyme, prepnem do iného režimu, a tak som sa postupne odhodlal.
Predkopávanie ale veľmi optimistické nebolo, kolená boleli ako čert, hlavne ľavé. To som ešte pred dovolenkou nejak načal zlým pohybom a cítim, že to nie je len klasické preťaženie, s akým bojujem inokedy.
Chvalabohu druhá séria už pomohla a koleno trochu pustilo, hrejivka pod návlekom už začala tiež fungovať a keď som si dal pár rozcvičovacích sérií drepov s gumou okolo kolien, tlak z kolien povolil a ja som bol schopný celkom slušne oddrepovať.
Pridal som teda opakovanie so 180kou, čo je super (a určite za to nemohlo to, ako som sa ládoval Nesquik gulickami pred tréningom Nuž čo, na ďalšiu dovolenku sa teraz nechystám, môžem trošku pokaziť sixpack), potom som v druhej sérii pridal ešte opakovanie so 150kou. V tomto smere sa nemôžem sťažovať. Síce to nie sú dni mojej najväčšej slávy, keď by som takéto bláznovstvá robil s 210 kilami, ale teším sa aj z mála.

Sťahovanie kladky som pre zmenu skúsil podhmatom. Mal som svalovku ešte zo soboty po zhyboch, preto to bolo riadne boľavé trápenie. Ale musím priznať, že to chytalo veľmi dobre. Možno to nejaký čas nechám v tréningu a uvidíme, čo to spraví. Marí sa mi, že Dorian tvrdil, že je tento cvik lepší, než klasický nadhmat. A keď Dorian hovorí niečo o cvičení chrbta, šúchame nôžkami a počúvame

Na benche som pridal tiež. Samozrejme, len v prvej a tuším druhej sérii. Potom už som musel pauzovať. Ale keď som to tam nastrieľal v prvej sérii, už som musel aj v zvyšných. Dnes je z toho príjemná jemná svalovka. A vidím hneď, že ten navýšený objem funguje, hrudník sa pekne plní, to som na dvoch tých dlhých nekonečných sériách nemal. Takto je to lepšie a som rád, že som si to uvedomil.

Nakoniec veľmi dobrý tréning, ale svalovku na nohy mám príšernú (a na zvyšok tela takú umiernenú). Kolená sú prekvapivo v cajku, až na to ľavé, ale to nesúvisí nutne so včerajším tréningom, to je chytené už dlhšie. Takže mazať mazať rehabilitovať a podlievať Animalom.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2025 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
2x20x50kg

SSB Platz drepy:

1x6x24kg
1x6x74kg
1x1x104kg
1x1x124kg belt on
1x1x144kg
1x6x144kg + 1x6x124kg + 1x6x104kg
1x6x144kg + 1x6x124kg + 1x8x104kg

Triset
Výpony SSB:

2x13x144kg
+
Výpony s BW:

2x20
+
Veslo - kladka nadhmat:

2x10x100kg + 2x12x80kg + 2x20x50kg

Decline bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
3x6x120kg + 3x7x100kg

Decline rozpažkotlaky:
2x6x42kg + 2x12x20kg

4set:
2x

Hodnotenie tréningu:
Počas dňa mi prišli pompézne retro šortky od Raskolu, tak som sa nemohol dočkať, ako ich vyskúšam (čítaj "otestujem, či mi neprasknú na riti pri drepe"). Skoro by mi aj bolo ľúto, že cvičím sám v dungeone a nemohol som sa pochváliť, aký som úžasne retro a prenádherne sošný, našťastie existujú internety, takže som sa v nich odfotil a pre vaše potešenie (čítaj "pobavenie") sem tú fotku vložím. Cohena dopredu upozorňujem, že "áno, dpč, viem, lýtka!"

Trochu som zas válčil s kolenom, ale potom sa zrazu rozjelo, neviem, či som ho tak dobre rozohrial a premazal pri predkopoch, zaberajú rehabky, alebo moje telo už rezignovalo na podávanie varovných signálov o zraneniach, ktoré stále ignorujem, ale to je v konečnom dôsledku jedno. Na drepy som šiel takmer bezbolestný.
Pridal som 2 opakovania na "hlavnú váhu" oproti minulému týždňu (to jednak vďaka kolenám, jednak vĎaka navyknutiu na techniku s SSB) a v druhej sérke som sa hecol na život bez kyslíka a pridal dve opáčka na záver.
Veľká spokojnosť, trenky mi nepraskli, zlepšil som sa, nohy pumpnuté, kolená sa nepolámali, čo viac si priať?

Chrbát klasika, pekne ma to ponaťahovalo, ešte som cítil pozostatky svalovky z posledného tréningu, ale silovo už to nemalo vplyv. Ten nadhmat ma teraz baví, mám dojem, že to ide viac do vrchu chrbta, ako paralelný úchop. Čo by neuškodilo, samozrejme, tá medzilopatková oblasť je taká smutná a pustá, svalová púšť. Trochu tam pridať materiál by vizuálne pomohlo.

No a potom decline benche super, tam som tiež pridal nejaké opakovania so stovkou. Samozrejme prvá a druhá séria vcelku, tretia už pauzovaná (áno, čestne si to zapisujem!), ale celkový počet reps splnený. Doplnené potom o rozpažkotlaky a bol som spokojnučký, ako len cvičiaci nadšenec môže byť po kvalitnom fullbody.
Samozrejme 4set som nezabudol, lebo ramená sú malé, ruky podvyživené a brucho slabé

A teraz tá fotka pre budúce generácie, aby sa mohli kochať, ako som mocno cvičil, aby som dobe vyzeral v žltých spoďároch

cohen999

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2025 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Cohena dopredu upozorňujem, že "áno, dpč, viem, lýtka!"
Aké lýtka?
Turakam

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2025 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cohen, what? Decarabasi, máš super lýtka, viac než dostatočné k postave.
cohen999

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2025 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turek: Nic, inside prank, nekonecna dotahovacka a Carabas si za to moze sam!
decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 26, 2025 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakopávanie jednonož - kladka:
2x12x15kg

Legpress rehab:
1x10x40kg
2x20x80kg

Superset
Lýtka v legpresse jednonož:

2x20x80kg
+
Lýtka v legpresse:

2x20x80kg

Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg trhačky on, belt on
1x1x180kg
2x6x180kg

Superset
Zhyby úzky paralel:

2x10xCarabas+15kg + 2x6xCarabas
+
Incline bench press:

1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
3x5x100kg + 3x10x70kg

Incline rozpažky:
2x10x17kg

4set:
2x

Hodnotenie tréningu: Veľmi fajn trenál. Zakopávanie bezva odsýpalo, setup som už vychytal. Krásne to natiahne hamstringy a uvoľní kolená. Legpress len veľmi ľahko a s gumou okolo kolien. Pomalá sústredená kontrolovaná negatívka a potom dynamicky hore. Kolená som pri tom vôbec necítil, čo ma teší. Hádam je to na dobrej ceste.

A potom som už mohol pritvrdiť - deadlifty so 180kou. Šestky bohato stačili, nebolo to síce nejaké trápenie a šlo by aj viac (váhu alebo opakovania, určite nie oboje), ale rozhodol som sa netlačiť na pílu. Deadlift mi obyčajne dosere celú regeneráciu a to nemám zapotreby teraz.
Inak ale cítim, že chrbát je dosť silný, nemyslím ani tak spodný, ale vrch a stred drží ako železobetón, žiadne bortenie sa pod váhou. Kladky očividne pomohli, aj keď to nebol primárny cieľ.

Zhyby bomba, pridal som takisto nejaké opakovania s 15kou. A už ani nemám svalovku, telo sa adaptovalo megarýchlo. O chvíľku budem prihadzovať závažie na opasok. Zaujímavé Som úprimne zvedavý, či sa to nejak prejaví.

A incline tlaky som len tak poškádlil a bolo to príjemné. Trochu experimentujem s náklonom lavice. Bohužiaľ, tento sklon mi príde príliš mierny a ten predošlý zas príliš prudký, potreboval by som niečo medzi. Len bohužiaľ lavička ten "správny" sklon nemá, je to buď alebo. Ale tak dám šancu tomu miernemu - cítil som, že to menej brali ramená, preto som hneď zvládol vyššie váhy. Otázka je, či to aj triafa ten vrch hrudníka. Popravde som nemal veľmi ten pocit. Pumplo mi to síce prsné svaly trochu vyššie ako klasický rovný bench, ale určite nie až oblasť okolo kľúčnej kosti... Nechám to ešte mesiac - dva a uvidíme. Vrátiť sa k inému sklonu je najmenej. Prípadne nejak podložím lavičku, aby som maaaaalilinko zvýšil sklon.

A dnes ráno som si po čase zasa privstal a dal si zasa ramená + ruky, teda moje najviac zaostávajúce časti. A bolo to fajn, hoci vonku pršalo. Aspoň nebolo v gyme tak horúco a ráno som začal parádnou nažilovanou pumpou.

decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2025 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
1x12x40kg
2x12x80kg

Drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x180kg
2x4x180kg + 2x6x150kg + 2x10x120kg

Triset
Kladka zhora podhmat:

2x8x80kg + 2x12x60kg + 2x20x40kg
+
Výpony jednonož:

2x12x25kg
+
Výpony s BW:

2x20

Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
3x5x120kg + 3x7x100kg

Rozpažkotlaky:
2x10x32kg + 2x10x20kg

3set:
2x

Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/DMqWf1ZtUex/

Predkopávanie tuhé, kostrbaté, našťastie sa to potom rozbehlo a premazalo a na drepy som už šiel s celkom dobrými kolienkami. To ľavé ma zlostí viac, ale tam som reálne niečo podžubal pri ktoromsi tréningu, to nie je z dysbalancií, ako pravé.
Rehabky naozaj pomáhajú, aj kĺbovka, ale to zranenie kolena sa proste musí zahojiť, s tým sa nedá nič iné robiť.
Každopádne rozcvičovacie série drepov boli fajn, pár opakovaní s gumou okolo kolien pekne zaktivuje prdel a potom to všetko ide hladšie a stabilnejšie.
A tak som došiel až po prvú pracovnú sériu, zišiel som so 180kou dole, cítil som "puk" v krížoch a vedel som, že bude sranda.
Ale ja som ja a tak som docvičil sériu a dokonca som pridal jedno opakovanie navyše so 150 a dve so 120, takže progres! A potom som si sadol a cítil som, ako tie kríže začínajú tuhnúť, čo som nesmel dopustiť a tak hneď po nutnom odpočinku som tam poslal druhú sériu
Bola to drina preveliká, lebo samozrejme som sa hrozne sústredil na spevnenie chrbta, čím som spomalil celý pohyb, negatívky nekončene pomalé, nadýchnutý na max, aby kríže zas nepovolili, takže kyslík došiel extra rýchlo...
Nakoniec som to prežil, ale skaza bola dokonaná - kríže počas tréningu postupne tuhli a najviac som to potom cítil pri mostovaní na benchi. Ťažko preťažko sa mi zliezalo z lavice, ah jo. Ale pridal som opakovania so stovkou, takže zasa progres! Silný Petrík, juchú.

Progres bol aj na kladke podhmatom, aj tam som pridal a pumpa extrémna. A pri tomto cviku ma nesrali kríže, naopak mi ich pekne ponaťahovalo.

Na záver len triset na kladkách. Štvorset som nepokúšal - to znamená, že som vynechal brucho. Nechcel som s tým trupom už nič viac vymýšľať. A voľné váhy ma tiež nelákalo zdvíhať zo zeme Tak som pošmrdlal kladky akože sa snažím a vypadol som.

Po tréningu ešte von s deťmi na ihrisko, nech sa trochu prevetrajú, doma som potom chvíľku ležal a čítal si knihu a keď som sa skúsil zdvihnúť z postele, zistil som, že to jaksi nejde Nuž čo, nemladneme (aj keď toto sa mi bežne stávalo pri lowbare aj "za mladi") a tak som tam poslal jeden flector, ktorý zabral tak dobre, že teraz nič necítim. Až tabletka vyšumí, to zas bude

Navzdory skripleniu super trenál, som zvedavý, ako na tom budem zajtra a či budem schopný SSB podrepovať.

cohen999

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2025 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

One time
decarabas napsal:
Inak ale cítim, že chrbát je dosť silný, nemyslím ani tak spodný...

Next time
decarabas napsal:
...zišiel som so 180kou dole, cítil som "puk" v krížoch a vedel som, že bude sranda.

Toto nevymyslis Ale teda drzim palce, nech sa to uvolni cim skor.
decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2025 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No veď nádherne to sedí Aspoň vidíš, že nekecám. Spodný chrbát silný nie je a preto ma luplo

A toto by tiež sedelo:
decarabas napsal:
Deadlift mi obyčajne dosere celú regeneráciu a to nemám zapotreby teraz.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 419, 420, 421 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: