Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2016 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik + daco

Benchpress
20x20
10x40
6x60
4x4x67
2x2x77
12x67

Premiestnenie s vytlakom nad hlavu
5x3x60

Pritahy k brade
3x8x40

Kliky na bradlach
15xNabuko
11xNabuko
9xNabuko

Rozpazovanie dole halvou
3x15x10

Dneska rano som bol nejaky vytuhnuty. Spal som spankom spravodlivych a uzival si prvu noc bez pohotovosti .. cize bez prerusovaneho spanku ... ale i tak som bol taky nijaky. Vsetko nejak slo a lepsie ako minuly tyzden ale stale som mal pocit ze sa neviem rozhybat. Kliky na bradlach ma trosku potesili uz to vyzera lepsie ciel bude na zaciatok dat 3x15 s vlastnou vahou a potom sa zacne prihadzovat.
Nabuko

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2016 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat

Mrtvy tah
20x20
10x70
6x110
4x4x132
2x2x157
8x132

Premiestnenie
5x5x70

Zhyby
6xNabuko
5xNabuko
4xNabuko

Pritahy velkej cinky v predklobne
3x15x40

Biceps s EZ tyckou / Skracovacky / vypony na lytka
3x15x20 / 3x20 / 3x15 (kazda noha zvlast)

Vcerajsi trening bol fajn. Slo to celkom pekne. Zhyby sa este chytia a pojde to podla planu na tych 3x8 ... kazdopadne je tam zlepsenie z tyzdna na tyzden tak ma to tesi
Teraz cely tyzden po praci budem chodit betonovat ku rodicom takze moj plan bude preruseny, ale myslim ze pri miesacke a lopate zase az tak nezleniviem Tak sa vidime buduci tyzden
cohen999

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2016 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A z Malty domov budes behat?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nabuko

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2016 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by som mal 26 kilometrov myslim ze na to este nemam
Nabuko

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2016 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy a tak

Drepy
20x20
10x50
6x80
4x4x105
2x2x117
8x105

Mrtvy tah s JR a vystretimi nohami
5x5x40

Celne drepy s vytlakom cinky nad hlavu
3x8x50

Predklony
3x15x40

Hacken Drepy v mulitpresse so stopkou
3x15x50

Ked som sa tak zamyslel nad tymto cyklom tak ho asi mozem rovno zacat odznova .. po prvom tyzdni som mal tyzden pauzu potom dva tyzdne odcvicene a zase tyzden pauza a teraz o necele dva tyzdne ma caka dovolenka ... myslim ze bude lepsie po dovolenke to zacat este raz od zaciatku takto to je dost rozhadzane ... A mozno sa potom vyhnem pocitu ze ma ide zadlavit smiesnych 117 kil ... dat som dal vsetko podla planu, ale ta tazsia seria drepov bola hrozna nohy ako na swing party no ale za to tie hacken drepy su riadne svinstvo zacinaju ma vazne bavit zase tam asi bolo miesto daco prilozit
Nabuko

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2016 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik + vsetko ostatne

Benchpress
20x20
10x40
6x60
4x4x72
2x2x82
9x72

5x4x60

Pritahy k brade
3x8x40

Kliky na bradlach
15xNabuko
6xNabuko
6xNabuko
10xNabuko
8xNabuko

Rozpazovanie dole halvou
3x15x10

Dneska to vobec nebolo ono .. zase sa nejak ozyvalo rameno. Dufam ze to bolo len pocasim i ked aj mobiila v nom bola trosku obmedzena ... asi skocim sa fyzioterapeutom nech sa mi nanho pozrie ked to neprejde.
Dneska sa v nase cinkarni objavil novy druh pokemona ... podla mojich znalosti to bol takzvany kolektor ... mal zahadnu moc okolo seba zhromazdit vsetko zelezo ... nieco ako magneto z x-menov. Len tak som sa na chvilku nanho zahladel a spocital som co vsetko potrebuje taky priemerny cvicenec v jednej chvili ... zacnem z lahka: opasok a par rukavic k tomu jednu benchovaciu lavicku, jeden drepovaci rack, multipress, 3 velke cinky, jeden par jednoruciek a 22 kotucov roznych vah ....
Mam sa co ucit ja chudak s jednou cinkou nemam sancu dosiahnut jeho vysledky ... ani nespomynam ze potom si este privlastnil ezetku a trochu sa pohojdal na bradlach ...
Dufam ze to bola len nahodna anomalia sposobena zlym pocasim a uz sa nase cesty neskrizia
decarabas

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2016 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty len nemáš pochopenie pre FUNKČNÝCH chlapcov

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2016 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat

Mrtvy tah
20x20
10x70
6x110
4x4x145
2x2x165
8x145

Premiestnenie
5x3x75

Zhyby
6xNabuko
5xNabuko
4xNabuko
3x3xNabuko

3x15x40

3x15x22 / 3x20 / 3x20 (kazda noha zvlast)

Na velke prekvapenie dneska to slo paradane bez vacsich problemov a zo silou. Akurat tie zhyby no .. nejak nevladzem tam vysiet ... bude treba zamakat
Nabuko

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2016 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy

Drepy
20x20
10x50
6x80
4x4x105
2x2x120
8x105

Mrtvy tah s JR a vystretimi nohami
5x5x40

3x8x50

Predklony
3x15x50

Hacken Drepy v mulitpresse so stopko u
3x15x60

Zase treningy z rana kvoli praci. Musim priznat, ze to nie ej taka sranda ako poobede ... clovek nema tolko energie. Dalo sa to utiahnut ale trvalo to dlho kym som sa rozhybal. A hlavne po vikende. Piatok sobota sme boli na oslave priatelkynej mame a v nedelu som bol na vylet v Slovenskom raji 14km dalo trosku zabrat, ale ten vzduch . A vobec bolo to paradane ... mozno tu prihodim par fotiek ked ich vytiahnem z fotiaceho zariadenia.
vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nabuko napsal:

3x8x50

to vypadá docela výživně, to sis musel pěkně máknout
Nabuko

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2016 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@vlk ach ano zadycham sa pri tom celkom slusne. Necakal som ze to bude az tak ale je to narocne

Hrudnik

Benchpress
20x20
10x40
6x60
4x4x72
2x2x82
10x72

5x5x60

Pritahy k brade
3x8x40

Kliky na bradlach
15xNabuko
9xNabuko
7xNabuko
7xNabuko
7xNabuko

Rozpazovanie dole halvou
3x15x10

Dneska to slo super. Benchpress siel paradne v podstate ziaden vacsi problem az na 2. seriu s 82, ale za to mohol zly set up ... lahol som si daleko od cinky a mal som ju trosku problem potom dostat zo stojanu. No amater . Pri ostatnom som sa celkom vysalil. Mam z tohto treningu dobru naladu akurat kliky na bradlach by sa uz mohli trochu posunut ... rad by som to daval 3x15
Nabuko

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2016 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat

Mrtvy tah
20x20
10x70
6x110
4x4x145
2x2x167
8x145

Premiestnenie
5x4x75

Zhyby
6x4xNabuko

3x15x40

3x15x22 / 3x20 / 3x20 (kazda noha zvlast)

Neskutocne zle. Kazdu chvilu som s tym chcel proste seknut a ist domov ... cely den ma desne bolela hlava a doniesol som si to aj vecer do posilky. Nechapem este v zivote ma hlava nebolela (no jedine po opici, ale to nebol tento pripad). Mrtvy tah bol boj ani nie tak s gravitaciou ako s pulzujucou bolestou v hlave .... premiestnenia mi prisli potom neskutocne tazke a motal som sa ... vrchol prisiel pri zhyboch ked sa k tomu pridal este aj pocit na zvracanie (to uz som sa tam len plieskal ako ryba na suchu a nedokazal za zdvihnut viac ako 4 krat), a to uz som si povedal ze dokoncim a idem domov ... a v tom to cele zahadne preslo len tak ... zbytok treningu som si teda uzil na max, ale nechapem co sa to so mnou dialo.
Nabuko

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2016 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poracovat sa bude opat az v septembri Idem na svoju prvu dovolenku
Nabuko

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2016 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A som opat spat

Myslim ze o dovolenke ste boli dostatocne informovani u selfie maniaka deCarabasa, takze len strucne.
More bolo slansie ako som cakal ale potapanie tam bolo paradne skoro kazdy den som rano siel behat. Prvy beh trosku dlhsi (nieco cez 5 km) so silnym protivetrom, ktory ma skoro zhodil par krat na zem taky vietor som fakt este nezazil. Neskor mi aj odfukol batoh do mora v ktorom som mal vsetky veci ... tie stacilo ususit, ale telefon to uz nerozdychal
Potm uz len kratke behy nieco cez 3km s naslednym saskovanim na detskom ihrisku. Kliky s nohami na hojdalkach a pritahy na preliezke. Jeden den pod odbornym vedenim trenera Koliu. Asi 4 rocny chlapec, ktory prave blbol na preliezkach tak ako my, len mi pri pritahoch nezabudol postupat po prstoch a pri mojom bolestnom vyraze skonstatoval "Tazko" Pri dalsej serii ma ale uz duchaplno upozornil aby som si daval pozor inak mi poslape po prstoch zase
A potom uz len vela plavania a potapania a perfektny vylet do kopcov Paklenice ... cca asi 14km.

A teraz k treningu. Cely cyklus zacinam od zaciatku kedze to neustale prerusovanie z toho spravilo nezmysel.
Na zaciatok:

Nohy

Drepy
20x20
10x40
6x60
4x90
4x4x95
2x2x107
8x95

Mrtvy tah s JR
5x5x40

3x8x50

Predklony
3x15x40

Predkopavanie s par sekundovou pauzou hore
3x15x20

Cele zle. ale ako inak po flakani sa po Chorvatskich plazach Pri drepoch som mal pocit ze sa mi svaly na stehnach trhaju na kusy. Nejak som si na to nevedel privyknut a stale mi tuhli nohy. Nastastie ostatne veci uz nejak sli. Skusim nabuduce asi dlhsiu rozcvivku a zahrievanie. A novinka predkopy boli lahke ale ta stopka z nich spravila zabavu, trosku to potrapilo. Dufam ze hrudnik uz nebude taka tragedia.
Nabuko

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2016 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik

Benchpress
20x20
10x40
6x60
4x4x67
2x2x75
15x67 Myslim ze PR na opakovanie

5x3x60

Pritahy k brade
3x8x40

Kliky na bradlach
15xNabuko
12xNabuko
10xNabuko
8xNabuko

Stahovanie Protismernych kladiek so stopkou
15x10
2x15x15

Dneska to bola parada oproti pondelku. Bench bol celkom v pohode dokonca tak ze som ho cely stihol odkrutit za nejakych 20 minut, lebo sa mi pauzy zdali dlhe Aj ostatne veci pomerne lahko, len tie prekliate kliky na bradlach nie anie spravit 3x15
Nakoniec napumpovanie s kladkami ... tiez novinka .. prvu seriu som dal prilis malo tak som pridal po 5kg a uz to bolo citit, ale myslim ze najblizsie to este zdvihnem. To zatnutie hrudnika tam paradne citit

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: