pri 80 pushpress uplne zufalstvo. Jednoducho sa do toho neviem opret, okamzite stracam balans. Pri 70 v poho. Musim to davat castejsie bo toto neni mozne.
Pri drepoch som si dal podlozky 1.25kg, to je akurat vzhladom na moju uplne rovnu podrazku
jo je to normálne a dosť to závisí od toho daného stroja, cvičil som na takých, kde sa dalo dávať k 400ke i takých, kde 180 bol barák.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
cez obednajsiu prestavku, dlzka cvicenia 30 minut. Bench ok, mrtvola odkedy neni objem na drepoch tak to ide z kopca
vaha:
84.3 - nove minimum :/ toto je na moju vysku uz hodne napicu. Strava sa zmenila iba v tom ze davam pozor aby som nebol prekysleny a zerem ovela viac sacharidov.
tuk 16.4%
military:
5x40
5x50
3x60
2x70
1x80
1x85 pr - na toto som hrdy :)
bench:
8x40
8x60
12x80
12x80
15x80
drep:
5x60
5x80
8x100
8x100
zakopavacky:
2 serie
ab wheel roller:
3 serie
predkopavacky:
2 serie
Na military som uz od 40 citil ze to ide, 80 fajn, 85 som v polke uz myslel ze nedam, strasne tazke ale po parsekundovom epickom boji som to tam dotlacil a dokazal som tak cistym tlakom zdvihnut vlastnu vahu. Fakt ma to potesilo hlavne ked zoberem do uvahy moje nemastne-neslane vykony na benchi.
Bench som pre zmenu od zaciatku citil ze sila je v tahu tak som dal aspon pumpu.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Z toho hnusneho ab wheel rolleru ma boli cele brucho jak keby na mne niekto cvicil kung fu s bambusovou palicou..fakt hnus. Bench sa dal, druha seria som si musel spravit po 6 opackach sekundovu pauzu hore. Tretiu seriu som si zavolal nahodneho spotera a dal som 8 na supu plus rezerva minimalne na 2 dalsie. Asi si vzdy budem niekoho volat, nejak ma to psychicky vybudzuje.
Drep som sam prekvapeny ze to vyzera tak plytko, ale je to najnizsie ako ma slachy pustia. Mozno to trochu skresluje aj kamera ktora mierila sikmo hore.
Hang clean som sa musel dost odhodlavat to sem dat. Este aj youtube mi dal suggested tags "funny" - fok :)
Keby niekoho napadlo preco mam ten drep taky tragikomicky tak dajte vediet. Ze sa predklanam viem. Akurat s tym neviem nic spravit lebo inak by som sa prekotil dozadu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru