|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: po leden 03, 2022 1:42 pm Předmět: |
|
|
vaha: pupek asi vo 4. mesiaci 😂
alkojednotky: 4 (t4, m8)
ANS (autonomny nervovy system) charge: OK 4/6
Trening 2, pondelok
Gym na Severe, maxka so spotterom.
Vcera sice beh nesiel, zato pivni, salatovi a masovi demoni dnes zatlacili co to dalo. 😁😂😍
Drepik . up to 1x130kg PR! 3x4x115kg . nechcel som sa pred bencikom prilis vysilit
Bencik . up to 1x110kg PR! 4x3x100kg PR!
Zhyby bw . 6, 5, 4
MP . 40kg 6, 5, 6
jeff curls . 3x5x25kg
ab wheel . 3x3
Drep bol absolutne na pohodu, rezerva 5kg a mozno aj viac.
Bencik na istotu, ale bez nejakej vyraznej rezervy.
Takze ak v piatok potiahnem 160, bude to peknych 400kg na totale a budem sa konecne citit ako prava ruska 12rocna dorastenkyna. 🥰 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: po leden 03, 2022 10:11 pm Předmět: |
|
|
pěkný, 2/3 finished, v pátek to musí klapnout, když máš natrénováno a dáváš to s rezervou a s jistotou ;)
to stojí za oslavu, kolikrát v životě člověk načíná další stovku
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út leden 04, 2022 7:52 am Předmět: |
|
|
To sa cvičí a progresuje s takou podporou od milujúcej rodiny _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 04, 2022 8:28 am Předmět: |
|
|
Super, solídne výkony, pomaličky sa to škriabe nahor. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út leden 04, 2022 11:26 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | pěkný, 2/3 finished, v pátek to musí klapnout, když máš natrénováno a dáváš to s rezervou a s jistotou ;)
to stojí za oslavu, kolikrát v životě člověk načíná další stovku |
nekric hop, moze to dopadnut vselijako, no po vcerajsku tam motivacia je, takze s trochou stastia... bude aj oslava. 😅
carabas: keby si videl moju zenu ako sa niekedy zatvari... ale na rozdiel od teba mne z bicyklarne nikto hernicku pre deti neurobi. 😂
turek: vdaka, v ramci moznosti to nejako ide, novy rok by mohol priniest nejaku malu kontinuitu a posunut discipliny aspon o... 10kg 🤷😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st leden 05, 2022 9:24 am Předmět: |
|
|
vaha: ?
alkojednotky: 5, 6 (t15 m19)
ANS (autonomny nervovy system) charge: OK 4/6, COMPRO 3/6
Tazko na Severe, tazko! 😁 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st leden 05, 2022 7:23 pm Předmět: |
|
|
Trening 3, streda
Beh Sever rovinka . 4km . 0:28:29 . tep avg 139bpm, max 162bpm, ubohe intervaly 2x150m.
Velmi prijemny podvecerny vyklus. 😍 Hodinky zas od Silvestra avizuju pretrenovanie, index bol na 2,1, teraz je na 1,7. Zajtra a v piatok posilka a podla pocasia sa pokusim otvorit lyziarsku sezonu 😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt leden 06, 2022 10:14 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 6 (t21 m25)
ANS (autonomny nervovy system) charge: POOR 2/6 . Vylupok vstal trochu skor a sluzba dnes vysla na mna 😂
Dnes bude lahky trening drep/bench a mozno vyskusam tu mrtvolu... alebo si ju necham na zajtra, uvidime. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt leden 06, 2022 12:56 pm Předmět: |
|
|
Trening 4, stvrtok
Drepik . 5x4x90kg . vsetko stopky
Bencik . 5x4x80kg . vsetko stopky
MP . 3x6x40kg
Zhyby . 5, 5, 4
jeff curls . 3x7x20kg
Mrtvola teda az zajtra... 😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá leden 07, 2022 2:09 pm Předmět: |
|
|
Trening 5, piatok
Neodolali sme so zenou predpovedi pocasia a prijali svokrinu ponuku ze postrazi Juniora s Vylupkom a sli sme polyzovat na dve hodky. 😍
Kedze som si pred druhou jazdou zapol funkciu "other outdoor activity", viem, ze som za 1:40 natocil 20km pri avg tepe 114bpm, maximalka 148bpm. Top speed som dosiahol 55,5km/h 😂 a naklesal 2550 metrov.
Kedze bol dost plny svah, nedalo sa ficat uplne na 100%, , ale v piatej rychlostnej zone som sa nachadzal 12 minit, vo stvrtej 6:40, v tretej 4 a v druhej a prvej 38 minut.
alkojednotky: 3 (t24 m28)
ANS (autonomny nervovy system) charge: COMPROMISED 3/6 . decka zas vstavali o piatej 🤦😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá leden 07, 2022 9:43 pm Předmět: |
|
|
Faza II
Mrtvola . up to 1x160kg, dorovnane PR 😅 3x3x130kg
rows . 60kg 5, 7, 7
ab wheel . 2x5
Plan splneny. Bodka. Dobre. 😂
Cinka sla hore asi tyzden a pol, ale to nevadi, po lyzovani a asistovani Juniorovi a Vylupkovi pri uceni umenia lyzovat to beriem ako maly zazrak. Udial sa a musim sa s tym naucit zit... 🤷😂🧘 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá leden 07, 2022 10:15 pm Předmět: |
|
|
Mal si dať 162,5  Toľko si sa mohol hecnúť.
Ale gratulujem, taťko, zlepšuješ sa a o to ide. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá leden 07, 2022 11:55 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Mal si dať 162,5 Toľko si sa mohol hecnúť.
Ale gratulujem, taťko, zlepšuješ sa a o to ide. | Och, vdaka fotriku! 😁 162,5kg mozem dat aj o par mesiacov v Plague Hole a bude to epicke - a najma to dam, lebo dnes to bolo na chlp, nic naviac tam nebolo. Keby mi padol na cinku vlas, zahuci o poschodie nizsie v cuku letu. 😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so leden 08, 2022 10:48 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 6 (t30 m34)
ANS (autonomny nervovy system) charge: vraj som spal menej ako 4 hodiny, takze mudrostroj nedokazal nic vyhodnotit. 🤷 Pravda je, ze som spal asi 4 a pol hodiny...
Dovolenka na Severe sa chyli ku koncu, na jednej strane skoda, lebo navraty k povinnostiam su zlota, na druhej sa vsak uz tesim na lepsiu regeneraciu a menej alkoholu. 😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirkas8
|
Zaslal: so leden 08, 2022 11:16 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Mal si dať 162,5 Toľko si sa mohol hecnúť.
Ale gratulujem, taťko, zlepšuješ sa a o to ide. |
Prihazuje se po 10kg nejsme holky prece
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|