|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: út duben 01, 2025 7:20 am Předmět: |
|
|
Vaha: 89,6 kg .
alkojednotky: 0 (t0, m66, y184, 0=47) .
ANS (autonomny nervovy system) OK 4/6, Sleep charge 61, tep 51bpm (54 (-)), HRV 82 (74 (-)), REM 20% (20% (-)), deep sleep 15% (15% (-))
Spanok: cca 5:49 (7:02)
Vaha sa upravila relativne rychlo, ale ten spanok  Avsak nemozem za to, najprv som volaco riesil a potom dosiel spoteny Junior, ze je spoteny. Tak som ho riesil, to ma prebralo, tak som si este cital... ale spalo sa dobre, aj Vylupok ma laktoval iba sporadicky...
Dnes asi beh, ale zlahucka ma pobolieva hrdlo, tak som nasadil najprv salviovy postrek (anginal) a potom dorithricin. Ak to dnes odmavam, nic sa nestane, pojdem zajtra. A ak pojdem dnes, mozem ist aj zajtra. Uvidime. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: út duben 01, 2025 6:38 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | BEH 7km 0:42:28, 141bpm |
Takto pred 10 rokmi a 10 kilami... 😅
A dnes:
Trening 61, utorok
Beh 7km . 0:46:22 . Tep avg 140bpm . Tempo 6:35 . Index 49 (48)
Cakal som lepsie, prve dva kilaky som fical tempom 6:17 pri tepe pod 140 a potom... sa to po*ralo 😂
Takze ziadny zazrak sa nekona, ale nejake male zlepsenie tam je, aj ked ho treba hladat lupou. 😆
Zajtra volno, vo stvrtok very easy plague hole, potom dva dni volno a v nedelu sup na trat! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st duben 02, 2025 6:57 am Předmět: |
|
|
Vaha: 89,1 kg .
alkojednotky: 0 (t0, m0, y184, 0=48) .
ANS (autonomny nervovy system) OK 4/6, Sleep charge 65, tep 50bpm (54 (-)), HRV 89 (76 (+2)), REM 31% (20% (-)), deep sleep 11% (15% (-))
Spanok: cca 6:37 (7:03)
Vaha sla o pol kila dole aj ked som zozoral polovicu velkeho toffifee o pol desiatej vecer po tom, co som na veceru zjedol seriozny kus panenky a la wellington a potom este encian s olivami... zravka. Spanok opat raz kratsi, uz by to chcelo aspon 7 a pol hodky. Skusim dnes.
Dnes uplne volno, ale pojdem trenovat chalanov beh, zoberiem lopty, bude sranda a aspon nejaky easy pohyb. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt duben 03, 2025 7:18 am Předmět: |
|
|
Vaha: 89,2 kg .
alkojednotky: 0 (t0, m0, y184, 0=49) .
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 73, tep 48bpm (53 (-1)), HRV 96 (77 (+1)), REM 20% (20% (-)), deep sleep 14% (15% (-))
Spanok: cca 6:38 (7:05) . yes! o minutu dlhsie ako vcera.
Mal som vcera zabavu len s Vylupkom, odbehol treningovo 250 metrov za 1:44  a potom sme este hrali futbal.
Junior mal v nedelu 250m za 1:29... ale zato 500m ma za 3:00, lebo sa drzal pokynu, ze to nesmie rozbehnut prilis rychlo.
Dnes budu mat chalani posledny trening pred pretekom, ja si potom pojdem dat easy bells a lahko precvicit sparatka v plague hole. #lovemyplaguehole _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 03, 2025 9:09 am Předmět: |
|
|
Je tam toho, podľa mňa aj ja by som odbehol 500m za 3 minúty
Ale nie, super, že chalanov vedieš k športu. U nás to bude náročnejšie, starší je prirodzene šikovný a zdatný, ale nebaví ho cielený šport.
Mladší je zas totálny savage, toho budem musieť dať na nejaký šport, aby sa vyventiloval, lebo nám rozbúra barák. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá duben 04, 2025 9:01 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Je tam toho, podľa mňa aj ja by som odbehol 500m za 3 minúty
Ale nie, super, že chalanov vedieš k športu. U nás to bude náročnejšie, starší je prirodzene šikovný a zdatný, ale nebaví ho cielený šport.
Mladší je zas totálny savage, toho budem musieť dať na nejaký šport, aby sa vyventiloval, lebo nám rozbúra barák. | Ano, treba ich viest, ale z nejakeho dovodu nemam problem v rovine ci, ale skor v rovine co. Junior beh, plavanie, bicykel, kolobezka, lyze, korcule, preliezky, Vylupok zatial len futbal a bicykel. Stretava sa to len v tom bicykli. No a chcu este karate. Amen tma. :D
Vaha: 89,4 kg .
alkojednotky: 0 (t0, m0, y184, 0= 50 ) .
ANS (autonomny nervovy system) very good 6/6, Sleep charge 73, tep 50bpm (53 (-)), HRV 97 (78 (+1)), REM 28% (20% (-)), deep sleep 8% (14% (-1))
Spanok: cca 7:30 (7:07) . konecne seriozny spanok
Chalanom som vcera naordinoval posledny trening, takze Vylupok sa zlepsil o 4 sekundy na 1:40 na 250 metroch a Junior na 500 metroch na 2:54, takze o 6 sekund. Ok, su ready.
Ja som sa vcera na vsetko z vysoka, takze vsetko presuvam na dnes, supereasy. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po duben 07, 2025 8:35 am Předmět: |
|
|
Vaha: 90,6 kg .
alkojednotky: 7, 4, 7 (t18, m18, y202, 0= 50 ) .
ANS (autonomny nervovy system) very poor 1/6, Sleep charge 64, tep 72bpm (53 (-)), HRV 38 (79 (+1)), REM 15% (20% (-)), deep sleep 13% (14% (-))
Spanok: cca 8:38 (7:16)
Trening 62, piatok
Easy smrdlacky s ktb a v #lovemyplaguehole
Trening 63, nedela
POLMARATON . 2:04:52 . tep avg 165bpm . max 175bpm . index 47 (48)
Uz tyzden pred pretekom som vedel, ze to pocasicko bude otrasne, proste to padlo z takmer dvadsiatok k nule. Plus vyzivny ladovy narazovy vietor. Plan bol jednoduchy, drzat si do 15. km tempo 5:40 - 5:45 a potom trosku zrychlit. No teraz uz viem, ze to bol pekne hlupy plan  Pretoze 16. kilometer sa mi podarilo zrychlit na 5:35/km, ale potom prisiel most a stupanie a spomalenie a cele zle. Takze potom som to uz len tak nejak prezil a posledny kilometer som si vyslovene odtrpel, lebo opat navrat na most do stupania, spomalenia a zufalstva.  Po dobehnuti som vedel, ze ked prestanem chodit, tak zamrznem ako gomorsky solny stp, takze som sa len hybal a precitoval absolutnu bolest sparatiek, aku som nikdy nemal. No proste strasna facka egu, vsetkym pozitivnym predikciam a mokrym snom.
V podstate do prichodu do centra mesta to bolo vsetko v poriadku, beh som si uzival, tep som si drzal na cca 162-4bpm, bola to v podstate rovinka a to presne ocakavam od tohto typu preteku. Po vbehnuti do mesta to uz bolo pekne na p*cu, lebo organizatori sa posnazili, aby sa ludia tocili v uzkych ulickach, potkynali na macacich hlavach a museli si davat pozor, aby im niekto nevosiel do cesty. Plus rozne stupanicka, ktore maju vplyv na cas a tep. Proste som bol pomalsi na vyssich tepoch s vacsim vydajom energie, co malo vplyv na nasledujuci vyvoj.
Musim este spomenut jeden failik, sestra odlozila do satne aj vodu a tak sa stalo, ze som siel na start trosku smadny. Pri obcerstvovackach som sa nezastavoval, to sa clovek akurat tak obleje a zabehne mu. Opat, psychike to nepomohlo, ale ani mi to zas nejak extra pocitovo nevadilo. Ale mohlo to vadit organizmu, hehe. Co uz. O to viac mi chutilo pivecko a pivovica.
Zaver: Mal som toho plne kecky a dnes mam este nadhernu celotelovu svalovicu, nozicky samozrejme najviac. Uz som ich prelial studenou vodou, tak to hadam rychlo zmizne.
Dnes si pojdem zapajdat dochodcovsku prechadzku, snad rozchodim aspon cast tejto sportovej blamaze. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po duben 07, 2025 9:00 am Předmět: |
|
|
Aby som nezabudol, musim pochvalit Juniora, ktory napalil 600 metrov za 3:13. Vylupok mal zas relativne dobre umiestnenie, ale mohlo to byt aj lepsie, keby sa nenechal rozptylovat. Ale ma 5, hlavne, ze si to uzil.
Este jedna poznamka k priprave: nabuduce, ak cas a zdravie dovolia, si musim treningovo odbehnut aspon 19km, tych 17 nestacilo. Plus este jeden dlhy interval, 10km maximalkou. Inak povedane, lepsie skombinovat adaptaciu na cas straveny behom so zrychlenim. Mozno by stacilo splnit jeden z tychto cielov, ale idealne oba. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po duben 07, 2025 9:34 am Předmět: |
|
|
Tak gratulace super!!No a co tak maratonek ten si jestle nechces aspon jednou dat?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po duben 07, 2025 9:48 am Předmět: |
|
|
Vdaka  Uvidim podla casu a zdravia. Uz teraz to bolo dost napnute terminovo a maratonska priprava je u mna polrocna zalezitost. Preto som to radsej stihol este pred detmi.
Tento rok sa uz nechcem velmi zaoberat nejakym sofistikovanym treningom na cokolvek, zo zotrvacnosti si odbehnem pred letom 13km lesny beh v Stredozemi, ak ho zorganizuju. A ak sa mi podari si udrzat nejaku normalnu bezecku formu cez prazdniny, poobzeram sa po niecom kratsom. Mozno. Skor asi nie. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 07, 2025 11:12 am Předmět: |
|
|
Ale jo, na starého fotra dobré  Čo by niektorí dali za takýto beh bez toho, aby umreli (ja, napríklad  ) _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
dodo1985
|
Zaslal: po duben 07, 2025 11:26 am Předmět: |
|
|
Gratulace. Pěkný běh i čas. _________________ Necvičím ani pro zdraví, ani pro sílu, ani pro krásu.
Cvičím, abych si udělal žízeň.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 07, 2025 1:01 pm Předmět: |
|
|
pěkná práce! zvládnout to celé během při tepovce 165 je paráda!
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po duben 07, 2025 2:10 pm Předmět: |
|
|
Vdaka chlapi!
| vlk# napsal: | | pěkná práce! zvládnout to celé během při tepovce 165 je paráda! |
Aby som to trosku skonkretnil, po necelych dvoch minutach v "zelenych cislach" som nabehol na tepovku v "oranzovom pasme", v ktorom som stravil 1:18, cize do 166bpm, vacsinou v rozmedzi 161 - 164bpm, co som si drzal priblizne prvych 13 kilometrov a potom ked som trosku zvolnil posledne tri kilometre, lebo uz nebola stava. Ostatnych 45 minut som stravil v "cervenom pasme", cize tepovke 167bpm+, vacsinou v drobnom rozmedzi 168 - 169bpm. Vynimkou su stupania na most a rozne kratsie stupania v meste, kde krasne v aplikacii vidno, v ktorych konkretnych usekoch sla tepovka okamzite cez 170bpm.
Toto je asi jedina pozitivna sprava, ze som schopny pracovat relativne dlhy cas na relativne vysokej tepovke. A vlastne su dve, ta druha je, ze som to vobec zvladol natrenovat, odbehnut a neskolil ma ziadny detsky moribundus. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 07, 2025 4:23 pm Předmět: |
|
|
Cohen, super, pekný výkon. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|