|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: st květen 22, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
jen ať prší, dokud je z čeho  čelňáky šly konečně normálně, ne že se trápím ze stovkou, a časem už tam snad padne nějaká normální váha, jako třeba 3x 120
ale jinak ten benč 10x 100 mě dost potrápil a pak si přečtu, jak tam v pohodě vrazíš 8x 110 a k tomu ještě 10x 100 jako zákusek  na tom budu muset ještě nějakou chvíli makat, takový progres prostě nemám, ale aspoň je to motivace
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 1:54 pm Předmět: |
|
|
24. května 2013, pátek
Ramena, tlaky vsedě před hlavou: 5x 20, 50, 5/5/5/4/4x 70 kg , 1x 75 kg TJP
Tak ne, 5x5 tam prostě není, budu si muset ještě počkat.
Decline press, vsedě na stroji: 3x 40, 80, 120, 5x 180 kg (PB) , 6/6/5/5x 160 kg
Dnes mi ty desítky na konci os nespadly, i když na dobré slovo ;), tak se mi povedlo zatlačit pět opáček. A pak jsem ještě spodní část prsou pěkně dorazil. Jinak ty váhy jsou jenom čísla a platí jenom pro tenhle stroj.
Bicepsové zdvihy, EZ osa: 8/8/8/5/5x 40 kg
Magumi mě inspiroval, takže jsem zařadil "klepýtka", která běžně nejezdím. Naložil jsem si rozumně, abych to nepřepálil, hezky, bez cheatingu, na konci už to pálilo.
Tricepsové francouzské tlaky vleže, EZ osa: 5x8 40 kg
A ještě tricáčky, ať je to komplet, ty už byly nějaké unavené.
Svíčka + rozpažky: 3x5 + 3x8 6 kg
Jenom tři série na závěr, čas vypršel.
Váhovka: 91.4 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
hezké, jak každého podporuješ a přitom chodíš do fitka sám jako tělo bez duše... jak jsem pochopil, i když na výkonech to znát není, holt psychika, stres, atd. jsou někdy horší než ty fyzické nemoci... ale to si člověk někdy nevybere.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 3:04 pm Předmět: |
|
|
Mně se prostě líbí, jak každým novým postem popíráš název svého logu. Pěkný!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 3:20 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | hezké, jak každého podporuješ a přitom chodíš do fitka sám jako tělo bez duše... jak jsem pochopil, i když na výkonech to znát není, holt psychika, stres, atd. jsou někdy horší než ty fyzické nemoci... ale to si člověk někdy nevybere. |
Kdyby jenom do fitka... Nějakou dobu fitko pomáhalo, ale momentálně si nevyčistím hlavu ani tam. Ale to sem nepatří.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Mnemosyne napsal: | | Mně se prostě líbí, jak každým novým postem popíráš název svého logu. Pěkný! |
viď? "pěkný" bude, až to opravdu nepůjde to mě to možná přestane bavit a začnu chodit po horách
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | vlk# napsal: | | hezké, jak každého podporuješ a přitom chodíš do fitka sám jako tělo bez duše... jak jsem pochopil, i když na výkonech to znát není, holt psychika, stres, atd. jsou někdy horší než ty fyzické nemoci... ale to si člověk někdy nevybere. |
Kdyby jenom do fitka... Nějakou dobu fitko pomáhalo, ale momentálně si nevyčistím hlavu ani tam. Ale to sem nepatří. |
patří-nepatří... kdysi jsem měl jednu kamarádku, ta měla na baťůžku přivázanou takovou malou botičku a když se stalo, že něco drhlo, tak na ni vždycky ukázala, bylo na ní napsáno "šlapej dál". po tom miliónu let si nevzpomínám, že by to někdy nepomohlo tak je fajn, že pořád chodíš do fitka, pořád to tam lámeš a pořád to tady loguješ... pro spoustu lidí seš tady něco jako etalon - včetně mě... až shodím těch pár kilo, abych se dostal na podobnou váhovku, takže ty výkony inspirují
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po květen 27, 2013 3:20 pm Předmět: |
|
|
27. května 2013, pondělí
Dnešní fitko bylo "rychlovka", když jsem přijel, tak jsem zjistil, že nemám ani permici, ani prachy, ani doklady, ani nic. Asi že mi byl dopřán den odpočinku navíc shůry  Tak si tu mrtvolu holt odtahám zítra.
Váhovka: 90.8 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st květen 29, 2013 1:47 pm Předmět: |
|
|
29. května, středa
Mrtvý tah: 5x 70, 3x 120, 3x 160, 3/2/2x 180 kg, 5x 160 kg, 4x 160 kg
Na houby, netahá mi to a tak mě to nebaví. Budu si muset shodit.
Incline press, vsedě na stroji: 6x 120 kg (PB) , 4/4/4/4x 120 kg
Přihodil jsem opáčko, abych si dnes něco zapsal, a jinak poprvé, co jsem tuhle váhu jel v sérii. Ale shodím si a budu jezdičky osmičky, když je to stroj.
Stahování kladky naširoko před hlavu: 5x 36 kg, 8x 60 kg, 8x 66 kg, 5x 72 kg, 8x 66 kg, 8x 60 kg (čistá váha)
Taková pyramidka, šel jsem nahoru, co to šlo čistě a pak si zase shazoval.
Břicho, přednožky + Ramena, rozpažky: 16/12/12x, 3x8 6 kg
Váhovka: 90.4 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
31. května 2013, pátek
Šikmý bench-press nahoru: 5x 20-50-70, 4-3-1x 95 kg, 5-3-3x 90 kg
Rovný byl obsazený, tak tohle. A slaboučké. Ve třetí pracovní jsem si to špatně chytnul a do dalších opáček se už raději nepouštěl. Pak jsem si shodil, abych ještě něco odcvičil. Nejvyšší čas změnit trénink.
Dřepíky: 5x 25-65-110, 8-8-8x 120 kg
Nešlo to, tak jsem si dal "lehké" osmičky na 120, lámat tam těžké série dnes nemělo smysl. Přičemž "lehké" neznamená, že bych dal nějak více opáček nebo ještě další sérii
Stahování kladky, střední nadhmat: 5x 36, 5x 66, 5x 102 kg (PB) , 6-6-6x 96 kg (čistá váha)
Alespoň tady jsem trochu zabral, abych si dnes něco zapsal... ale je to jenom kladka, ta se "nepočítá"
Zakopávání: 12-12-12x 42 kg
Zkracovačky: 24-16-12x
Váhovka: 90.1 kg, včera hospůdka, Gambrinus asi nebyl to nejlepší palivo na dnešek
Silově už to jde dolů, takže zřejmě ukončím systém 5x3-5, protože pět těžkých pracovních sérií byl docela záběr a znamenalo to mít v první sérii rezervu aspoň 2 opáčka a přejdu zase na něco lehčího a proto zábavnějšího, třeba 3x5-8
Naposledy upravil vlk# dne pá červen 07, 2013 3:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út červen 04, 2013 1:33 pm Předmět: |
|
|
4. června 2013, úterý
Mrtvý tah: 5x 20-70, 3x 120, 5x5 150 kg
Žádné násilí, technická váha.
Bench-press: 8x 20-50-70, 5x 100 kg, 4x 110 kg, 5-4-4x 100 kg
První stovka tam letěla sama, nechal jsem se zlákat, ale těch 110 mě zlomilo a pak už to nešlo :/
Hacken-dřepy: 5x BW-40-80, 3x8 100 kg
Nic těžkého a raději více opáček.
Shyby, širší nadhmat pod bradu: 7-5-5x
Břicho, zkracovačky vleže: 16-16-12x
Rozpažky: 12-8-8x 6 kg
Váhovka: 90.8 kg
Byla to větší zábava, rychleji to odsepalo, ale ještě to musím doladit, síla je menší, ale to teď neřeším, to nechám až na podzim, teď zkusím něco "vyrýsovat" (=zbavit se jalového tuku).
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
7. června 2013, pátek
Ramena, tlaky vsedě před hlavou: 8x 20, 8-8-8-6-6x 50 kg
Lehce, dynamicky, na poslední sérii už byly svaly unavené, pořád se prohýbám v zádech a je to cítit :/
Čelní dřepy: 5x 55, 5x8 80 kg
Nohy blíž, špičky od sebe, kolena za špičkama, hluboko... teda alespoň na mě :) Jinak by se asi řeklo "lehce pod paralel" ;) Namožené svaly z minulého hacken-dřepu přestaly bolet hned po první sérii :)
Decline press, vsedě na stroji: 8-8-8-8-6x 120 kg
Pumpování až do poslední série, kterou jsem musel zkrátit, protože jsem měl pocit, že mi to utrhne ty... prsa ;)
Spodní kladka, veslo, k pasu úzký paralel: 5x8 100 kg
K pasu, lopatky k sobě, bez zaklánění... pěkná nakládačka ;)
Břicho, zvedání nohou + Ramena, rozpažky: 3x 12 + 3x8 6 kg
Strečink na závěr.
Váhovka: 91.2 kg, nejde dolů, sviňa ;)
Opět jsem si naplánoval lehký trénink, dnes ho i dodržel a hned jsem se těšil a užil si to. Už zase mě baví chodit do fitka a s objemem jsem taky spokojený :)
Naposledy upravil vlk# dne po červen 10, 2013 3:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
Být tebou, dám příští týden (možná 2) nějaký deload fullbody, 3tréninky a pak se do toho zase opřu, protože po náporu osobáků v poslední době by nebylo od věci dát tělu větší odpočinek. Možná bych přidal ještě další doplňkový sporty jako běh, kolo nebo podobně.
PS: Včera jsem navážil skoro to, co ty v úterý  Sice večer, ale i tak jsem se poprvý dostal přes 90kg
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|