vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

však už jsem najel na lehčí tréninky, už mě to zase začíná bavit, dávám si lehčí dynamické sety, komfortní počty opáček a časem to zase přijde. na aerobku mě nenalákáš... to chce více času :) a když už vážíš tolik co já, tak si to někdy příští týden naplánuj, dáme nějaký lehčí trénink. já se naopak snažím dostat po 90 :D ale pracuju na tom, takže to tam snad brzo bude.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V neděli dám vědět, jak jsem na tom časově a dyžtak se domluvíme
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10. června 2013, pondělí

Bench-press: 8x 20-70, 5x5 100 kg
Většinou dynamicky, váha tak akorát na těch 5x5.

Mrtvý tah: 5x 70-120, 5x5 160 kg
Mírně za hranicí, v závěru jsem musel protáhnout pauzy a poslední opáčka už nebyla technicky bez chyb, ale když už jsem to měl naloženo...

Hacken-dřepy: 5x BW-40-80, 3x8 100 kg
Po té mrtvoly unavené nohy tak jenom tři série dynamicky a poslední už pěkně ztěžkla.

Shyby, střední nadhmat pod bradu: 5-5-3x
První s rezervou, poslední už jsem nemohl :/

Břicho, zkracovačky na zemi: 16-16-12x

Váhovka: 92.0 kg, víkend oslava ;)

Pěkně jsem se u toho propotil, do něčeho se to musí vrazit ;)

Loudy: jak už jsem ti psal v PM, úterý asi ne, předběžně středa a pátek, pokud to vyjde.
vlk#

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12. června 2013, středa

Jednoručky na šikmé: 12x 15 kg, 3x12 27 kg
Jednoručky jsem nedržel tak dva roky ruce, takže dnes to bylo hledání koordinace a ztraceného času ;) Přestal jsem s nima kvůli ramenu a pak už nezačal, ale je čas to trochu zpestřit tu horní půlku.

Dřepy: 5x 65-105, 3x8 120 kg
Nic těžkého se mi nechtělo, tak jsem si zopáknul osmičky na 120, snaha o hloubku - špičky ven, kolena za nima, s jistotou, ale nic lehkého, příště už asi přihodit.

Ramena, tlaky v sedě před hlavou: 8x 20, 3x8 50 kg, 5x 70 kg
Military ve stoje nedám, tak nezbývá než vzít zavděk lavičkou, dynamicky, rychle, na závěr ještě těžká pětka.

Zakopávání + Shyby: 3x12 42 kg + 3x5
Něco na doražení.

Váhovka: 92.2 kg, buřty s cibulí a pivo, ne v počtu 1 a 1 ;)

Potkal jsem JENDU10 , který už měl "po", takže tempo tréninku volnější, objem nižší, ale možná to nebude na škodu. Jenda tam vydržel hodinku strečovat z toho půlku jsme prokecali ;) Měl to být "pracovní trénink" jak to nazval Magumi, ale byl trochu lehčí.

Plán na příští trénink:
14. 6. pátek 12:20-13:30, incline/decline benč, horní/spodní kladka, biceps/triceps
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14. června 2013, pátek

Bench-press: 8x 20-50, 5x 70, 3x 90-100-110, 1x 115-???, 3x 100-110, 1x 115- 120 kg, 3x 110, 7x 100
Při prvním pokusu 1x120 jsem ze 115 shodil těch 15 a na každou stranu si chtěl přidat 10. Už nevím, co mě rozptýlilo, ale když jsem při pokusu sundal těch "120" ze stojanu, tak mi hlava asi sekundu nebrala, co se stalo... a pak šla činka šikmo dolů. Zapomněl jsem těch 10 dát i na druhou stranu No nic příjemného, činka byla moc těžká a nevyvážená než abych ji odroloval, tak jsem ji nějak dostal na zem, natáhnul si něco v zádech a v duchu si nadával. A tak mě to naštvalo, že jsem ji odstrojil, nahodil osu na stojan, znovu nastrojil a znovu šel do toho Podruhé už těch 120 padlo, ale výš už jsem nešel. Záda se naštěstí spravila.

Hacken dřepy: 5x BW-40-80-120- 140 kg, 8x 120 kg, 8x 120 kg
Ten benč mi trochu naboural trénink, tak mě přešla chuť na klepýtka a doplňky a šel jsem si definitivně pro tento týden zrušit nohy...

Shyby, úzký podhmat: 10x, 7x, 5x
Po tom širším nadhmatu jsem úplně zapomněl, jak je úzký podhmat lehký a ta první série tam krásně lítala... než jsem unavil svaly a šlo to k šípku Aspoň trochu jsem zapojil bicáčky.

Břicho, svíčko-flagy + Ramena, rozpažky: 3x 5 + 3x12 6 kg

Váhovka: 91.1 kg

Další trénink s překvapením... jinak po půl roce to vypadá, že letošní cíle budu muset splnit až na podzim No nic, aspoň se mám na co těšit.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to dobré, chybičky se stávají. Já dneska odcvičil se špatně vyváženou činkou celou sérii a všiml jsem si toho až potom. A celou dobu jsem se divil, co to mám s tím levým ramenem, že tak blbě tlačí.

Mimochodem, pracuju vedle Karlova mostu, pořád se nám tady fotí nějací tůristi u dveří do kanceláře, aby měli snímek s Hradem v pozadí. Dneska zase, nějaká modelka či co, holka metr osmdesát, padesát kilo, kilometr dlouhé nohy. Jsem na ni koukal, a v duchu jsem si říkal „Chudinka, to se jí to musí blbě dřepovat s takovýma chůdama.“ ;-)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
seeya

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to si zasa isiel bez istenia?! 120? moje nervy..ja si aj na 100 volam nejakeho random cvicenca aby dal pozor. Len musim zakazdym vysvetlovat ze NECHYTAT.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, chybičky jo, ale tohle byl mega-fail si představ, že bys tam měl ve svém případě třeba 160, chystal se na jistou jedničku, spotter nikde... akorát, že vlevo na ose bys měl 70 a vpravo 60. na stojan už to vrátit fakt nešlo, držet na hrudníku taky ne, jak se to převažovalo... pud sebezáchovy velel rychle se toho zbavit a nepřijít k úrazu

přes Karlův most jsem si udělal procházku zrovna včera přes oběd... taky jsem fotil... bohužel ne žádné modelky, ale jenom ten Pražský hrad příště se trochu rozhlídnu

seeya napsal:
to si zasa isiel bez istenia?! 120? moje nervy..ja si aj na 100 volam nejakeho random cvicenca aby dal pozor. Len musim zakazdym vysvetlovat ze NECHYTAT.

jj, NECHYTAT, strašně se po tom sápou... hele, ze zápisu je vidět, že jsem na to šel postupně... akorát s tímhle jsem fakt nepočítal a ty se svými komfortními 10x 100 si nikoho volat nemusíš
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
jj, chybičky jo, ale tohle byl mega-fail si představ, že bys tam měl ve svém případě třeba 160, chystal se na jistou jedničku, spotter nikde... akorát, že vlevo na ose bys měl 70 a vpravo 60. na stojan už to vrátit fakt nešlo, držet na hrudníku taky ne, jak se to převažovalo... pud sebezáchovy velel rychle se toho zbavit a nepřijít k úrazu

Pro tyhle případy mám připravenou speciální techniku

seeya

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten klip je uplna klasika ale oskara dnes ziskava hudobny doprovod :))
e-witch

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... zrovna dnes jsem musela jistit nějaké benče, oba dost nad 150, a důsledky toho, že to CHYTÍM by byly přinejmenším stejně kruté jako v případě, že to včas NECHYTÍM :D ... jó, není nad skromné introverty, co se nechají někde v rožku v tichosti a o samotě rozmačkat :D
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Pro tyhle případy mám připravenou speciální techniku

jj, tak nějak vypadala ta negativní fáze... k pozitivní už ovšem nedošlo ;)

e-witch napsal:
... jó, není nad skromné introverty, co se nechají někde v rožku v tichosti a o samotě rozmačkat :D

...jako bys tam byla :)

18. června 2013, úterý

Bench-press: 8x 20-50, 5x 80-100-110, 2x 115, "2x 120", 4x 110, 3x 110
Zkusil jsem, vypadlo to nadějně, když jsem si chtěl udělat osobáček 2x 120, tak jsem si NA RADY NĚKTERÝCH, přivolal spottera, říkám mu, že si chci DÁT DVĚ SÁM, asi jsem mluvil klingonsky, protože jen jsem se nachystal, tak popadnul tyč a už ji nepustil. Nevím, jestli ji pak jenom kopíroval, nešlo to poznat, pro mě pokus k ničemu. PŘÍŠTĚ si to odjedu SÁM a bez spottera. Nebo počkám na JENDU10 nebo Loudyho.

Mrtvý tah: 5x 70-120, 5x 160, 3x 180, 3x 180, 5x 160, 4x 160
Horko jak v peci, abych nezlenivěl, tak jsem si dal dvě těžší série a poslední už jsem pak to poslední opáčko vzdal. Mezitím došel JENDA10... být tam o 10 minut dříve, tak mám výborného spottera :) Škoda.

Hacken-dřepy: 5x BW-40-80, 3x8 100 kg
Od mrtvoly už jsme s Jendou více kecali, takže už se toho moc nestihlo. Hackeny jsem dal dynamicky, ale v tom horku to bylo dost náročné.

Ramena, jednoručky ve stoje + Shyby, širší nadhmat: 12x 15 kg, 8x 20 kg + 5x, 5x
Dvě supersérie stačily, čas vypršel, těšil jsem se do sprchy.

Váhovka: 91.1 kg

Dnes to tedy bylo za ztížených podmínek, venku 33 °C ve stínu, ve fitku byla výhoda, že tam nesvítilo sluníčko :) trochu klouzaly osy a přehřál jsem se tak, že ani vlažná sprcha pak nepomohla... bych tam musel stát tak půl hodiny. Než jsem došel do práce, tak jsem byl zase z větší části mokrý :/ Nepříjemné, bez možnosti vychladnout už se tomu radši budu vyhýbat.
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24. června 2013, pondělí

Pos-led-ní před-prázdninový trénink, došla permice , čekají mě dva měsíce dovolenek, odpočinku a flákání To zase bude v září bída a svalovky!

V plánu byl lehký dynamický trénink... ale měl jsem hned dvojnásobné štěstí Poprvé, že jsem ve fitku narazil na JENDU10 a podruhé, že jsme spolu dali trénink. A vyšlo nám to perfektně A ještě jsme se trochu hecli

Váhovka: 90.4 kg

Čelní dřepy: 8x 65, 5x 90, 3x 100, 5x 110 kg (PB) , 3x 110 kg, 6x 100 kg
Já se protáhnul, Jenda si dotrhal a dovyrazil a šli jsme na to. Hackeny se zúročily, šlo to dobře, hloubka prý je taky dobrá, ATG to není, holt se tak neposkládám ;) Osobáček jsem si tam šoupnul pro radost, až se do toho na podzim opřu, tak to snad půjde výš. Jenda se taky hecnul a šel až na jedno opáčko - pěkná hloubka i silový potenciál.

Bench-press: 8x 20-50, 5x 70-90-100, 3x 110, 1x 120, 1x 125 kg , 9x 100 kg + spodní kladka 6x6x90 kg + 6x120 kg
Dnes už jsem tomu nevěřil, že to někam půjde, ale měl jsem za sebou Jendu, který měl instrukce to v případě nouze vytáhnout a jinak nesahat ;) Druhé opáčko na 120 už jsem tam necítil a stejně tak těch 125 bych si nedal, kdybych tam byl sám. A totéž deváté opáčko na 100. Ale takto jsem mohl jít až na doraz ;) A kombinace se širokými přítahy byla docela příjemná. Jenda se taky hecnul a dal tam šest těžkých poctivých sérií a ještě na úzko.

Dva cviky a nějak mi to vyšlo na celý trénink, jak jsme mezitím ještě kecali. Ale velmi pohodový trénink a něco jsme přeci jenom odjeli. Spokojenost.
Magumi

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paráda, gratuluji.

vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky... tak mě napadlo, že když už mi došla permice u nás, tak bych se moh zastavit u vás na nějaký ten kondiční udržovací trénink ;) akorát si nejsem jistý tím fitkem, ale teď jsem dohledal podbabu - to je ono? nebo už zase chodíš jinde? a pořád brzo ráno?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: