vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ, chodím sem http://www.fitness-podbaba.cz/. Ale mají ty permice drahé, až mi doběhne ta současná, začnu chodit do Factory Pro na Hradčanské, jezdí mi tam tramvaj.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

125? Take neuplne cislo..okamzite tam posli 130 :)) a samozrejme congrats, bench mi vzdy spravi najlepsiu naladu hehe
vlk#

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10. července 2013, středa

Mezi-dovolenkový o (b)živovací trénink, žádné suple, málo bílkovin, špatná strava, velká žízeň... prostě léto ;)

Váhovka: cca 90-91 kg

Bench-press: 8x20-50-70-90 kg, 3x5 100 kg
Stačilo, i tak mě překvapilo, že ta stovka šla.

Horní kladka, široký nadhmat pod bradu: 8x 36 kg, 8x 54 kg, 3x8 60 kg (čistá váha)
Poslední série už trápení, ale předtím pěkné protažení.

Hacken-dřepy: 8x BW, 8x 40 kg, 5x8 80 kg
Lehce, dynamicky, ale úplně stačilo.

Ramena, tlaky vsedě před hlavou: 8x 20 kg, 5x5 50 kg
Opět lehce a dynamicky, ale nepříjemné prohnutí zad.

3/4 hodinky lehčího tréninku, snad se svaly trochu načechraly a vydrží déle při životě.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6. září 2013, pátek, #1/13Q3

Sezóna podzim 2013, Trénink #1

Šikmý bench-press nahoru: 8x 20, 8x 40, 3x8 50 kg dynamicky

Horní kladka naširoko na hruď: 8x 36, 8x 42, 3x8 48 kg dynamicky + Dřepy: vlastní váha

Spodní kladka naúzko k pasu: 8x 60, 3x8 80 kg

Zakopávání: 3x8 30 kg

Ramena, jednoručky ve stoje: 8x 12, 3x8 17 kg dynamicky

Břicho, přednožování: 3x12

Biceps, jednoručky ve stoje: 3x8 12 kg

Váhovka: 89.1 kg

Původně jsem myslel, že na to po prázdninách a po dovolených vlítnu hned v pondělí 2. 9., jenže před dvěma týdny jsem si v Chorvatsku slušně podvrtnul kotník, tam jsem s tím nešel, protože i když to nevypadalo kriticky, hrozilo, že mi ho znehybní a s tím by se špatně řídilo. U nás už jsem si ovšem zodpovědně hned po návratu, právě v pondělí 2. 9., "doběhnul" místo fitka k ortopedovi, aby mi to naskenoval a sdělil, že teď už mi na to může dát leda tak berle a že si to mám ledovat. Berle nechci, pajdám už docela slušně a leduji v rámci možností. A že plné zatížení bude možné tak za 4-6 týdnů, což je dlouho, takže jsem zkusil už dnes a v rámci možností - krom toho, že plnou váhou nedošlápnu na patu nic nepřekáží.

V Maximu nám vyrobili nové pódium - volná tyč zavěšená zhruba v metru padesáti a k tomu hromada železa, takže by na tom měly jít i hodně těžké dřepy, což se mě teda netýká, tlaky na ramena, military apod. Ještě teda nevím, co v případě, že se člověk s tou činkou zespoda nezvedne... jestli je možné to na to pódium shodit (?). A pak přidali ještě jednu benčovací lavici s držákama na dorazy a k tomu špalky, tak možná na stará kolena začnu dělat dotlaky :)

Jdu si přečíst logy, co se tu mezitím událo...
vlk#

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9. září 2013, pondělí, #2 /13Q3

Incline press vsedě na stroji: 8x 40 kg, 3x8 60 kg
Začátky sérií dynamicky, konce už jenom dotlaky.

Decline press vsedě na stroji: 8x 40 kg, 3x8 80 kg
Trochu jsem přestřelil váhu, dynamické začátky sérií přešly do dotlaků a konce už pak byl boj o každý jeden dotlak. Alespoň jsem si ověřil, že silově je to zatím slaboučké.

Přítahy vsedě šikmo shora (High Row): 8x 40 kg, 3x8 80 kg
Dynamicky, do plného protažení, lopatky k sobě, dobře trefené.

Přítahy vsedě k pasu podhmat: 8x 40 kg, 3x8 60 kg
Opět dynamicky, plné protažení, lopatky k sobě, správně trefené, víc by tam nebylo.

Ramena, tlaky vsedě před hlavou: 3x8 20 kg, 8-6-6x 40 kg
Pouze s tyčí dynamicky, se závažím už dynamika přešla do dotlaků. Nové stanoviště mi nevyhovuje, protože tyč je příliš nízko a ze stoje si ji vzít zatím neumím. Asi přejdu na jednoručky a stroj.

Hacken-dřepy: 8x BW, 5x8 40 kg
První tři série dynamicky, poslední dvě ještě navíc stopky, atg je u tohoto samozřejmost a nepíšu. Váha na dnešek akorát, patu jsem příliš nezatěžoval, fajn, že to šlo.

Rozpažky ve stoje: 5x8 6 kg + Břicho, "svíčko-flagy": 5x5
Něco na protažení a trochu větší zátěž na břicho než jsou obyč cviky.

Váhovka: cca 90 kg, došly baterie ve váze :/

Příjemný trénink, váhy zatím samozřejmě nic moc, ale hezky to bralo a snad to půjde rychle nahoru. Před tréninkem jsem dobral pixlu BCAA a jak už to bývá, ten "malý zbytek" byl nakonec tři odměrky, tak to pěkně nakoplo :) Taky se začínám sytit Creatinem a doplňovat proteiny skrze WPC 80, ať ten trénink trochu podpořím. Maximálky bych rád otestoval po měsíci, tj. začátkem října, kolik ještě chybí do formy.
Loudy

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doufám, že zůstanu v Praze a že se ještě někdy potkáme v Maximu

Teď by jsme si zacvičili i s podobnými váhami a nemuseli by jsme pro mě pořád sundavat kotouče! Teda aspoň ne tolik kotoučů
vlk#

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Doufám, že zůstanu v Praze a že se ještě někdy potkáme v Maximu

Teď by jsme si zacvičili i s podobnými váhami a nemuseli by jsme pro mě pořád sundavat kotouče! Teda aspoň ne tolik kotoučů

taky doufám, budu teď chodit co to půjde 2-3x týdně, pokud se zadaří, tak pondělí-středa-pátek, jinak dle možností, čas zhruba 12:15-13:30.

jj, teď tě budu nějakou dobu dohánět ;) jinak to není problém ten jeden kotouč přidat/ubrat ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11. září 2013, středa, #3 /13Q3

Bench-press: 8x 20, 8x 50, 5x8 70 kg
Dynamicky, ale ke konci ztěžka, potvrzení, že silově je to zatím bída.

Horní kladka naširoko na hruď: 8x 36, 5x8 54 kg
V závěrech sérií už dynamika vázla, shyby asi lépe vynucují techniku, protože tady mě bolí předloktí.

Ramena, jednoručky vsedě: 5x8 20 kg
Dynamicky, v závěrech už jenom dotlaky a úplně poslední opáčko už bylo na hraně.

Spodní kladka naúzko k pasu (veslo): 5x 80 kg
Dynamicky, už to šlo lépe než posledně, poslední sérii jsem zkusil s podržením, ale zabrzdit to a podržet byť jen půl sekundy je dost obtížné.

Zakopávání: 3x12 36 kg

Váhovka: 89.6 kg

Šlo to ztuha, asi i díky "viróze" po včerejšku, ale je to tam a co tě nezabije, to tě zocelí ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. září 2013, pátek, #4/13Q3

Mrtvý tah: 8x 70, 8x 120, 1x 160, 1x 180 kg, 8x 120, 8x 120
Čas oživit mrtvolu ;) Po první pracovní se 120 jsem dostal blbej nápad zkusit, kolik zatáhnu bez tréninku a bez formy... blbej byl a taky se mi hned něco dole v zádech "upravilo". Když jsem si pak shodil na druhou pracovní se 120, tak jsem ji skoro v ruce necítil, ale třetí už mě nakonci dorazila, tak jsem toho radši nechal.

Bench-press: 8x 20, 8x 60, 8-8-5x 80 kg
Chtěl jsem dynamicky, ale zřejmě jsem ještě nezregeneroval a prostě došla šťáva :/

Shyby, střední nadhmat pod bradu: 3x3
Není síla, trápení to bylo.

Přítahy šikmo shora vsedě (High Row): 3x8 100 kg
V závěrech už dotahy nebyly úplné.

Břicho, přednožování + Rozpažky: 3x 12 + 3x8 7 kg

Váhovka: 90.5 kg

Ospalý a unavený trénink, snad už se to začne lepšit. Dnes jsem pořídil novou permici na 39 vstupů, takže mám do jarních prázdnin co dělat ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16. září 2013, pondělí, #5/13Q3

Bench-press: 8x 20, 8x 50, 5x 70, 5x 90, 3x 100 kg, 5x 90, 5x 90
Pátý obživovací trénink, čas se do toho opřít, 3x 100 je aktuální poprázdninové maximum, takže ještě hodně tréninků než tam bude 10x 100.

Decline press vsedě na stroji: 3x8 100 kg
Aktuálně tak akorát na doražení.

Shyby střední nadhmat: 5x, 1x a konec, bolest v zádech
Pořádně, z důkladného vyvěšení ty shyby dělat... dělal jsem, až jsem si něco na jedné straně natáhnul, za pár dní to snad bude pryč.

Přítahy vsedě k pasu podhmatem na stroji (D.Y.Row): 5x8 80 kg
Začátky sérií velmi dobré, dobrá váha, konce už se záklonem.

Rameno-stroj (Shoulder press): 8x 40, 5x 80 kg, 8x 60, 8x 60
Na jednoručky se mi nechtělo, tak jsem zkusil tohle... a bolelo mě z toho za krkem :) Jinak docela výhodná pozice, před sebou zrcadlo a za mnou, na tom novém pódiu, cvičí holka tahy s tyčí a poctivě se předklání ;) Už vím, k čemu je to pódium dobré a zvažoval jsem, jestli si ještě nějakou pracovní sérii nepřidám :D

Hacken-dřepy: 8x BW, 5x 40, 5x 80, 5x 100 kg, 8x 80, 8x 80
Opět těch 5x 100 je aktuální maximum a dostat se na 5x 140 bude fuška. Ty 8x 80 už šly celkem dynamicky a asi bude svalovka.

Face-pulls: 3x8 42 kg

Váhovka: 91.8 kg

Vypadá to nadějně, že se snad něco začíná dít. Před prázdninama jsem si myslel, jak si dva měsíce orazím, pak na to vlítnu, za dva měsíce budu zase zpět a do vánoc to posunu k letošním cílům. Jak rychle budu zpátky teprve uvidím, každopádně to není taková zábava a zřejmě už si takto dlouhé pauzy odpustím.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19. září 2013, čtvrtek, #6/13Q3

Mrtvý tah: 8x 70, 3x8 120 kg
Dynamicky a taky jsem se u toho pěkně zadýchal. Nová neobroušená osa, dobrý grip, akorát jsem zjistil, že 120 už neudržím nadhmatem :/ Budu trénovat v zahřívacích sériích.

Jednoručky na lavici šikmo nahoru: 3x8 27 kg
Dynamicky, protažení v dolní poloze.

Incline press vsedě na stroji: 3x8 80 kg
Ještě doražení, první pět opáček dynamicky, pak už dotlaky.

Horní kladka naširoko na hruď: 8x 36, 3x8 60 kg
Poctivě, ale dole bych to tedy nepodržel. Jo, vážit tak šedesát kilo, to by se shybovalo ;)

Biceps, jednoručky + Břicho, svíčky: 3x8 15 kg + 3x5

Rozpažky ve stoje: 3x8 8 kg

Váhovka: 91.9 kg

Dobře se cvičilo, posledních pár dní mírně lepší životospráva, takže i větší chuť do cvičení.
vlk#

PříspěvekZaslal: po září 23, 2013 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23. září 2013, pondělí

Bench-press: 8x 20, 8x 50, 8x 70, 5x 90, 3x3 100 kg, 5x 90

Ramena, jednoručky vsedě: 8-8-6x 27 kg

Spodní kladka naúzko k pasu (veslo): 8x 60, 3x8 100 kg

Hacken-dřepy: 8x BW, 8x 40, 8x 80, 8x 100 kg, 8x 100 kg

Shyby střední nadhmat pod bradu: 5x, 3x, 3x

Břicho, zkracovačky: 16x, 16x, 12x

Váhovka: 90.4 kg
vlk#

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. října 2013, úterý

Šikmý bench-press nahoru: 8x 20, 8x 50, 3x8 70 kg
Zpočátku dynamicky, poslední série už akorát.

Mrtvý tah: 8x 20, 8x 70, 3x 120 (nadhmat), 3x 150 kg a šmitec
Tak aspoň ty 3 opáčka na 120 už jsem udržel nadhmatem. V plánu byly pětky, ale při tom třetím opáčku na 150 bolest v levých spodních zádech, spíše níže a už to nešlo. Zřejmě si budu muset od mrtvoly chvíli orazit, ach jo, prostě kripl :/

Decline press vsedě na stroji: 3x8 100 kg
Dynamicky, s rezervou.

Horní kladka naširoko na hruď: 8x 36, 3x8 60 kg
Technicky, váha tak akorát.

Hacken-dřepy: 8xBW, 8x 40, 8x 80, 8x 100 kg
Dynamicky, na dnešek stačilo.

Ramena, jednoručky vsedě: 8x 27 kg, 4x 32 kg (PR) , 8x 27 kg
Žádné PR, už jsem na tom byl silově mnohem lépe, jenom že tento cvik vůbec nejezdím a dnes jsem si poprvé zkusil nahodit ty třicítky, tak jsem zapsal úvodní výkon a mám co zlepšovat ;)

Břicho svíčko-flagy + Rozpažky: 3x5 + 3x8 6 kg
Zatím mi tenhle cvik na břicho nejde, ale prozatím nejúčinnější a spolehlivý zabiják i v takto malém objemu.

Váhovka: ???, nevím, ale někde 90-92 kg to bude

Po osmi dnech opět ve fitku, neplánovaná přestávka, podzim je tady a někteří už stihli první vlnu viróz a rýmiček :) Zatím z toho nejsem venku, ale do rachoty už chodím, tak je čas začít chodit i do fitka, snad mě to znovu nesloží. Trochu se ten návrat protahuje.

PS: Pro příznivce studené sprchy - dnes nám ve fitku teplá netekla, venku zima a do toho to nachlazení a rýma... no jsem zvědav jestli mě to zocelí nebo zabije ;)

citace:
příští trénink předběžně v pátek 4. 10. (nestíhačka) pondělí 7. 10. 2013 (nestíhačka) ??? od 12:30 v Maximu

Naposledy upravil vlk# dne po říjen 07, 2013 7:57 am, celkově upraveno 3 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja tento rok studené sprchy oželiem, a inak makaj vĺčku, kurňa, 90kíl+ to je už chlapina jak hora, to musí lietať všetko jak fukot.
vlk#

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
No ja tento rok studené sprchy oželiem, a inak makaj vĺčku, kurňa, 90kíl+ to je už chlapina jak hora, to musí lietať všetko jak fukot.

makám, makám... ale po té prázdninové pauze se dost pomalu nahazují stroje taky musím sundat ty špeky kolem pasu, abych tady furt nemusel číst 90+ jinak je jasné, že tvých 200 tréninků ročně nebo kolik je jiný level, ale zkusím se dostat aspoň na půlku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: