vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: út říjen 08, 2013 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8. října 2013, úterý

Mrtvý tah: 5x 70, 5x 120 (nadhmat), 3x5 150 kg
Nikde žádná bolest, paráda, taky jsem to nepřeháněl, žádná velká váha, ale už to začíná vypadat jako normální trénink. Ten nadhmat musím pocvičit, vždycky se mi to protočilo a to je špatně, musím to uchopit už na zemi tak, jak to budu držet.

Bench-press: 8x20-50-70-90 kg, 2x 100 kg, 5x 90 kg, 5x 90 kg
Těch rozehřívacích 90 už nebylo dynamických a 8 opáček mě vycuclo více, než jsem čekal, takže jsem si po té neúspěšné stovce radši zase shodil.

Incline press na stroji vsedě: 5x 100 kg, 6x 80 kg, 6x 80 kg
Na doražení, lehké přetížení na začátku a pak už nebyla síla ani po shození ;)

Dřepy: 5x 20, 5x 75, 3x5 110 kg
Poprvé v téhle sezóně, takže nic těžkého, bez podložek a hloubka tedy v rámci možností, určitě pod paralel, 2. pracovní sérii jsem si natočil, protože byl ve fitku klid, ale zase dávat tady takovou váhu... leda, že bych někomu chtěl zvednout sebevědomí ;)

Shyby + face-pulls: 5x/5x/3x + 3x8 60 kg (volná kladka)

Váhovka: 90.6 kg

Kdo říkal, že neléčená rýma trvá týden a léčená sedm dní? Bejvávalo. Dva týdny pryč a furt to není pryč. A to není jen můj případ, vidím to všude kolem sebe. Příbuzní nemocní, kamarádi nemocní, v práci kolegové nemocní, pokladní v obchodě na mě kašle... přitom jogurty bifido-acido baštím, vitamínama se dopuju, čaj s citrónem piju, ... zřejmě jsme si vyšlechtili poměrně odolné viry a bacily. A to letos zvažuji, že půjdu na očkování proti chřipce. No nic, přesto přese všechno dnes uspokojivý trénink, snad už to zase nakopnu a půjde to nahoru.

citace:
příští trénink předběžně ve čtvrtek 10. 10. 2013 od 12:30 v Maximu a když to nestihnu, tak v pátek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: čt říjen 10, 2013 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10. října 2013, čtvrtek

Bench-press: 8x 20-50-70, 5x 90, 3x3 100 kg
Takhle slabý jsem byl naposledy, když jsem před třemi lety "znovu začínal" a ještě netušil, že si tu založím log ;) Budu tomu říkat "před-logová" forma.

Horní kladka naširoko na hruď: 8x 36, 8x 60 kg, 8x 72 kg, 8x 66 kg (čistá váha)
Dobrý, bylo tam tak pět opáček, ale tahal jsem až do osmi, je třeba přetěžovat.

Hacken-dřepy: 8x BW, 8x 40, 8x 80, 3x8 120 kg
Zkusil jsem čelňáčky s osou, ale nebylo to ono. Ty osmičky na 120 byly vzhledem k aktuální formě masakrózní a poslední tři opáčka v sérii jsem rozdejchával, ale to je výhoda stroje a o víkendu si asi ani nedojdu... a po schodech dolů budu couvat ;)

Bicepsové zdvihy: 8x 30 kg, 8x 40 kg, 8x 40 kg
Bicáčky nejezdím, tak není síla, ale občas není špatné to zařadit.

Ramena, jednoručky vsedě: 0x 32 kg, 3x8 27 kg
Třicítku jsem si nenahodil, asi že už únava, pak už to celkem šlo.

Váhovka: 90-91 kg (nevážil jsem se)

Mno, deset tréninků po prázdninách a plácám se v tom jak ryba na suchu... creatinem sytím, před tréninkem dvojité amino, vitamíny... asi si znovu pořídím animal flex, nesnáším velké tablety a v takovém množství, ale na klouby a na výkon to bylo výborné palivo.
vlk#

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14. října 2013, pondělí

Šikmý bench-press nahoru: 8x 20, 8x 50, 8-8-7x 70 kg
Snaha o dynamiku byla, ale závěry pracovních sérií už pouze jednotlivé dotlaky.

Mrtvý tah: 8x 20, 5x 70, 5x 110, 2x 150 kg (nadhmat! PR ), 3x 150 kg, 3x 170 kg, 3x 170 kg, 5x 150 kg
Heeya seeya ;) Jasně, že takové svěráky a sílu jako dříve jmenovaný nemám, ale s touhle váhou poprvé, kdy jsem to chytil správně už na zemi, neprotočilo se a nevypadlo :) A to nebyl žádný zámek a pudru jenom trošičku :) Třetí opáčko už jsem ale nedával, protože prstíky se už nebezpečně rozevíraly ;) Těch 170 technicky čistě, ale víc tam zatím není, holt jde to pomalu, ale jde to.

Decline press vsedě na stroji: 3x8 120 kg (postupně...)

Shyby střední nadhmat pod bradu: 5x, 3x, 3x (moje achillova pata...)

Face-pulls + rozpažky: 3x8 60 kg + 3x8 7 kg

Břicho, zvedání nohou: 16x, 12x (a už se mi nechtělo...)

Váhovka: 91.4 kg

Mírný silový progres, takže zůstávám mírným optimistou, že se někdy vrátí forma zpět ;) Animal Flex jsem si pořídil a beru už od pátku a něco v tom prostě je... na večer nedoporučuji brát.
seeya

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sledujem to tu stale :))
To pretocenie je kriticke, to sa presne stane ked chytis osu prilis pevne (akoby vyssie). Ked si ju nechas ako keby len visiet na prstoch tak sa uz nema kam pretocit. Tazko sa to vysvetluje ale snad sa rozumieme.
Magumi

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezky cvičíš :-)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
sledujem to tu stale :))
To pretocenie je kriticke, to sa presne stane ked chytis osu prilis pevne (akoby vyssie). Ked si ju nechas ako keby len visiet na prstoch tak sa uz nema kam pretocit. Tazko sa to vysvetluje ale snad sa rozumieme.

no to koukám... :) *** je to jak píšeš, když je činka na zemi, nebo hůře na stojanu, tak si člověk nemyslí jak pevný má grip... a když ji odlepí, tak houby, houby :D naštěstí se dá učit z úchopu, když tu činku člověk pokládá, to už je "protočená" tak akorát. budu se teď snažit zahřívat nadhmatem až do 150, ať ten úchop taky trochu posílím ;)

Magumi napsal:
Hezky cvičíš :-)

mno, zatím to ještě tak hezké není, ale to přijde ;) i když tvé objemy, počty sérií a opakování samozřejmě neplánují :) už aby ti ty stroje daly pokoj ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. října 2013, čtvrtek

Bench-press: 8x 20-50-70, 5x 90, 5x 100 kg, 3x 105 kg, 1x 110 kg, 5x 100 kg
Opět mírné zlepšení, ale... dostat se z 1x 110 na 5x 110 bude zjevně pěkná fuška :/

Incline press vsedě na stroji: 8-8-6x 100 kg
Pumpa, zlepšuje se, jen tak dále.

Dřepy: 5x 75 kg, 3x5 120 kg
Také mírné zlepšení v mezích zákona, ale... teprve základní váha, kde je 150... ten prázdninový oraz mě tedy stál pěkně sil a času a energie :/

Spodní kladka úzký k pasu (veslo): 3x5 130 kg
Po druhém opáčku už se záklonem, ale musím přetěžovat, ať se někam pohnu.

Břicho, svíčko/flagy: 5x, 5x

Ramena, jednoručky vsedě: 8x 32 kg (PB) , 5x 32 kg
Nahození se v obou případech povedlo, osobáček jenom proto, že jsem to dříve nejezdil, technicky to úplně není ono, protože se vsedě zakláním a přenáším to na incline, váha bude stačit nadlouho, dokud nebudou technicky čisté dvanáctky v sériích, těžší jednoručky bych teď asi nenahodil.

Váhovka: 90.4 kg

Výkony pomalu rostou, ale právě, že pomalu ;) Tímhle tempem nevím, jestli se do vánoc dostanu na své maximálky a letošní cíle pak budu muset asi úplně odložit. Snad ne na neurčito ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21. října 2013, pondělí

Po víkendu, po oslavě, odpočatý, nacukrovaný, venku už delší dobu nádherné podzimní počasí, to je hned větší chuť do cvičení ;)

Bench-press: 8x 20, 8x 50, 5x 80, 5x 100, 2x 110 kg, 1x 115 kg, 3x 110 kg , 6x 100 kg
Dvě opáčka na 110 byly s jistotou, tak jsem zkusil přihodit, 115 už bylo těžkých, ale technicky čistě, ta trojka na 110 pak už byla na hraně, ale trochu adrenalinu neuškodí ;) no a pak už jenom doražení se stovkou. Dnes znatelný posun a spokojenost.

Mrtvý tah: 8x 20, 5x 70, 3x 120, 2x 150 (nadhmat), 1x 170, 3x 180 kg , 5x 160 kg, 5x 160 kg
Druhý cvik, který dnes šel silově znatelně nahoru. Paráda, jen ať to ještě pár tréninků vydrží ;) Druhé opáčko na 150 nadhmatem mi teda cestou dolů vypadlo :/ Začnu jich dávat více s nižší váhou. Třetí na 180 už bylo na hraně a stálo dost sil. Výše jsem to hnát nechtěl, potřebuji teď odjet nějaký objem a získat větší výdrž.

Incline press vsedě na stroji: 4x 120 kg, 5x 110 kg, 7x 100 kg
Prostě silový den, zkusil jsem to od začátku napálit a šlo to.

Stahování kladky naširoko za hlavu: 8x 36 kg, 3x8 60 kg (čistá váha)
Obvykle jezdím před hlavu, změna, zůstal jsem jenom na 60 a snažil se technicky.

Zákopy vleže na břiše: 3x8 60 kg
Jenom jsem si ověřil, že to, co tam láme Magumi (12x80 kg), je šílenost a v závěru sérií už to byly takové polo-zákopy ;) Holt musím začít makat, ať nejsem čajíček :)

Tricepsové stahování kladky: 3x8 84 kg (volná kladka, více tam nemáme)

Váhovka: 91.9 kg (prostě po víkendu...)

Tímhle tempem, když se to bude zlepšovat... tak budu spokojený ;) Dnes si jdu pro dvě krabice WPC 80, jahoda a borůvka, zásoby na zimu ;) Čokoládový už si nekupuju, ten mi moc nejde :)
Magumi

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezké, hezké. :-) Zakopávání jde nahoru rychle, neboj; když u toho vydržíš, za pár týdnů dáš 80 taky.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24. října 2013, čtvrtek

Šikmý bench-press nahoru: 8x 20, 8x 50, 5x 70, 5x 80, 3x 90 kg , 4x 85 kg, 6x 80 kg
Pomalu to jde nahoru, ale do 5x5 90 je ještě kus cesty.

Decline press vsedě na stroji: 5x 160 kg, 8x 140 kg , 8x 140 kg
Lehké přetížení, ať se to vzpamatovává, ty osmičky na 140 byly příjemné.

Čelní dřepy: 8x 20, 8x 50, 5x 70, 5x 90 kg, 5x 100 kg, 3x 110 kg, 1x 120 kg , 1x 100 kg ...zápěstí :/
Po prázdninách poprvé a na novém pódiu, zkoušel jsem, kam to půjde, do 100 celkem v pohodě, 110 už bylo těžkých a 120 jsem váhal, jestli půjdu dolů... že bych se taky nemusel dostat nahoru ;) Pak jsem ještě zkusil stovku, ale zápěstí protestovalo, že už má dost. Do 110 mám natočeno, tak časem dodám.

Spodní kladka naúzko k pasu (veslo): 8x 60, 0 (+2)x 150 kg, 1 (+2)x 140 kg, 2 (+3)x 130 kg
Opět lehké přetížení, příliš se mi potit nechtělo. Navíc mě trochu rozptyloval kluk, který dělat tak pět minut pauzy mezi sériema, a to nekecám.

Shyby střední nadhmat: 5x a už se mi nechtělo nic...

Váhovka: 90.9 kg

Dnes menší objem, jenom jsem odjel prsa a vyzkoušel si čelňáky, příště zase zaberu.
Loudy

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný, za chvíli to budeš dávat už bez kotoučků

Koukám, že to vypadá nějak předělaně. Nemáš nějaký foto?
vlk#

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bez kotoučků jsem zkoušel, ale nezadřepnu, zvedají se mi paty ;) tak nevím, jestli se k tomu někdy dopracuji...

jo, je tam tohle nové pódium, hromada os a železa, asi že na super-těžké dřepy ;) na čelňáky jsem dnes zkoušel a dobrý, i když na tebe možná příliš nízko, zadní dřepy jsem nezkoušel, na military to bude dobrý určitě, ale to mi zrovna nejde :D no a ramena vsedě se tam taky nedají, to je i na mě moc nízko :/ a později je tam v záběru vidět i druhá benčová lavice, na tu jsou tam i dřevěné špalky na dotlaky. však někdy dojdi ;)
Loudy

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musíme se na někdy domluvit, ale teď jsem fakt mrtvej a abych pravdu řekl, tak ani nevím, kdy bych mohl chodit. Úterý a středa mám nějak čas, tak se někdy ozvu a zacvičíme. Ale až se dám trochu do kupy a nebudu vážit míň než 86kg
vlk#

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. října 2013, úterý

Bench-press: 8x 20-50-70, 5x 90-100, 3x 110 kg, 1x 115 kg, 3x 110 kg, 5x 100 kg
Pocitově o něco lepší než minulý týden, ale těch prvních 3x 110 jsem se nesoustředil a pak už mě to rozhodilo, takže více jsem z toho nevymáčknul.

Mrtvý tah: 8x 70 kg, 5x 120 kg, 2x 150 kg (nadhmat), 5x 160 kg, 3x 180 kg, 0x 200 kg (fail)
Na 150 jsem 3. opáčko nadhmatem neudržel, jinak opět pocitově lepší než minule, ale na to se nehraje :) Chtěl jsem zkusit i těch kulatých 200, ale po odlepení mě to zlomilo, tak jsem to zase položil. Krom toho failu je to na videu. Sice se teprve dostávám do formy, ale byly podmínky si to natočit. PS: Ksichty a zvuky jsem zatím netrénoval ;)

Incline press vsedě na stroji: 5x 120 kg, 5x 110 kg, 6x 100 kg
Na doražení prsou.

Shyby, střední nadhmat: 6x, 4x, 4x
Pořád nic moc, ale dnes se mi shybovalo lépe a alespoň ty začátky trochu vypadaly.

Face-pulls: 3x8 60 kg (volná kladka)
Na protažení, břicho už se mi nechtělo.

Váhovka: 91.3 kg

Po prodlouženém víkendu odpočatý, chuť byla, jen budu muset pořídit nějaký držák na mobil, protože takhle je problém ho někam opřít.
Moocha

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
bez kotoučků jsem zkoušel, ale nezadřepnu, zvedají se mi paty ;) tak nevím, jestli se k tomu někdy dopracuji...

jo, je tam tohle nové pódium, hromada os a železa, asi že na super-těžké dřepy ;) na čelňáky jsem dnes zkoušel a dobrý, i když na tebe možná příliš nízko, zadní dřepy jsem nezkoušel, na military to bude dobrý určitě, ale to mi zrovna nejde :D no a ramena vsedě se tam taky nedají, to je i na mě moc nízko :/ a později je tam v záběru vidět i druhá benčová lavice, na tu jsou tam i dřevěné špalky na dotlaky. však někdy dojdi ;)

Ahoj. Tam je problém hlavně v mobilitě kotníků, je na to spousta videí na youtube, co by měly pomoct :)
Jinak super výkony, tady je to samý osobák

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: