vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super videa. U toho předního dřepu mám pocit, že by ti větši pružnost pomohla i k lepším výkonům. Kdybys mohl jít hlouběji a využít protahovací reflex, zlepšila by se ti dynamika a vystřelil bys nahoru s mnohem větší váhou.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne ako píše magumi, inak pekné videá, dobre makáš
vlk#

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky za všechny tipy, něco na tom asi bude, protahování mě sice moc neba, ale zřejmě bude potřeba to trochu rozhýbat ať se někam pohnu

Moocha - na tu mobilitu kotníků se podívám, je fakt, že je moc nepoužívám, takže bude mizerná.

Magumi - snažím se na té hloubce pracovat, ale už teď je to na mě "hlouběji" ve srovnání s tím, jak jsem začínal a tělo jaksi není zvyklé, ale ten efekt protažení asi funguje a tvé série čelňáků jsou pro mě inspirací

Turakam - a budu ještě dlouho makat, protože se mi líbilo, jak sis nedávno v pohodě zatáhnul 220
vlk#

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. listopadu 2013, pátek

Když se člověk těší na dřepy, tak to není úplně normální a nebo se začíná zlepšovat ;) Máme prvního listopadu, dva měsíce od prázdnin a konečně cítím, že do těch tréninků můžu šlapat na plno a půjde to. Jsem zvědavý, jestli do vánoc stihnu něco vyrobit, pro začátek bude stačit vrátit se na maximum.

Šikmý bench-press nahoru: 8x 20, 8x 50, 5x 70, 5x 80, 3x 90 kg, 1x 95 kg , 3x 90 kg
Lehce na zahřátí, těch 90 už bylo těžkých, ale přesto šly stejně těžce a čistě tři opáčka, asi že creatin.

Dřepy: 8x 75 kg, 3x8 120 kg
Těšit se je jedna věc, silově to může být jinak :) Po první pracovní osmičce jsem čekal, že další už nebude, taky se nedařilo chodit výrazně pod paralel, no ale neřešil jsem a šla tam druhá a pak i třetí. Asi fakt ten creatin nebo něco. Prostě se člověk nadechne a udělá další opáčko. A další. A šťáva v baterkách drží a rychle se dobíjí. Dnes sice jenom 120, ale minule pětky, dnes osmičky, holt už se musím smířit s tím, že nahoru to jde pomalu :)

Decline press vsedě na stroji: 8x 160 kg, 8x 140 kg, 8x 140 kg
Dnes pod párou... pěkná dorážečka.

Spodní kladka naúzko k pasu: 8x 60, 0 (+3)x 150 kg, 2 (+3)x 140 kg, 3x5 130 kg
Přetížení na začátek... v závorkách jsou opáčka tahaná vším možným do záklonu... a pak už pěkné tři silové série, žádný vzor techniky, ale na zápis to je. A opět překvapivě žádné velké vyčerpání, baterky se mezi sériema stíhaly dobíjet.

Horní kladka střední pod bradu: 8x 36, 5x 60, 2x 102 kg, 5x 96 kg, 5x 90kg (čistá váha)
V rámci možností, technika horší.

Břicho, přednožky + Ramena, rozpažky: 16x, 12x, 12x + (3x 12 kg + 5x 6 kg), 8x 7kg, 8x 7 kg

Váhovka: 92.0 kg

Dobrý trénink, žádné trápení ani únava, během minuty po sérii byl k dispozici skoro plný "krouťák" ;) Musím toho období využít.

PS: Dnes byli ve fitku opět "velký a malý Shrek", jménem je neznám, ale snad je to neurazí ;) Velký zase není tak velký, ale je to prostě vazba, no a malý je taky velký, ale v jiném rozměru... jinak je o něco menší. A velký dnes benčoval 4x 165 kg s dopomocí, ke konci už to sice dost odrážel, ale stejně super výkon a pěkný tlaky. Měl opasek a vzhledem k hrudi to byl poměr tak 1 : 2, takže jsem si představil proporce některých místních borců :) Přes bicáky měl lehce to, co kolem krku... prostě prototyp vyhazovače, se kterým se nehádáte ;)

Naposledy upravil vlk# dne út březen 31, 2015 2:51 pm, celkově upraveno 1 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4. listopadu 2013, pondělí

Bench-press: 8x20-50-70, 5x90-100, 4x 110 kg, 2x115 kg, 1x 120 kg , 3x 110 kg, 7x 100 kg
Šlo to lépe než minule, červeně jsou zlepšení, jinak osobáky z jara jsou 10x100, 6x110, 3x115 a 1x125, takže ještě něco tomu chybí ;)

Mrtvý tah: 8x 70 kg, 5x 120 kg, 1x 140 kg (nadhmat), 5x 160 kg, 3x 180 kg, 2x 180 kg, 5x 160 kg
Slabší nadhmat signalizoval, že dnes to nebude žádná sláva, více než jedno opáčko jsem neudržel a to tam bylo jenom 140, ale nakonec to nebylo tak špatné a přidal jsem druhou, i když neúplnou sérii se 180, přičemž ta první byla jistější než minule. Osobák 4/4/3/3/3x180 je prozatím hodně daleko.

Incline press vsedě na stroji: 5x 120 kg, 8x 100 kg, 5x 100 kg
U druhé série jsem se radoval, jak je krásně lehká a že je to na osobák, pak jsem zjistil, že tam nebylo 110, ale 100 :/

Shyby střední nadhmat: 5x, 3, 3x, slaboučké

Váhovka: 92.6 kg, jde to nahoru a příliš se nesnažím :/

Méně cviků, více sérií, stabilní mírný posun, takže spokojenost.
vlk#

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6. listopadu 2013, středa

Šikmý bench-press nahoru: 8x 20-50, 5x 70-80, 4/3/3/3/3x 90 kg
Čisté tlaky, stále směrem k maximu, na téhle váze už bylo i 5x5.

Čelní dřepy: 8x 55, 5x 80, 8x 100 kg, 5x 110 kg , 3x 110 kg, 5x 100 kg
Vyrovnány maximálky, ale v celkovém objemu ještě o něco slabší, tenhle cvik zatím nemám na seznamu moc dlouho, takže je co zlepšovat. U té pětky na 110 byl největší problém se v závěru pořádně nadechnout. A do poslední série se mi už nechtělo kvůli rozlámaných zápěstím. Asi přejdu na tři pracovní, těžké série, protože nohy můžou.

Ramena, jednoručky vsedě: 5x 32 kg
Takto ne, špatně sedím, do stoje bych se nedostal... zkusím na ramena něco jiného.

Shoulder press, stroj vsedě: 8x 40, 6/4/4x 80 kg
Možná bych mohl tohle, pokud to zvládnou ramena. Co jsem to nejezdil, tak velké rezervy.

Shyby, střední nadhmat pod bradu: 8x, 6x, 5x, 4x, 4x
Na jedné hrazdě máme nové gumové gripy, vyzkoušel jsem a paráda, nebe a dudy, osm opáček jsem takto snad ještě nedal, úchop a drží, neklouže, když si potřebuji orazit, tak se na pár sekund prověsím... takto se shybuje dobře :)

Břicho, předkopy: 16x, 12x, 10x

Váhovka: 91.6 kg

Dobrý, stále mírný progress, tímto tempem by se v prosinci dalo začít vylepšovat.
vlk#

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12. listopadu 2013, úterý

Bench-press: 5x 20-50-70, 5/5/5/5/4x 100 kg
Mělo to být lehkých 5x5, ale odešla dynamika i síla.

Mrtvý tah: 5x20-70-120 (nadhmat) 5/5/5x 160 kg
Opět, plán byl lehkých 5x5, ale na to, kolik jsem před tréninkem cítil energie, tak mě třetí série úplně vycucla.

Přítahy vsedě k pasu podhmatem (D. Y. Row): 8x 40 kg, 8x 80 kg, 8x 60 kg
Bez šťávy, zřejmě mi ta mrtvola rozbila baterku.

Ramena, jednoručky: 8x 27 kg (vsedě), 4x 27 kg (vestoje)
Tohle taky nešlo.

Tricepsové stahování kladky: 3x8 84 kg (volná kladka)
Něco na protažení, ale už mě to k ničemu nenakoplo.

Váhovka: 92.5 kg

Kompenzační trénink po 6 dnech, síla a výdrž šla dolů, musím to začít dávat více.
vlk#

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19. listopadu 2013, úterý

Bench-press: 8x20-50-70, 5x 100 kg, 3x 110 kg, 2x 115 kg, 1x 120 kg, 4x 110 kg , 6x 100 kg
Čisté tlaky bez trápení, teď už jen zvýšit počty opáček.

Mrtvý tah: 5x 70 kg, 5x 120 kg (nadhmat), 5x5 160 kg
Těžké, vyčerpávající, ale je to tam, takový rozumný 5x5 základ, možná přejdu jenom na tři pracovní série, aby i na zbytek tréninku zbylo a za něco stál.

Hacken dřepy: 8xBW-40-60-80 kg (ATG + dole stopky 3 s)
Na protažení, lehká váha, dynamika rozvržená tak, že s posledním opáčkem se mi už fakt těžko zvedalo. Narozdíl od volné váhy tady leží stroj na zemi, ale s volnou zase neudělám ATG ;)

Shyby střední nadhmat pod bradu + Face-pulls: 3x5 + 3x8 60 kg (volná kladka)

Váhovka: 92.6 kg

Opět kompenzační trénink, šlo to dobře, ale dokud nezačnu chodit pravidelně, tak to nahoru nepůjde.

Alavis Triple Bend - dnes ráno první dávka (stokilové hříbě), dal jsem do krmiva a znehodnotil tak celou krmnou dávku :/ Když jsem pak předstíral, že nemám chuťové buňky, tak jsem přemýšlel, co vymyslím zítra. Zatím mě napadá rozmíchat v coca cole a vyexovat. Asi by se mělo po jídle, ale nejprve vyzkouším před jídlem, škoda snídaně, že ;) Zlaté tablety Animal Pak! No nic, byl jsem zhýčkaný, zkusím ještě zabojovat.
madball

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ho dával normálně do vody se sirupem. Chce to nechat chvilu rozpustit a je to v pohodě. Možná je to trochu víc hořký, ale dá se to. Do jídla bych to asi neriskoval :).
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Magumi

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase se ti to tam červená.

Já Alavis dávám na lžičku, spolknu a zapiju. :-)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

červená v tomhle případě znamená pouze progress při návratu směrem k maximálkách, abych to rychle v logu dohledal a nemusel číst ;) jo, až tam bude PB nebo něco podobného, tak to bude veselejší :)

madball - radši to zkusím s tou colou, ta mi připadá taková agresivnější, takže je to aspoň trochu rozpustný, jo?

magumi - vyzkouším na menším množství, ale dost pochybuji, že se dá lžička tohoto prášku jednoduše spolknout... tedy alespoň v mém případě ;)
madball

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozpustný to je, ale chce to tak 10min. Já to nasypal, nechal 5min., zamíchal, nechal 5min., zamíchal a vypil.
Párkrát jsem to zkusil i na sucho se lžičkou, dá se to, ale rozpuštěný jsem to časem skoro i vychutnával.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
e-witch

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... :) dík ta tipy, alavis chci objednat a jsem ráda, že se to dá i jinak, než s trochou ovsa
ještě přemýšlím, jestli nevzít ten v tabletách - ten co je pro kočky :)
vlk#

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já osobně tablety nerad, zvláště velký a nepotažený... takže jsem vděčný za prášek, navíc je to i pro sportovní koně, tak by to mohlo fungovat, jestli je stejné složení i pro kočky jsem neštudoval

jinak včera i dnes ráno jsem rozmíchal v deci koly a už chytám ten správný grif exnout, polknout, nedýchat nosem a pak dostatečně zapít... jo, půjde to. škoda, že se dnes nedostanu do fitka, regenerace teď funguje do 48 h, tak se budu snažit to využívat.
e-witch

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D
mně tablety sedí, složení bezvadné (alavis 5), dávkuje se "přímo do tlamy", ale po bližsím zkoumání mi cena za dávku vyšla v takovém poměru, že už bych si mohla rovnou koupit něco pro lidi ... takže vyjó karle ! 8)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: