vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá listopad 22, 2013 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22. listopadu 2013, pátek

Dřepy: 5x 80 kg, 5x 120 kg, 5x 130 kg, 3x 140 kg , 5x 130 kg, 8x 120 kg
Nebudu používat zkratky jako "atg", ale dokud byla síla na koordinaci, tak jsem se snažil chodit hluboko - v rámci svých možností, zatím ještě kus cesty k maximálkám, ale vzhledem k tomu, jak málo teď dřepuju, tak spokojenost. Únava mezi sériema malá.

Šikmý bench-press nahoru: 8x20-50, 5x70-80, 4/3/3/3/3x 90 kg
Čisté tlaky, únava mezi sériema malá, do 5x5 ještě daleko, asi tak.

Spodní kladka naúzko k pasu (veslo): 3 (+2)x 150 kg (PB) , 5 (+3)x 140 kg, 3x5 130 kg
Tak dneska bych utáh asi i kamión, nechápu... Občas si dám 1-2 opáčka na max cihliček, což je těch 150, na protažení, přetížení, pak se mi líp tahá. Ovšem to protažení je celým tělem do záklonu, viz čísla v závorkách. Dnes to však zpočátku připomínalo i tahy a hlavně držela síla. Kéž by se to promítlo i do mrtvoly Ani nevím, proč mi v hlavě naskočil těžký povoz tažený koňmi... budu to muset konzultovat s panem Freudem

Shyby střední nadhmat + Břicho přednožování: 4x + 20x
Na shyby už nebylo čím tahat, tak jsem to trápení neprotahoval.

Váhovka: 92-93 kg (nevážil jsem se)

Dnes co do počtu cviků střídmější, ale vydatný trénink, baterky se mezi sériema dobíjely velmi rychle, půl minuty a byl jsem psychicky ready, ale stejně jsem pak ještě minutu počkal

Alavis dnes s jablečným džusem - hořké, zatím vede kola, ale už to beru jako dobrou investici, dobře to ráno nakopne a ve fitku to pak krásně šlape, aby ne, když mám v sobě creatin + alavis + bcaa

e-witch: to si fakt kup něco pro lidi, když tě ani "poloviční" dávka - myšleno na 50 kg kočku nevyjde rozumně. my bereme na 100 kg, mě to vychází bratru na 5,60 Kč/den a to bych měl po 14 dnech ještě snížit dávku na polovinu... holt ta ženská kosmetika se vždycky prodraží
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. listopadu 2013, pondělí

Bench-press: 8x20-50, 5x70-90-100, 3x 110 kg, 2x 120 kg (PB) , 3x 110 kg, 5x 100 kg
Stovka ještě dynamicky, 110 na jistotu s rezervou i zkusil jsem přidal opáčko na 120 a šoupnout si osobáček na max reps. První s jistotou, druhé už oprávněně bez jistoty - pěkně jsem cítil záda, ale vytlačeno. Pak už to nestálo za nic, vzalo si to hodně šťávy.

Mrtvý tah: 5x20-70-110, 1x 150 kg (nadhmat), 3x5 170 kg
Tři pracovní úplně stačily, poslední opáčko už bylo čistě pro zápis a zřejmě mi totálně zrušilo baterku pro dnešní trénink. No ale spokojenost, i když 5x5 to není.

Tricepsové kliky na bradlech + Shyby štřední nadhmat: 16x, 12x, 12x + 4x, 4x, 4x
Bez závaží, vystačím si se sebou ;)

Váhovka: 92.9 kg

Poněkud kratší, ale postačující trénink. Blicí smajlík nepoužívám, ale dnes jsem zvažoval, po dvou cvicích se takto zrušit to nepamatuji. Když pominu, že jsem byl zrušený už od včerejška, kdy mě po hokejovém derby Sparta vs. Slavie zatáhli kamarádi - proti mé vůli samozřejmě - do jedné zakouřené knajpy, abychom oslavili ušmudlanou výhru Spartičky ;)
Ráno se mi pak nechtělo ani vstávat, ani do práce, ani trénink... no ale když musíš :/ Snad jsem si to zase na delší dobu vybral ;)
Luster

PříspěvekZaslal: út listopad 26, 2013 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

madball - radši to zkusím s tou colou, ta mi připadá taková agresivnější, takže je to aspoň trochu rozpustný, jo?

magumi - vyzkouším na menším množství, ale dost pochybuji, že se dá lžička tohoto prášku jednoduše spolknout... tedy alespoň v mém případě ;)

ve vode se sumivyma tabletama (vit., min.) se rozpusti hned a pachut je uplne minimalni, temer zadna..
vlk#

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28. listopadu 2013, čtvrtek

Čelní dřepy: 5x 80 kg, 8x 100 kg, 8x 110 kg (PB) , 8x 100 kg
Pěkné, fajné a pěkné... počet sérií byl omezený počtem zalomení zápěstí, které snesu Jasně, že jsem se u té druhé série vymáčknul, takže výše už to nešlo, ale zase když chce člověk osobáček... a hluboko, hluboko to bylo jak jen mi to ohybače, natahovače a svěrače dovolily

Šikmý bench-press nahoru: 5x-20-50-70-80, 4/3/3/2x 90 kg
Nějaká stagnace či co, asi si budu muset shodit a začít znovu.

Shyby širší nadhmat pod bradu: 8x, 5x, 5x, 4x, 3 a půl
Lepší než obvykle, větší půlka série striktně.

Břicho, přednožování: 16x, 12x, 10x ... a stačilo.

Váhovka: 92.9 kg

Moc jsem toho sice nenacvičil, ale časově tak akorát... asi že jsem pomalejší nebo moc odpočívám Dneska kluci předvedli jak se shazuje váha v průběhu série... prostě si na osu stroje naložili tolik kotoučků, že když pak využívali dorazy, tak jim to padalo... a dokonce symetricky
Magumi

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, gratuluju.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30. listopadu 2013, sobota , svátek má Ondřej

Šikmé jednoručky nahoru: 8x 27 kg, 8x 32 kg, 3x8 37 kg (PB)
Na benči plno, tak jsem zkusil jednoručky... osobák proto, že je pravidelně nejezdím a dříve jsem si nahodil nejvýš 30-32 kg I dnes to bylo těžké nahodit, ale když už to tam bylo, tak série poměrně čisté. Budu muset vymyslet, jak bez sparringa nahodím 42

Spodní kladka naúzko k pasu: 8x 60, 5x 120 (striktně), 3x 150 kg, 5x 140 kg, 8x 130 kg, 8x 120 kg
Na mrtvolu se mi ještě nechtělo, tak jsem se jenom protáhnul.

Shyby střední nadhmat: 4x tak tohle by nešlo...

Bicepsové zdvihy ve stoje EZ osa: 8/8/5x 40 kg (no cheating)
Klepýtka zanedbávám a pak to tak vypadá, že ani tři osmičky nedám.

Tricepsové kliky na bradlech: 20x (asi PB), 12x, 12x
Poslední tři opáčka byly už porod... perfektní pumpa na ruce.

Břicho, svíčko-flagy: 3x5
Technika všelijaká, ale tutově vím, že mě zítra (nejen) budou bolet břišáky

Váhovka: cca 93 (nevážil jsem se)

Dnes jsem musel, i když je víkend, protože jsem se cítil přesuplovaný a potřeboval jsem tu energii někde vybít. Jak se ukázalo, stačilo pár těžkých sérií a bylo po energii Ale jinak spokojenost, že se dostalo i na ruce, akorát když jsem odcházel, tak jsem věděl, že ještě něco chci, ale nevěděl jsem co a až později jsem si vzpomněl, že jsem ještě chtěl dát hackeny.
vlk#

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. prosince 2013, pondělí

Bench-press: 8x20-50, 5x70, 3x100, 2x110, 1x115, 2x 120 kg , "1"x 125 kg, 2x 120 kg , 5x 110 kg, 9x 100 kg
Vše čisté tlaky s jistotou, na 120 drobná rezerva, 125 mělo jít taky najisto, ale po ruce byl spotter, tak jsem udělal chybu a přivolal si ho :/ Hrabal mi tam a bylo s tím více práce, než kdybych jel sám. Druhá dvojka na 120 potvrdila top formu a na 110 a 100 pak jenom jedno opáčko za maxkem.

Mrtvý tah: 5x70, 3x120, 1x160 (nadhmat), 1x 190 kg, 1x 200 kg , 1x 190 kg, 1x 160
Neodhadnul jsem rozbitá záda ze soboty, ale když bylo naloženo, tak to bylo poznat a i od té závěrečné pětky jsem upustil.

Ramena, stroj vsedě: 8x 40, 8/5/5x 80 kg

Horní kladka naširoko na hruď: 8x36-48-54-60-60 kg (čistá váha)
Technicky, menší váha, ale dobře se to tahalo.

Váhovka: 93.0 kg

Ale jo, step-by-step do pomalu jde
Magumi

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný. :-)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
MilanaliM

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
30. listopadu 2013, sobota , svátek má Ondřej

[b]...tak jsem zkusil jednoručky... osobák proto, že je pravidelně nejezdím a dříve jsem si nahodil nejvýš 30-32 kg I dnes to bylo těžké nahodit, ale když už to tam bylo, tak série poměrně čisté. Budu muset vymyslet, jak bez sparringa nahodím 42

...na to je jednoduchá technika...až budeš tahat od 50kg výš tak to teprve oceníš >>> sedíš na špici lavice a pod sebou máš mezi nohama připravené jednoručky > vstaneš a vezmeš je do rukou alá mrtvý tah třeba rumunským , potom natočíš kotouče činek a dáš je do polohy tak, abys je měl před koleny tedy se musíš mírně předehnout > potom si v klidu sedneš a máš jednoručky na kolenou > zatneš břicho a kolébkou tedy setrvačnou silou díky kolébce spustíš tělo dozadu na lavici a mezitím přidržiješ jednoručky na kolenou, aby ti nesklouzli - pozor břicho máš jakoby zašroubované takže se nohy dostanou do vzduchu tedy i kolena s jednoručkama dostaneš nad hrudník (ruce jsou mírně pokrčené) > poté jen uvolníš břišní sval a necháš vklidu spustit chodidla zpět na zem - ruce drží již jednoručky nad tvým hrudníkem a můžeš začít sérii - tedy začínáš cvičit z polohy s činkama nahoře jako u benče > pokud po x opakování vydřeš jednoručky v závěrečném finiši opět do horní polohy, tak opět můžeš břichem "přivolat" kolena a činky na ně v té horní poloze jakoby opřít - poté opět zatneš břicho a kolébkou a setrvačností spolu s gravitací se zkolébkuješ chodidlama zpět na zem a činky máš na kolenou ... sedíš (anebo je alá "masér" odhodíš pokud je již nedokážeš dotlačit do horní startovací polohy...

...všímám si lidí jak cvičí tlaky:

- ti s parťákem si nechají jednu činku podat zatímco již s jednou čeká u hrudníku

- potom jsou tu samotáři (třeba já ), kteří si výše popsaným způsobm dají nad sebe jakoukoliv váhu úplně sami a vůbec se při tom neunavíš

doufám, že jsem to napsal tak, že je tomu maximálně možno porozumět

...pokouším se najít nejaké video, aby to bylo "complete" školení

* * * * *

...dobře se to dělá při rovné lavici
...při lavici hlavou nahoru musíš kolena jakoby víc vyšvihnout - je to těžší

stopa na 1:25 target="_blank" class="postlink">

stopa na 1:00
target="_blank" class="postlink">

...a při hlavou dolu bacha, ať nesklouzneš z lavice hlavou na zem :)

tenhle borec pojede s tlaky hlavou dolu, tak má
jednoručky
položené uprostřed stehna - začíná sérii ze spodní polohy

... chce to cvik...

* * * * *

PS: koukám po videích a asi jsem jedinej co začíná tlaky s jednoručkama v horní poloze tedy spouštěním jak u benče, ale to sám vyzkoušíš, co pro tebe bude lepší...
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.

Naposledy upravil MilanaliM dne po prosinec 02, 2013 7:41 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johnbear

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady okolo 1:00 ukazuje to, co popisuješ.
e-witch

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... to jsem tuhle prováděla s dvacítkama, a smáli se mi
MilanaliM

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johnbear napsal:

Tady okolo 1:00 ukazuje to, co popisuješ.

super :) 1*
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vlk#

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanaliM napsal:
...a při hlavou dolu bacha, ať nesklouzneš z lavice hlavou na zem :)

tak to jsem si živě představil

díky za popis i za videa, je to dostatečně "polopatě", tak se pokusím to zvládnout, začnu s těma dvackama jako e-witch , ať se taky zasmějou, a třeba se pak opravdu povede i ta čtyřicítka akorát nevím, kdo se s tím pak bude zvedat

a na ramena je to ještě horší... magumi už mi tady psal, že si do toho vsedě cvrnkne jedním kolínkem, pak druhým... a je to tam já to prozatím dělám "přemístěním" rovnou ze země, ale je fakt, že třicítky už někdy nepřemístím
vlk#

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5. prosince 2013, čtvrtek

Dřepy: 5x 80-120-130, 5x 140 kg, 1x 150 kg, 5x 140 kg
Nohy slabé, na těch 150 jsem se vystresoval, takže jsem šel jenom na paralel a po jednom opáčku jsem to odložil. Ale ta druhá pětka na 140 už čistě a to mi udělalo radost.

Hammer incline press vsedě: 8x 120 kg (PB) , 8x 110 kg, 6x 100 kg
Chtěl jsem šikmý benč s volnou váhou, ale byl jsem z toho dřepu tak nejistý, že jsem dal přednost stroji. A udělal jsem dobře, tlaková síla je teď dobrá.

Shyby střední nadhmat: 8x, 5x, 5x, 4x, 4x

Bicepsové zdvihy ve stoje EZ osa: 3x3 50 kg
Nějak špatně jsem si to naložil, tak jenom trojky, ale čisté ;)

Váhovka: 93.4 kg, včera na večeři smažák, hrancle, tatarka... a dvojitá porce ;)

Pomalu se ta forma lepší, tlaky už jsou dobré, tahy a dřepy ještě potřebují trochu času, asi brzo začnu nějakou rutinu, ať to někam posunu. Jinak koukám, že toho stíhám čím dál méně za ten trénink, i když časově si to bere furt stejně a to s nikým nekecám :)
vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10. prosince 2013, úterý

Šikmé jednoručky nahoru: 5x 27 kg, 5x 27 kg, 8x 42 kg (PB) , 5x 42 kg, 5x 42 kg
Paráda, tak jsem si je nahodil, díky za rady kluci I když nakonec jsem zvládnul pouze mrsknout jedním kolenem, pak druhým a začínat zespoda, ale aspoň takto

Hacken-dřepy: 5x BW-40-80-120, 1x 160 kg (PB), 4x 150 kg (PB), 6x 140 kg (PB)
Bylo to těžké jako prase, ale to já jsem teď taky Těch 160 úplně zdola z mrtvého bodu, příjemná zátěž, na stroji je to holt jednodušší

Horní kladka střední nadhmat: 5x 36, 5x 72, 2x 120 kg pod nos , 4x 108 kg (PB) , 5x 102 kg, 6x 96 kg (čistá váha)
Na kladkách jsou to jenom jako-osobáky, ale pro orientaci si je píšu.

Biceps jednoručky vsedě: 8x/8x/6x 17 kg
Nic těžkého, ale úplně stačilo, pěkná pumpa.

Dolní kladka naúzko k pasu: 12x/12x/8x 100 kg
To byl nápad dvanáctky... takový půlmaratón Tak mě pálilo předloktí, že jsem ve třetí sérii skončil jenom na osmičce

Váhovka: 94.8 kg (PB) asi bude tuhá zima

Kratší silový trénink, Alavis beru už třetí týden, po dvou se měla iniciační dávka snížit na polovinu, ale zatím zůstávám u 5 gramů, když je to jenom taková malá odměrka a já mám takovou velkou pixlu Zatím to má ten vliv, že žeru jako kůň, přibírám jako kůň a naštěstí padlo i pár osobáčků. Ale po zimě budu asi muset začít zkulturňovat tu hmotu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: