řekl bych, že přírustek síly není adekvátní stupni vyžranosti a že na výkony, které vy dáváte ve váhovce kolem 85 nedosáhnu ani když budu mít kolem stovky ale co... já se do žádné váhovky vejít nemusím a proč si neudělat radost než budeme starý a slabý
Šikmý bench-press nahoru: 8x20-50-70-80, 5x 90 kg, 8x 80 kg
Zahřívačka, postupné zvyšování váhy v dynamických sériích, výživa pro koně, pak těžká 90 a houby, levé rameno stejně protestuje... no nic, žádné těžké váhy :/
Mrtvý tah: 5x70, 5x 120 (nadhmat), 5x 160, 3x3 180 kg
Moc se mi na těch 180 nechtělo, ale zkusil jsem a šlo to, pěkné čisté technické tahy... ještě, že tak, protože se vyskytlo publikum, tak jsem se nechtěl blamovat nějakým kočičákem nebo motokrosem v posledním opáčku ;) Z téhož důvodu jsem skončil po třetí sérii :D
Horní kladka naširoko na hruď: 8x36-36-42-48-54 kg
Lehce, hluboko, na protažení.
Zakopávání: 8x60 kg, 8x60 kg, 8x48 kg
Moc těžký... budu muset zakopávat s nižší váhou :/
Břicho, přednožování: 16x a už se mi nechtělo.
Váhovka: cca 93-94 kg
Kratší předvánoční trénink po týdenní pauze, hromada práce na několika frontách, takže nutno dělat zároveň, čas pouze na to nejdůležitější... někdy se to tak sejde.
to psal tuhle drlift_ v logu e-witch, když byla snaha nějak popsat ten dotah, kdy musíš nebo chceš a tělo má jiný názor... taky mi to přišlo poměrně trefné... a taky jsem zažil
Jednoručky šikmo nahoru: 3x12 27 kg
Dynamicky, v závěru poslední série už pálily ruce a nebylo moc jak si odpočinout.
Spodní kladka k pasu: 3x12 80 kg
Technicky k pasu bez záklonu, hezky jsem cítil spodní záda.
Horní kladka naširoko na hruď: 3x8 48 kg (čistá váha)
Špatně zvolený cvik, ruce unavené, naštěstí se dalo v horní poloze odpočívat.
Čelní dřepy: 5x 60 kg, 6x 60 kg, 5x 60 kg
Plánoval jsem dvanáctky, ale osa mi klouzala z prstů na ramena až jsem ji neměl pod kontrolou a musel jsem ji odložit :/
Břicho, přednožky: 3x 12
Chtěl jsem kombinovat s jednoručkami na ramena, ale hrozilo, že mi to padne na hlavu :)
Biceps jednoručky vsedě: 3x8 12 kg
Na střídačku, i osmičky stačily.
Hacken-dřepy: 3x8 60 kg
Technicky, ale jak není fyzička, tak osmičky stačí, pak už pálí svaly.
Váhovka: 94.8 kg, jateční váha po svátcích :)
Nový rok, nová sezóna, po dvou týdnech válení čas do toho znovu šlápnout. Zpočátku budu dávat menší váhy, větší počty opáček, zaměřím se na dynamiku a pak uvidím. Pro letošek jednoznačně odtučňovací kúra a nějaká ta maximálka musí zase padnout.
Ráno jsem ještě váhal, jestli se mi dnes chce do fitka, ale dobře jsem udělal
CG bench-press (40 cm): 8x 20, 8x 50, 4x8 70 kg + stopky
Rameno nejisté, takže nějaký čas zkusím naúzko, lehká váha, dynamicky, k tomu jsem přidal stopky a i s takto malou váhou čtyři série úplně stačily.
Mrtvý tah: 8x 70 kg, 5x 120 kg, 1x 150 kg (nadhmat), 1x 180 kg, 1x 200 kg, 5x 150 kg
Ve fitku nikdo, tak jsem se osmělil a s lehce roztřesenými koleny zatáhnul dvěstě , což mě okamžitě vrátilo na zem, do aktuální ne-formy, s tím, že bude potřeba opět začít makat. V následující lehké sérii něco staršího táhlo dole v zádech, tak jsem toho radši nechal.
Shyby, širší nadhmat: 3x5
Dřepy ATG (?) + stopka dole 2 sec.: 8x 80 kg, 8x 100 kg, 5x 100 kg (video)
Minule to s čelňákama nevyšlo, tak jsem dnes zkusil zadní, naložil si jenom lehce, abych chytnul techniku a docela mě to uspokojilo. Nevím, jestli se tomu dá říkat ATG, ale hloubš už to asi nedám a i tak té hloubce vydatně pomáhá ta činka na zádech. Ještě jsem přidal dole stopky, aby to bylo úplně super-duper. Zkusím u toho vydržet a dostat se v sériích alespoň na 120.
Přikládám video z dnešní poslední série, kdy jsem se fakt snažil... ty stopky se mi teda v reálu zdály delší, ale když teď koukám na video, tak vidím, že jsou jenom kolem 2 sekund.
Teď už jenom potřebuji slyšet, že když nešoupu zadkem po podlaze nebo si nesedím na patách, tak to není ATG a že zatímco já bych do sebe dole tak akorát rychle kopnul presso, tak Magumi si ho stihne i uvařit
parádne drepy, ale ozaj, a čo takto skúsiť dať mrťák až po nich, uvidíš, jak sa ti bude ťahať a ani to staré tam nebude vadiť hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
díky kluci, píšu si, vyzkouším... nejprve dřepy, pak až mrtvola... běžně obojí v tréninku nejezdím, protože je to nápor na nohy, ale když jsou ty dřepy lehké jako dnes, proč ne.
seeya - nestrečoval, teda nijak zvlášť, koukal na videa a trénoval doma "nasucho", bez činky se teda musím něčeho přichytit, abych nespadnul dozadu, ale nějakou hloubku jsem tam nakonec vyrobil. a topánky zvýšenou patu mají, jsou to obyč sportovní reeboky, takže nejmíň dvě čísla rozdílu tam budou. což je dobře, protože mi to pomáhá ;)
já teda spáchala nedobrovolně taky jeden stopovaný, a to poté, co jsem si dole uvědomila, že jsem si na to chtěla dnes vzít raději bandáže a žádné na sobě vlastně nemám :D ... trochu mi z toho zjištění vypl mozek a místo abych zabrala, začala jsem se jen tak vlažně vrtět a musela jsem dost čarovat, abych nakonec vstala :)... ale v podstatě stejný dojem - pocit že tam sedím tak 2 vteřiny - na videu jen okamžik
Horní kladka naširoko na hruď: 3x8 48 kg (čistá váha)
Špatně zvolený cvik, ruce unavené, naštěstí se dalo v horní poloze odpočívat.
doporučuji použít háky - předloktí je dosti vyřazeno z provozu a tedy se lépe budeš koncentrovat na stahy zádovými svaly + dáš o pár opáček více oproti standartu...
_________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
já teda spáchala nedobrovolně taky jeden stopovaný, a to poté, co jsem si dole uvědomila, že jsem si na to chtěla dnes vzít raději bandáže a žádné na sobě vlastně nemám :D ... trochu mi z toho zjištění vypl mozek a místo abych zabrala, začala jsem se jen tak vlažně vrtět a musela jsem dost čarovat, abych nakonec vstala :)... ale v podstatě stejný dojem - pocit že tam sedím tak 2 vteřiny - na videu jen okamžik
dovedu si živě představit to překvápko "dole", nevýhoda cviků, které mají první fázi "jde-to-samo" to video jsi sem dávala? se zájmem sleduji, ale nevzpomínám si...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru