|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: st leden 08, 2014 12:02 pm Předmět: |
|
|
| MilanaliM napsal: | | vlk# napsal: |
Horní kladka naširoko na hruď: 3x8 48 kg (čistá váha)
Špatně zvolený cvik, ruce unavené, naštěstí se dalo v horní poloze odpočívat.
|
doporučuji použít háky - předloktí je dosti vyřazeno z provozu a tedy se lépe budeš koncentrovat na stahy zádovými svaly + dáš o pár opáček více oproti standartu... |
háky se mi nelíbí... radši upravím trénink, aby předloktí zvládlo více než záda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: st leden 08, 2014 12:17 pm Předmět: |
|
|
Háky bych taky nebral, spíš trhačky na tahy, a pak předloktí trochu pocvičit na závěr, když už úchop není potřeba na jiné cviky. Já si je teď asi taky začnu brát, a pak se po shybech se závažím na chvíli pověsím za jednu ruku.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st leden 08, 2014 12:35 pm Předmět: |
|
|
trhačky se mi na stará kolena nechce učit, tak uvidím ;) v tomhle případě to byla moje blbost... dal jsem si 3x12 na šikmých jednoručkách, hned potom 3x12 přítahy spodní kladky na úzko a jak jsem po svátcích nebyl zvyklý, tak jsem to předloktí prostě utavil :/ trhačky leda že bych začal dělat přítahy s velkou činkou, což mě zatím nikdy nijak neoslovilo... budu muset naštudovat, v čem mi to pomůže.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st leden 08, 2014 2:33 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | to video jsi sem dávala? se zájmem sleduji, ale nevzpomínám si... |
ne, ale můžu to přihodit, už tam byly i větší kraviny :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 3:22 pm Předmět: |
|
|
10. ledna 2014, pátek
Jednoručky šikmo nahoru: 12x 27 kg, 8x 32 kg, 8x 37 kg, 3x 42 kg  , 6x 32 kg
Pěkná série, akorát ty čtyřicítky jsem si kopnul moc k tělu a napoprvé jedna ruka nevytlačila, tak jsem musel zabrat znovu, abych se neblamoval před tou slečnou vedle u zrcadla, která tak hezky rozpažovala  Pak už jsem byl vychcíplej, tak jenom tři opáčka, ale aspoň tak.
Čelní dřepy ATG: 8x 80 kg, 5x 100 kg, 8x 80 kg
Zkusil jsem bez podložek, ale to bych se musel tak předklonit, že bych si polámal prstíky  Tak jsem si zase šoupnul kotoučky cca dvě čísla a jak to šlo, osmdesát lehkých, stovka zase těžká, tož tak.
Spodní kladka naúzko k pasu: 8x 100 kg, 8x 120 kg, 8x 100 kg
Stovka dobrá, sto dvacet už těžkých, striktně.
Horní kladka naširoko k hrudi: 3x8 60 kg (čistá váha)
Když braly lopatky šlo to samo, když se unavily, dost trpělo předloktí.
Zakopávání: 3x8 42 kg
Biceps jednoručky ve stoje: 8x/8x/6x 16 kg
Váhovka: 94.2 kg ... a dnes bez oběda ;)
Trénink jako po flámu... což možná souvisí s tím, že to po flámu bylo :) Aktuálně supluju pouze Alavis, se zbytkem začnu až se do toho zase trochu dostanu.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 11, 2014 9:17 am Předmět: |
|
|
Alavis je značka. Mají různý druhy výrobků. To je jako bys řekl, že suplementuješ Nutrendem, když to napíšu přehnaně. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út leden 14, 2014 10:53 pm Předmět: |
|
|
13. ledna 2014, pondělí
Jednoručky, rovná lavice: 8x 25 kg, 8x 30 kg, 8x 35 kg, 5x 40 kg, 5x 40 kg
Pěkná série, jenom chyběla síla na lepší výkon.
Incline-press, vsedě na stroji: 8x 80 kg, 6x 80 kg, 6x 80 kg
Hluboko do protažení, pěkně jsem cítil, akorát že nízká váha.
Mrtvý tah: 5x 70 kg, 5x 110 kg (nadhmat), 5x 140 kg, 5x 160 kg, 3x 180 kg
Technicky lehce až do maxima, žádné trápení s pracovníma sériema.
Shyby, střední nadhmat: 5x, 4x, 4x ...nešloto, jakovždycky
Hacken-dřepy: 5x 40 kg, 5x 80 kg, 5x 100 kg, 5x 120 kg
Hezká série, ale brzo zaříznutá a žádné velké trápení s pracovníma.
Biceps, jednoručky ve stoje: 8x 16 kg, 4x 22 kg, 6x 16 kg
Břicho, přednožky + Ramena, rozpažky: 3x 12 + 3x8 7 kg
Váhovka: 94.4 kg ...nejdete dolů
Rychlejší lehčí trénink, na protažení, aktuálně nedostatek času a najít si dvě hoďky na fitko (i s cestou) je trochu problém.
seeya: běhání bych teď potřeboval jako kůň  ...jenže je trochu problém se k tomu dokopat, když je potřeba vyjet nějakým prostředkem kus od baráku, aby bylo kde běhat... navíc jako neběžec zvládnu tak doběhnout na tramvaj a pak to cestou do práce rozdýchávám  takže zpočátku asi indiánsky sto metrů běh a sto chůze... ale nějak se začít musí, že jo
madball: já vím, že jo... to jen jak jsme tady v poslední době hromadně přesedlali na koníky  v mém případě tedy Alavis Triple Bend... a jak je to hnusné, tak už si taky zvykám. člověk si asi fakt zvykne na lecjaké chutě... na pivo, na olivy, a teď tohle
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st leden 15, 2014 2:08 pm Předmět: |
|
|
15. ledna 2014, středa
CG bench-press (40 cm): 8x 20 kg, 8x 50 kg, 8x 70 kg, 5x 90 kg, 3x 100 kg, 5x 90 kg, 8x 70 kg
Pěkná pyramidka, ale slabší maximálka.
Decline-press vsedě na stroji: 3x5 160 kg
Lehké přetížení, nakonci už to byla spíše přetlačovaná ;)
Spodní kladka (veslo) naúzko k pasu: 3x 150 kg, 5x 140 kg, 5x 130 kg, 8x 120 kg
Přetížení, netechnicky.
Horní kladka naširoko pod bradu: 3x5 72 kg (čistá váha)
Silově, hezky, až budu stahovat 96, můžu začít naširoko i shybovat :)
Ramena vsedě (Shoulder press): 3x 100 kg, 6x 80 kg, 5x 80 kg, 5x 80 kg
Stovka zatím moc těžká, 80 s dotekem na doraz, zhruba na úrovni ramen.
Zakopávání: 8x 60 kg, 8x 60 kg, 6x 60 kg
Na mě moc těžké, budu muset dávat nižší váhy :/
Váhovka: 92.8 kg
Bez suplíků je to těžké, asi už to moc dlouho nevydržím a začnu se sytit :) Dnes dostaly nohy pohov a příště snad nějaké rozumné dřepy.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po leden 20, 2014 3:21 pm Předmět: |
|
|
20. ledna 2014, pondělí
CG bench-press (40 cm): 8x20-50-80 5x4 100 kg
Sice jenom čtyřky, ale příjemné, že to vydrželo pět sérií, protože žádná zjevná rezerva na páté opáčko tam nebyla. Když ten progres vydrží, bude to fajn, protože přes 5 opáček jsem se nikdy nedostal, když jsem to jezdil.
Dřepy hluboké: 5x 80 kg, 5x 120 kg, 1x 130 kg, 5x 120 kg, 5x 120 kg
Hezky jsem si to užil, technicky jsem se poskládal dolů, co to šlo a pak bez větší stopky nahoru, u těch 130 jsem si nebyl jistý, jestli to poskládání nebude jediná fáze dřepu, ale nakonec to byl čistý zdvih, i když více jsem jich radši nezkoušel. Pokud tímhle stylem někdy zadřepnu 150, tak budu happy jak dva grepy ;) Nejbližší cílem jsou ovšem skromnější, 3x130, 5x130 a 1x140.
Shyby nadhmat: 8x, 5x, 4x
Lepší první série než obvykle.
Bicepsové zdvihy, EZ naúzko: 8/6/5x 40 kg
Sice jenom čtyřicítka, ale stačí, při první sérii mě rozčilovala nevyvážená osa, od druhé už to půlkilíčko na jednu stranu spravilo.
Přítahy k pasu vsedě (D.Y.Row): 3x8 80 kg
Váhovka: 93.1 kg
Stačilo, nakonec nad očekávání příjemný trénink, i když forma ještě v nedohlednu... jak z toho člověk jednou vypadne :/
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st leden 22, 2014 4:34 pm Předmět: |
|
|
22. ledna 2014, středa
Mrtvý tah: 5x 70 kg, 5x 110 kg (nadhmat), 10x 150 kg (PR) , 8x 150 kg, 8x 150 kg
Žádný velký osobák to sice není, protože doposud jsem jezdil nejvýš osmičky, ale dnes jsem to chtěl zkusit, tak proč si to nezapsat, abych se moh třeba někdy zlepšit  Po první sérii jsem dýchal jak parní lokomotiva, druhou už jsem nehrotil, a ve třetí už jsem poslední dvě opáčka vlastně ani nechtěl, ale po šestém jsem pořád stál na nohách, byla šance vylepšit si max reps na tři série... a vedle ve stroji seděla docela šikovná holka  No jestli jsem po první sérii funěl jako lokomotiva, tak po třetí jako dvě lokomotivy na střídačku a když jsem odložil činku, tak jsem se musel opřít.
Incline-press vsedě na stroji: 12x 80 kg, 10x 80 kg, 8x 80 kg
Tohle už jsem kdysi dávno dal, ale dnes poctivě, hluboko a ke konci druhé a třetí série už to tedy byl nápor na úpony nebo co. Lehkou váhou a vyšším počtem opakování k účinnému vyčerpání
Horní kladka naširoko k hrudi: 12x 60 kg, 10x 60 kg, 8x 60 kg (čistá váha)
Opět jsem přidal počty opakování... dnes likvidační trénink
Břicho, zkracovačky: 16x, 12x, 12x
Počty tak akorát, dokud to břicho zvládalo.
Lýtka, výpony na stroji: 3x8 120 kg
Kdysi jeden strongman řekl... lýtka cvičím stejně často, jako chodím do hospody... asi tak dvakrát ročně. Taky cvičím lýtka dvakrát ročně... ale k té hospodě bych to nepřirovnával
Váhovka: 93.1 kg
Spokojenost, na vyšší počty opáček nejsem zvyklý, ale říká se, že změna je progres, tak ten progres  Postupně začnu brát suplementy, aby ty tréninky zase za něco stály.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: st leden 22, 2014 6:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po leden 27, 2014 3:04 pm Předmět: |
|
|
27. ledna 2014, pondělí
CG bench-press (cca 40 cm): 8x20-50-70 kg, 3x 100 kg  , 5x4 100 kg
Při první pracovní jsem si něco v boku natáhnul, tak jsem to raději po třetím opáčku položil. Pak se mi ale podařilo držet tělo zpevněné, tak jsem dal celých pět sérií, aby to nebylo horší než minule. I když čekal jsem, že to bude lepší...
Decline-press vsedě na stroji: 3x8 120 kg
Tady na váze moc nezáleží... když se to dělá poctivě, tak osmičky člověka utahají.
Spodní kladka naúzko k pasu: 5x 80 kg, 3x8 120 kg
Netechnicky, možná první dvě opáčka v sérii, ale pak už jsem to tahal vším možným.
Shyby, nadhmat pod bradu: 1x  ...nula, nic, nešlo to, žádná síla...
Hacken-dřepy: 5xBW-40-80 kg, 5x5 120 kg
Měly to být lehké pětky, ale nadřel jsem se jako kůň... fakt je to dnes s tou sílou slabší.
Ramena vsedě na stroji (Shoulder press): 8x/6x/5x 80 kg
Poctivě a taky síla šla jako obvykle u ramen pomalu dolů.
Shyby, nadhmat pod bradu: 5x, 4x, 4x
O něco lepší, nevhodné zařazovat po určitých cvicíh
Váhovka: 93.6 kg, ale zase vím z čeho, vánoční zbytky lískáčů, mandlí a podobně, padly
Jak člověk zjistí, že má méně síly a energie, nevím proč, tak ho to tolik nebaví. Tak příště. Místo Alavis TB nasadím opět Animal Flex, mám pocit, že ten Alavis poněkud nefunguje... a zdvojnásobit dávku by možná nebylo rozumné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 27, 2014 3:49 pm Předmět: |
|
|
Vĺčku a kedy skúsiš 10x10, há? Bo váhy na tom máš viac než dosť, tak zaber hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st leden 29, 2014 3:14 pm Předmět: |
|
|
29. ledna 2014, středa
Mrtvý tah: 5x 60 kg, 5x 110 kg, 1x 150 (nadhmat), 1x 180 kg, 3x 200 kg (PB) +3 sec. podrženo, 5x 180 kg (PB) +5 sec. podrženo
Třetí opáčko na 200 byl lehký motokros, ale... jednou to člověk pro osobáček vydrží  A pro potvrzení jsem to i chvíli podržel. Páté na 180 na tom bylo podobně, ale když má člověk jednou sílu, tak proč toho nevyužít  Pak už jsem to zapíchnul, protože jsem si dvakrát hrábnul do rezervy a stačilo.
Jednoručky, šikmá lavice nahoru: 12x 32 kg, 10x 32 kg, 8x 32 kg
Trénink vyššího počtu opáček... lehce, ale úpony nebo co to je jdou rychle k šípku a začínají pálit.
Čelní dřepy, hluboké: 5x 80 kg, 3x3 100 kg
Dnes bych se snad zvednul, i kdybych seděl  Ale nebudu zapírat, že chyběl kyslík - tyč mi tlačila na krk, a tahal jsem to z paty, taky proto jenom trojky se stovkou, a poslední opáčko v poslední sérii už jsem se "potápěl" na dluh, takže se mi trochu motala šiška, když jsem to vrátil na stojan, ale dobrý, od toho jsou rezervy
Horní kladka naširoko pod bradu: 3x 90 kg, 3x5 84 kg (čištá váha)
Na protažení... a jak jsem dnes byl zatím takový spokojený, přišel Pepík Podhrázský, kolik že toho ještě mám a že by se taky protáhnul, tak mu říkám, když se tam vejdeš... no jasně, že nevešel  Nedostal nohy pod ty opěrky a jenom utrousil něco jako "jéžiš, ty máš ale nožičky..." Tak to člověku dodá sebevědomí  Pak se tam jednou nohou částečně šprajcnul a dal si na zahřátí dynamických 12x 90, celý stojan skřípal a říkal jsem si, kolik ty šrouby, kterýma je to přikurtováno k zemi, asi vydrží
Biceps, jednoručky ve stoje: 4x 22 kg, 8x 16 kg, 8x 16 kg
Klepýtka na závěr a další perlička... poprvé jsem viděl někoho, jak cvičí s tou osou, která je uprostřed vykrojená - takový žlab na šířku těla. Fakt jsem nevěděl, na co to je... A opět Pepík Podhrázký přišel, sedl si obráceně na šikmou lavici, takže byl opřený hrudí a začal dělat přítahy k tělu tak, že mu to vykrojení šlo krásně kolem té lavičky... vychytávka
Váhovka: 93.5 kg
Dnes dobré načasování, z pondělka ještě bolela stehna, ale zalíbila se mi teorie, že tělo regeneruje rychleji než mozek  Taky jsem si dal ráno kreoš a Animal Flex, v práci jedno poctivé presso a před tréninkem opět kreoš a dvojitou dávku instant BCAA, takže jsem byl našlehaný jak o velikonocích
Turakam: 10x10 čeho? Snad ne 10x10 100 kg ne benči  Toho se v tomhle století asi nedočkám, i když váhu na to mám, to máš pravdu  A naložit si tam nějakou podváhu, abych si vyzkoušel ten objem... ale jo, někdy o víkendu zkusím
MilanaliM: femme tam dnes opět byla... ale pak se objevil nějaký nabíječ, tak jsem si našel jinou femme, která se tam na lavici krásně prohýbala
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|