|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Carmelita
|
Zaslal: st leden 29, 2025 4:51 pm Předmět: |
|
|
Vlku, drž se. Odpočin si, vyčistí hlavu na zdravotních procházkách a nezoufej - brzo bude líp. Myslím na Tebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt leden 30, 2025 9:10 am Předmět: |
|
|
Dobré to bude, netreba unáhliť ten návrat do gymu. Viem, ľahko sa to píše, ja keď vypadnem z tréningového procesu, ide ma roztrhať, ale občas s tým proste nič nenarobíme.
Činky ti neutečú, progres sa dá urobiť stále, tak hlavu hore a drž sa. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt leden 30, 2025 10:59 am Předmět: |
|
|
No, držím palce ať se brzo vykurýruješ. Nepřemýšlel si ke zdravotním procházkám přidat třeba protahování a lehounké posilování s odporovými gumami a nebo i to je sci-fi nebo by ti to nic nedalo?...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 30, 2025 11:48 am Předmět: |
|
|
Zdrava mysl, zdravé telo
Vsechno prijde
Stay strong _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt leden 30, 2025 5:53 pm Předmět: |
|
|
29. ledna 2025, středa
rýmička
chůze 3.3 km
30. ledna 2025, čtvrtek
rýmička
chůze 3.2 km
díky za povzbuzení, ještě jsem to nezlomil, do toho teď otravná rýma, na zátěž nemám zatím ani pomyšlení, stačí mi, když zvládnu odvést dcerku na kroužek a pak se projít, dnes bylo nádherně, sluníčko a skoro jarní počasí, vidím to ještě nejmíň na 3-4 dny, když to půjde dobře, tak snad si to vyberu a do podzimu bude zase klid, z práce už vím, že nejsem sám a že to i lidi dva dny odleželi, tak špatně zatím naštěstí není.
za poslední tři dny se zase podařilo nasbírat pár Garmin odznáčků, ty čínské byly easy - stačila jedna aktivita a v případě Velké čínské zdi nakrokovat 20 km, což jsem měl za dva dny, ty první tři jsou ovšem 30-ti denní výzvy, které jsem začal 1. 1. a to už chce plánovat, ovšem to mě baví a jsem zvyklý, první chytrý náramek jsem si pořídil před osmi lety
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá leden 31, 2025 9:02 am Předmět: |
|
|
Zbieras to ako Pokemonov!  Inac ja som si uvedomil, ze castokrat zacnem po chorobe prilis skoro so zatazou a potom sa to vzdy nejako prejavi. Takze ked uz je mi dobre, tak este tyzden proste pockam, aby sa mi to nevypomstilo. Uvidim, ako to bude fungovat po tejto poslednej "silvestrovskej" chripke. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne únor 02, 2025 10:44 pm Předmět: |
|
|
31. ledna 2025, pátek
rýmička
chůze 3.2 km, tempo 9:55, tam...
30 minut pauza
chůze 3.2 km, tempo 11:55, ...a zpět
1. února 2025, sobota , Suchej únor!
rýmička
chůze 3.9 km, tempo 9:45
a v rámci chůze i 2x 200 m pokus o běh, tempo 6:00, ale ani takhle pomalu jsem to nevydržel udýchat
2. února 2025, neděle , Hromnice
rýmička i nemoc jsou na ústupu
chůze 3.2 km, tempo 10:05, tam...
30 minut pauza
chůze 3.2 km, tempo 11:20, ...a zpět
zlomilo se to, ráno jsem se cítil lépe, rýmy ubývá, dávám tomu ještě tak dva dny, maximálně tři
| cohen999 napsal: | | Inac ja som si uvedomil, ze castokrat zacnem po chorobe prilis skoro so zatazou a potom sa to vzdy nejako prejavi. Takze ked uz je mi dobre, tak este tyzden proste pockam, aby sa mi to nevypomstilo. |
týden je dost, ale chce to trpělivost vyladit ten návrat po nemoci
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st únor 05, 2025 4:24 pm Předmět: |
|
|
3. února 2025, pondělí
nemoc na ústupu
chůze 3.2 km, tempo 11:10, večerní volnější zdravotní procházka
4. února 2025, úterý
opět v pracovním procesu, už je to tak na 95 %
chůze 3.2 km, tempo 10:45, z kopce, volně, ráno do práce
chůze 3.2 km, tempo 10:05, do kopce, svižně, večer z práce
5. února 2025, středa
polední regenerační trénink, Form Factory Václavák
fáze I - kardio, nízká intenzita
chůze 3.2 km, tempo 10:30, z kopce, volně, do práce
fáze II - regenerační trénink
Zákopky: (vsedě)
50x 18 kg, závěr vypalovačka
Předkopky:
40x 14 kg, vytáhl jsem to na 40 op., ale pak už bych umřel
Zádostroj: (divný)
30x 35 kg, pak už jsem nemohl, bolely hlavně tricepsy a ramena, byl divný
Prsostroj: (vsedě)
50x 23 kg, pátá desítka opět uh-oh, nebylo čím a to jsem si říkal, že tam mám nějak málo
Horní zádostroj: (normál, HS)
30x 40 kg, taky mě z toho začaly bolet dříve paže než že bych cítil záda
Leg-press: (uni)
50x 40 kg, váha nic, ale bylo to únavné a pravé stehno je nějaké nefunkční
čas 25 minut, jenom jsem se protáhnul
fáze III - kardio, vysoká intenzita
3 min. warm-up na tepovku 140
6 min. 149 W, 75 rpm, level 7/12, tepovka 140-155
2 min. 211 W - max effort, 75 - 90+ rpm, level 9/12, tepovka 155-170
1 min. cool-down
sice jsem se zahříval delší dobu, trénink před tím nebyl tak vydatný, ale pak to šlo hezky, tepovka pomalu rostla a na desátou minutu jsem si zvednul zátěž na 211 W, ale i tak se tepovka dostala jenom na 165, tak jsem si říkal, že zkusím ještě minutu vydržet a závěr už jsem šlapal na plno, a ta minuta navíc se výrazně projevila na celkové tréninkové zátěži, spoko
saunu jsem dnes nedával, tak zdravý ještě nejsem.
tak opět po 9 dnech ve fitku, ale na silový trénink jsem se ještě necítil, spíše se jenom protáhnout, taky jsem měl jenom light-pack, žádné boty vzpěračky, návleky, mikinu, jenom nutný základ.
zkoušel jsem se sice rozdřepovat, ale bez bot to byla parodie na čtvrt-dřepy, s přidržením jsem se do té spodní polohy dostal, ale s činkou bych musel mít tak 80+, abych nespadl dozadu :) navíc kolenům se žádný větší rozsah nechce, asi jak je v nich ta trocha "vody".
oba benče obsazené, jeden podobným smutným chlapcem jak psal Kelly, ale nevyháněl jsem ho, zamířil jsem zvesela do strojovny a tam to bral, jak to bylo volné a vedle sebe a jak jsem chápal, co se na to vlastně má dělat :D ty high-reps jsou velká zábava, klidně si tam můžu připnout těch pár cihliček na začátku a úplně to stačí, 30, 40, 50 opáček a nemám čím zvedat.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt únor 06, 2025 2:36 pm Předmět: |
|
|
6. února 2025, čtvrtek
regenerace po nemoci, polední trénink, Form Factory Václavák
chůze 3.3 km, ráno do práce
fáze II - regenerační trénink
Předkopky:
40x 18 kg, padesát zatím ani náhodou, už těch čtyřicet je peklíčko
Motýlek:
50x 28 kg, tady se na těch pade dohrabu, příště přihodím
Snožky: ("No" machine)
50x 30 kg, váha zkusmo, šlo to, ale závěr pálil a pak se nožky trochu třásly
Zákopky: (vsedě)
50x 23 kg, v závěru opět těžké, nemá smysl přidávat
Roznožky: ("Yes" machine)
50x 20 kg, raději méně než snožky a příště můžu zkusit přidat
Prsostroj:
50x 23 kg, těžké, nemá smysl přidávat
Horní záda: (přítahy shora)
30x 40 kg, jenom třicet, pak jsem odpad
Biceps: (velká činka, vestoje)
20x 20 kg, ani s malou váhou jich více nedám
čas 21 minut, pauzy jsem dělal kolem minuty
Šlapadlo: (křeslo)
1.5 min. warm-up, tepovka up to 140
7.5 min. 149 W, 75 rpm, zátěž 7/12, tepovka 140-155
1 min. 180 W, 75 rpm, zátěž 8/12, tepovka 155 - 160
1 min. 211 W 75 rpm, zátěž 9/12, tepovka 160 - 165
0.5 min. max effor, zátěž 10/12, tepovka 165 - 170
1 min. cool down
celkem 11.5 + 1 minuta
šel jsem hned po tréninku, takže tepovka vyskočila rychle, pak jsem se pěkně zapotil a nakonci ještě přidal proti včerejšku, což také hodinky ocenily vyšší zátěží, spoko
zdravý pořád nejsem a mám pocit, že dorazit ten poslední kousek mi zabere další týden, ale nevadí, o víkendu jedeme na jarňáky na hory, takže bude hlavně turistika a čas se dát dohromady, pak už snad opět silově
váhovka 100.6 kg, už dva dny po sobě, takže příprava na útok na stovku a bude ze mě zase docent :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: čt únor 06, 2025 2:41 pm Předmět: |
|
|
Hezká práce, Vlku. Jsem ráda, že je Ti líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so únor 08, 2025 7:48 pm Předmět: |
|
|
7. února 2025, pátek
chůze 3.4 km, večerní procházka, jižní okruh kolem Olšanských hřbitovů
od rána práce, nic jiného nestíhačka, když je někdo jediný, kdo může pomoci, tak asi musí, ale večer jsem se musel jít aspoň projít
8. února 2025, sobota
silový trénink, údržba, polední, Form Factory Karlín
chůze 2.2 km, ze Žižkova do Karlína, furt z kopce
fáze II - silový trénink
Bench-press: (stopky, pyramida)
10x 60 kg
10x 80 kg
10x 90 kg, tohle ještě s rezervou
10x 100 kg , rpe 9.5, ale tady už bez, vytuhnul jsem
10x 90 kg, rpe 9.5, a tady už taky
10x 80 kg, rpe 8.5
10x 60 kg
spoko, něco tam po nemoci zbylo, chtěl jsem nejdříve na dřepy, ale činkárna byla plná
Dřepy: (high-bar, sbd, no belt, pyramida)
8x 60 kg
8x 80 kg
8x 100 kg, tohle ještě bylo easy
8x 120 kg , rpe 8.5, a zlatý voči, od pátého po jednom, kolena nechtěla, a to jsem si myslel na 130, houby
8x 100 kg
8x 80 kg
8x 60 kg
tak tady po nemoci nezbylo nic, nevadí, zase natrénuju, po benči jsem šel do činkárny a kde nikdo, tam nikdo, pohoda, akorát pak si jeden japonec ze všech volných klecí, kde se může pověsit, vybral tyč přímo naproti mě, před zrcadlem
Motýlek:
50x 10 kg, váha nic, ale při tom objemu se člověk hezky protáhne
Prsostroj:
50x 10 kg, opět jsem se raději držel při zemi a byl rád, že dal celé pade
čas 1:05
Šlapadlo: (křeslo)
2:15 warm up, do tepovky 140
9:00 133 W, 75 rpm, zátěž 7, tep 140-155
10:00 160 W, 75 rpm, zátěž 9, tep 155-160
11:00 180-300 W, 75-?? rpm, zátěž 10, tep 160 - 165
12:30 cool down
nevím, jestli to má opravdu takový přínos, jak píšou hodinky, ale nikdy jsem to nedělal, zátěž mi to měří, tak budu pokračovat, samozřejmě je to náročné, zhruba po 5 minutách mám tepovku 150 a nejsem zvyklý ji pak dalších 5 minut tak vysoko držet, ale nohy, plíce i srdce to zvládají, tak si holt musejí zvykat
fáze IV - sauna
sauna 12, 12 min. a pak terasa a dnešní skvělé počasí
zasloužený relax po tréninku, tady je sauna betonová, dvě pece drží ručičku přibitou na devadesátce a saunovat se chodí samí mladí krásní vysportovaní lidé, a já, a pak se nemusím chladit ve studené sprše, ale můžu na terásku na lehátko, dnes bylo polojasno a 4 stupínky, luxus, dnešní čas v sauně odpovídal max tepovce 159, tak akorát
fáze V - kardio, nízká intenzita
chůze 3.5 km, z Karlína na Žižkov, furt do kopce, +70 m, se zastávkou v obchodě
váhovka 100.9 kg, ale tak mi došlo, že když zítra jedeme na týden na dovču, tak se útok na stovku ještě odkládá :)
konečně, zase po 12 dnech normální silový trénink, tuším stejně jako po první nemoci, která začala před Silvestrem, zapíšu si to jako interval od chvíle, kdy mě nemoc skolí tak, že už nemá smysl cvičit a je potřeba odpočívat, až do chvíle, když už má zase smysl začít tlačit na pilu. teda ne, že bych ho chtěl ještě letos testovat. nebo alespoň do podzimu.
trénink slaboučký, i když možná bych zvládnul pokračovat 4. týdnem programu, ale vzhledem k tomu, že zítra odjíždíme na Šumavu, nedávalo by to smysl, zároveň jsem nechtěl silový trénink vynechat úplně, když to dnes vypadalo dobře, věřím, že i ten jediný větší trénink mezi nemocí a dovolenou tělu něco dá a po dovolené se bude začínat zase lépe. v hotelu sice hrozí nějakým fitkem, ale nedělám si velké naděje, i když věci beru a plánuji ho vytěžit, co to půjde ;)
@Carmelita díky, taky jsem rád, že je mi líp :) ale hlavně tobě přeju, aby už ti bylo líp a klidně i dýl!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 08, 2025 8:39 pm Předmět: |
|
|
Vlku, drž sa, nech je len už dobre zdravotne - poriadne si sa aj do toho kardia zahryzol, super. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne únor 09, 2025 9:23 am Předmět: |
|
|
Ten bench super
Po dovolene hezky dolu na 92! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne únor 09, 2025 12:35 pm Předmět: |
|
|
Vítej zpátky ke zvedání, kamaráde. Vypadá to, že jsi za těch 12 dní nic neztratil a brzy budeš zase v super silové kondici.
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: ne únor 09, 2025 1:08 pm Předmět: |
|
|
Vlku bench parádní, co já bych za to dal.
Dřepy zase půjdou, netřeba úplně tlačit na pilu, přijde to samo, máš tam dost dobrý základ a ten se dřív nebo později projeví.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|