|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: st únor 12, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | 110 si isiel zasa bez istenia? heh neveriiim...inak si jedno opakovanie od mojho all time best hehe |
a jak jinak aby mi tam do toho někdo hrábnul a zkazil mi to? navíc, kdo jezdí sám, tak ví, že když už se rozhodne, tak musí a díky adrenalinu má pár procent síly navíc
ale buď v klidu, tvých 5x110 se stopkama je prozatím hodně mimo mé možnosti... ale všeho dočasu, kdo šlape, ten jede
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 12, 2014 10:33 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | po tom pondělním maratonu 78x 80 kg jsem měl prsa namožená a spustit osu až na hruď tak trochu bolelo a táhlo... ale u těch 110 to mělo zvlášní efekt, jako bych v té spodní poloze natahoval gumu a pak to šlo snadněji nahoru prostě namožené svaly mají něco do sebe a bolest je pouze v hlavě |
Tohle, co popisujes, je celkem zajimava vec, se kterou jsem se u sebe uz mnohokrat take setkal a nejen co se sily tyka, ale i prociteni a zapojeni svalu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 6:27 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | všeho dočasu, kdo šlape, ten jede |
... chtělo by to už něco udělat s názvem logu
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po únor 17, 2014 4:54 pm Předmět: |
|
|
17. února 2014, pondělí
Bench-press:
8x 20 kg
8x 50 kg
8x 70 kg
3x 100 kg
3x 110 kg
2x 120 kg , drobná rezerva
1x 125 kg , jistý tlak
2x 120 kg , už se tu začínám zabydlovat ;)
9x 100 kg, "vysokoopáčkovka" nešla
Decline press, vsedě na stroji:
8x 120 kg
8x 120 kg
8x 120 kg
Dřepy, hluboké:
5x 80 kg
5x 120 kg, 1. série
5x 120 kg, 2. série
5x 120 kg, 3. série
5x 120 kg, 4. série
5x 120 kg, 5. série
obyč hluboké dřepy, kontrolované, ale páté opáčko je tak akorát, abych se ještě zvednul, jak hluboko zadřepnu, tak hluboko se stydím, ale víc si teď asi nenaložím :)
Spodní kladka, naúzko k pasu:
8x 80 kg
3x 150 kg
5x 140 kg, zjistil jsem že nedýchám :)
5x 130 kg, zkusil jsem dýchat, ale není moc kdy,
8x 120 kg, hurá, už dýchám, je potřeba přiměřená váha ;)
Ramena, vsedě na stroji (Shoulder press):
4x 100 kg, čisté komfortní výtlaky
8x 80 kg,
6x 80 kg, lásko, mě ubývá sil... :D
Váhovka: cca 95 kg
Nemám čas chodit pravidelně a tak mě to tolik nebaví, protože to se pak špatně trénuje a vypadá to, že ještě tak dva měsíce to nebude lepší. No co už...
EDIT #1: Málem bych zapomněl... dnes jsme tam měli cvičenku... štíhlá, asi metr šedesát, s trenérkou... jenom ta prsa k té postavě neseděla... ta byla určitě mimo evropské tabulky velikostí, ale možná že i mimo kubánské... když dělala bicepsové zvihy přes kladku, tak šla ta tyč kolem jenom tak-tak... nebyl jsem sám, kdo mezi sériemi dost nevěřícně koukal.
| e-witch napsal: | | vlk# napsal: | všeho dočasu, kdo šlape, ten jede |
... chtělo by to už něco udělat s názvem logu |
jako, že bych místo "lepší už to nebude" dal třeba "lépe pozdě nežli později"? jen aby to nebylo unáhlené... jak dlouho třeba počítáš Ty, že se ještě dokážeš zlepšovat? nebudeme krčit rameny a vyložíme karty na stůl - těžko si představit, že až nám bude padesát, tak bude trend jiný než sestupný... v našem případě je tedy zřejmé, že někdy mezi čtyřiceti a padesáti vyvrcholíme a tak jsem na to tím názvem logu už připravený
| Draper napsal: | | citace: | | po tom pondělním maratonu 78x 80 kg jsem měl prsa namožená a spustit osu až na hruď tak trochu bolelo a táhlo... ale u těch 110 to mělo zvlášní efekt, jako bych v té spodní poloze natahoval gumu a pak to šlo snadněji nahoru prostě namožené svaly mají něco do sebe a bolest je pouze v hlavě |
Tohle, co popisujes, je celkem zajimava vec, se kterou jsem se u sebe uz mnohokrat take setkal a nejen co se sily tyka, ale i prociteni a zapojeni svalu. |
docela mě to překvapilo, čekal jsem, že ten výkon nebude stát za nic... zkusím s tím ještě pracovat
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po únor 17, 2014 6:50 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: |
... jak dlouho třeba počítáš Ty, že se ještě dokážeš zlepšovat?
|
... viz můj název
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 2:23 pm Předmět: |
|
|
20. února 2014, čtvrtek
Bench-press:
8x 20 kg
8x 50 kg
8x 70 kg
3x 100 kg
3x 110 kg
2x 120 kg
1x 125 kg
4x 115 kg (PB max reps.)
jenom jsem si to prosvištěl a vylepšil jeden max reps osobáček, splněno
Mrtvý tah:
5x 20 kg
5x 70 kg
5x 120 kg
1x 160 kg, nadhmat
1x 190 kg, test, jestli je to těžké... je to těžké ;)
1x 210 kg, tak dnes ne, nahoru to šlo pomalu a dotah motokros, ale taky je to maximálka, že.
4x 190 kg (PB max reps) , páté už nešlo
2x 190 kg, stačilo, předchozí série mě vycucla
opět jsem si to prosvištěl a vylepšil jeden max reps osobáček. spokojenost
Čelní dřepy, hluboké:
5x 70 kg
5x 90 kg
3x 110 kg
2x 120 kg (PB max reps) , nejen osobáček, ale nyní již i hluboce ;)
2x 110 kg, docházel kyslík, tak jsem odložil
a do třetice lehký útok na špičku, u toho druhého na 120 jsem se moc předklonil a dost si natáhnul bicák, jak jsem se tu osu snažil udržet. legrace pro okolí... pro mě moc ne
Shyby, střední nadhmat + Břicho, polo-dragon-flag:
8x + 5x
3x + 5x, první série shybů na max a pak už to holt nešlo
3x + 5x
Váhovka: 95.5 kg
Stále těžím z vysoké váhovky a z objemu, však to nemusí být dlouho... přestane mě to bavit, skolí mě nějaký bacil, začnu rýsovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 2:29 pm Předmět: |
|
|
SUPER! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so březen 22, 2014 1:32 am Předmět: |
|
|
Helou! Co sa deje? Zavalila ta cinka na benchi ? :) nejak podozrivo dlho nepises.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 3:10 pm Předmět: |
|
|
... nezavalila mě činka na benči  ale díky za tu péči  jsou v životě lidském události, které si nárokují veškerý volný čas a někdy ještě více a to si pak člověk nevybere...
a tohle už je ta moje radostná událost, dcera Terezka, která se narodila koncem února jako nedonošeňátko o pět týdnů dříve a s váhou pod dvě kila, na fotce už je jí měsíc, takže už je "velká", ale jak si znalí všimli, pořád na jipce. teď už mám obě holky pár dní doma, denní režim se stabilizoval, dá se plánovat, dá se znovu chodit do fitka... a jinak, jasně, že už jsem na to starý, čtyři křížky na hřbetě... a teprve druhé dítě  ale... s dětma člověk zase omládne, není-liž pravda?
11. dubna 2014, pátek
Bench-press:
8x 20 kg
8x 40 kg
8x 60 kg
8x 80 kg
1x 100 kg
Military press:
8x 20 kg
8x 40 kg
5x 40 kg
5x 40 kg
Dřepy hluboké:
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 80 kg
Mrtvý tah:
8x 70 kg
5x 120 kg (nadhmat)
8x 120 kg
8x 120 kg
Shyby + face-pulls:
5x + 8x 36 kg
3x + 8x 48 kg
4x + 8x 60 kg
Váhovka: 90.1 kg, ale špeky zůstaly, takže dolů šla zřejmě hmota ;)
Vidím to tak na čtyři zahřívací full-body tréninky a pak budu měsíc šlapat, abych se dostal do nějaké rozumné formy a pak se uvidí. S váhou bych musel jít tak na 80, aby se dalo hovořit o nějakých svalech, ale při mé mizerné životosprávě to moc nevidím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 4:15 pm Předmět: |
|
|
Omládne i zešediví. :)
Gratuluju, to je pěkná zpráva i fotka :) A neboj, cvičení neuteče a za pár týdnů budeš zpátky ve formě.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 4:40 pm Předmět: |
|
|
Gratuluji k holčičce. V rodině se nám stalo to samé, prcek přišel taky předčasně, narodil se na konci ledna, ale "správně" se měl narodit někdy teď. Váhu měl 920g, teď má okolo 2,5kg. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 4:42 pm Předmět: |
|
|
... pěkně, jen tak dál ! :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|