Já to samozřejmě myslel s tím hubováním s nadsázkou. Co bych za to dal, kdybych měl stabilního sparinga s tvými znalostmi o tréninku a technice cviků. Pokud to vyjde, určitě bych zase někdy dorazil na společný trénink.
Moocha - kulatý horní záda, slabý mezilopatkový svaly
nemohl jsem se do toho dřepování vůbec dostat, v pátek jsem to trochu přepálil a měl jsem úplně ztuhlý záda, rozcvičovací série trvaly skoro 40 minut, ale nakonec se to rozjelo, chtěl jsem jít původně trochu výš, ale zatím je čas, takže jsem to nehrotil a snažil se zapracovat na těch blbejch zádech
benche jsou standardně na pikaču, všechny pracovní série skoro na krev, po těch dřepech nejsem schopen skoro benchovat, budu to muset nějak přeházet
druhá runda dřepů byla překvapivě v pohodě
technicky je to docela hnus, byl jsem z toho trochu rozčarovanej, nicméně jsem zjistil, že je asi potřeba občas něco natočit a zkouknout sám sebe pro kontrolu
Dřepy teda extrémě hluboký, to se jen tak nevidí. Nevím teda jestli je to k něčemu dobrý, drtit to zas až tak extrémě dolů, mě z toho vždy jen rozbolelo operovaný koleno a víc jak stehna jsem z toho cítil prdel.
A u těch tahů... dýcháš vůbec? Jak jdeš to druhý vždy hned tak ryhle, kdy si se na to nadechl?
Jinak já si ty videa točím hlavně pro sebe. Každýho u nás jebu za techniku a nikoho tak kritickýho jako jsem já, že by mě hned seřval v přímém přenosu na trenálu nemám, tak to pak taky studuju až z videa. :-) Toč dál. ;-)
Ty jsi pro me vzdy byl a stale jsi jeden z nejvetsich dricu tady na foru. Je videt, ze do toho davas opravdu vsechno a nebojis se jit i daleko za hranici technickeho selhani. Uz drive jsem "hltal" a nevericne kroutil hlavou nad tvymi videi, kde to kolikrat vypadalo, ze uz serie konci a ty jsi z toho jeste nekolik na krev opakovani vymackl a pritom vzdy s velmi slusnou vahou, coz uz je pak z nemale casti zalezitost psychiky, kterou ty mas v tomto zrejme velmi silnou. Mockrat jsem si rikal, jaky jsi kaskader a ze se nebojis, ze si neco urves, protoze ta technika uz pak ke konci serii nebyla vzdy uplne optimalni (mluvim o tech videiich z drivejska) a fakt se divim, ze zatim drzis pohromade :D , protoze ono i to dlouhodobe pretezovani a jeste k tomu s velkyma vahama se na tele postupne projevi. Neber to jako kritiku ci nejake kazani, ja sam jsem se za ta leta cviceni krasne dojebal a to zejmena prave diky dlouhodobemu pretezovani a to jsem zvedal polovicni vahy co ty. Postupem casu jsem si pred timhle vybudoval velky respekt a dnes bych si u tehle zakladnich cviku nikdy netroufl jit takhle na krev.Je to kazdeho vec a jak rikam,pred tvymi vykony, pred tim, co do toho umis dat a jak se toho nebojis, opravdu smekam.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Dřepy teda extrémě hluboký, to se jen tak nevidí. Nevím teda jestli je to k něčemu dobrý, drtit to zas až tak extrémě dolů, mě z toho vždy jen rozbolelo operovaný koleno a víc jak stehna jsem z toho cítil prdel.
A u těch tahů... dýcháš vůbec? Jak jdeš to druhý vždy hned tak ryhle, kdy si se na to nadechl?
Jinak já si ty videa točím hlavně pro sebe. Každýho u nás jebu za techniku a nikoho tak kritickýho jako jsem já, že by mě hned seřval v přímém přenosu na trenálu nemám, tak to pak taky studuju až z videa. :-) Toč dál. ;-)
dřepy jsou určitě zbytečně hluboký, ovšem já mám problem s tím, že když se to snažím zastavit někde pod paralelem, tak je to pro mě mnohem těžší, dole se jakoby trochu odrážím
u těžších tahů mi vyhovuje, když mezi jednotlivými opáčky nepovolím core, takže si tam spíš jen lehce přidechnu a jedu na kyslíkovej dluh
A činku bych dal až na zadek ramen, takle jak jedeš high bar tak tě to strašně láme dopředu. Budeš mít lepší těžiště.
mám dlouhej trup a relativně krátký nohy, lepší pro mě je když to jakoby prosednu pokud možno se vzpřímeným trupem, když dám činku víc dolů, musím vystrčit víc prdel dozadu a moc mi to nedělá dobře na spodní záda a kyčle. Problém je na co mě upozornil CIZO - nedokážu udržet stažený lopatky a kulatím vrchní záda a pak vzniká moc velká páka, potřebuju se naučit natlačit lokty pod činku, abych udržel záda
Ty jsi pro me vzdy byl a stale jsi jeden z nejvetsich dricu tady na foru. Je videt, ze do toho davas opravdu vsechno a nebojis se jit i daleko za hranici technickeho selhani. Uz drive jsem "hltal" a nevericne kroutil hlavou nad tvymi videi, kde to kolikrat vypadalo, ze uz serie konci a ty jsi z toho jeste nekolik na krev opakovani vymackl a pritom vzdy s velmi slusnou vahou, coz uz je pak z nemale casti zalezitost psychiky, kterou ty mas v tomto zrejme velmi silnou. Mockrat jsem si rikal, jaky jsi kaskader a ze se nebojis, ze si neco urves, protoze ta technika uz pak ke konci serii nebyla vzdy uplne optimalni (mluvim o tech videiich z drivejska) a fakt se divim, ze zatim drzis pohromade :D , protoze ono i to dlouhodobe pretezovani a jeste k tomu s velkyma vahama se na tele postupne projevi. Neber to jako kritiku ci nejake kazani, ja sam jsem se za ta leta cviceni krasne dojebal a to zejmena prave diky dlouhodobemu pretezovani a to jsem zvedal polovicni vahy co ty. Postupem casu jsem si pred timhle vybudoval velky respekt a dnes bych si u tehle zakladnich cviku nikdy netroufl jit takhle na krev.Je to kazdeho vec a jak rikam,pred tvymi vykony, pred tim, co do toho umis dat a jak se toho nebojis, opravdu smekam.
Drapere dík za uznání, ale myslím, že je spoustu borců, kteří dokážou máknout (tebe nevyjímaje).
Co se týká celkové rozbitosti tak s rostoucím věkem občas pociťuju určitý problémy, ale zatím se to dá nějak uregulovat. Člověk musí přemýšlet, KORTEHO bych třeba už asi nedal.
Škoda, že jsem tam nebyl s váma. Bohužel jsem byl zrovna na Rhodosu :-DDD. Kde cvičíš nejstabilněji?
Jinak ty dřepy jsou opravdu ultra hluboký. A mrtvolka lítá jak nic. Klobouk dolu!
cvičím teď vetšinou na Kladně, někdy v Aréně u Kulicha, v KENTOYA Fitness na Zahradním městě. Když se dohodneme, můžeme dát společnej trénink kdekoliv v Praze.
Škoda, že jsem tam nebyl s váma. Bohužel jsem byl zrovna na Rhodosu :-DDD. Kde cvičíš nejstabilněji?
Jinak ty dřepy jsou opravdu ultra hluboký. A mrtvolka lítá jak nic. Klobouk dolu!
cvičím teď vetšinou na Kladně, někdy v Aréně u Kulicha, v KENTOYA Fitness na Zahradním městě. Když se dohodneme, můžeme dát společnej trénink kdekoliv v Praze.
Hozenou rukavici přijímám :-)
_________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
1. dřep lehčí - 5s rozcvik, 4x4 (cca 25kg řetězy + 115, 120, 125, 130kg), snaha o stopky dole, technika se snad lepší
poslední série - posuďte sami
2. mrtvola - 5s rozcvik, 6x2 (205, 210, 210, 210, 215, 215kg)
3. bench - 4x3x105, 1x3x110kg - na benchi jsem totálně vytuhnul, chtěl jsem nějakou intenzitu, ale měl jsem totálně zatuhlý obě ramena, nebyl jsem vůbec schopnej se rozcvičit, každý opakování jsem musel strašně dlouho pokládat a nebyla pak síla nahoru
4. přítahy s T-osou - 4x10+4x6
5. nějaký MP lehce
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru