|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Sledujete Peklo s Landou? |
| ano |
|
55% |
[ 61 ] |
| ne |
|
44% |
[ 49 ] |
|
| Celkem hlasů : 110 |
|
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
Zaslal: so únor 23, 2008 12:18 am Předmět: |
|
|
lidi kolem macháčka neznám, potřeboval bych to oficiálně _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so únor 23, 2008 11:10 am Předmět: |
|
|
No, vzhledem k tomu, že stream to vše pouští s časovým odstupem, tak je docela možné, že už ty zápasy mají fakticky za sebou.
Jsem teda ale docela zvědavý, s kým půjdou. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po březen 03, 2008 11:08 pm Předmět: |
|
|
pozor pozor uz je dofightovano mrknete na to .............
jako nejlepsi je ten 30ti letej fighter prej fightuju 10rokem a vyucuju to  kdyz sem ho videl fightovat tak mne rozbrecel smichy
SPOIL
ota vypada na nejlepsiho figheta pritom v ringu totalne spatny..... strasnej drsnak ale v ringu jen zabbalenej snad neudelal jeden kloudnej uder....
ale vsechna cest ke klukum ze do toho ringu sli.......
pekne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po březen 03, 2008 11:27 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | m4l: ten zapas s Otou byl sparing,bylo to uplne videt, taky nechapu proc sli bez chranicu |
ja beru toho 17letyho kluka dela to trictvrte roku ok pohoda dalo se na to koukat peknej fight
ale ne toho 30letyho rekne ze to dela 10 a ze to i vyucuje a pak co to tam predvadel?? jedina jeho kombinace predni a zadni ruka do toho nejakej kop razance 0 .... nevim jesi to bylo nejaky zaplaceny aby ho nezabil atd. ale fakt ten 30letej fightoval jako ten 17letej..
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po březen 03, 2008 11:31 pm Předmět: |
|
|
Co bylo tomu co nemohl nastoupit? Nesledoval sem to a jen říkali že by ho to tam mohlo zabít nebo co...?
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: po březen 03, 2008 11:32 pm Předmět: |
|
|
má tu kua jak se to menuje..epilepsii
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po březen 03, 2008 11:38 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | c87 napsal: | m4l: ten zapas s Otou byl sparing,bylo to uplne videt, taky nechapu proc sli bez chranicu |
ja beru toho 17letyho kluka dela to trictvrte roku ok pohoda dalo se na to koukat peknej fight
ale ne toho 30letyho rekne ze to dela 10 a ze to i vyucuje a pak co to tam predvadel?? jedina jeho kombinace predni a zadni ruka do toho nejakej kop razance 0 .... nevim jesi to bylo nejaky zaplaceny aby ho nezabil atd. ale fakt ten 30letej fightoval jako ten 17letej.. |
no ja som sa snazil naznacit ze ten posledny fight bol viacmenej dohodnuty, tie kopy a udery proste nemali ziadnu razanciu, taktiez si myslim ze dat proti klukovi ktory trenuje 3 mesiace,bez zapasu a este ist bez chranicov proti tak skuesenemu borcovi je dost nerealne, preto si myslim ze mal za ulohu ist z lahka...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po březen 03, 2008 11:53 pm Předmět: |
|
|
Nemůžu si pomoct, ale ti kluci a speciálně ten pokérovanej debílek na konci mi přijdou, že prostě tři měsíce makaj a fyzička nikde. Já mít tu možnost, tři měsíce placenej dobrej trénink, tak chodím každý ráno běhat, zhubnu ať sem rychlejší, makám na těch tréninkách.
Na mě, a já tomu teda nerozumím, to působí, že prostě tu kondičku nemaj. A bonus je Otík, prostě normální špekoun pomalej, vesnickej buran a kecy že by to někam moh dotáhnout mi přijdou fakt směšný  . Možná tak na další nakládačku na vesnický dýze...
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:04 am Předmět: |
|
|
jenze oni ten trening placenej nemali, robili to z vlastnej inicativy a pritom pracovali ... taktiez hodne fyzickych sil skonzumuje stres, vlastna skusenost!
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:05 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Nemůžu si pomoct, ale ti kluci a speciálně ten pokérovanej debílek na konci mi přijdou, že prostě tři měsíce makaj a fyzička nikde. Já mít tu možnost, tři měsíce placenej dobrej trénink, tak chodím každý ráno běhat, zhubnu ať sem rychlejší, makám na těch tréninkách.
Na mě, a já tomu teda nerozumím, to působí, že prostě tu kondičku nemaj. A bonus je Otík, prostě normální špekoun pomalej, vesnickej buran a kecy že by to někam moh dotáhnout mi přijdou fakt směšný . Možná tak na další nakládačku na vesnický dýze... |
mně to zas přijde co by kdyby... kolik oni dostávaj placený za trénink, resp. kolik dostali za celý peklo? každej musel zároveň chodit do práce zároveň, v jednom dílu kde Ota říkal že už práci nemá se ho psychložka ptala kde bere prachy, takže extra placený to mít kluci nebudou. to nevím jak bys zrovna ty zvládal se svojí prací a svými výdělky v ní a najednou nula:-) _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:13 am Předmět: |
|
|
kluci byli super musite brat ze oni poradne ani muay thai delat nechteli nevedeli poradne co to je..... byl to takovej boj se sebou samym....
mne spis ti fighteri z toho finale prisli trosku "divni"
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:17 am Předmět: |
|
|
No, nevěřím tomu, že kluci vydělávají streamu miliony (ano, nepřepsal sem se) a že by si platili trénink a neměli za účast ani kačku. To by byli sakra špatní obchodníci, ale dejme tomu.
Chodit do práce, a zároveň tři měsíce chodit běhat a mlátit, když tě natáčejí a ty kdybys to flákal, tak to vidí každej a seš za chudáka, to je podle mě motivace jako kráva. A stejně tam na to někteří srali  .
Btw, to srovnání, obávám se, že bývalej kriminálník otík nedělal typ práce jako já, takže si pohoršil třeba jenom o pár tisíc proti životnímu minimu  . Kdoví jestli si nepolepšil  .
Já bych samozřejmě pracovat nepřestal, pokud bych nemohl mít dovolenou nebo mi to adekvátně neproplatili, max bych si upravil pracovní dobu, protože by za mě nikdo neplatil nájem, jídlo, lízačku na auto, tím je to vyřešený  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|