|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Sledujete Peklo s Landou? |
| ano |
|
55% |
[ 61 ] |
| ne |
|
44% |
[ 49 ] |
|
| Celkem hlasů : 110 |
|
| Autor |
Zpráva |
kouba the man

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:18 am Předmět: |
|
|
hovno, ty máš auto _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hefaistos

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:22 am Předmět: |
|
|
Tak samy o sobě ty fighty stály za hovno :-), ALE o to tu ostatně tolik nešlo, ta myšlenka byla jiná (i když celkově peklo za moc nestálo), tak ten poslední díl to malinko vykompenzoval, a vyzdvihl tu původní myšlenku, kde prostě nejde o muay thai, ale o to se umět poprat sám se sebou. To jestli jim to něco dá,už je na nich, já o tom silně pochybuju, i když u Richarda bych tomu i věřil.
m4l: jak divný? myslíš, že bouchali na hovno, tak vem, že ty první dva měli první nebo druhej zápas, takže na tom byli líp max. tim, že měli víc narénováno, ale zkušenosti na hovno a to dělá s výkonností a psychikou taky dost. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:23 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | kluci byli super musite brat ze oni poradne ani muay thai delat nechteli nevedeli poradne co to je..... byl to takovej boj se sebou samym....
mne spis ti fighteri z toho finale prisli trosku "divni" | Ten první mi přišel sympatickej, resp. jeho soupeř se nechal párkrát zaskočit, ale ten druhej to neudejchal a otík jak sem minule viděl kousek dílu, kde mlátil toho epileptika (!), a měl monokl z hospody, kde mu někdo namlel, tak v zápase to teda žádnej tank nebyl, normální hromotluk nevychovanej.
Já to beru tak, že bejt línej není žádná machrovinka a to že někdo začne aspoň trošku něco dělat u mě není nic co bych potřeboval v televizi mít jak zářnej příklad, co takový lidi po úrazu na vozíčku co začnou zase aktivně sportovat? To se vůbec nedá srovnávat, tohle sou jen manýry rozmazlenejch princezen pro mě...Něco jako kdybych točil sebe jak chodím do fitka .
Naposledy upravil LJ dne út březen 04, 2008 12:30 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:26 am Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | hovno, ty máš auto | Ne, dal sem mamince cash a je to auto pro ni na nákupy, chtěla vždycky auto a má problémy se zádama, tak se jí blbě tahaj nákupy. Já nemám ani noty . Ještě ani si nic nekoupila, musím si udělat čas a něco najít s nějakým odborníkem .
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:39 am Předmět: |
|
|
toho že byl epileptik bych se nechytal, byl to čůrák na kterýho se furt někde čekalo, když se zamyslím nad jeho myšlením, nevidím v tom zásadní problém ale při neustálém čekání bych ho musel zmlátit taky. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:43 am Předmět: |
|
|
Říkali tam, že by to mohl odnýst daleko hůř, kdyby dostal ránu do hlavy, takže myslím, že reakce přijdeš pozdě, zabiju tě, to mi přijde trochu přehnaný  . Já viděl jen kousky Pekla, ale zdál se slušně oblečenej a nemluvil jenom agresivní sračky jako Otík, minule tam tý psycholožce dal sodu  , u mě pohoda, neumět chodit v čas je pro mě lepší než být nepřizpůsobivej trestanec.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:51 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | omlouvam se napsal sem to spatne... ti prvni 2 fighteri byli dobri... ale furt nemuzu prekousnout toho co 10let trenuje a uci to |
mě na tom zarazilo že za 10 let má bilanci 9výher a 9 proher, to neni moc, ale spíš si myslim, že nejel uplně na plno, spíš hrál, otík tam stejně většinu času stál jak pytel.
Šimon mě překvapil, před tim klobouk dolu. Richard je velkej dříč, ale neni bojovník, přesto i ten má muj respekt. Je to 37 (9) letej chlap co si prožil svý a teď dokázal překonat sám sebe už jenom tim, že tam nastoupil. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
Naposledy upravil Hefaistos dne út březen 04, 2008 12:52 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:51 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Říkali tam, že by to mohl odnýst daleko hůř, kdyby dostal ránu do hlavy, takže myslím, že reakce přijdeš pozdě, zabiju tě, to mi přijde trochu přehnaný . Já viděl jen kousky Pekla, ale zdál se slušně oblečenej a nemluvil jenom agresivní sračky jako Otík, minule tam tý psycholožce dal sodu , u mě pohoda, neumět chodit v čas je pro mě lepší než být nepřizpůsobivej trestanec. |
ale oni mu řekli že je to tak vážný až před fajtem... neomlouvej ho, prostě se na něho furt čekalo a hotovo. nó, že byl inteligentní docela, ale jinej, je druhá věc, ale nevydržel bych furt na někoho čekat, to ne _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:53 am Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | m4l napsal: | omlouvam se napsal sem to spatne... ti prvni 2 fighteri byli dobri... ale furt nemuzu prekousnout toho co 10let trenuje a uci to |
mě na tom zarazilo že za 10 let má bylanci 9výher a 9 proher, to neni moc, ale spíš si myslim, že nejel uplně na plno, spíš hrál, otík tam stejně většinu času stál jak pytel.
Šimon mě překvapil, před tim klobouk dolu. Richard je velkej dříč, ale neni bojovník, přesto i ten má muj respekt. Je to 37 (9) letej chlap co si prožil svý a teď dokázal překonat sám sebe už jenom tim, že tam nastoupil. |
richardova rodina pohodová, milí všichni, navíc se mi líbila nevlastní dcéra jak se o něj bála a byla k sežrání _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:57 am Předmět: |
|
|
 ty bys v předposledním díle ho zabil a pak bys seděl u Tamary a ptal se proč ti produkce neřekla, že ho můžeš zabít, a čekala s tím až na finále  .
k: "Paní Tamaro, my na něho pořád jak čůráci čekali a ještě měl kecy, tak sem ho zprasil."
t: "No já ti rozumím, Kubo, já kolikrát i tady měla pocit že mu jednu asi vlepím  ."
Jinak, ta nevlastní dcera sem na začátku si myslel že je jeho žena, tak sem si říkal pěkná koc, kluku, jenže pak tam přišla ta jeho pravá žena  . Ale ten Šimon měl tuším pěknou princeznu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út březen 04, 2008 1:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út březen 04, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | m4l napsal: | omlouvam se napsal sem to spatne... ti prvni 2 fighteri byli dobri... ale furt nemuzu prekousnout toho co 10let trenuje a uci to |
mě na tom zarazilo že za 10 let má bilanci 9výher a 9 proher, to neni moc, ale spíš si myslim, že nejel uplně na plno, spíš hrál, otík tam stejně většinu času stál jak pytel.
Šimon mě překvapil, před tim klobouk dolu. Richard je velkej dříč, ale neni bojovník, přesto i ten má muj respekt. Je to 37 (9) letej chlap co si prožil svý a teď dokázal překonat sám sebe už jenom tim, že tam nastoupil. |
mam hodnoceni jakoa ty..
1.simon fakt pekny
2.richard-neni to fighter nema to v povaze ale dobrej ze tam sel a bojoval
3.otik-strasnej rvac sama kerka a nepredvedl nic byl vic posranej nez richar se simonem dohromady...
4.fighter co jel s otikem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|