| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Sledujete Peklo s Landou? |
| ano |
|
55% |
[ 61 ] |
| ne |
|
44% |
[ 49 ] |
|
| Celkem hlasů : 110 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Petey

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
Otik uz nie je zavoznik?Uz aj boxuje?A ma chranice na usi? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 8:28 pm Předmět: |
|
|
Dnes ve 20:30 chat s Danem....
| kód: | | http://chat.lide.cz/room.fcgi?akce=&room_ID=2339070&auth= |
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 9:01 pm Předmět: |
|
|
Dnešní díl nic moc. Málo fightu. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Dnešní díl nic moc. Málo fightu. | tjn máš recht
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 3:44 pm Předmět: |
|
|
tak jsem zkouknul dil cislo 4. skoda ze tam neukazujou vic z treninku takovy ty drsnacky landovy keci mne moc neberou (kdyz by bylo 20min zaber z telocvicny jak drilujou atd. bylo by to zajimavejsi aspon pro mne)
co mne rozesmalo jak tamten pokerovanej rekl ze za dva roky chce byt spicka v MMA  je videt ze to je takovej trosku dement (nebrano hanlive ale kdyz se na nej clovek podiva ty gesta jak mluvi tak uplne ok asi neni)
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | tak jsem zkouknul dil cislo 4. skoda ze tam neukazujou vic z treninku takovy ty drsnacky landovy keci mne moc neberou (kdyz by bylo 20min zaber z telocvicny jak drilujou atd. bylo by to zajimavejsi aspon pro mne)
co mne rozesmalo jak tamten pokerovanej rekl ze za dva roky chce byt spicka v MMA je videt ze to je takovej trosku dement (nebrano hanlive ale kdyz se na nej clovek podiva ty gesta jak mluvi tak uplne ok asi neni) | jj špička v ČR MMA OTA se jmenuje..... Jak říkáš, kdyby bylo víc z drilu je to zajímavejší, ale taky se dočkáme snad,,,,
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 7:26 am Předmět: |
|
|
Mne se to libi. Jen je skoda, ze ty dily jsou tak silene kratky. Pak se clovek nemuze divit, ze tam je toho malo. Kazdopadne ja to podle mne ze vsech reality show co u nas byly jasne cislo jedna.
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
|
| nahoru |
|
 |
Jindřich

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Jindřich napsal: | | m4l napsal: | co mne rozesmalo jak tamten pokerovanej rekl ze za dva roky chce byt spicka v MMA je videt ze to je takovej trosku dement (nebrano hanlive ale kdyz se na nej clovek podiva ty gesta jak mluvi tak uplne ok asi neni) |
No ten typek chodil jeden čas trénovat k nám do gymu vale tudo, ale moc dlouho tam nevydržel, tak jsem zvědavej, jestli ty tři měsíce v Hanumanu dá. |
ja verim ze jo ono pred kamerama atd. to je dobra motivace a zda se mne ze celkem i dre ikdyz fyzicku moc nema..
*jak se vubec mas? porad trenujes??
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 2:18 pm Předmět: |
|
|
bazz: co by tam Hutnik delal?? by je za 5s rozstipal vsechny a sel by domu
*jsi rikal ze s nim obcas kecas po icq jak je na tom s vahou? ja jsem se s nim bavil teda jen jednou v zivote a to rikal ze ted pribere a pujde do jiny vahovky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 2:21 pm Předmět: |
|
|
Tak se to nejak zda se mi hrouti, borci maji najit zivotni cil, stat se zodpovednejsi apod. a manik (zrovna ten Ota) se ze dne na den vysral na praci. Dobry... Jinak zacinam to sledovat, dneska tam bylo i neco z treninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Tak se to nejak zda se mi hrouti, borci maji najit zivotni cil, stat se zodpovednejsi apod. a manik (zrovna ten Ota) se ze dne na den vysral na praci. Dobry... Jinak zacinam to sledovat, dneska tam bylo i neco z treninku. |
jj treba to jeste bude zajimavy kdyz ukazovali ty ukazky z nadchazejiciho dilu jak se tam hadaj se stabem atd... vypada to zajimave
spis zasrany vyvoleny davaj furt a tohle 15min je fakt malo...
*celkove ta myslenka toho poradu je stejne na hovno jak si psal ota se vysral na praci atd... nemneli to delat s takovejma luzrama ale s nekym kdo si to zaslouzi nevim ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |