Peklo s Landou

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Peklo s Landou  Úvodní stránka -> Ostatní -> Peklo s Landou
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Sledujete Peklo s Landou?
ano
55%
 55%  [ 61 ]
ne
44%
 44%  [ 49 ]
Celkem hlasů : 110

Autor Zpráva
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2007 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to porad pro stary babky co poslouchaj ty kecy a kecy te 150 kilove sexy blocky...tesil sem se ze tam bude skoro jenom ten trenink a ne jenom žvatlani a žvatlani o nakej kokotinach...jinak fandim Otikovi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2007 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otik uz nie je zavoznik?Uz aj boxuje?A ma chranice na usi?
John Chipsa

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2007 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes ve 20:30 chat s Danem....
kód:
http://chat.lide.cz/room.fcgi?akce=&room_ID=2339070&auth=
CrazyLom

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2007 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní díl nic moc. Málo fightu.
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
John Chipsa

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2007 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
Dnešní díl nic moc. Málo fightu.
tjn máš recht
m4l

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2007 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem zkouknul dil cislo 4. skoda ze tam neukazujou vic z treninku takovy ty drsnacky landovy keci mne moc neberou (kdyz by bylo 20min zaber z telocvicny jak drilujou atd. bylo by to zajimavejsi aspon pro mne)

co mne rozesmalo jak tamten pokerovanej rekl ze za dva roky chce byt spicka v MMA je videt ze to je takovej trosku dement (nebrano hanlive ale kdyz se na nej clovek podiva ty gesta jak mluvi tak uplne ok asi neni)
John Chipsa

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2007 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
tak jsem zkouknul dil cislo 4. skoda ze tam neukazujou vic z treninku takovy ty drsnacky landovy keci mne moc neberou (kdyz by bylo 20min zaber z telocvicny jak drilujou atd. bylo by to zajimavejsi aspon pro mne)

co mne rozesmalo jak tamten pokerovanej rekl ze za dva roky chce byt spicka v MMA je videt ze to je takovej trosku dement (nebrano hanlive ale kdyz se na nej clovek podiva ty gesta jak mluvi tak uplne ok asi neni)
jj špička v ČR MMA OTA se jmenuje..... Jak říkáš, kdyby bylo víc z drilu je to zajímavejší, ale taky se dočkáme snad,,,,
DrLift

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2007 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne se to libi. Jen je skoda, ze ty dily jsou tak silene kratky. Pak se clovek nemuze divit, ze tam je toho malo. Kazdopadne ja to podle mne ze vsech reality show co u nas byly jasne cislo jedna.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jewix

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2007 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky sleduju.Vždycky na konci řeknou : Uvidíte příště, a je tam sestřih z trenálu a pak v příštím díle zopakujou dá se říct jenom ten sestřih.Ale na 12 minut nebo jak to trvá je to dobrý.Pochopil jsem teda, že nevý díly jsou vždycky ve čtvrtek,ne?

Forza AEK FC:
http://hofyland.cz/?club&klub=31285
Jindřich

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2007 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:

No ten typek chodil jeden čas trénovat k nám do gymu vale tudo, ale moc dlouho tam nevydržel, tak jsem zvědavej, jestli ty tři měsíce v Hanumanu dá.
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2007 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja Otikovi fandim...jasny je trochu jetej ale to nevadi

EDIT: docela rad bych v pekle videl Ondru Hutnika jestli se tam ukaze
m4l

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2007 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jindřich napsal:
m4l napsal:

No ten typek chodil jeden čas trénovat k nám do gymu vale tudo, ale moc dlouho tam nevydržel, tak jsem zvědavej, jestli ty tři měsíce v Hanumanu dá.

ja verim ze jo ono pred kamerama atd. to je dobra motivace a zda se mne ze celkem i dre ikdyz fyzicku moc nema..

*jak se vubec mas? porad trenujes??
m4l

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2007 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bazz: co by tam Hutnik delal?? by je za 5s rozstipal vsechny a sel by domu

*jsi rikal ze s nim obcas kecas po icq jak je na tom s vahou? ja jsem se s nim bavil teda jen jednou v zivote a to rikal ze ted pribere a pujde do jiny vahovky...
Douglas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2007 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se to nejak zda se mi hrouti, borci maji najit zivotni cil, stat se zodpovednejsi apod. a manik (zrovna ten Ota) se ze dne na den vysral na praci. Dobry... Jinak zacinam to sledovat, dneska tam bylo i neco z treninku.
m4l

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2007 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Tak se to nejak zda se mi hrouti, borci maji najit zivotni cil, stat se zodpovednejsi apod. a manik (zrovna ten Ota) se ze dne na den vysral na praci. Dobry... Jinak zacinam to sledovat, dneska tam bylo i neco z treninku.

jj treba to jeste bude zajimavy kdyz ukazovali ty ukazky z nadchazejiciho dilu jak se tam hadaj se stabem atd... vypada to zajimave

spis zasrany vyvoleny davaj furt a tohle 15min je fakt malo...
*celkove ta myslenka toho poradu je stejne na hovno jak si psal ota se vysral na praci atd... nemneli to delat s takovejma luzrama ale s nekym kdo si to zaslouzi nevim ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Peklo s Landou Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: