piti pri treninku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - piti pri treninku  Úvodní stránka -> Začátečníci -> piti pri treninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:

Já žeru denně víc bílkovin než Dragon, protože nejsem v dietě

tak teď jsi se zase ukázal...bože to je ještě lepší, než to s tou kofolou!!

když je někdo v dietě, tak musí omezit bílkoviny?

50kg kluka jsem uvedl jen jako příklad, což ti chytřejší jedinci jistě pochopili....pro tebe tedy zdůrazňuji BYL TO PŘÍKLAD

na závěr jedna rada....pokud máš 20kg nadváhu, tak si nechej poradit od Dragona pořádnou aerobku a pij víc vody
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:

Držím se kolem 250g denně, když mám hody, de to výš. Kolik máš ty?

pozdravuj svoje ledviny, játra, kosti a tlustý střevo...
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trin: uklidni se. To že špatně chápeš je tvůj problém. To že má někdo dietu je samozřejmě předpoklad pro to, aby měl míň cukrů a víc bílkovin. Ale já i přes tohle a přes to že Dragon je těžší než já mám těch bílovin víc než on, protože žeru větší porce častěji, i v noci, neřeším to. Nemám 20kg nadváhy, to sem taky nepsal, jedu objem a nevidím důvod, proč bys to měl komentovat jako čůrák:)

To že někdo říká 2gB je denní maximum a víc může být kontraproduktivní je sice pěkný, ale já nepojedu objem rok, ale jen dva měsíce a už ho končím, takže to je trochu jinej případ, necvičil sem pár let a dejme tomu že mám předpoklad, že tělo je v jistým šoku a dočasně zvládne fungovat pod větším tlakem.

Prostě se na to vyser, já myslím že s aerobkou mám díky tomu, že sem jí měl 7 měsíců v kuse 5 hodin denně svoje zkušenosti, pro mě jen plácáš mimo kontext, bavím se s Dragonem, nebo s tebou, už si toho všimni:), tebe neznám a je mi úplně jedno, jestli piješ 5 litrů vody za hodinu tréninku.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ: pod 210 kazdy den nejdu ... bral sem to podle tabulek z flory ...
m4l

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapi za prve ja se s nikym nehadam a ani nechci....

trin: to ze mne reknes ze jeho telo si proste zeda tolik vody to mne neprijde zas tak smerodatne moje telo nebudes tomu verit kazdej vecer si zada aspon 0,5kg cokolady ja mu to nedopreju a nemyslim si ze delam spatne..... vis co sem tim chtel naznacit???

proto by mne zajimal nazor nekoho z "oboru" jestli to nadmerne piti nema i sva negativa.....

je to jen muj osobni zajem a klidne at si dragon pije 10litru

Naposledy upravil m4l dne ne březen 09, 2008 2:33 pm, celkově upraveno 1 krát
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BD: Já asi taky ne, ale to je jedno. Ty si těžší a máš míň tuku . Jak to vlastně vidíš po závodech, vrátíš se do normálu, nebo chceš udržovat tuk na nějaký hranici - třeba 15 procent ?
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
nevidím důvod, proč bys to měl komentovat jako čůrák

tohle jsem ve tvým vlastním zájmu jakože přehlídnul i když to mladý jelita jako ty asi dělají často...nadávat jen po netu připadáš si teď jistě jako velkej a dospělej, že?

na tvoje dost debilní úvahy reagovat budu, protože mě to poměrně i baví....ani nevím, kdy jsem četl naposledy něco tak vtipnýho, jako dnes tvoje příspěvky a myslím, že nejsem sám, nebo se pletu chlapi?
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
chlapi za prve ja se s nikym nehadam a ani nechci....

trin: to ze mne reknes ze jeho telo si proste zeda tolik vody to mne neprijde zas tak smerodatne moje telo nebudes tomu verit kazdej vecer si zada aspon 0,5kg cokolady ja mu to nedopreju a nemyslim si ze delam spatne..... vis co sem tim chtel naznacit???

proto by mne zajimal nazor nekoho z "oboru" jestli to nadmerne piti nema i sva negativa.....

je to jen muj osobni zajem a klidne at si dragon pije 10litru

chuť na čokoládu je způsobena závislostí na látkách v ní obsažených...to se takhle nedá srovnávat...to je, jako kdybys měl potřebu dát si kávu nebo cígo...ale vím jak to myslíš
a ano, nadměrný příjem tekutin tělu neprospívá...
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trin: já ti klidně budu nadávat i naživo - a ještě se omluvím Koubovi, že sem mu dycky vyčítal, když mu někdo psal nesmysly vytrhaný z kontextu a on to věděl, že mu začal nadávat . Jenže já ti zatím nadávat nezačal, "čůráckej komentář" může mít každej, i vagína nebo machr přes činky. Jedno z toho klidně můžeš být i ty:).

Problém je ten, že ty si na fóru chvilku a připadá ti, že když o něčemu mluví 3 lidi z několika stovek aktivních diskutujících, že to něco znamená. Neznamená. Za chvilku to někdo smaže. O tom kolik pít se tu diskutovalo už stokrát, ale já se bavil konkrétně s Dragonem, konkrétně o něm a jeho 4 litrech, protože mě to zajímá. Ty mě nezajímáš, neber si to osobně.

Když napíšu blbost a někdo mě opraví, budu rád a budu příště chytřejší. Od toho je diskuzní fórum. A protože sem chodím už pět let, tak už sem si na plno věcí názor stihl udělat, plno lidí z fóra sem stihl poznat osobně, fajn, takže když mi Dragon napíše si čůrák a nic nevíš, tak sem v klidu, známe se a můžeme si o sobě myslet to nejhorší .

Bohužel, když budu chtít jít do hloubky znalostí lidskýho těla, zeptám se někoho kdo studuje nebo studoval medicínu nebo třeba biochemii, na fóru pár takových lidí je, ale zatím nemám pocit, že bys to byl ty, protože si nezvládl argumentovat ani jednou věcně, to je celý.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj LJ, nemam te rad .. ses hnusny tlusty prase

Abych jeste dodatecne skusil predejit nedorozumeni, tak ty 4 litry sem samosrejme nerikal jako doporuceni, ze by to tak meli delat vsichni ...

m4l: srovnani voda X cokolada je trosku mimo misu ... telo se nesklada ze 70% z cokolady
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BD: taky tě nesnáším, mourku.

A je to venku. Ty chceš splynout s vodou .
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Trin: já ti klidně budu nadávat i naživo - a ještě se omluvím Koubovi, že sem mu dycky vyčítal, když mu někdo psal nesmysly vytrhaný z kontextu a on to věděl, že mu začal nadávat . Jenže já ti zatím nadávat nezačal, "čůráckej komentář" může mít každej, i vagína nebo machr přes činky. Jedno z toho klidně můžeš být i ty:).

Problém je ten, že ty si na fóru chvilku a připadá ti, že když o něčemu mluví 3 lidi z několika stovek aktivních diskutujících, že to něco znamená. Neznamená. Za chvilku to někdo smaže. O tom kolik pít se tu diskutovalo už stokrát, ale já se bavil konkrétně s Dragonem, konkrétně o něm a jeho 4 litrech, protože mě to zajímá. Ty mě nezajímáš, neber si to osobně.

Když napíšu blbost a někdo mě opraví, budu rád a budu příště chytřejší. Od toho je diskuzní fórum. A protože sem chodím už pět let, tak už sem si na plno věcí názor stihl udělat, plno lidí z fóra sem stihl poznat osobně, fajn, takže když mi Dragon napíše si čůrák a nic nevíš, tak sem v klidu, známe se a můžeme si o sobě myslet to nejhorší .

Bohužel, když budu chtít jít do hloubky znalostí lidskýho těla, zeptám se někoho kdo studuje nebo studoval medicínu nebo třeba biochemii, na fóru pár takových lidí je, ale zatím nemám pocit, že bys to byl ty, protože si nezvládl argumentovat ani jednou věcně, to je celý.

tak si to celý znovu přečti a tentokrát zapoj i mozek...to jsou sračky, že??

nevím, proč se pořád sereš do toho, jak je tu kdo dlouho...nějak nechápu spojitost mezi tím a zkušenostma...

a nepíšu sem proto, abych měl pocit, že to něco znamená, ale proto, abych poradil klukům, kteří se u kamarádů dovědí podobný rozumy, jaký máš ty...

jinak myslím, že to by bylo tak všechno, co ti k tomu můžu říct...kluk, co založil tohle téma se odpovědi dočkal a je teda úplně zbytečný se tady hádat...navíc máš zřejmě nějakou mentální poruchu, která ti zapříčiňuje vadu paměti-komentovat jako čurák a čuráckej komentář je asi něco jinýho, že? Takže buď tak laskav a nikoho tady neurážej sprostejma kecama, hrdino. Myslím, že je to dost dětinský a ubohý se takhle zachovat, když ti dochází slova.
biglooser

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teda, necekal jsem, ze se to tady tak rozvasni. no takze svoji odpoved jsem dostal, ze pit muzu ;) me to hned ze zacatku prislo divny, ale jelikoz jsem si nebyl jistej, radsi jsem se zeptal.
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

biglooser napsal:
teda, necekal jsem, ze se to tady tak rozvasni. no takze svoji odpoved jsem dostal, ze pit muzu ;) me to hned ze zacatku prislo divny, ale jelikoz jsem si nebyl jistej, radsi jsem se zeptal.

však to je dobře...lepší, než se nezeptat a pak dělat něco blbě
m4l

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
jj LJ, nemam te rad .. ses hnusny tlusty prase

Abych jeste dodatecne skusil predejit nedorozumeni, tak ty 4 litry sem samosrejme nerikal jako doporuceni, ze by to tak meli delat vsichni ...

m4l: srovnani voda X cokolada je trosku mimo misu ... telo se nesklada ze 70% z cokolady

bd: moc dobre vis jak jsem to myslel ( ze obcas nejakej pocit neni zpravny a proto jsem dal i tento prehnanej priklad...)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - piti pri treninku Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: