|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
smetaku ... vyhravas titul nejvetsiho debila v tomhle topicu ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
|
děkuji.
Hubnu do závodů a honim kondičku.
Nevadí mi bejt po dobu tréninku bez pití, je to o zvyku. Jakmile začnu pít tak mi celý tělo ztěžkne a necítím se dobře.
To je celý.
Pro mě za mě si nechte dávat během trenálu dávat infůze _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
|
|
pokud ti tohle radi trener tak mu vyrid ze je blb a at vrati licenci... jestli teda vubec nejakou ma
imho jiste ze se da trenink vydrzet bez piti, treba kdyz se cvicej novy techniky...:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Darion napsal: | pokud ti tohle radi trener tak mu vyrid ze je blb a at vrati licenci... jestli teda vubec nejakou ma
imho jiste ze se da trenink vydrzet bez piti, treba kdyz se cvicej novy techniky...:) |
http://www.boxclub.cz/stanislav_tiser.htm
Seš z Prahy. Můžes mu to přijít říct osobně. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:39 pm Předmět: |
|
|
Orbitrek? Boxovaci pytel?? muze byt?? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Orbitrek? Boxovaci pytel?? muze byt?? |
A dělal si to sám, nebo někde řízeně v klubu, kde prostě makáš naplno?
Já bych se prostě zeblil vypít na tréninku, byť i průběžně 2 litry vody.
A sakra já se s váma vůbec nechci hádat:-)
Trénujeme každej jinak, hlavně děláme jiný sporty.
Pro mě je to, co řekne trenér svatý. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:45 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Black Dragon napsal: | | Orbitrek? Boxovaci pytel?? muze byt?? |
A dělal si to sám, nebo někde řízeně v klubu, kde prostě makáš naplno?
Já bych se prostě zeblil vypít na tréninku, byť i průběžně 2 litry vody.
A sakra já se s váma vůbec nechci hádat:-)
Trénujeme každej jinak, hlavně děláme jiný sporty.
Pro mě je to, co řekne trenér svatý . |
a to je ta chyba... _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:49 pm Předmět: |
|
|
Na Orbitreku vetsinou jedu tak pomalu, ze si jednou rukou u toho stiham honit wole ...
Ve fitku se taky flakam .. vetsinou ten jeden trening trva tak tri hodiny.. davam si pauzy 10 minut mezi seriema... a proto muzu tolik pit _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:49 pm Předmět: |
|
|
Miku při vší úctě a respektu k tobě (jako ke všem - to s debilem byla jenom blbá sranda, snad ses neurazil) je to člověk, co má za sebou úspěchy.
kluci co tam vidim a závodí sou docela řezníci.
Pro mě ten sport prostě znamená hodně a kondice a skill jde jenom nahoru tak nevidím důvod, proč ho neposlouchat. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:53 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | Miku při vší úctě a respektu k tobě (jako ke všem - to s debilem byla jenom blbá sranda, snad ses neurazil) je to člověk, co má za sebou úspěchy.
kluci co tam vidim a závodí sou docela řezníci.
Pro mě ten sport prostě znamená hodně a kondice a skill jde jenom nahoru tak nevidím důvod, proč ho neposlouchat. |
delal jsem tri roky kick pod vedenim mistru sveta.. a vim ze o tom vi tihle lidi hodne.. ale taky jsem ted potkal lidi co o tom vi jeste vic.. a reknu ti jedno.. vzdy ti pujde kondice a vse ostatni nahoru kdyz se tomu bude na plno venovat... a to plati pro vsechny sporty... a vzdy jsou veci ktery ti muzou jeste vic pomoct.. a nemyslim si ze voda je neco co by ti negativne ovlivnovalo cokoliv.. doufam ze vis jak to myslim.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
Ale chlapci, takže jenom telegraficky.
Ten, kdo si myslí, že při aerobce navlečenej třeba do 20 mikin spálí více tuku, je ...  , nebo jaký to má význam? Prosím vysvětlit.
A ten, co na tréninku boxu nepije, protože je na sebe "tvrdej", je ještě větší ...
Voda vypocená při aerobce se doplní na přirozené "zavodnění" v průběhu několika hodin (samozřejmě při podávání tekutin). Toto vůbec nemá smysl provozovat, jedině v případě závodníků při sportu, kde se chci dostat do nižší váhové kategorie, "dobře navážím" a pak se můžu na závod zase zavodnit, abych mohl podat optimální výkon. Že někteří v minulosti úspěšní boxeři používají při tréninku svých svěřenců metody, které odporují moderním poznatkům je hloupé. Nedostatečně zavodněný organismus nepodává optimální výkon. Je to jako motor auta bez chlazení. Já při hodinové aerobce na rotopedu (TF průměr 160) sjedu 1,5 čisté vody, ale zvládl bych klidně i 2 l, ale nemám větší láhev, budu si brát další a při tréninku boxu na aparátech taky sjedu 1,5 l za 1,5 h a při posilování dám tak 1 až 1,5 l.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|