|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: so březen 15, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
GodlikeX
|
Zaslal: so březen 15, 2014 9:15 am Předmět: |
|
|
ponik : vyser se na ty,kteri rikaj,ze nemakas ,protoze jsou to nejspis lidi,kteri jsou zdravotne ok
ja te chapu ,jsem po dvou operaci kolene a snazim se jet nohy ,ale nekdy proste reknou ne
ja ti fandim,drz se
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 15, 2014 9:34 am Předmět: |
|
|
decarabas: joo, ja vim  ...jen sem vcera do posilky nesel, tak sem chtel odcvicit ty nohy (ted je cvicim jen s bw stylem jak sem je jel dnes) a jen ty drepy,..no wvim nuda.... vzdyt to ani zadny supertrenink nebyl, delsi ranni rozcvicka
Godli: jo, je to hnus, kor jak vidim ten ''progress'' nohou.....-8cm  .... chujovina,...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so březen 15, 2014 9:35 am Předmět: |
|
|
Ja som sa uz mozno pytal, ale pamat mam rovnako uzasnu ako genetiku na kulturistiku  Takze - predkopavanie a zakopavanie robit mozes, nie? Berem, ze ziadne velke stehna na tom nevyrobis, ale lepsie ako nic a ked to pokombinujes s BW drepmi, aspon nebudes stracat z noh. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 15, 2014 9:38 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Ja som sa uz mozno pytal, ale pamat mam rovnako uzasnu ako genetiku na kulturistiku Takze - predkopavanie a zakopavanie robit mozes, nie? Berem, ze ziadne velke stehna na tom nevyrobis, ale lepsie ako nic a ked to pokombinujes s BW drepmi, aspon nebudes stracat z noh. |
Kdyz me neboli kolena (boli jen kdyz se nachladim) tak muzu....delam i mrtvy tah s rovnyma nohama...super zahul... ale pred a zakop taky asi zacnu,... :-) kdyz nedam mc velkou vahu a sedim dobre a pevne v lavce tak to neboli
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: so březen 15, 2014 11:29 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Pro ektomorfa bude vždycky platit míň trénovat a víc jíst. Rozhodně na tom budou lepší výsledky, než když si v posilce šáhne na dno. To ale samozřejmě neznamená, že se člověk bude flákat. |
ano méně možná.. ale furt tělu musíš dát zabrat...
poníku strečink a prokrvení zvládneš i po tréninku.. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 15, 2014 11:31 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | madball napsal: | | Pro ektomorfa bude vždycky platit míň trénovat a víc jíst. Rozhodně na tom budou lepší výsledky, než když si v posilce šáhne na dno. To ale samozřejmě neznamená, že se člověk bude flákat. |
ano méně možná.. ale furt tělu musíš dát zabrat...
poníku strečink a prokrvení zvládneš i po tréninku.. |
Dobře'dobře, beru navědomí
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: so březen 15, 2014 12:10 pm Předmět: |
|
|
a když by si moc toužil po prokrvení doporučuji začít otužovat tělo... studená sprcha po tréninku je příjemná _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: so březen 15, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: | ponik : vyser se na ty,kteri rikaj,ze nemakas ,protoze jsou to nejspis lidi,kteri jsou zdravotne ok
ja te chapu ,jsem po dvou operaci kolene a snazim se jet nohy ,ale nekdy proste reknou ne
ja ti fandim,drz se |
Já mám větší zdravotní problémy než poník - nemuzu dělat DL,Dřepy, cviky v předklonu apod. A ty záda se pak těžko budují když jedine co muzu jsou kladky a lehce shyby. I u těch když se moc prohnu začínám cítít nepřijemný tlak v páteři.Ale prostě jen jsem vypichnul, že říká, že mu to vubec neroste když o každém tréningu napíše ,, jen tak lehce, dnes s BW nebo na protažení apod...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 15, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
tak u shybu neprohybej zada
proc by jsi je vlastne mel prohybat??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 15, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | | GodlikeX napsal: | ponik : vyser se na ty,kteri rikaj,ze nemakas ,protoze jsou to nejspis lidi,kteri jsou zdravotne ok
ja ti fandim,drz se |
Já mám větší zdravotní problémy než poník - nemuzu dělat DL,Dřepy, cviky v předklonu apod. A ty záda se pak těžko budují když jedine co muzu jsou kladky a lehce shyby. I u těch když se moc prohnu začínám cítít nepřijemný tlak v páteři.Ale prostě jen jsem vypichnul, že říká, že mu to vubec neroste když o každém tréningu napíše ,, jen tak lehce, dnes s BW nebo na protažení apod... |
Ty sis zkurvil telo sam.'navic revma neni jen o bolesti kloubu. Zkus o tom neco precist a prehodnot ty zdravtni problemy.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: so březen 15, 2014 6:44 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | cored napsal: | | GodlikeX napsal: | ponik : vyser se na ty,kteri rikaj,ze nemakas ,protoze jsou to nejspis lidi,kteri jsou zdravotne ok
ja ti fandim,drz se |
Já mám větší zdravotní problémy než poník - nemuzu dělat DL,Dřepy, cviky v předklonu apod. A ty záda se pak těžko budují když jedine co muzu jsou kladky a lehce shyby. I u těch když se moc prohnu začínám cítít nepřijemný tlak v páteři.Ale prostě jen jsem vypichnul, že říká, že mu to vubec neroste když o každém tréningu napíše ,, jen tak lehce, dnes s BW nebo na protažení apod... |
Ty sis zkurvil telo sam.'navic revma neni jen o bolesti kloubu. Zkus o tom neco precist a prehodnot ty zdravtni problemy. |
Ty problémy s kyčlema si měl někdy i když jsi necvičil nebo jen když si začal cvičit?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 15, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | | micus6 napsal: | | cored napsal: | | GodlikeX napsal: | ponik : vyser se na ty,kteri rikaj,ze nemakas ,protoze jsou to nejspis lidi,kteri jsou zdravotne ok
ja ti fandim,drz se |
Ty sis zkurvil telo sam.'navic revma neni jen o bolesti kloubu. Zkus o tom neco precist a prehodnot ty zdravtni problemy. |
Ty problémy s kyčlema si měl někdy i když jsi necvičil nebo jen když si začal cvičit? |
I předtím, ale ve ''vlnách''...třeba mesic z roku me to bolelo a pak ok,..... jak rikam, precti na neto neco o revma....tedy, abys ses dohledal lépe tsk o Revmatoidní artritidě..... (a věř, že to z cvičení nemám)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 17, 2014 8:22 am Předmět: 17.3.2014 trenink č.64 |
|
|
bp:
3x6x64kg
military press:
3x8x35kg
shyby:
2x8
přítahy vč v předklonu:
2x8x50kg
mt s rovnyma nohama:
3x8x55kg
franc. tlak:
4x25kg
3x8x20kg
výpony legpress:
3x18x100kg
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 17, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
Jen dotaz. Nenajde se tady někdo, kdo cvičí s revmatoidní artritidou, popř. má s tím nějaké zkušenosti? Na netu toho moc neni, údajně ale je cvičení a celkové zvýšení bw žádoucí... Doktorka o tom moc tucha neměla, 31. jdu znovu, ale chci mít jisté povědomí o tom,..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|