Poníkův log - budu hřebec B)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poníkův log - budu hřebec B)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Poníkův log - budu hřebec B)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Kym robis, co sa da, a ma to hlavu aj patu, nikto ta kritizovat nebude To len ked vymyslas blbosti

Co som hovoril

Na druhu stranu su tu logy, kde ludia makaju s vlastnou vahou a vysledky maju, takze preco to neskusit. Svojim sposobom to aj chapem, nemoct si dat nieco poriadne na spodok tela, tak sa asi vyseriem aj na cvicenie zvysku. Len ti poradim - uz ked skusas nejaky system, drz sa ho aspon chvilku Ziadne vysledky nepridu za dva tyzdne skusania.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GodlikeX

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ponik : vyser se na ty,kteri rikaj,ze nemakas ,protoze jsou to nejspis lidi,kteri jsou zdravotne ok
ja te chapu ,jsem po dvou operaci kolene a snazim se jet nohy ,ale nekdy proste reknou ne

ja ti fandim,drz se
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas: joo, ja vim ...jen sem vcera do posilky nesel, tak sem chtel odcvicit ty nohy (ted je cvicim jen s bw stylem jak sem je jel dnes) a jen ty drepy,..no wvim nuda.... vzdyt to ani zadny supertrenink nebyl, delsi ranni rozcvicka

Godli: jo, je to hnus, kor jak vidim ten ''progress'' nohou.....-8cm .... chujovina,...
decarabas

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som sa uz mozno pytal, ale pamat mam rovnako uzasnu ako genetiku na kulturistiku Takze - predkopavanie a zakopavanie robit mozes, nie? Berem, ze ziadne velke stehna na tom nevyrobis, ale lepsie ako nic a ked to pokombinujes s BW drepmi, aspon nebudes stracat z noh.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Ja som sa uz mozno pytal, ale pamat mam rovnako uzasnu ako genetiku na kulturistiku Takze - predkopavanie a zakopavanie robit mozes, nie? Berem, ze ziadne velke stehna na tom nevyrobis, ale lepsie ako nic a ked to pokombinujes s BW drepmi, aspon nebudes stracat z noh.

Kdyz me neboli kolena (boli jen kdyz se nachladim) tak muzu....delam i mrtvy tah s rovnyma nohama...super zahul... ale pred a zakop taky asi zacnu,... :-) kdyz nedam mc velkou vahu a sedim dobre a pevne v lavce tak to neboli
flew

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Pro ektomorfa bude vždycky platit míň trénovat a víc jíst. Rozhodně na tom budou lepší výsledky, než když si v posilce šáhne na dno. To ale samozřejmě neznamená, že se člověk bude flákat.

ano méně možná.. ale furt tělu musíš dát zabrat...

poníku strečink a prokrvení zvládneš i po tréninku..

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
madball napsal:
Pro ektomorfa bude vždycky platit míň trénovat a víc jíst. Rozhodně na tom budou lepší výsledky, než když si v posilce šáhne na dno. To ale samozřejmě neznamená, že se člověk bude flákat.

ano méně možná.. ale furt tělu musíš dát zabrat...

poníku strečink a prokrvení zvládneš i po tréninku..

Dobře'dobře, beru navědomí
flew

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a když by si moc toužil po prokrvení doporučuji začít otužovat tělo... studená sprcha po tréninku je příjemná

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
cored

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GodlikeX napsal:
ponik : vyser se na ty,kteri rikaj,ze nemakas ,protoze jsou to nejspis lidi,kteri jsou zdravotne ok
ja te chapu ,jsem po dvou operaci kolene a snazim se jet nohy ,ale nekdy proste reknou ne

ja ti fandim,drz se

Já mám větší zdravotní problémy než poník - nemuzu dělat DL,Dřepy, cviky v předklonu apod. A ty záda se pak těžko budují když jedine co muzu jsou kladky a lehce shyby. I u těch když se moc prohnu začínám cítít nepřijemný tlak v páteři.Ale prostě jen jsem vypichnul, že říká, že mu to vubec neroste když o každém tréningu napíše ,, jen tak lehce, dnes s BW nebo na protažení apod...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak u shybu neprohybej zada
proc by jsi je vlastne mel prohybat???
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cored napsal:
GodlikeX napsal:

ja ti fandim,drz se

Já mám větší zdravotní problémy než poník - nemuzu dělat DL,Dřepy, cviky v předklonu apod. A ty záda se pak těžko budují když jedine co muzu jsou kladky a lehce shyby. I u těch když se moc prohnu začínám cítít nepřijemný tlak v páteři.Ale prostě jen jsem vypichnul, že říká, že mu to vubec neroste když o každém tréningu napíše ,, jen tak lehce, dnes s BW nebo na protažení apod...

Ty sis zkurvil telo sam.'navic revma neni jen o bolesti kloubu. Zkus o tom neco precist a prehodnot ty zdravtni problemy.
cored

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
cored napsal:
GodlikeX napsal:

ja ti fandim,drz se

Ty sis zkurvil telo sam.'navic revma neni jen o bolesti kloubu. Zkus o tom neco precist a prehodnot ty zdravtni problemy.

Ty problémy s kyčlema si měl někdy i když jsi necvičil nebo jen když si začal cvičit?
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cored napsal:
micus6 napsal:
cored napsal:
GodlikeX napsal:

ja ti fandim,drz se

Ty problémy s kyčlema si měl někdy i když jsi necvičil nebo jen když si začal cvičit?

I předtím, ale ve ''vlnách''...třeba mesic z roku me to bolelo a pak ok,..... jak rikam, precti na neto neco o revma....tedy, abys ses dohledal lépe tsk o Revmatoidní artritidě..... (a věř, že to z cvičení nemám)
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2014 8:22 am    Předmět: 17.3.2014 trenink č.64 Odpovědět s citátem

bp:
3x6x64kg

military press:
3x8x35kg

shyby:
2x8

přítahy vč v předklonu:
2x8x50kg

mt s rovnyma nohama:
3x8x55kg

franc. tlak:
4x25kg
3x8x20kg

výpony legpress:
3x18x100kg
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2014 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen dotaz. Nenajde se tady někdo, kdo cvičí s revmatoidní artritidou, popř. má s tím nějaké zkušenosti? Na netu toho moc neni, údajně ale je cvičení a celkové zvýšení bw žádoucí... Doktorka o tom moc tucha neměla, 31. jdu znovu, ale chci mít jisté povědomí o tom,..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poníkův log - budu hřebec B) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: