|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
| cmtr2©® napsal: | | RANDO napsal: | | preto to nechcem rozvíjať a poprosím, aby sme sa držali témy). |
OK. Ten trénink mi přijde hodně luxusní. Vůbec se tady s těmi hlupáky nebav. Pár jich sice cvičí už roky a má vysledky, někteří mají možná i přímo nějaké školy, jeden je snad dokonce i reprezentant a olympionik, ale jsou to všechno hňupi a ví o tom hovno. Jenom ti závidí tvůj geniální tréninkový plán. |
Vieš, ja som jasne napísal, nech tu komentujú najmä tí, KTORÍ SAMI CVIČIA FULLBODY TRÉNINGY, a to najlepšie 3 krát týždenne.
Mňa nezaujímajú názory odporcov FULLBODY, resp. tých, čo to považujú za dobré len pre začiatočníkov (ja začiatočník rozhodne nie som).
Mňa nezaujímajú názory tých, čo cvičia dvojfázové tréningy 5 krát týždenne (spolu 10 tréningov za týždeň), a ani tých, čo nemajú na fullbody kondičku. Väčšina z vás ani neskúsila FULLBODY 3 krát týždenne... alebo s ním nemáte dlhodobé skúsenosti. Preto ani nemusíte vedieť dobre ohodnotiť môj tréning.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
| Vidlák napsal: | | cmtr2©® napsal: | | OK. Ten trénink mi přijde hodně luxusní. Vůbec se tady s těmi hlupáky nebav. Pár jich sice cvičí už roky a má vysledky, někteří mají možná i přímo nějaké školy, jeden je snad dokonce i reprezentant a olympionik, ale jsou to všechno hňupi a ví o tom hovno. Jenom ti závidí tvůj geniální tréninkový plán. |
Můžeš prosím prásknout nick toho reprezentanta nebo dokonce olympionika? To abych věděl, že jeho názorům můžu dát nálepku "tady pozor". Díky :). |
Ak máš jeho genetiku (nech je to už ktokoľvek), tak prosím - nech sa páči. Ak nie, tak to budú pre teba rady s priemerným úžitkom.
Mimochodom - čo profesionál (kulturistika), to iná strava a iné tréningy... tak ja neviem o čo tu ide, on ti dá "také a také rady", a iný olympionik na rovnakej úrovni by ti mohol poradiť dosť odlišne... To ti nenapadlo ? Je to riziko s ktorým musíš rátať.
INAK, myslí si niekto, že ten môj tréning čo spomínam.... že hrozí pretrénovanie ? ... ... Lebo to fakt nehrozí - aspoň nie u mňa, a to ma tu považujete za nejakého "čajíčkového začiatočníka"...
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
Rando můžeš nám říct jak ty víš, kdo co a jak dlouho kdy cvičil a na co má kondičku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: út květen 08, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | Ak máš jeho genetiku (nech je to už ktokoľvek), tak prosím - nech sa páči. Ak nie, tak to budú pre teba rady s priemerným úžitkom.
Mimochodom - čo profesionál (kulturistika), to iná strava a iné tréningy... tak ja neviem o čo tu ide, on ti dá "také a také rady", a iný olympionik na rovnakej úrovni by ti mohol poradiť dosť odlišne... To ti nenapadlo ? Je to riziko s ktorým musíš rátať. |
Díky za tvou starost o mně, ale neboj. Myslím, že mám IQ dost vysoké na to, abych dokázal zvážit své schopnosti a možnost. To, že chcu vědět kdo to je neznamená, že po něm budu chtít sestavit trénink, jídelníček apod.
Naposledy upravil Vidlák dne út květen 08, 2012 5:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: út květen 08, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | | cmtr2©® napsal: | | RANDO napsal: | | preto to nechcem rozvíjať a poprosím, aby sme sa držali témy). |
OK. Ten trénink mi přijde hodně luxusní. Vůbec se tady s těmi hlupáky nebav. Pár jich sice cvičí už roky a má vysledky, někteří mají možná i přímo nějaké školy, jeden je snad dokonce i reprezentant a olympionik, ale jsou to všechno hňupi a ví o tom hovno. Jenom ti závidí tvůj geniální tréninkový plán. |
Vieš, ja som jasne napísal, nech tu komentujú najmä tí, KTORÍ SAMI CVIČIA FULLBODY TRÉNINGY, a to najlepšie 3 krát týždenne.
Mňa nezaujímajú názory odporcov FULLBODY, resp. tých, čo to považujú za dobré len pre začiatočníkov (ja začiatočník rozhodne nie som).
Mňa nezaujímajú názory tých, čo cvičia dvojfázové tréningy 5 krát týždenne (spolu 10 tréningov za týždeň), a ani tých, čo nemajú na fullbody kondičku. Väčšina z vás ani neskúsila FULLBODY 3 krát týždenne... alebo s ním nemáte dlhodobé skúsenosti. Preto ani nemusíte vedieť dobre ohodnotiť môj tréning. |
Nemá cenu nic psát. Snad jen, že musíš být velice zajímavý člověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 5:04 pm Předmět: |
|
|
| cmtr2©® napsal: | | RANDO napsal: | | cmtr2©® napsal: | | RANDO napsal: | | preto to nechcem rozvíjať a poprosím, aby sme sa držali témy). |
Mňa nezaujímajú názory tých, čo cvičia dvojfázové tréningy 5 krát týždenne (spolu 10 tréningov za týždeň), a ani tých, čo nemajú na fullbody kondičku. Väčšina z vás ani neskúsila FULLBODY 3 krát týždenne... alebo s ním nemáte dlhodobé skúsenosti. Preto ani nemusíte vedieť dobre ohodnotiť môj tréning. |
Nemá cenu nic psát. Snad jen, že musíš být velice zajímavý člověk. |
Niečo pravdy na tom bude, keď to hovorí 99 ľudi zo 100 ... Ale...vráťme sa k tréningu...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út květen 08, 2012 5:14 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | | ja začiatočník rozhodne nie som |
To je otázka... Máš výsledky na to, abys mohl říct, že nejsi začátečník? Těžko říct, ale svalů na sobě moc nemáš, silové výkony taky asi žádné nebudou (nikdy jsi se nepochlubil, ani když jsi na ně byl dotázám, což o něčem svědčí) a znalosti taky nemáš, podle toho co jsem si tady přečetl.
Takže osobně bych tě navzdory tvé dlouholeté tréninkové praxi označil spíš za začátečníka, což není urážka, pouze konstatování. On si totiž kdekdo myslí, jak tomu rozumí, ale opak je pravdou. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | RANDO napsal: | | ja začiatočník rozhodne nie som |
To je otázka... Máš výsledky na to, abys mohl říct, že nejsi začátečník? Těžko říct, ale svalů na sobě moc nemáš, silové výkony taky asi žádné nebudou (nikdy jsi se nepochlubil, ani když jsi na ně byl dotázám, což o něčem svědčí) a znalosti taky nemáš, podle toho co jsem si tady přečetl.
Takže osobně bych tě navzdory tvé dlouholeté tréninkové praxi označil spíš za začátečníka, což není urážka, pouze konstatování. On si totiž kdekdo myslí, jak tomu rozumí, ale opak je pravdou. |
Chápem ako to myslíš, a z časti máš pravdu.
Treba tu ale podotknúť, že som zďaleka neurobil všetko pre to, aby som zo seba vytiahol maximum. Proste to "nehrotím".
Silové výkony mám slabé, ale ... keby si videl tie napruhované ramená pri tréningu, to som sa až sám divil... Poprosím niekoho nech odfotí... ...
Moja najväčšia slabina je taká, s ktorou sa nedá v podstate nič robiť - úzky hrudný kôš (úzka kostra) z boku. Proste ho mám taký....
Moja forma ktorú postnem - chcem aby sa brala do úvahy vrámci možností - a to je tréning 3 krát týždenne a strava 3 krát denne + výška 190cm a typ "ektomorf" (veľa ľudí s takými úzkymi kĺbmi na laktiach, zápästiach.... veru nepoznám..... )... Takže nech sa berie do úvahy aj to.
Keby som veľmi chcel, vedel by som do seba dostať 4 jedlá denne, ale nemám záujem. Mne náramne vyhovujú 3 jedlá denne. Častejšie jedenie ma vyslovene obťažuje.
Dnes idem s elánom odcvičiť ten nový tréning, kde počet cvikov ostáva, akurát bude ten "mix" aký som tu spomínal... Proste cítim, že to takto môže byť zaujímavé, a budem tak cvičiť aspoň 2 mesiace... a kľudne aj dlhšie, ak to zaznamená výsledky... + potom po 2 mesiacoch obmením poradie cvikov, nie len série a opakovačky... a zaradím ako dodatok aj viac "supersérií"...
A áno (na margo k MT, ktorý som minule spomínal v jednom topicu tu na forum.ronnie.cz), mŕtveho ťahu sa ODMIETAM vzdať... JE TO PECKA !!! ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 08, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
Ty píšeš, ať bereme do úvahy to, že jíš mimojiné 3 jídla denně a o řádek níže napíšeš, že nemáš zájem a obtěžuje tě jíst 4 jídla denně, takže si vyber.
3x týdně trénink, když teda říkáš, že na víc nemáš možnosti - OK, i to může stačit, pokud jsou ty tréninky intenzivní a mají hlavu a patu.
Výška 190cm - jo, je to nadprůměr, ale nic, co by tě mohlo nějak znevýhodňovat, podívej se třeba na Koudyho, ten má tuším přes 190cm a jakou má postavu.
Úzký hrudní koš už nezměníš, to je fakt.
trochu OT: ten poměr B-S-T máš zajímavý, sachry jsou OK, ale tuků se mi zdá fakt až moc a bílkovin na cvičícího člověka málo (a to nejsem nějaký zarytý zastánce kulturis. stravy). Ale když ti to vyhovuje a nemáš žádné problémy (zatím?), tak ok. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út květen 08, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
Hmm..
já mám taky napruhovaná ramena při tréninku, mám drobnou kostru a úzkou, ...a nemám žádné výsledky, jako ty (uszuji z toho co jsi právě řekl.)
A problém? Strava. A trénink:)
Já jsem si totiž doteď také dělala co chci..stejně jako ty.,...jenomže nevnucuju celému fóru že tak jak cvičím je vlastně mistrosvětovské.
Jeslti si chceš dělat co chceš, tak si dělej co chceš, ale pak nechtěj po lidech, kteří se řídí nějakými osvědčenými pravidly aby ti to schvalovali...
...a pak ještě nakonec přiznáš, že výsledků moc nemáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út květen 08, 2012 5:44 pm Předmět: |
|
|
Rando, už to pochop. Ten trénink je hrozná číčovina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 08, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
nechapu proc se vymlouvas na 3 jidla denne, kdyz odmitas jist vic, eventuelne si dat koktejl
takze tuhle vymluvu neberu
190cm je vymluva? ale jdi, to tu mas vic lidi, treba S.SMAN :-D takze taky neberu
uzky hrudnik? ciza ho ma taky jako dvanactileta panna, ale jinak je postavenej dobre, takze taky tuhle vymluvu neberu
takze suma sumarum, krom hrudniku budes pekna korbicka, kdyz mas vychytanej trening, ne?
a k treningu, cvicim FB uz nekolik let, az na male vyjimky, kdy jedu 4x tydne spodek/vrsek
ale moje treningy malokdy obnaseji vic nez tri hlavni cviky a dva az tri v SS (ruce, zadky ramen s brichem)
svoji formu jsme postoval nekolikrat co se tyce fotek, a vysledky silove casti jsou dokumentovane na soutezich, naposledy ten sranda strongman
takze se odvazuju napsat, ze bych k dskuzy mohl byt kompetentni
apropos, ciza taky trenuje dost casto FB, ale ne tolik cviku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
Rando se přeci nevymlouvá, to by si nedovolil.
jeho strava je dokonalá - díky 3 jídlům denně:
jeho tělo funguje líp - lepší regenerace a proteosynteza
dodává tělu jen to, co potřebuje: šetří orgány a tím zabezpečí to, že má lepší využití jídla
jeho skvělý tréning - cesta pro zvýšení objemů i síly a skvělou estetiku
bio produkty - další způsob jak držet tělo čisté = funkční
kdyby jedl tak, jako my, tak:
tělo bude nemocné, bude plné odpadnu, nebude vyrábět svaly a nebudou nás chtít ženy, protože budeme otroky jídla
takže RANDO má nad námi sakra výhodu!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út květen 08, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
RANDO mi připadne jako strašně nevyrovnanej a komplexama trpící člověk. Jak dlouho tu lidem na fóru vysvětluje, jak je jeho strava o 300g tuku dokonalá? A teď to používá jako výmluvu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út květen 08, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
Ale me se treba lidi pristup, ktery Rando ma, jde videt, ze ma hodne nacteno o Paleo a Fullbody treningach, ale proste vyuziti v praxi uz ma trochu jine, drzi se totiz jen par principu, ktere se docetl a zbytek si prizpusobil, dle sveho umyslu a to ve vetsine pripadu podle me spatne.
At uz se jedna o FB, kde ma clovek 11 cviku, 3x tydne, kdyz v poradku jde projet cele telo i jen se 4-6 cviky za tyden a to pri celem telu 3x tydne a rozhodne i intenzita jde vyresit o hodne lepe. A nebo o Paleo dietu, kde by se i Robb Wolf zdesil, ze prijma 5000 kcal pri tak nizke BW a urcite by mu rekl, ze tohle "Paleo" neni 100% v poradku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|