POPREHADZOVANÉ OPAKOVANIA A SÉRIE U TBT (TotalBodyTraining)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - POPREHADZOVANÉ OPAKOVANIA A SÉRIE U TBT (TotalBodyTraining)  Úvodní stránka -> Trénink -> POPREHADZOVANÉ OPAKOVANIA A SÉRIE U TBT (TotalBodyTraining)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Rando. Ok, chápeme, ale už to prosímtě nikomu necpi a nepřesvědčuj se o svojí pravdě.

Prišiel som vari "parazitovať" niekomu do logu či do témy, a hovorím tam "NIE, ROBÍŠ ZLE, MUSÍŚ TAK A TAK A TAK...TOĽKO OPAKOVANÍ, TOĽKO CVIKOV A TOĽKO KRÁT TÝŽDENNE...."... Robím to ? To je MôJ LOG, píšem tu o mojom štýle cvičenia, je to FULLBODY 3 KRÁT TÝŽDENNE, ktoré mi plne vyhovuje...
Niekto tu píše, že by mi malo stačiť 5 cvikov týždenne pri fullbody....
ALE POTOM ŽIADNE IZOLOVANÉ CVIKY ???? ... Takže to len jeden cvik na prsia, jeden na chrbát, jeden na ramená, jedny drepy a jedny mŕtve ťahy... a KONIEC ? .... A kde je napríklad brucho ? ... Izolované lýtka, zakopávanie...izolovaný biceps...izolované ramená ? ...
Ja cvičím a budem vždy cvičiť FULLBODY, ale som názoru, že ak by som dával len 5 cvikov, tak by som nemohol tvarovať svaly tak, aby boli vyvážené...
Mohol by som dávať 6 cvikov (jeden aj na brucho...), a zvýšiť počet sérií dvojnásobne... ALE.... potom nebudem tak vyvážený ako som, lebo nech si hovorí kto chce čo chce, bez nejakého ťahového cviku na nohy, bez nejakých izolovaných cvikov na hornú čast tela... asi veľa estetiky nevyčarujem... ČI ??? ...

ĽUDIA, JA SI RÁD NECHÁM PORADIŤ... Len ja osobne tým piatim šiestim cvikom počas tréningu veľmi nerozumiem..... Mne to príde málo na to, aby som tým mohol tvarovať svaly do takej podoby (nehovorím objemu...) ako chcem.
ALE PRIZNÁVAM, bolo by mi to takto jednoduchšie, keby ich bolo len 6 a nie 11... No... nie je mi to sympatické...

Dávať 5 cvikov pri SPLITE kde sa cvičia napr. 2 partie (hrudník a biceps napríklad...) TOMU PLNE ROZUMIEM A ZDÁ SA MI TO NORMÁLNE...
Ale pri FULLBODY ??? ....
madball

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není tvar svalu náhodou danej geneticky?
Pár základních cviků opravdu stačí. Pokud je odjedeš opravdu tvrdě, tak stejně na další nebudeš mít sílu.
Nějakej doplněk se dá vždycky přihodit.
Rando, řešíš kokotiny.
Břicho většinou patří automaticky ke každýmu tréninku, kde zatěžuješ spodní záda.
.
.
.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Ten trénink bych chtěl vidět. Pokud dobře počítám, za předpokladu, že bys mezi sériemi dělal 1 minutu přestávku u lehčích a 2 minuty u těžších, vychází mi při 80 minutách na trénink, že bys měl za 36 minut stihnout nějakých 400 opakování ve 32 sériích.

Pauzy mám od 60 sekúnd do 120 sekúnd...
60 sekúnd ak mám opakovaní 5, a 120 sekúnd ak mám opakovaní 20-25. Ak mám opakovaní 10-12 tak mám pauzu okolo 90 sekúnd.
Áno, sú to ťažké tréningy... ale moje váhy ktoré si nakladám veľké rozhodne nie sú. Sú pidi, lebo proste ja nie som silný. Ale popravde mi to nejak nevadí.

Guruhonza : na 5 opakovaní dám MT so 120kg
na 10-12 opakovaní dávam MT 90-95kg
na 20-25 opakovaní dávam MT 70kg
Nie som silný, ale dodržujem techniku, cvičím bez opasku a trhačiek, a hlavne - nie som silný a nikdy nebudem... to často ani ektomorfovia nie sú, čo si budeme hovoriť...
CIZO

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando, něco ti povím, ty nie si silný, lebo zle cvičíš :)

Derek Poundstone
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Není tvar svalu náhodou danej geneticky?
.

Samozrejme, že je... Ale ak chcem napríklad mať harmonický rozvoj pŕs či ramien... Tak jeden cvik týždenne asi nestačí...
Alebo dajme tomu, že dva týždne by som šiel 6 cvikov (tlaky na prsia, príťahy na chrbát, tlaky na ramená, drepy, MT, brucho), a ďalšie dva týždne tie cviky obmenil tak, že by boli pod iným uhlom, s iným úchopom, iným postojom (rozumieme si)....
TOTO SCHVAĽUJETE, ĽUDIA.... ? Normálne seriózne sa pýtam...
Vidlák

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando, když si dáš 11 cviků v každém tréninku tak opravdu budeš mít všechny svaly vyvážené: všechny budou stejně na hovno :D

Naposledy upravil Vidlák dne út květen 08, 2012 9:25 pm, celkově upraveno 1 krát
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO napsal:
Hej VY, čo denne jete 7 krát... Alebo hoci aj 6....
Ak máte poobede voľno, sú dve hodiny poobede, a príde ku vám čaja... chcete erotiku, a chcete si spolu ležať v posteli hoci aj do 19-tej, čiže takých 5 hodiniek.... AKO RIEŠITE STRAVU ? ... Jete v posteli ? Alebo sa najete, a potom si s poloplným žalúdkom ľahnete a venujete sa "maznaniu" a erotike ? ...
Ja sa len preto pýtam, lebo si to neviem predstaviť... MNE VEĽMI VYHOVUJÚ TRI JEDLÁ DENNE, a tým, akú mám skladbu S B T, tým si zabepečujem už celé mesiace to, že medzi tými troma jedlami denne NIKDY nepociťujem hlad. A to mi SILNE vyhovuje.... A keď sa naobedujem o druhej, tak sa navečerať môžem KĽUDNE bez toho aby som cítil hlad, o 20-tej, a dovtedy môžem robiť čo chcem a nestarať sa o jedlo, akurát tak o tekutiny...
NIE JE TO VÝHODA ? ...
Ale má to nevýhodu... jednu.... nie sú z toho také objemy ako by niekto chcel.... Ale mne to nevadí...

Co ty jsi za člověka Ty ležíš s někým 5 hodin v posteli a provozuješ "erotiku"? Jsem myslel, že se dneska už tím dnem pronudím, ale tenhle příspěvek mi zvedl náladu Jinak k věci. Všichni kdo jí 6 a více krát denně, jsou panicové, to je hold daň za časté jezení.

Naposledy upravil cmtr2©® dne út květen 08, 2012 9:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak říká Cizo:

citace:
Rando, tady je vidět, že o tréninku moc nevíš. Zrovna u tahů, dřepů, nebo u variací vzpěračských cviků se má měnit intenzita, ne počty opakování, protože ty by se měly většinu času pohybovat v rozmezí 1-3, maximálně 1-5.

Např.:

PO - TRH - 5/5/3/3/1/1/1
ST - NADHOZ - 5/5/3/3/1/1/1 nebo 5/5/2/2/2/2
PÁ - TRH - ale 5/5/3/3/3/3 - ale celkově je to i na nižší zátěži

nedovedu si představit PÁ 5/5/5 po ST 25/25/25

EDIT: toto samozřejmě platí pro objemově- silový trénik ... spíš možná maximálně silový

a myslím že u cviků jako je dřep nebo pozved to platí obdobně

Jan Werich

http://www.vskuniverzitabrno.cz/atletika/sponzori
http://www.asics.com

Naposledy upravil Jan_Marcell dne út květen 08, 2012 9:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Magumi

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já cvičím full body třikrát týdně, čtyři pět cviků na trénink ve 2 až 5 sériích od 3 do 12 opakování, jím třikrát denně , a přibral jsem za poslední půl rok osm kilo svalů a zlepšil si trojboj o 235 kilo. Jedenáct cviků je nesmysl, zvlášť v tom uspořádání, co jsi vymyslel. Ale to už ti tady přede mnou řeklo dobrých deset lidí.
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cmtr2©® napsal:
RANDO napsal:
Ak máte poobede voľno, sú dve hodiny poobede, a príde ku vám čaja... chcete erotiku, a chcete si spolu ležať v posteli hoci aj do 19-tej, čiže takých 5 hodiniek.... AKO RIEŠITE STRAVU ? ... Jete v posteli ? Alebo sa najete, a potom si s poloplným žalúdkom ľahnete a venujete sa "maznaniu" a erotike ? ...
Ja sa len preto pýtam, lebo si to neviem predstaviť... MNE VEĽMI VYHOVUJÚ TRI JEDLÁ DENNE, a tým, akú mám skladbu S B T, tým si zabepečujem už celé mesiace to, že medzi tými troma jedlami denne NIKDY nepociťujem hlad. A to mi SILNE vyhovuje.... A keď sa naobedujem o druhej, tak sa navečerať môžem KĽUDNE bez toho aby som cítil hlad, o 20-tej, a dovtedy môžem robiť čo chcem a nestarať sa o jedlo, akurát tak o tekutiny...
NIE JE TO VÝHODA ? ...
Ale má to nevýhodu... jednu.... nie sú z toho také objemy ako by niekto chcel.... Ale mne to nevadí...

Co ty jsi za člověka Ty ležíš s někým 5 hodin v posteli a provozuješ "erotiku"? Jsem myslel, že se dneska už tím dnem pronudím, ale tenhle příspěvek mi zvedl náladu Jinak k věci. Všichni kdo jí 6 a více krát denně, jsou panicové, to je hold daň za časté jezení.

Áno, ak mám čas, bežne ležím 5 hodín so slečnou v posteli, a venujeme sa jeden druhému, praktizujeme čokoľvek od výmyslu sveta (lebo som natrafil na "poklad..."), a dokonca pri tom ani nemusím zažiť orgazmus, lebo ja ho často nechcem, je to preceňovaná vec (stačí mi tak raz za mesiac)....
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO, ty jíš 3 hlavní (velká) jídla + nějaké malé svačinky nebo čistě jen ty 3?
Lunreal

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dám ti tu rozpis, který se mi hodně líbí a se kterým jsem měl dobré zkušenosti:

Pondělí
dřepy 5x5
bench press 4x8
shyby širokým úchopem 5x5
millitary press 4x8
francouzské tlaky 3x5
bicepsové zdvihy 3x5

Středa
mrtvý tah 5x5
bench press hlavou nahoru 4x8
přítahy velké činky 5x5
bicepsové zdvihy 2x8
tricepsové extenze s jednoručkou 2x8

Pátek
dřepy 4x8
bench press 5x5
kliky na bradlech se zátěží 4x8
shyby podhmatem 3x6
výpony na lýtka 5x15

Jinak Rando, pokud rad menis pocty opakovani tak urcite zkus HST, ten mi prinesl taky vyborne vysledky a jede se tam 15,10,5 opak., vzdy 2 pracovni serie.
Osobne teda uz cvicim spis jen to co me bavi, a zjistil jsem, ze napr. kozy mi reagujou dobre na reps v rozmezi 8-15, ale MT max 5 opak. Doplnkove cviky, kladky apod davam 10-15 reps.
Takze klidne experimentuj, ale 20+ reps mi prijde jako blbost u komplexnejsich cviku.
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jan_Marcell napsal:
Jak říká Cizo:

citace:
Rando, tady je vidět, že o tréninku moc nevíš. Zrovna u tahů, dřepů, nebo u variací vzpěračských cviků se má měnit intenzita, ne počty opakování, protože ty by se měly většinu času pohybovat v rozmezí 1-3, maximálně 1-5.

Např.:

PO - TRH - 5/5/3/3/1/1/1
ST - NADHOZ - 5/5/3/3/1/1/1 nebo 5/5/2/2/2/2
PÁ - TRH - ale 5/5/3/3/3/3 - ale celkově je to i na nižší zátěži

nedovedu si představit PÁ 5/5/5 po ST 25/25/25

EDIT: toto samozřejmě platí pro objemově- silový trénik ... spíš možná maximálně silový

a myslím že u cviků jako je dřep nebo pozved to platí obdobně

No ale trh a nadhod je predsa len pre CNS vyčerpávajúcejší cvik, ako MT... Oveľa.... Aj keby som sa naučil techniku trhu a nadhodu, tak... na úroveň 20-25 opakovaní by som sa pravdepodobne nikdy nedostal... A TO BY ZA TO ANI NESTÁLO...to by ma odrovnalo.... ...takže je jasné, že tam by som rozhodne ANI JA - EXOT, neodorúčal 25 opakovaní... možno tak s tyčkou....
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
RANDO, ty jíš 3 hlavní (velká) jídla + nějaké malé svačinky nebo čistě jen ty 3?

Jem 3 jedlá + predraňajky vo forme ovocia či zeleninovej šťavy, a po tréningu proteín (ktorý si dávam napr. nalačno v dni, keď necvičím).
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO napsal:
cmtr2©® napsal:
RANDO napsal:
NIE JE TO VÝHODA ? ...

Áno, ak mám čas, bežne ležím 5 hodín so slečnou v posteli, a venujeme sa jeden druhému, praktizujeme čokoľvek od výmyslu sveta (lebo som natrafil na "poklad..."), a dokonca pri tom ani nemusím zažiť orgazmus, lebo ja ho často nechcem, je to preceňovaná vec (stačí mi tak raz za mesiac)....

Jediné co mě uklidňuje je, že si děláš celou dobu ze všech dobrý den.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - POPREHADZOVANÉ OPAKOVANIA A SÉRIE U TBT (TotalBodyTraining) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: