|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jan_Marcell

|
Zaslal: út květen 08, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Jan Marcell : Skús dávať tri krát týždenne celé telo, tri krát týždenne MT a drepy, a nemeň počty opakovaní a sérií... a potom pochopíš, prečo mávam vždy iný počet opakovaní... |
Zkus dávat 3x týdně full body (trhy, nadhozy, dřepy, dosedy, pozvedy, výtahy, ...) + dalších devět tréninků, po dobu 12let z nichž posledních 6let je trénink na evropské a světové úrovni
Bavíme se tu o full body ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Jan_Marcell napsal: | | citace: | | Jan Marcell : Skús dávať tri krát týždenne celé telo, tri krát týždenne MT a drepy, a nemeň počty opakovaní a sérií... a potom pochopíš, prečo mávam vždy iný počet opakovaní... |
Zkus dávat 3x týdně full body (trhy, nadhozy, dřepy, dosedy, pozvedy, výtahy, ...) + dalších devět tréninků, po dobu 12let z nichž posledních 6let je trénink na evropské a světové úrovni
Bavíme se tu o full body ne ? |
Ale každý tréning dávaš rovnaký počet opakovaní ? ... Ak nie, tak je všetko o.k.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | | Jan_Marcell napsal: | | citace: | | Jan Marcell : Skús dávať tri krát týždenne celé telo, tri krát týždenne MT a drepy, a nemeň počty opakovaní a sérií... a potom pochopíš, prečo mávam vždy iný počet opakovaní... |
Ale každý tréning dávaš rovnaký počet opakovaní ? ... Ak nie, tak je všetko o.k. |
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Hmm..
já mám taky napruhovaná ramena při tréninku, mám drobnou kostru a úzkou, ...a nemám žádné výsledky, jako ty (uszuji z toho co jsi právě řekl.)
A problém? Strava. A trénink:)
Já jsem si totiž doteď také dělala co chci..stejně jako ty.,...jenomže nevnucuju celému fóru že tak jak cvičím je vlastně mistrosvětovské.
Jeslti si chceš dělat co chceš, tak si dělej co chceš, ale pak nechtěj po lidech, kteří se řídí nějakými osvědčenými pravidly aby ti to schvalovali...
...a pak ještě nakonec přiznáš, že výsledků moc nemáš. |
Ja tu nikomu nevnucujem ani moju stravu, ani môj tréning. Ak som to niekde písal, nájdi to a cituj z toho, zlatá "slečna nebezpečná"....
Ja som sa tu len pýtal, čo ľudia hovoria na môj tréning...
Ako vidím, zatratili ho pod čiernu zem. ČO UŽ...
IlikeBike : 400-450g tuku...ak zjem tri jedlá a nie dve
Peter Ustinov : Ja sa nevyhováram na 3 jedlá denne... Len píšem, že nie som "KORBA", to je všetko. A bol by som väčší, keby som jedol napr. 5 krát denne (zvyšné jedlá už by tukové teda byť nemohli... ), ale nežiada sa mi to.
JE PRAVDA, ŽE ZO SACHARIDOV SA NABERÁ LEPŠIE.... Ale aj tak nemám záujem ich zvyšovať nad tých 90g/deň. A to je práve tá "OBETA" o ktorej tu hovorím. Totiž KCAL z tukov je niečo úplne iné ako KCAL zo sacharidov... Zjem 400-450g tuku za deň, a ..vôbec nepriberám tuk... Keby som zjedol denne toľko KCAL čo je v 400-450g tuku zo sacharidov, tak...buď by som bol v nemocnici, alebo by som bol trošku vypasený, aj keď som ektomorf...
A niekto ti píše, že mám komplexy..... NO JASNÉ, JAK INAK.....
Keby som mal komplexy, tak jem denne nejakých 7 jedál ako polovica z vás, a to aj na úkor toho že by sa mi jesť VôBEC NECHCELO ani fyziologicky, a ani by mi to nevyhovovalo z hľadiska iných činností, tak by som viac narástol, ale - JA TU CELÝ ČAS PÍŠEM O TOM, že ukážem svoju formu NA TROCH JEDLÁCH DENNE, lebo 3 JEDLÁ DENNE vyhovuje väčšine obyčajných ľudí, a ja chcem len ukázať, ako sa dá na troch jedlách denne pri fullbody 3 krát týždenne + proteíne v prášku vyformovať postava - pre tých, ktorý nechcú jesť každú chvíľu, a z doplnkov nechcú brať viac než proteín
Naposledy upravil RANDO dne út květen 08, 2012 8:57 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | RANDO napsal: | | Jan_Marcell napsal: | | citace: | | Jan Marcell : Skús dávať tri krát týždenne celé telo, tri krát týždenne MT a drepy, a nemeň počty opakovaní a sérií... a potom pochopíš, prečo mávam vždy iný počet opakovaní... |
Ale každý tréning dávaš rovnaký počet opakovaní ? ... Ak nie, tak je všetko o.k. |
|
esko, smeješ sa tu ako kôň, ale keď sa tu v článkoch písalo že 3 krát týždenne mŕtvola a drepy (v rovnakých opakovaniach v sérii) je veľmi nevhodné na regeneráciu, tak ... to bol nejaký HOAX ? Alebo čo to bolo, keď sa tu teraz z toho smeješ ? ....
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | | esko, smeješ sa tu ako kôň, ale keď sa tu v článkoch písalo že 3 krát týždenne mŕtvola a drepy (v rovnakých opakovaniach v sérii) je veľmi nevhodné na regeneráciu, tak ... to bol nejaký HOAX ? Alebo čo to bolo, keď sa tu teraz z toho smeješ ? .... |
tak zalezi s jakou vahou. Co takle prvni cast korte? stejnej pocet serii i opacek, akorat kazdej tejden pridavas vahu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
Rando, tady je vidět, že o tréninku moc nevíš. Zrovna u tahů, dřepů, nebo u variací vzpěračských cviků se má měnit intenzita, ne počty opakování, protože ty by se měly většinu času pohybovat v rozmezí 1-3, maximálně 1-5. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
Hej VY, čo denne jete 7 krát... Alebo hoci aj 6....
Ak máte poobede voľno, sú dve hodiny poobede, a príde ku vám čaja... chcete erotiku, a chcete si spolu ležať v posteli hoci aj do 19-tej, čiže takých 5 hodiniek.... AKO RIEŠITE STRAVU ? ... Jete v posteli ? Alebo sa najete, a potom si s poloplným žalúdkom ľahnete a venujete sa "maznaniu" a erotike ? ...
Ja sa len preto pýtam, lebo si to neviem predstaviť... MNE VEĽMI VYHOVUJÚ TRI JEDLÁ DENNE, a tým, akú mám skladbu S B T, tým si zabepečujem už celé mesiace to, že medzi tými troma jedlami denne NIKDY nepociťujem hlad. A to mi SILNE vyhovuje.... A keď sa naobedujem o druhej, tak sa navečerať môžem KĽUDNE bez toho aby som cítil hlad, o 20-tej, a dovtedy môžem robiť čo chcem a nestarať sa o jedlo, akurát tak o tekutiny...
NIE JE TO VÝHODA ? ...
Ale má to nevýhodu... jednu.... nie sú z toho také objemy ako by niekto chcel.... Ale mne to nevadí...
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Rando, tady je vidět, že o tréninku moc nevíš. Zrovna u tahů, dřepů, nebo u variací vzpěračských cviků se má měnit intenzita, ne počty opakování, protože ty by se měly většinu času pohybovat v rozmezí 1-3, maximálně 1-5. |
Takže je zle, ak raz robím mŕtvy ťah 5 opakovaní, raz 10-12 a raz 20-25 ? Mne sa nezdá, že by to bolo zle... Ja necvičím vzpieračský, ale kulturistický tréning. A tu sa bavíme o "kulturistickom" tréningu. Či ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Radyn
|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
Rando. Ok, chápeme, ale už to prosímtě nikomu necpi a nepřesvědčuj se o svojí pravdě. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Rando, tady je vidět, že o tréninku moc nevíš. Zrovna u tahů, dřepů, nebo u variací vzpěračských cviků se má měnit intenzita, ne počty opakování, protože ty by se měly většinu času pohybovat v rozmezí 1-3, maximálně 1-5. |
Takže je zle, ak raz robím mŕtvy ťah 5 opakovaní, raz 10-12 a raz 20-25 ? Mne sa nezdá, že by to bolo zle... Ja necvičím vzpieračský, ale kulturistický tréning. A tu sa bavíme o "kulturistickom" tréningu. Či ? |
S jakejma váhama to cvičíš? Konktétně pls
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: |
Takže je zle, ak raz robím mŕtvy ťah 5 opakovaní, raz 10-12 a raz 20-25 ? Mne sa nezdá, že by to bolo zle... Ja necvičím vzpieračský, ale kulturistický tréning. A tu sa bavíme o "kulturistickom" tréningu. Či ? |
5 je dobře, 10-12 nic moc, 20-25 je u tohodle cviku nesmysl. Nevím co si představuješ pod pojmem "kulturistický trénink", ale většina kulturistů cvičí nízkofrekvenční split. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Ten trénink bych chtěl vidět. Pokud dobře počítám, za předpokladu, že bys mezi sériemi dělal 1 minutu přestávku u lehčích a 2 minuty u těžších, vychází mi při 80 minutách na trénink, že bys měl za 36 minut stihnout nějakých 400 opakování ve 32 sériích.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|