|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
já zas pomlouvám všechny, kam se nesmí nosit vlastní pití :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | já zas pomlouvám všechny, kam se nesmí nosit vlastní pití :D |
To jsem drive delal take, ale ted uz zastavam nazor, kdyz se ti to nelibi, bez si jinam.....
Samozrejme ten zakaz vlastniho piti beru pro tu posilovnu jako minus. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
Neboj neni v tom nic osobniho, obzvlaste kdyz tam pracuji lide, ktere znam, ovsem parkrat jsem tam cvicil a pokazde jsem trenink musel ukoncit, protoze se s tim srotem proste cvicit nedalo. Ale je to asi o zvyku a studenti tu cenu oceni....
takze uz radeji mlcim, nez to tu bude zase cist nekdo, kdo nema _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Deadlift napsal: | | Velká osa by měla mít 20 kg a malé 7 - 10 kg. |
To neni pravda ze by mela. Jsou preci ruzne osy, videl jsem i 12 a 14kg velkou osu, stejne tak 20ky a myslim ze i 25ky, Ty klasicke stare prune od Grunu maji 15-16kg a pokud se nemylim, tak nikde neni dano, ze by mely mit 20. |
Jak může vážit osa dlouhá 220 cm, s odpovídajícímy průměry jak úchopové tak i nakládací části jinak než 20 kilo?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 17, 2011 10:20 am Předmět: |
|
|
tak Mišmaš fitness je parádní!
Konečně posilka, kde si člověk nemůže honit ego =) Závaží normálně těžký a k tomu GH raises, které vám opravdu ukážou, jak slabý jsou vaše hamstringy :D
No a o kvalitě vybavení netřeba mluviti. To už podle fotek padá brada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Joe Hallenbeck
|
Zaslal: po říjen 17, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Reichenberk napsal: |
Jak může vážit osa dlouhá 220 cm, s odpovídajícímy průměry jak úchopové tak i nakládací části jinak než 20 kilo? |
Záleží na použitém materiálu. Různý materiál = různá hustota = různá hmotnost.
Nicméně, žil jsem v domnění, že tyče ve fitkách jsou normované. Moje chyba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 6:23 am Předmět: |
|
|
| Joe Hallenbeck napsal: | | Reichenberk napsal: |
Jak může vážit osa dlouhá 220 cm, s odpovídajícímy průměry jak úchopové tak i nakládací části jinak než 20 kilo? |
Záleží na použitém materiálu. Různý materiál = různá hustota = různá hmotnost.
Nicméně, žil jsem v domnění, že tyče ve fitkách jsou normované. Moje chyba. |
Záleží na použitém materiálu? Osa přeci není ze dřeva nebo z hliníku - je vždy z legované oceli. A ta má měrnou hmotnost vpodstatě stejnou, bez ohledu na přísady, jestli se to bude lišit v procentech, tak to bude moc. Prostě kus oceli který má dané rozměry IPF, tedy úchop 28mm, nakládací část 50mm a délku 2200 mm včetně daných roztečí, bude vždy vážit +/- 20kg. A pokud váží výrazně míň, tak bude i rozměrově jiná - kratší, holčičí, prostě jiná (i když i v IPF definici jsou tolerance). A tyče ve fitku normované nejsou, záleží na tom, které majitel koupí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 7:18 am Předmět: |
|
|
Věř, že existuje spousta os, které se žádnými normami neřídí a opravdu těch 20kg nemají. Ve Zlíne jsem pravidelně cvičíval s benchovou osou co vážila 10-12kg. Byla tak o 20cm kratší a užší... což se časem projevilo tím, že jí někdo ohnul nakládací konce, když ji pustil při přemístění na zem z výšky :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:39 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Věř, že existuje spousta os, které se žádnými normami neřídí a opravdu těch 20kg nemají. Ve Zlíne jsem pravidelně cvičíval s benchovou osou co vážila 10-12kg. Byla tak o 20cm kratší a užší... což se časem projevilo tím, že jí někdo ohnul nakládací konce, když ji pustil při přemístění na zem z výšky :) |
Tady porovnáváme stejné osy, tedy osy stejných rozměrů, to je snad více jak zřejmé. Věř mi, že jestli chceš porovnávat standarní IPF osu s nějakou jinou, podstatně menší, tak překvapení nad zjištěním že malá osa je lehčí než velká, bude trochu zvláštní. :-) Ale ano, malý kus oceli má menší hmotnost než velký kus oceli - došels ke správnému závěru, který ovšem bude jen málokdo rozporovat. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:40 am Předmět: |
|
|
Já jsem taky ještě nedávno žil v domění, že ty osy jsou všechny stejný (vyjma těch, který už od pohledu jsou užší, kratší), a pak jsem se hrozně divil, že je to najednou nějaký těžký (když jedna osa měla někde 24 kg  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
a neví někdo kolik mají v blue gymu ty menší na tom stojanu vedle stojanu na dřepy?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 18, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
7? 8? 10? Počítej to jako 10, stejně to je jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
10 urcite ne, maji tak 7kg.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Joe Hallenbeck
|
Zaslal: út říjen 18, 2011 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Reichenberk napsal: |
Záleží na použitém materiálu? Osa přeci není ze dřeva nebo z hliníku - je vždy z legované oceli. |
Ne nemáš pravdu, jsou i hliníkové a ty váží 5 - 10 kg a zřejmě i 15 kg verze a přitom mají stejné rozměry (220 x 50 x 25), ale maximální nosnost je o dost nižší než u ocelových. Možná, že jedna z těch co jsou v BG je hliníková, ale ruku do ohně bych za to nedal. Jedna se mi zdála na povrchu hliníková, ale pravděpodobně se pletu.
**
Mimochodem jsou o polovinu a někdy i více než o polovinu levnější, než ocelové.
--
Edit, viz pravidla fóra.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|