Výpady

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výpady  Úvodní stránka -> Trénink -> Výpady
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslyš, ntz, ty jsi trenér nebo profi sportovec? Já ti neberu tvoje přesvědčení, jen by mě zajímalo, odkud pramení tvé znalosti a zkušenosti.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@tracey .. sorry, myslel jsem, ze jsi ta velika cerna obluda (stopaz v 7:20) ve videu od MAST3Ra
Conan

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz:
1) nazyvat Tracey obludou to jsi dost prehnal
2) nazyvat korektni provedeni prasenim to trochu prehanis
3) myslim ze vetsina lidi zustane u normalniho provedeni, i pres tve doporuceni
4) taky by me zajimalo odkud cerpas
Frozz.

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz prosímě natoč video, já tě pořád nějak nechápu, tvý příspěvky jsou takové dost.....matoucí.
ntz

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Poslyš, ntz, ty jsi trenér nebo profi sportovec? Já ti neberu tvoje přesvědčení, jen by mě zajímalo, odkud pramení tvé znalosti a zkušenosti.

mam to obrovsky stesti, ze mohu cvicit v blizkosti fakt dobrejch lidi a ze si me bo vic hrejou na prsou.
jinak CIZO profi sportovec nejsem, ale sportuju (mel jsem po zraneni 4letou pauzu 26..30) fakt s nasazenim. nehci se nijak chlubit a mam pocit, ze vsechno co reknu tak bude znit, ale verim tomu, ze ackoliv nedelam kulturistiku, tak cviceni fakt rozumim .. alespon pohybu jako takovemu ..

moje sportovni historie je atletika (s tou jsem zacal od ditete), basket (tam jsem utekl jako jinoch z atletiky), lezeni (tim jsem stravil vetsinu casu od 17ti let) a ted navrat zpet k atletice .. napriklad jsme byli jedni z prvnich instruktoro-treneru pro zachrany a vyprostovaci prace pomoci horolezecky techniky (skolili jsme hasice a vojaky a policajty - trenazer jakub - nas vynalez - mj nejvetsi trenazer pro ACR ve vyskove je evoluce jakuba a nasich navrhu) a take instruktor skolniho lezeni ..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A o slově "biomechanika" něco víš?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja je jezdim takhle a zatim nemam s nicim problemy. Jediny cvik kterym jsem si malem odjebal kolena byly sissy drepy
ntz

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
A o slově "biomechanika" něco víš?

nevim o tom, ze je *biomechanicky nekorektni, delat vypady s *mrtvou patou* tak jak rikam .. opravdu to takhle delam celej zivot a nejsem sam ..

tedka zurive guglim. samotneho me dost prekvapuje, ze v tech navodech neni explicitne zminena moje technika bez paty .. nicmene prisaham na mou dusi a na psi usi, ze mi nekolik treneru, ktere je radno poslouchat, rikalo, ze mam tlacit z chodidla a mit mrtvou patu ..

jdu si dneska od 17ti zacvicit .. slibuju, ze budu delat vypady *dvoje

= s mensi vahou s mrtvou patou
= s vetsi vahou, z cele nohy

vic udelat nemuzu ... video vam udelam, az si pujcim od brachy fotak s kamerou
swager

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No skušal som si tie výpady. Je pravda ze su tazsie ale pride mi to ze su tazsie len koli tomu ze tam citim viac lytka ako hamstringy a kvadraky. A už po par opakovaniach som mal odpalene lytka a "horeli mi" :D No pokial viem, vypady niesu urcene ako cvik na lytka :D
ntz

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem tedka na cvicisti zkousel oba zpusoby .. vysledek:

- pokud jdu z cele nohy (*vas zpusob), tak udelam mnohem vic a posiluju tak maximalne stehno a zadek .. na to mam drep a jine cviky

- pokud jdu tak jak rikam, tak si pripadam, ze delam vypad a je to *normalni .. :D

takze nevim, zustavem pri *svem pojeti vypadu ..

ps. me osobne lytka z *meho vypadu vubec neboli ..
blazen

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže při tom "našem nesprávném kurvícím" způsobu z toho cítíš stehna a zadek, což je podle tebe evidentně špatně u tohoto cviku hmm... a z toho svého provedení teda cítíš a posiluješ co?
ntz

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
takže při tom "našem nesprávném kurvícím" způsobu z toho cítíš stehna a zadek, což je podle tebe evidentně špatně u tohoto cviku hmm... a z toho svého provedení teda cítíš a posiluješ co?

uz bych to neresil .. a neni to *muj cvik ale **nas cvik ;)

protoze to neznam jinak, tak mi muj zpusob proste pripada jako vypad, kdy posiluju komplet (mozna) celou nohu tak jak jsem zvyklej .. proste specializovane na stehna a zadek mam jine cviky .. samozrejme, ze i pri mem provedeni nejvice citim stehna a zadek

pri svem vypadu navic citim, jak se mi zpevnuje kotnik a koleno .. zkuste si prosim rozbehy, otocky a rychle zmeny smeru na trave .. zkuste jak mate pevne a stabilni kolena a kotniky ..

je skoda, ze se mi nedari najit o vypadu prakticky zadne clanky .. jak je to v anglictine ?
Frozz.

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lunges
ntz

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
lunges

okay .. tady to prehani, ale ja to delam normalne takhle celej zivot .. ve sve naivite jsem myslel, ze takhle to je spravne .. je pozoruhodne, ze jsem byl k tomuhle veden nekolika trenery nezavisle na sobe
Conan

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady je to ale uvedeno jako cvik na lytka, no dejme tomu, ale jako specializovane cviky na lytka jsou imho lepsi ruzne varianty vyponu.
A to ze u vypadu citis zadek, stehna je spravne . Jeste by mely byt citit hamstringy, pokud mas prave tu spravnou delku kroku.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Výpady Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: