Poslyš, ntz, ty jsi trenér nebo profi sportovec? Já ti neberu tvoje přesvědčení, jen by mě zajímalo, odkud pramení tvé znalosti a zkušenosti.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
ntz:
1) nazyvat Tracey obludou to jsi dost prehnal
2) nazyvat korektni provedeni prasenim to trochu prehanis
3) myslim ze vetsina lidi zustane u normalniho provedeni, i pres tve doporuceni
4) taky by me zajimalo odkud cerpas
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
ntz prosímě natoč video, já tě pořád nějak nechápu, tvý příspěvky jsou takové dost.....matoucí.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Poslyš, ntz, ty jsi trenér nebo profi sportovec? Já ti neberu tvoje přesvědčení, jen by mě zajímalo, odkud pramení tvé znalosti a zkušenosti.
mam to obrovsky stesti, ze mohu cvicit v blizkosti fakt dobrejch lidi a ze si me bo vic hrejou na prsou.
jinak CIZO profi sportovec nejsem, ale sportuju (mel jsem po zraneni 4letou pauzu 26..30) fakt s nasazenim. nehci se nijak chlubit a mam pocit, ze vsechno co reknu tak bude znit, ale verim tomu, ze ackoliv nedelam kulturistiku, tak cviceni fakt rozumim .. alespon pohybu jako takovemu ..
moje sportovni historie je atletika (s tou jsem zacal od ditete), basket (tam jsem utekl jako jinoch z atletiky), lezeni (tim jsem stravil vetsinu casu od 17ti let) a ted navrat zpet k atletice .. napriklad jsme byli jedni z prvnich instruktoro-treneru pro zachrany a vyprostovaci prace pomoci horolezecky techniky (skolili jsme hasice a vojaky a policajty - trenazer jakub - nas vynalez - mj nejvetsi trenazer pro ACR ve vyskove je evoluce jakuba a nasich navrhu) a take instruktor skolniho lezeni ..
nevim o tom, ze je *biomechanicky nekorektni, delat vypady s *mrtvou patou* tak jak rikam .. opravdu to takhle delam celej zivot a nejsem sam ..
tedka zurive guglim. samotneho me dost prekvapuje, ze v tech navodech neni explicitne zminena moje technika bez paty .. nicmene prisaham na mou dusi a na psi usi, ze mi nekolik treneru, ktere je radno poslouchat, rikalo, ze mam tlacit z chodidla a mit mrtvou patu ..
jdu si dneska od 17ti zacvicit .. slibuju, ze budu delat vypady *dvoje
= s mensi vahou s mrtvou patou
= s vetsi vahou, z cele nohy
vic udelat nemuzu ... video vam udelam, az si pujcim od brachy fotak s kamerou
No skušal som si tie výpady. Je pravda ze su tazsie ale pride mi to ze su tazsie len koli tomu ze tam citim viac lytka ako hamstringy a kvadraky. A už po par opakovaniach som mal odpalene lytka a "horeli mi" :D No pokial viem, vypady niesu urcene ako cvik na lytka :D
takže při tom "našem nesprávném kurvícím" způsobu z toho cítíš stehna a zadek, což je podle tebe evidentně špatně u tohoto cviku hmm... a z toho svého provedení teda cítíš a posiluješ co?
takže při tom "našem nesprávném kurvícím" způsobu z toho cítíš stehna a zadek, což je podle tebe evidentně špatně u tohoto cviku hmm... a z toho svého provedení teda cítíš a posiluješ co?
uz bych to neresil .. a neni to *muj cvik ale **nas cvik ;)
protoze to neznam jinak, tak mi muj zpusob proste pripada jako vypad, kdy posiluju komplet (mozna) celou nohu tak jak jsem zvyklej .. proste specializovane na stehna a zadek mam jine cviky .. samozrejme, ze i pri mem provedeni nejvice citim stehna a zadek
pri svem vypadu navic citim, jak se mi zpevnuje kotnik a koleno .. zkuste si prosim rozbehy, otocky a rychle zmeny smeru na trave .. zkuste jak mate pevne a stabilni kolena a kotniky ..
je skoda, ze se mi nedari najit o vypadu prakticky zadne clanky .. jak je to v anglictine ?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
okay .. tady to prehani, ale ja to delam normalne takhle celej zivot .. ve sve naivite jsem myslel, ze takhle to je spravne .. je pozoruhodne, ze jsem byl k tomuhle veden nekolika trenery nezavisle na sobe
tady je to ale uvedeno jako cvik na lytka, no dejme tomu, ale jako specializovane cviky na lytka jsou imho lepsi ruzne varianty vyponu.
A to ze u vypadu citis zadek, stehna je spravne . Jeste by mely byt citit hamstringy, pokud mas prave tu spravnou delku kroku.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru