Výpady

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výpady  Úvodní stránka -> Trénink -> Výpady
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D váha na špičce, koleno před špičku... to je horší a horší
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja nevím no, to video mě připadalo spíše jako protahování. Já dělám výpady tak že se snažím abych nešel kolenem přes špičku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

dela to tam divne .. u me bys mozna ani nepoznal, ze to tlacim ze spicky/chodidla .. delam samozrejme delsi krok, takze mi kolenu pres tu spicku neleze a realne ani viditelne nezvedam patu ..

jediny, na cem by to asi bylo videt je, ze tu nohu rovnou pokladam jako pri behu na chodidlo
madball

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

To koleno před špičku bych taky bral s rezervou. Když si vzpomenu, jak jsem se ptal, čí lodě (boty) jsou to v SPC a nakonec jses k nim přihlásil ty. :) Tady podle toho bys mohl jít s kolenem víc dopředu než já a přitom jsi o něco menší.
Spíš bych se zaměřil na to, aby při dřepech začínal pohyb v bocích, ne kolenech, to je podle mě důležitější.

Výpady na videu podle mě vypadají jako dobrá prasárna a určitě bych je nedoporučil nikomu, kdo má problémy s koleny. Stejně tak si nemyslím, že je dobrý nápad cvičit s nějakou zátěží a balancovat na přední části chodidla. Pro větší bezpečnost je určitě lepší stát pevně na zemi.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
dogeatdog

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:

okay .. tady to prehani, ale ja to delam normalne takhle celej zivot .. ve sve naivite jsem myslel, ze takhle to je spravne .. je pozoruhodne, ze jsem byl k tomuhle veden nekolika trenery nezavisle na sobe

Komplet celá váha mu jde do čéšky, tahá to lýtky a stehna se flákají. O tom, jak mu kolena předbíhají chodidla ani nemluvím, a stabilita je rovněž diskutabilní. Jako sorry, ale trenér který tohle radí by si měl fláknout po papuli.
Toto já dělat s mými 105 kily a načatými koleny, tak jsem za pár týdnů neschopen chodit.
kid

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:
Frozz. napsal:
lunges

okay .. tady to prehani, ale ja to delam normalne takhle celej zivot .. v e sve naivite jsem myslel, ze takhle to je spravne .. je pozoruhodne, ze jsem byl k tomuhle veden nekolika trenery nezavisle na sobe

Promiň ale celý tvůj přístup k posilování je velmi naivní.

Vzhledem k zaměření tohodle fóra je bohužel valná většina tvých rad a doporučení naprosto mimo mísu, občas i přímo zdraví škodlivá.
ntz

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:

Promiň ale celý tvůj přístup k posilování je velmi naivní.

Vzhledem k zaměření tohodle fóra je bohužel valná většina tvých rad a doporučení naprosto mimo mísu, občas i přímo zdraví škodlivá.

hmm .. odvolavam pane chytrej ... budu to delat takhle jak to delam .. ? ;)

priklad: mam brachu, kterej cte (doufam, ze je uz dokonce sam nepise) o treningu knihy, cte fora, plati trenery, sleduje videa, rozumi vyzive, etc .. kdyz ho vezmu na cviciste, tak vsichni placeme smichy .. ten mi taky rika to same - se specialnim durazem na zraneni ;)

ps. smichy rozhodne neplaceme kvuli tomu, ze by byl slabej nebo lenlosivej

Naposledy upravil ntz dne st prosinec 26, 2012 12:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:

hmm .. odvolavam pane chytrej ... budu to delat takhle jak to delam .. docela by me zajimalo, ktere *dalsi veci (mimo tuhle) jsou primo zdravi skodlive ?

*tak to tak dělej, ale *neraď prosímtě ostatním, to je to *co tady většinu *asi sere
Orbb

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně ty výpady natoč, zajímá mě to. Hodil by se i slovní komentář k tomu podle mého.
ntz

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Orbb napsal:
Hlavně ty výpady natoč, zajímá mě to. Hodil by se i slovní komentář k tomu podle mého.

vypady natocim po novem roce ..

uklidnete se prosim. omlouvam se, pokud se citite zahanbeni *svym vypadem a myma kecama k Vasemu - tedy eurovypadu .. zjistoval jsem:

vypady co delam ja jsou atleticke/bezecke vypady .. je par jedincu (na svete), co je povazuje za normalni vypad a eurovypadem pohrda .. tenhle muj vypad zapojuje nohu komplexne a hlavne utahuje kotnik a koleno ..

pokud nekdo ma pocit, ze to taha lejtkem, tak se obavam, ze to dela bud spatne (neni na to zvykly) a dost dobre ma mozna navic lejtka slaba (a kvrdlavej kotnik ;)).

howg
kubaz

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz : ale narozdil od tebe ma kid pres 20 let praxe v oboru
ntz

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ntz : ale narozdil od tebe ma kid pres 20 let praxe v oboru

ja mu to neberu a kida neznam .. prosim kide, vsechno co nize napisu nevztahuj na sebe, nema to s Tebou nic spolecneho .. snazim se diskutovat, ackoliv z legrace prehravam zurivy boj nekterych z Vas proti tomuhle provedeni vypadu

jsou stari blbci a mladi blbci .. ti stari blbci byli vetsinou drive i mladyma blbcema ... zrovna co se tyce tohodle tematu, tak to z prstu vycucane nemam .. uvedl jsem zdroj na dva trenery, kteri oba trenuji 40+ let a tyhle vypady normalne znaji ..

diky za pochopeni a jeste jednou se omlouvam za pripadnou *mind damage*
CIZO

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz, já to přesně řeknu, co jsi udělal. Vzal jsi specifický cvik atletů, který někteří z nich používají a ve své nevědomosti jsi ho začal vydávat za standadrdní verzi výpadů, zatímco jsi klasické provedení označil za "zprasenou verzi". Ono nestačí něco okoukat ve fitku, musíš taky vědět kdo, jak a proč. Proto se tu ozvali lidi, kteří kdo, jak a proč vědí :)

Derek Poundstone
Majesty

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ntz je pripad sam pro sebe, vsiml jsem si toho uz Pro zajimavost posilam par PMek ktere mi uplne nevyzadane poslal v reakci na to ze jsem ho nazval "expertem" v sekci BS

ntz napsal:
nejsem .. bo vic jsem ouplnej retard a nikdo by me nemel poslouchat .. a obcas i varuju sam pred sebou ;)

jinak kulturistiku ani fitness fakt nedelam a sypani a chemce fakt nerozumim a neumim ani vyjmenovat uplne vsechny cviky, ktere me nuti tedka delat kluci a trener

velkou cast sveho zivota (je mi 32) jsem ale stravil v mukach a utrpeni .. zlobne jsme se s kamarady trestali .. nic jsme si neodpustili .. vsechno bylo .. potoky slz, potoky krve, potoky potu a kilometry *tejpky ..

zdravim, ntz ;)

ask wonko, if you're in doubts

ntz napsal:
okay majesty .. expert nejsem na nic, ale napisu ti co jsem dnes delal ,, treba wonko poradi ;)

muj bracha - mladsi bracha (30, 200/85) -, kterej za mlada vubec nesporoval a narostl jak topol, se mnou tedka zacal chodit do telocvicny na spartu ..

on zacal v takovejch 25ti z niceho (teda predtim jezdil pomerne dost na kole - ted jezdi docela brutal) chodit do fitka .. potkal tam mlady a drzy hovado (pry trener), co ho za uplatu naucil delat hruzne ***hruzne ***HRUZNE veci a rikat strasne vyroky .. pod vedenim profesionalniho trenera se seznamil s fitkem a 2 roky mu platil a nechal si od nej psat treningy ..

je to odvaznej cvicenec, uplne fantastickej, moje krev .. zatatej, radost pohledet .. nicmene on mi knoura, ze:

- pohyby nemuze delat v plnem rozsahu, aby se nezranil
- odmita nektere cviky uplne - ze pry jsou nebezpecne
- normalne ***OMG skoli trenera (machuru), kterej, kdyz mu neco rekne (zatim to zkusil 2x), tak mu bracha vysvetli jeho omyl a davno prekonanej pohled na vec .. trener je tak konsternovanej, ze se vetsinou nezmuze na nic a nic nerika - vc. me a vsech kolem
- zere veci, ktere nejsou normalni a jsou vyrobeny v chemicce
- ma podivnou predstavu o tom, kolik a jak a kdy ma cvicit

u nej je vysledek, ze je po 3 letech fakt *odvaznyho chozeni do fitka akorat uknouranek kvuli vsem tem vecem, co se na foru dnes a denne naprosto nesmyslne resi a podporuji ..

co bys udelal ty ? ;)

vis, ja v tom nestatnem MMA hochovi vidim svyho brachu .. ten tedka mj. dela asi rok a pul zatate box, ze mu dokonce tiser rika olympioniku ..

zdravim, ntz

ntz napsal:
https://forum.ronnie.cz/post997490.html#997490

Majesty napsal:
Bro, na cem ty jedes? pis mi jeste, mame somatologii a ja se docela nudim, slibuju ti ze nektere tve perlicky mi pujdou do podpisu

ntz

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@CIZO :: repstek :D .. ano uznavam, moje specificke provedeni ***NENI*** standardni eurovypad !!! mozna proto, ze vypady cvicim jako doplnek obcas, tak jsem si nic neudelal - zatim ...

@polak :: zverejnovat PMs je trosku trapne .. diky bohu, ze se nastesti nemam za co stydet ..

zdravim, ntz

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Výpady Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: