|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 11:02 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Hraju SC2 a vůbec mi to nejde... |
Kampaň nebo multiplayer? :-)
Na Hard je to ještě pohoda, ale na Brutal se už občas musí něco opakovat :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 11:13 am Předmět: |
|
|
Znechutilo se mi WoWko na offi, pekne to pojebali. Kez by existovala nejaka strilecka online dobra .....
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 11:14 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Hraju SC2 a vůbec mi to nejde... |
Na Hard je to ještě pohoda, ale na Brutal se už občas musí něco opakovat :-) |
Jasně že multi :) Practise league jsem prošel s mírnou převahou výher, ale teď při rozstřelu se absolutně nechytám. Málo APM prostě. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Spazik napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Hraju SC2 a vůbec mi to nejde... |
Jasně že multi :) Practise league jsem prošel s mírnou převahou výher, ale teď při rozstřelu se absolutně nechytám. Málo APM prostě. |
Ja MP 1v1, vzdycky strasne brzo vzdal, kdysi jsem se dostal aspon do goldu, ale nedavno jsem se vratil po pul roce a mam v Bronzu uz 10 proher po sobe . Tymove hry mi treba sly to jsme s kamosem ve 2v2 meli platinovou ligu a s randomama 4v4 jsem byl diamant, ale je 1v1 je proste brutalni
Jak ses umistoval? Tez mas problem se vysekat z bronzu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
No já si to koupil před pár dny a teď jsem začal. Chtěl bych jet za zergy, ale tam je těch APM potřeba víc, než u T nebo P a já to prostě nestíhám. Za P trochu lepší, ale taky žádná hitparáda. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 11:36 am Předmět: |
|
|
Jo tak, ja mam nasledovane snad 100vky turnaju pres online streamy, teorii jak hrat v hlave mam, ale jak prijde na hru, tak APM male, na hodne veci zapominam a furt akorat chaos a zmatek
Tam ani vlastne neni rasa, ktera by byla na APM lehci jak ty ostatni, vsichni maji neco. Me zas treba Z padl dobre do ruky a s P a T to je akorat chaos a chaos
Ale hlavne, ze te to bavi, ted uz jen neprijit o praci kvuli toho, ze proparis cele dny
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
Turnajů mám taky nakoukáno dost, přesně vím co dělat, můžu si vybrat z desítek nakoukanejch strategií, ale prsty neposlouchají  Za Z už jsem se jakž takž naučil hlídat si larvy, creep spread a scouting, ale proti T se nechytám, vždycky mě roznesou, neumím zkoordinovat útok z více stran. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
JohnyBravo

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Black Adder napsal: | | Foresten napsal: | Black Adder: Dej nejaky typ na old-school rpg nebo indie hry
EDIT: Co se me tyce tak hry typu CoD primo zeru :) |
Tak za sebe můžu určitě doporučit Planescape Torment (hra, který jsem dal jako jediný svoje dosavadní nejvyšší hodnocení - 95%), potom Fallout 1 + 2, sérii Baldur's Gate, Arcanum etc., prostě takový ty "klasiky", to zná každej, ne?
Z indie her např.: Trine 1+2, Limbo, Minecraft nebo stealth akce Mark of the Ninja
Btw, pokud bych chtěl někdy nějakýmu technofobovi dokázat, že hry jsou taky forma umění, tak bych mu doporučil právě Planescape...
MAST3R: Jo, to je známa věc, zábavnost tohohle typu her exponenciálně roste s počtem kamárdů, který hrajou s tebou (za všechny uvedu Borderlands, kde je to bez coopu extrémní nuda, ale s coopem extrémní zábava ) |
baldurs gate vyslo nedavno v enchanced edition predelany na full hd rozliseni a novej pribeh,questy,postavy dungy atd....
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 2:51 pm Předmět: |
|
|
a jak sa ten baldurs vola ?
edit: aha us som to nasiel
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 5:15 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Spazik napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Hraju SC2 a vůbec mi to nejde... |
Jasně že multi :) Practise league jsem prošel s mírnou převahou výher, ale teď při rozstřelu se absolutně nechytám. Málo APM prostě. |
Není to jen o APM, pokud dobře znáš strategie (co se hraje na ladderu na nižší úrovni je trochu odlišné od trunajů a profi hráčů), countery a nenecháš se překvapit (scoutuješ, scanuješ), tak se relativně s nějakými 50APM (což je tokový normální smrtelník) dá hrát nějaká diamantová liga, s nějakými 100APM už i masters podle mě z dostatkem zkušeností na ladderu.
Osobně ale hraju radši team games, 1v1 je dost stresující
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
Rasi pojdte hrat dotu 2, mam 7 klicu:-) _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
Není to jen o APM, pokud dobře znáš strategie (co se hraje na ladderu na nižší úrovni je trochu odlišné od trunajů a profi hráčů), countery a nenecháš se překvapit (scoutuješ, scanuješ), tak se relativně s nějakými 50APM (což je tokový normální smrtelník) dá hrát nějaká diamantová liga, s nějakými 100APM už i masters podle mě z dostatkem zkušeností na ladderu.
Osobně ale hraju radši team games, 1v1 je dost stresující |
Nejde mi to a nejde, když už zvládnu základní úkony a expanduju, tak zjistím, že se na mě valí něco ve dvojnásobném objemu supply, když už stihnu udělat slušnou armádu, nějak obvykle zjistím, že jsem nestihnul expandovat a když už stihnu expandovat, tak obvykle zjistím, že jsem podcenil scouting a vím prd co se kolem děje :) Asi jsem na to už starej. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 1:04 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem vcera zacal hrat War Thunder .... Je to online hra z druhy svetovy valky, kde proti sobe bojujete v letadlech...hraju to na high detaily a grafika je opravdu vydarena...nekdy, diky blur effectu, dechberouci.... Uz se tesim na stredu az si vyzvednu na Alze joystick :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Rasi pojdte hrat dotu 2, mam 7 klicu:-) |
porovnávals s LOL? každý se hádá co je lepší, ale nevím o nikom, kdo by zahrál obě hry fakt pořádně...možná bych jeden key uplatnil na zkoušku _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 3:08 pm Předmět: |
|
|
LoL jsem nikdy nehral, jenom dotu. Hod mi dop pm steam id, pridam si te a poslu ti invite. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|