Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Hraju SC2 a vůbec mi to nejde...

Kampaň nebo multiplayer? :-)
Na Hard je to ještě pohoda, ale na Brutal se už občas musí něco opakovat :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Znechutilo se mi WoWko na offi, pekne to pojebali. Kez by existovala nejaka strilecka online dobra .....
CIZO

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
CIZOPASNIK napsal:

Jasně že multi :) Practise league jsem prošel s mírnou převahou výher, ale teď při rozstřelu se absolutně nechytám. Málo APM prostě.

Derek Poundstone
Seva98

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Spazik napsal:
CIZOPASNIK napsal:

Jasně že multi :) Practise league jsem prošel s mírnou převahou výher, ale teď při rozstřelu se absolutně nechytám. Málo APM prostě.

Ja MP 1v1, vzdycky strasne brzo vzdal, kdysi jsem se dostal aspon do goldu, ale nedavno jsem se vratil po pul roce a mam v Bronzu uz 10 proher po sobe . Tymove hry mi treba sly to jsme s kamosem ve 2v2 meli platinovou ligu a s randomama 4v4 jsem byl diamant, ale je 1v1 je proste brutalni

Jak ses umistoval? Tez mas problem se vysekat z bronzu ?

https://www.zonetraininglog.com
CIZO

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já si to koupil před pár dny a teď jsem začal. Chtěl bych jet za zergy, ale tam je těch APM potřeba víc, než u T nebo P a já to prostě nestíhám. Za P trochu lepší, ale taky žádná hitparáda.

Derek Poundstone
Seva98

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tak, ja mam nasledovane snad 100vky turnaju pres online streamy, teorii jak hrat v hlave mam, ale jak prijde na hru, tak APM male, na hodne veci zapominam a furt akorat chaos a zmatek

Tam ani vlastne neni rasa, ktera by byla na APM lehci jak ty ostatni, vsichni maji neco. Me zas treba Z padl dobre do ruky a s P a T to je akorat chaos a chaos

Ale hlavne, ze te to bavi, ted uz jen neprijit o praci kvuli toho, ze proparis cele dny

https://www.zonetraininglog.com
CIZO

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turnajů mám taky nakoukáno dost, přesně vím co dělat, můžu si vybrat z desítek nakoukanejch strategií, ale prsty neposlouchají Za Z už jsem se jakž takž naučil hlídat si larvy, creep spread a scouting, ale proti T se nechytám, vždycky mě roznesou, neumím zkoordinovat útok z více stran.

Derek Poundstone
JohnyBravo

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Adder napsal:
Foresten napsal:
Black Adder: Dej nejaky typ na old-school rpg nebo indie hry

EDIT: Co se me tyce tak hry typu CoD primo zeru :)

Tak za sebe můžu určitě doporučit Planescape Torment (hra, který jsem dal jako jediný svoje dosavadní nejvyšší hodnocení - 95%), potom Fallout 1 + 2, sérii Baldur's Gate, Arcanum etc., prostě takový ty "klasiky", to zná každej, ne?

Z indie her např.: Trine 1+2, Limbo, Minecraft nebo stealth akce Mark of the Ninja

Btw, pokud bych chtěl někdy nějakýmu technofobovi dokázat, že hry jsou taky forma umění, tak bych mu doporučil právě Planescape...

MAST3R: Jo, to je známa věc, zábavnost tohohle typu her exponenciálně roste s počtem kamárdů, který hrajou s tebou (za všechny uvedu Borderlands, kde je to bez coopu extrémní nuda, ale s coopem extrémní zábava )

baldurs gate vyslo nedavno v enchanced edition predelany na full hd rozliseni a novej pribeh,questy,postavy dungy atd....
Alak1234

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jak sa ten baldurs vola ?
edit: aha us som to nasiel
Spazik

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Spazik napsal:
CIZOPASNIK napsal:

Není to jen o APM, pokud dobře znáš strategie (co se hraje na ladderu na nižší úrovni je trochu odlišné od trunajů a profi hráčů), countery a nenecháš se překvapit (scoutuješ, scanuješ), tak se relativně s nějakými 50APM (což je tokový normální smrtelník) dá hrát nějaká diamantová liga, s nějakými 100APM už i masters podle mě z dostatkem zkušeností na ladderu.

Osobně ale hraju radši team games, 1v1 je dost stresující
smetak

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rasi pojdte hrat dotu 2, mam 7 klicu:-)
CIZO

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Není to jen o APM, pokud dobře znáš strategie (co se hraje na ladderu na nižší úrovni je trochu odlišné od trunajů a profi hráčů), countery a nenecháš se překvapit (scoutuješ, scanuješ), tak se relativně s nějakými 50APM (což je tokový normální smrtelník) dá hrát nějaká diamantová liga, s nějakými 100APM už i masters podle mě z dostatkem zkušeností na ladderu.

Osobně ale hraju radši team games, 1v1 je dost stresující

Nejde mi to a nejde, když už zvládnu základní úkony a expanduju, tak zjistím, že se na mě valí něco ve dvojnásobném objemu supply, když už stihnu udělat slušnou armádu, nějak obvykle zjistím, že jsem nestihnul expandovat a když už stihnu expandovat, tak obvykle zjistím, že jsem podcenil scouting a vím prd co se kolem děje :) Asi jsem na to už starej.

Derek Poundstone
Grimley

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem vcera zacal hrat War Thunder .... Je to online hra z druhy svetovy valky, kde proti sobe bojujete v letadlech...hraju to na high detaily a grafika je opravdu vydarena...nekdy, diky blur effectu, dechberouci.... Uz se tesim na stredu az si vyzvednu na Alze joystick :D
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Rasi pojdte hrat dotu 2, mam 7 klicu:-)

porovnávals s LOL? každý se hádá co je lepší, ale nevím o nikom, kdo by zahrál obě hry fakt pořádně...možná bych jeden key uplatnil na zkoušku
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
smetak

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LoL jsem nikdy nehral, jenom dotu. Hod mi dop pm steam id, pridam si te a poslu ti invite.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: