|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dogeatdog
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| metlak napsal: | sakra, teraz vaham medzi neurocore a tym vasim ospevovanym assaultom |
Jediný účinek assaultu u mne je ten, že se mi pak blbě spí. Už mi to nesmí domů. Neříkám že je špatný, ale na mě prostě nefunguje. Asi mám už tak zblblé tělo, že si změním nick na Chemický Ali.
Pořádný nákop - JACK3D, 1.M.R. (oboje z USA, nevím jak evropské verze - dávkuju zhruba 1,5 násobek doporučené dávky), střední nákop dvě odměrky NOX a silné kafe.
Luster> kde se tady nechá sehnat origo JACK, pls? Už jsem na dně se zásobama.. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | | Luster> kde se tady nechá sehnat origo JACK, pls? Už jsem na dně se zásobama.. | tak to te zklamu, ja ho mel od kamarada.. prave dovezenej z US
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | dogeatdog napsal: | | Luster> kde se tady nechá sehnat origo JACK, pls? Už jsem na dně se zásobama.. | tak to te zklamu, ja ho mel od kamarada.. prave dovezenej z US |
spise vas zklamui oba protoze geranium je zakazene i v USA a od tama pochazely vsechny vyrobky, takze sezenete jedine nejake skladovky. driv nebo pozdeji dojde pokud ho nezacne doma nekdo delat v garazi _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
me nezklames, ja sem celkove vic spokojenej s assaultem, nebo i no-xplode2 na me funguje taky dost slusne, takze no problem
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 9:28 am Předmět: |
|
|
Uff.. tak to je smutná historka. Na mě zatím pořád funguje NOXplode, ale čas od času mi vyhovuje jet stylem "velký kopanec". 1.M.R. už mám na dně, JACK tak poslední dávku..
Kdyby měl někdo pls tip, kde sehnat původní JACK3D, budu vděčný, případně jeho ekvivalent. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 10:37 am Předmět: |
|
|
Stary jack3d tady v CR uz asi nikde nesezenes, psal jsem napr. na dymatize.......cz a ani tam ho uz nemaji. Ale co jsem slysel od lidi tak novej jack taky neni spatnej, ja pockam jestli u nej pujde jeste trochu cena dolu a pak ho testnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 12:37 pm Předmět: |
|
|
Má tu někdo nějaké zkušenosti s HMB, popř jaké?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Má tu někdo nějaké zkušenosti s HMB, popř jaké? |
Výborná věc,ale musíš fakt dávkovat poctivě!
Hodně lidí řeklo,že to necítili,ale dávali minidávky kvůli ceně či doporučení na etiketách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 12:45 pm Předmět: |
|
|
Mezi komentáři na Ronnie u článku HMB jsem našel tohle:
| citace: | HMB před spaním je volovina. Účinnost HMB je nevíce ráno na lačno, hodinu před tréninkem a hodinu po. 3x denně 1g (na 60-80kg hmotnosti těla). Po 2 týdnech vysadit (snížená adaptace). Aby HMB fungoval , je důležité a) jíst jej na lačno - nejhorší je kombinovat jej s proteiny, pak se vstřebá jen 1/4.
b) největší dávku vždy v čase kolem tréninku (před a po, opět na lačno)
c) strava bohatá na zinek a tuky! Tuky jsou důležité - jestli si nedáš denně 1-2lžíce olivového oleje můžeš HMB rovnou vysypat do záchodu. Má to svou logiku, HMB je derivát OH-máselné kyseliny a pro svou funkci potřebuje mastné kyseliny s násobnými vazbami.
Ne však vzít HMB a na to olej! Nenasycené mastné kyseliny musí být v momentě užití HMB již v krvi. |
Co je na tom pravdy? Momentálně shazuji tak by se mi to, podle toho co se o HMB píše, hodilo
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út leden 01, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
mel bych otazku pro ty co brali nitrix, po osmi letech cviceni se ho chystam poprvi zkusit, a nevim kolik k nemu brat kreatinu, jestli bude stacit 5 gramu nebo radsi 10, kreatin je to ten od musclepharm. predem dik, jestli nekdo odpovi
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út leden 01, 2013 10:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út leden 01, 2013 10:46 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | nitrix sem nemel, ale kreatinu od MP staci fakt tech 5g |
taky sem prave cet ze ho staci 5 gramu, zda se mi to sice malo, ale tak asi jo no..
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út leden 01, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
Sel bych na to od lesa a podival se, kolik kreatinu obsahuje BSN Cellmass. Ten je v jejich stacku a normalne se davkuje po treninku. Nitrix se da brat taky mnoha zpusoby.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: st leden 02, 2013 7:20 am Předmět: |
|
|
S davkovanim Nitrixu jsem mel dost problem, protoze se ma davkovat nalacno (dve hodiny po, nebo hodinu pred jidlem) a ja porad neco zeru. Jako doplnek mi osobne prisel jako zbytecne vyhozene penize.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 9:23 pm Předmět: |
|
|
Study HMB jsou vyhozené peníze
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|